- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
τα παρακατω που θα διαβασεται ειναι αληθινα γεγονοτα:
στο μαθημα της γεωγραφιας μια μαθητρια σηκωθηκε να δειξει στον ευρωπαϊκο χαρτι την τοποθεσια της Ελλαδας!αυτη αντι να ψαχνει στα βαλκανια εψαχνε στην σκανδηναβια και γενικως στα βορεια!!!!!!!!ελεος ποια!!!!!!!!!!αλλα υπαρχουν και χειροτερα.στην αρχη της χρονιας ο καθηγητης ρωταει μια μαθητρια να της πει ποιος ηταν ο ομηρος.αυτη απαντησε απλα"δεν ξερω κυριε 3 μηνες χωρις σχολειο τα ξεχασαμε"ελληνιδα και να μην γνωριζει ποιος ειναι ο ομηρος,ο μεγαλυτερος ελληνας ποιητης ολων των εποχων!!!!!!!!
φιλοι μου αυτα και αλλα πολλα ακουω στο σχολειο που παω αλλα φανταζομαι αυτη η κατασταση επικρατει σε ολα τα σχολεια!!!!πληρης ανεσθησια.στις ξενες χωρες τα βιβλια του ομηρου διαβαζονται απο ολους και βρησκονται στις πρωτες θεσεις στα ραφια των βιβλιοθηκων και στην Ελλαδα δεν γνωριζουν καν ποις ηταν ο ομηρος
Η αγνοια ειναι που κυριευει ολοενα και περισσοτερο τους ελληνες και απο οτι φενεται στην τελικη θα καταληξουμε να γινουμε ο ηλιθιοτερος λαος του κοσμου(αν δεν θεωρουμαστε ηδη)
πλακα μου κανεις απο την "δανια" σιγα μην ειμαι και απο την γερμανια!
ελλαδαραααααααα.........για παντα!!![]()
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..
quote:
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ... ΤΟ ΔΟΡΥ... Η ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ...
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ!!!!
ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ "ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΣ" - "ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ" ΕΝΑ ΝΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ
AΡΚΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ..
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Η παιδεία σκοπό έχει να διδάξει στον άνθρωπο κάποιες βασικές ΑΡΧΕΣ
και με τη βοήθεια της ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ γλώσσας να καταλάβει τις έννοιες!!
Αφού μας δώσει τις ΣΩΣΤΕΣ βάσεις , το πως θα πορευθεί ο καθ'ένας μας
είναι ... δικό του πρόβλημα!
Η Παιδεία δεν πρέπει ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ!!!
Όσον αφορά τη σημερινή παιδεία , μόνο παιδεία δεν είναι.Είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.Κάποιοι μας θέλουν δούλους και κάποιοι ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ (Υπουργοί κλπ.) δεν συνειδητοποιούν τι συμβαίνει και ότι ακολουθούν εντολές ξένων.
Συμφωνώ με τους AVATARGR,ΣΙΣΙΦΟ,ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ,Apollo12,ΑΖΩΕΛ, απόλυτα και
κατά ποσοστό με τους υπόλοιπους φίλους.
Η ομάδα που προτείνατε μπορεί να γίνει μέσα από αυτό το topik.
Δηλαδή : Να εγγραφεί η πρόταση προς το Υπουργείο Παιδείας,τον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Βουλής και ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ και να σταλούν αντίγραφα στους ανωτέρω.
Αυτό θα πρέπει να γίνεται ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ , μέχρι να αρχίσει στη Βουλή συζήτηση για την αναβάθμηση της Παιδείας μας.
ΑΝΑΛΥΩΝ
+
[quote]
Όσον αφορά τη σημερινή παιδεία , μόνο παιδεία δεν είναι.Είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.Κάποιοι μας θέλουν δούλους και κάποιοι ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ (Υπουργοί κλπ.) δεν συνειδητοποιούν τι συμβαίνει και ότι ακολουθούν εντολές ξένων.
[quote]
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΛΥΩΝ
ΘΑ μπορουσαμε να ενωθουμε και να υποβαλουμε τις αποψεις
μας αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο να επιτευχθει μια τετοια προσπαθεια
οχι γιατι ειναι αδυνατη αλλα πρωτον δεν θα βρει ανταποκριση
απο πολλους και δευτερευον πασχουμε απο υπερμετρο εγωισμο με αποτελεσμα να μην βλεπουμε το συμφερον του συνολου αλλα μονο το συμφερον το δικο μας !!
ευχομαι να δινουμε την ενεργεια μας σε θετικο σκοπο και τα ονειρα
μας να βγουν αληθινα για μια βελτιωμενη παιδεια παντου!
θα φτασει η στιγμη που οι ιθυνοντες θα αναλαβουν τις ευθυνες τους
οι δασκαλοι θα γινουν πιο αποδοτικοι οι μαθητες πιο απορροφητικοι
και οι υπουργοι πιο λογικοι και υπευθυνοι!
ας ελπισουμε η νεα χρονια να τους φωτισει ολους συναμα και εμας
για ενα καλυτερο μελλον!
η αγαπη ειναι παντοτινη
δες μεσα στο σκοταδι
ερευνησε αλλα μην πιστευεις ακομα
ολα ειναι τελεια!
gh
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ (ΤΕΤΑΡΤΗΣ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2005)ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ TΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η "ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΕΡ ΑΛΚΕΜΑΝΙΝΕ" ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓOΝΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣ ΕΦΟΔΙΟ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΣΥΝΕΝΝΕΟΗΣΗΣ ΓΡΑΦEI Η -ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ- ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΗΤΗ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΚΑΙ "ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ" Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ,ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΤΟΥ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ?????
ΑΣ ΤΑ ΔΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ...
ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Το θέμα της ελληνικής παιδείας , το έχουνε ήδη αναπτύξει πλήρως , οι προλαλήσαντες.
Αυτό που με γεμίζει αισιοδοξία για την ορθή εξέλιξή της , είναι ιδιωτικοί φορείς , όπως ( θα το ξαναγράψω) , το esoterica.gr.
Πιστεύω ότι δίνουνε περισσότερα πνευματικά ερεθίσματα και εξαιρετικά άπαιχτη καλλιεργημένη πνευματική τροφή ,
από αυτήν που ταΐζουν τα παιδιά μας , τα κρατικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Εύχομαι κάποτε , πριν κλείσω τα μάτια για στερνή φορά , να γευθώ ένα άρτια οργανωμένο ελληνικό κράτος.
Όσο ζω θα ελπίζω .
ΦΙΛΕ ΜΟΥ alfa-omega ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ...
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ....
ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ....
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ?????
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ????
ΑΣ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΟΜΩΣ ΑΝ ′ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ′ ΟΛΟΙ (ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΛΜΗ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ!) ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ!) ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΥΛΗ ΤΟ Υ.Π. ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ… ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ.. «ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΑΥΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ; ΤΙ ΣΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ…;» ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΝ… Ε, ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΚΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟΣ; ΕΣΤΩ. ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΕΣΤΩ. ΜΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ…
Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ′ΗΘΙΚΗ′ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΜΕΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΩΣ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΥΠΟΥ «ΩΠΑ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ! ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΛΑΘΟΣ!» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ′ΚΑΛΗ′.
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ, ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΚΑΙ Η′ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ, Η′ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ′ΕΞΟΥΣΙΑ′ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
ΑΛΛΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ. ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΙ KAI ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ… ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ
ΩΧ-ΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ....
ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ...
10 ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 50 ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ..
ΚΡΙΜΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()