- To «τουπέ» του Γνώστη και του Φιλοσόφου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
DSM, τι σχέση έχουν παιδάκι μου το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με την συζήτησή μας?
1. Παιδάκι σου?
2. Δεν μίλησα πουθενά για ΝΔ. Μόνο για ΠΑΣΟΚ θολοκουλτούρα.
3. Από αντιστοίχιση, μεταφορά και αναγωγή, κατέχεις, ή...?
quote:
Επικοινωνείς άνθρωπέ μου?
Το φτάνω και μέχρι ξιφοφόρους. Εσύ?
quote:
Τι παιδαριώδης ευκολία γενικών συμπερσμάτων είναι αυτή?
Παιδαριώδης ευκολία, έ?
quote:
Τόσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις ότι με ενόχλησε το περιεχόμενο των απόψεων του Νικόμαχου σε συνδυασμό με τον τρόπο που απευθύνεται σε άλλα μέλη εδώ και πολύ καιρό?
Σου εξήγησα και παραπάνω. Υπάρχει και η Μπάρμπι, η Ραπουνζέλ και ο Πίκατσου.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Σε πολλούς έχουν πέσει πάνω τους να τους φάνε, αλλά οι DSMιδες (σαν παράδειγμα φέρνω το όνομα) δεν ήταν εκεί. Ή χειρότερα.
Σοφία
Ολοι επεσαν πανω στον Νικομαχο και καθε Νικομαχο να τον φανε.Γιατι? Επειδη η γλωσσα του ειναι αμεση, χωρις κανακεματα και φαμφαρες?
Ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ μια χαρά την έχει βγάλει με τους υποστηρικτές του.. εδώ και καιρό.
Και θα συνεχίσει να τη βγάζει.
Τώρα είναι περισσότερο "στη καλή μεριά του ποταμού" απ' ο,τι παλιότερα.
..Μέχρι να τελειώσει ο χρόνος του λογαριασμού του και να μπει με νέο account
Λες οτι σε ενοχλησε τοσο το περιεχομενο των λογων του Νικομαχου οσο και η συμπεριφορα του σε διαφορα ατομα στο φορουμ.
Για να καταλαβω βρε αδελφε μου, εμ διαφωνεις εμ βρηκες και την καταλληλη ευκαιρια να βγαλεις τα Νικομαχεια απωθημενα σου??
Επαναλαμβανω, χανεις το δικιο σου.
ΥΓ: Καλως με δεχτηκατε....αυτοπροσκληθηκα ![]()
Μιας και δεν το καταλαβες ιδιαιτερως, με αφορμη τον Νικομαχο αναφερθηκα σε ολους οσους χρησιμοποιουν αμεσο λογο, χωρις εντυπωσιασμους και sugar coating.
Και φυσικα κατακρινονται για αυτο.
Τι μου λες τωρα για ποταμια, λογγους, βουνα και ραχουλες?
quote:
Πυρινος
..Μέχρι να τελειώσει ο χρόνος του λογαριασμού του και να μπει με νέο account
Αυτές τις μαλακίες, μόνο εσύ τις κάνεις.
Το έχεις δηλώσει άλλωστε.
Συγνώμη Kost, που τον λέω μαλάκα.Διαφωνείς?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Σε πολλούς έχουν πέσει πάνω τους να τους φάνε, αλλά οι DSMιδες (σαν παράδειγμα φέρνω το όνομα) δεν ήταν εκεί. Ή χειρότερα.
Για εξηγήσου ρε κόουτς. Σαν παράδειγμα πάντα.
quote:Είναι αρκετά αυτοεξηγούμενο
DSM
Για εξηγήσου ρε κόουτς. Σαν παράδειγμα πάντα.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Αυτές τις μαλακίες, μόνο εσύ τις κάνεις.
Το έχεις δηλώσει άλλωστε.Συγνώμη Kost, που τον λέω μαλάκα.Διαφωνείς?
Κρατάω ημερομηνία: 26/03/2014, 23:19:46
Ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ δηλώνει οτι δεν θα ξανασυμμετάσχει στο φόρουμ με άλλον account, πλην του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ.
..ελπίζω τα ip να συμφωνούν μαζί σου ![]()
Καλά κατάλαβα έτσι; Δεν είμαι χαζός;
quote:
Πύρινος
Ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ μια χαρά την έχει βγάλει με τους υποστηρικτές του.. εδώ και καιρό.
Πάντως για να ξέρεις κόουτς, χεσμένο τον έχω τον Νικόμαχο. Απλά, λόγω ιδεών, τον θεωρώ αδερφό.
Θέλεις να θεωρήσω, ότι με αυτό:
quote:
Είμαστε το πιο εξελιγμένο, εφευρετικό αλλά και πιο ανισόρροπο και αυτοκαταστροφικό είδος του πλανήτη αυτού...και πλέον εξελισσόμαστε στη μοναδική παραφωνία του οικοσυστήματος...φταίει η τεχνολογία, φταίει ο υπερπληθυσμός, φταίει η αλαζονία και πλεονεξία των ισχυρών, φταίνε πολλά και διάφορα...τι σχέση έχουν όλα αυτά αγόρι μου με το παραλήρημά σου περί "του 95% των ηλιθίων" που δεν πρέπει να μιλάει, δεν πρέπει να ψηφίζει και καλό θα ήταν να πεταγόταν στον Καιάδα των αποβλήτων???
απάντησες, σε αυτό?:
quote:
Υπάρχουμε 40.000 χρόνια περίπου ως πολιτισμός.Επίσημα εννοείται.Ανεπισήμως, δεν τολμώ ούτε να το σκέπτομαι.
Τα πρώτα 39.700, είμαστε σχεδόν στάσιμοι.Τα τελευταία 300, έχουμε αλματώδη τεχνολογική πρόοδο, επιλεγμένα και ανάλογα τις γεωστρατηγικές.Σήμερα:
1. Είμαστε ακόμη χωρισμένοι σε κράτη.Οπως ακριβώς και οι προ 40.000 χρόνων πρώτες οικογενειακές-κοινωνικές δομές, οριοθετούσαν την περιοχή τους.
2. Το χρήμα μας κρατά σκλάβους, εξαρτώμενους και υποτελείς, όπως ακριβώς, εξουσίαζαν προ 40.000 χρόνων οι πλούσιοι "ιδιοκτήτες" γης τις υπόλοιπες άνυνδρες φυλές.
3. Χρησιμοποιούμε ακόμη την φωτιά και τον άνθρακα, για όλες τις ενεργειακές μας ανάγκες, όπως πάντα.Οι έχοντες την κυριαρχία επί των πρώτων υλών, είναι οι ίδιοι οι "φύλαρχοι" του τότε, με άλλη ενδυμασία και άλλη εξουσιαστική δομή.
4. Το ακαθάριστο ΑΕΠ του πλανήτη, σε ποσοστό 70% καταναλώνεται υπερ της αμυντικής βιομηχανίας, σε βάρος όλων των άλλων αναγκών.Ακριβώς όπως γινόταν εξ'αρχής του κόσμους.
5. Η κάστα των βασιλέων-πολιτικών, διαδέχεται η μία την άλλη στην εξουσία, με την σύμφωνη γνώμη ( εκλογές-ψηφοφορία), του λαού.Στο ίδιο πάντα μοτίβο, της οικονομικής υποτέλειας.Αυτό δεν αλλάζει ποτέ, αναξαρτήτως χρωματισμού πολιτικής σημαίας.
6. Λίγοι από μας, όπως γινόταν πάντα, βλέπουν την αδικία, την εξαθλίωση, την κουτοπονηριά των διοικούντων, τα λάθη των ιθυνόντων σκόπιμα ή μη, την σπατάλη σε οπλισμούς, τον παραλογισμό των πολέμων και την έξαρση της εγκληματικής αδιαφορίας προς τον συνάνθρωπο.Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού, δεν έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό και το 30% σε τροφή.
7. Κατά τα άλλα, η ελιτ καλά κρατεί και συνεχίζει να εξουσιάζει.Γιατί?
Τι παραπάνω από τον φτωχό Γκανέζο της αχυροκαλύβας, έχει ο Νεοϋρκέζος με το διαμέρισμα των 400 τετραγωνικών στην 5η Λεωφώρο? Τρία χέρια?Δύο κεφάλια?
Καλά βρε kost, μας δουλεύεις ή τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?
Ειλικρινά νιώθω απογοήτευση.Θα μου πείς, στα παπάρια σου, το ξέρω.
Και kost, μην βάζεις λόγια στο στόμα μου.Μην συμπεριλαμβάνεις τις σκέψεις σου, στο λεξιλόγιό μου.
Αλλο τι λέω και άλλο τι νομίζεις πως λέω!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.