- ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ TOPIC ΜΕΘΕΜΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ)
ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ TOPIC ΜΕΘΕΜΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ
[URL=http://img465.imageshack.us/my.php?image=image16rr4.jpg]
[/URL]ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ _ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ _ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ
Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ βρε παιδί. Στο κάτω κάτω αν θες να προσθέσεις κάτι ή να αλλάξεις στην απάντησή σου υπάρχει και το edit.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

quote:
CROWL26
Αλήθεια ο ΜΑΚΕΔΩΝΑΣ αφυπνίστηκε?(Καληνύχτα σας)
Την άποψή μου την είπα. Τώρα το να κάθομαι να συζητάω με τον κάθε φανατικό για θέματα που νομίζει ότι κατέχει επειδή τα διάβασε σε κάποια ιστοσελίδα, νομίζω ότι δεν με τιμάει.

macedon
quote:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ
[URL=http://img465.imageshack.us/my.php?image=image16rr4.jpg][/URL]
ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ _ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ _ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ
Τι λέτε ωρέ λεβέντες;;
Εσείς ψαρ'εψατε λαυράκι!!!
****Δεν μου λέτε όμως, το πουλάκι που φαίνεται αμυδρά εκεί πάνω στη μέση τι είναι;;

Αν έχεις την καλοσύνη, ξεκαθάρισε λίγο τι πιστεύεις για αυτόν τον απολογητή. Ερώτημα κλειδί:
Λέει εσκεμμένα ψέματα, ή πιστεύει ΟΛΑ τα στοιχεία που δίνει;
quote:
Αν έχεις την καλοσύνη, ξεκαθάρισε λίγο τι πιστεύεις για αυτόν τον απολογητή. Ερώτημα κλειδί:Λέει εσκεμμένα ψέματα, ή πιστεύει ΟΛΑ τα στοιχεία που δίνει;
να πω να πω;;
εχει μπερδεψει την γραβατα με το σοβρακο
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του