ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/09/2004, 19:34:15
quote:
messenger always bring bad news....τραγουδαγαν οι whipers..αλλα δεν ξερω αν σε πιανει το οριο ηλικιας..:)))

Αυτά οταν τα ακουγες μικρή, εγώ τα άκουγα μεγάλος...

quote:
εγω ενα θα πω να τελειωνουμε με τις παπαρολογιες.

Χμ.. κυρία ΑΤΜΑ.. με ολο το σεβασμό που έχω στα 5.500 μηνύματα σου,
καθώς και στα ιδιαίτερα προσόντα σου οπως προαναφέρεις, αλλα και γενικά στην παρουσία σου στο χώρο, θα ήθελα να επισημάνω και το οτι διακρίνεσαι και για την ευθύτητα σου..
Αυτό μου αρέσει, γιατί και εγώ θέλω να είμαι ευθύς......δεν μου απάντησες λοιπόν στο ερώτημα μου.. σε οτι αφορά τις αποδείξεις.. για τα λεγόμενα σου.. εκτός αν μου απάντησες και χρειάζομαι αποδικωποιητή ()=+- ><
Να το θέσω αλλιώς λοιπόν και να ρωτήσω:
Παρατηρώ οτι οσοι ξεπροβοδίζουν την avallon δηλώνουν και
φίλοι της τώρα για να την ξεπροβοδίζεις και εσύ μήπως ήσουν φίλη της μα γιατί ??

Τέλος θα ήθελα να διευκρινήσω το εξής:
Η κάθε κυρία του esoterica διακρίνεται για κάτι...
πχ. η ΑΤΜΑ για τα 5500 μην.. και οχι μόνο
Η avallon ... μπορεί να μην είχε τόσα μηνύματα .. διακρινόταν ομως για κάτι... Για την ανεκτίμητη , λαμπερή παρουσία της στο esoterica , που θα μπορούσε να ταυτιστεί.. με ενα Διαμάντι ενα ανεκτίμητο μυθικό διαμάντι και τα διαμάντια ξέρετε είναι παντοτινά .

Edited by - allzzaro on 03/09/2004 20:14:15

03/09/2004, 22:28:31
quote:
ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ?
ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΚΟΥΜΠΙΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ?

---HELIOS...:Ρ
"ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ" ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ;
("Η ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ" ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ...//ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ "ΗΡΩΙΔΑ!"
"ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ" ΜΕ "ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΣΤΟ ΛΩΤΟ";
ΘΑ ΦΕΡΩ + ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΜΟΥ...:Ρ//
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ
ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΘΥΜΑΣΑΙ...;)
----..ΣΤΑΣΗ..ΙΠΠ*ΚΡ*Τ**0...ΕΙΠΕΣ;ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ "ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ"...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..-

:)

03/09/2004, 22:43:48
Αραγε ποσα τοπικ θα ανοιξουν οταν φυγω εγω;

Λες να μην με ξερει κανεις;
μα...μα ειμαι και εγω σημαντικοτατος

Θα ανοιξω τοπικ.Ποσοι σας νοιαζει αν θα ξαναγραψω στο εσωτερικα;
ετσι θα λεγεται.
ετσι για να δω τους fan μου...

ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ!

03/09/2004, 22:49:39
ΑΓΑΠΗΤΗ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΕ "ΓΛΥΦΩ")ΟΣΤΡΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ" ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ-
ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ "ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ" ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΜΙΑ..ΠΛΕΥΡΑ ..ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ..ΘΟΡΥΒΟ..ΔΗΛΑΔΗ.

ALLZARO.. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙ..ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ...ΣΗΜΑΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ..ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ.
ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ.
ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...//ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΙΚΩ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΟΧΛΟ//ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕ ΑΝ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...
(+ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...
ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5000 ΤΟΣΑ ΠΟΣΤΣ;
ΜΗΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΚΡΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕ...;
ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΞΕΡΕΙΣ..ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ;..ΟΚ/ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΜΕΤΡΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΧΜ...ΚΑΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ...!
ΕΙΧΕ- ΛΕΕΙ- ΛΙΓΟΤΕΡΑ!//ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ..ΠΟ ΕΘΕΣΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ.
ΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ..
+ΟΧΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ..(ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙΝΙΑ ΤΩΡΑ...:Ρ)ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ:
ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ( ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΣΕΡΙΣΜΟΥ + ΟΧΙ ΤΩΝ ΡΙΑΛΥΤΙ)
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ...+ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ....// ΛΕΣ ΝΑ ΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ;//ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ Μ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ;//ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ/ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΙΡΖΩ ΔΕΝ ΜΙΛΩ/ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
ΣΥΓΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ 2000ΤΟΣΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΤΙΚΟΝΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ...
ΑΠΟ ΤΟ..ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΑΣ!
..Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ "ΧΡΙΣΤΟΥ"...
(ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ//ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΜΩΣ...ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΛΗΣΤΗΣ...)
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!
ΕΓΙΝΕ +ΗΡΩΙΔΑ !ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ;//ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;//ΕΧΜ..ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ/ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ --ΒΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟ--ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΩΣ ΕΧΟΥΝ//ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ... ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ.
--ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΡΙΑΛΥΤΙ--

:(

aum mani padme hum
03/09/2004, 23:45:18
quote:
ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ!

ΠΑΡΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ...:)
ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ// ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ..(ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..)
ΜΕΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ...
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΠΟΛΥ ΣΕΞ
ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΕΣ...
ΕΧΜ....ΣΥΓΝΩΜΗ....
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΜΕΙΛ....

ΕΧΜ...ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ....
ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΡΙΞΕ....ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΜΟΥ:Ρ

ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ...ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ/ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ (ΑΦΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ) ΝΑΠΑΡΟΥΝ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ....ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ!
ΞΑΦΝΙΚΑ....ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ...ΣΚΤ...ΛΕΝΕ...ΤΙ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΤΙΑ..ΟΛΑΚΕΡΑ...ΧΡΥΣΑΦΙ....:((

KATAKAYMENH BAΣΗ...
ΝΑΙ!
ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ:))))))))))))))

Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ..../Η ΒΑΣΗ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ..ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ....ΚΑΛΟ ΘΑ ΝΑΙ...!

ΣώκρατεςΝέο Μέλος
04/09/2004, 01:18:41
Καλησπέρα,ή καλημέρα,τετοια ωρα που είναι!
Εγω απαντώ σε αυτό το Topic,για να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για την δημιουργία του ESOTERICA.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους του συντελεστές-συντονιστές αυτού του δημιουργικού Site.
Και λέω Δημιουργικό γιατί καταφέρατε να δημιουργήσετε μια μικρογραφία της δυστηχώς μίζερης κοινωνίας μας.
Μια κοινωνία των αντιπαραθέσεων και των αδικιών,των συμφωνιών και των δίκαιων.Μια κοινωνία άγνοιας και του ψέματος,της γνώσης και της αλήθειας.Μια κοινωνία του μίσους και της αγένειας,της αγάπης και της ευγένειας.
Αυτή είναι η κοινωνία μας την οποία αντικατοπτρίζει το Esoterica.
Οποιος δεν αντέχει το Esoterica,δεν αντέχει και την κοινωνία μας,οπότε δεν αξιζει να είναι μέλος της.

ΑΤΜΑ μην πτοείσαι,συνέχισε το καλό έργο σου.Οσοι δεν σε αντέχουν ας μείνουν παραπέρα.

04/09/2004, 03:26:40
quote:
ΑΤΜΑ μην πτοείσαι,συνέχισε το καλό έργο σου.Οσοι δεν σε αντέχουν ας μείνουν παραπέρα.

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΙ -ΠΙΑ-ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ...

ΕΣΥ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΕΜΟΥ;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
ΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...ΚΙ ΕΣΥ!
ΦΤΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ + ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!
ΦΤΥΣΕ ΣΤΟ ΝΑΟ!

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΩ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΥ ΜΟΡΦΗ /ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ...ΠΩΣ ΑΠΩΘΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ..
(ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ: "ΚΑΙ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΑΝΤΑ" //
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ...:(

--ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

CAN'T LIVE WITHOUT ΤΟΟ:)-

aum mani padme hum

Edited by - ΑΤΜΑ on 04/09/2004 03:33:35

Kronos22Μέλος
04/09/2004, 05:53:44
quote:

quote:
ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ!

ΠΑΡΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ...:)
ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ// ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ..(ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..)
ΜΕΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ...
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΠΟΛΥ ΣΕΞ
ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΕΣ...
ΕΧΜ....ΣΥΓΝΩΜΗ....
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΜΕΙΛ....

ΕΧΜ...ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ....
ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΡΙΞΕ....ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΜΟΥ:Ρ

ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ...ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ/ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ (ΑΦΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ) ΝΑΠΑΡΟΥΝ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ....ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ!
ΞΑΦΝΙΚΑ....ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ...ΣΚΤ...ΛΕΝΕ...ΤΙ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΤΙΑ..ΟΛΑΚΕΡΑ...ΧΡΥΣΑΦΙ....:((

KATAKAYMENH BAΣΗ...
ΝΑΙ!
ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ:))))))))))))))

Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ..../Η ΒΑΣΗ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ..ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ....ΚΑΛΟ ΘΑ ΝΑΙ...!

Σεβαστέ Admin, θωθ, συντονιστές, παρακαλώ συμΜΑΖΕΥΤΕΤΗΝ.
Πολύ χολή, πολύ βρώμα ξερνά για κάποιους ανθρώπους που ήδη όπως το έχουν δηλώση είναι μακριά μας και όπως έχω καταλάβει, ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ esoterica.gr, το χερι που άνοιξε την πόρτα του φευγιού τους είναι αυτό το αυτιστικό και εσωτερικά βρώμικο πλάσμα!
Παρακαλώ συμ//ΜΑΖΕΥΤΕΤΗΝ.

04/09/2004, 06:08:35
quote:
Πολύ χολή, πολύ βρώμα ξερνά για κάποιους ανθρώπους που ήδη όπως το έχουν δηλώση είναι μακριά μας και όπως έχω καταλάβει, ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ esoterica.gr, το χερι που άνοιξε την πόρτα του φευγιού τους είναι αυτό το αυτιστικό και εσωτερικά βρώμικο πλάσμα!

Να κοιτάξεις να μαζέψεις εσύ τα πλοκάμια σου, καλή μου !

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Kronos22Μέλος
04/09/2004, 06:32:28
quote:

quote:

Να κοιτάξεις να μαζέψεις εσύ τα πλοκάμια σου, καλή μου !

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Σεβαστούλα 1ον) είμαι καλός (σου) και με βαρβατίλα όποτε "γουστάρεις" δε, μπορώ να στο αποδείξω, όπως και μας απέδειξε "θειά/έ" κάποιος για το 090 της "βούτας"...
Σεβαστούλα η, νούλα ή, τούλα 2ον), μάθε να διαβάζεις και μετά να δείχνεις στις προτιμήσεις σου στα φύλλα...
Άντε σεβαστούλα για να μην διαβάσεις κι άλλα γαργαλιστικά...
Εσένα μην σε μαζέψουν για να έχουμε να γελάμε, βρε πως πεφτουν οι μάσκες...τούλα, ή, νούλα σεβαστή, μόνο "βούτα" μην σε πουν ...