- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Μήπως πρέπει λοιπόν να οργανώσουμε μία νέα δικιά μας “μασονικού τύπου” οργάνωση;
Χρειάζεται όμως μια τέτοια ομάδα εφόσον είμαστε ελεύθεροι και έχουμε κράτος;
Γιατί λες ότι δεν είμαστε ελεύθεροι; Που το συμπέρανες αυτό;
Προσωπικά, δε θεωρώ ότι τα πράγματα βαίνουν κακώς.
Αυτό όμως, είναι κάτι το οποίο χρειάζεται να το δούμε μακροπρόθεσμα.
Από κει και πέρα, θεωρείς ότι η μοναδική έννοια ελευθερίας είναι η ύπαρξη κράτους;
Ο κάθε ένας μας είναι ελεύθερος;
Ο junk95 μίλησε για κάποιους εσωτερικούς φόβους.
Εσύ είσαι απαλλαγμένος από ανυπόστατους φόβους; (μην πάρεις την ερώτηση προσωπικά, γιατί το ίδιο ρωτάω και τον εαυτό μου)
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Μήπως πρέπει λοιπόν να οργανώσουμε μία νέα δικιά μας “μασονικού τύπου” οργάνωση;
quote:
Μήπως όμως αυτή η ομάδα ήδη υπάρχει; Μήπως λέγεται ΟΕΑ ή ομάδα ‘Ε’, πάντως αν υπάρχει δεν θα χει καμία σχέση(όπως και η Φ.Ε. άλλωστε) με τον παραδοσιακό αγγλοσαξονοεβραικής προέλευσης τεκτονισμό, αυτό είναι το πλέον σίγουρο...
ΠΕΣ ΤΟ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
Να πω κι εγώ όπως πολύ σωστά ειπώθηκε,ότι αν κάποιοι άμθρωποι που ανήκουν σε ένα σύστημα είναι διεφθαρμένοι,δεν φταίει το σύστημα αλλά οι μεμονωμένοι αυτοί άνθρωποι.
Στην εκκλησία του Χριστού,υπάρχουν εγκληματίες και απατεώνες.
Η χριστιανική εκκλησία φταίει;
Εμείς οι άνθρωποι ευθυνόμαστε για όλα.Άσχετα αν τις περισσότερες φορές δεν μας αρέσει και ψάχνουμε άλλους να τα φορτώσουμε.
Φίλε Skeptic,αναφερόμουν γενικά στο κλίμα της συζήτησης.
Τώρα,στην ερώτηση που μου έκανες σου απαντώ ως εξής:
1. Έχεις την εντύπωση ότι γνωρίζω όλους τους τέκτονες της
Ελλάδος;
2. Και αν ακόμη ήξερα ,πιστεύεις ότι θα σου αποκάλυπτα ποιοί είναι
χωρίς την συγκατάθεσή τους;
3. Και εάν ακόμα στους αποκάλυπτα,εσύ θα το πίστευες μόνο και
μόνο επειδή στο είπα εγώ;Αυτό θα ήταν αφέλεια.
Στο συγκεκριμένο ερωτημά σου,κι εγώ υποψίες έχω αλλά σίγουρα δεν γνωρίζω ποιοί είναι.Υποψίες όμως χωρίς στοιχεία=0
Θα μου επιτρέψετε τώρα να πω δυό λόγια για τα περιβόητα απόκρυφα τα οποία και κατ' εμέ ΚΑΛΩΣ που δεν ανήκουν στη Κ.Δ..
Πληροφοριακά,κατα τους πρώτους αιώνες υπήρχαν περί τα 60 ευαγγέλια.
Όλα είχαν την υπογραφή κάποιου αποστόλου.
Κάθε απόστολος όμως δεν έγραψε ευαγγέλιο.
Έγινε λοιπόν ολόκληρος αγώνας να διαχωρήσουν τα ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ από τα αληθινά.
Σημειώστε ότι,τα ψευδεπίγραφα δεν σημαίνει ότι έλεγαν ψέματα απαραίτητα ή τουλάχιστον δεν ήταν όλα ψέματα.
Δεν ήταν όμως έγκυρη πηγή.Το όνομα του αποστόλου στον οποίον αποδιδόταν το καθένα,δόθηκε μόνο για να δόσει κύρος στο κείμενο.
Έτσι κάποια χαρακτηρίστικαν ως απόκρυφα ΚΑΙ ΟΧΙ διότι περιείχαν γνώση που έπρεπε να παραμείναι μυστική.
Όλα μπορείτε να τα βρείτε σε βιβλιοθήκες ή και στο εμπόρειο.
Για την αποκάλυχη τώρα του Ιωάννου,φτάνει να πούμε ότι για τους 4 πρώτους αιώνες εθεωρείτε ως νόθο βιβλίο και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στον κώδικα της Κ.Δ..
Η πρώτη φορά που αναφέρεται ανάμεσα στα βιβλία της Κ.Δ. είναι το 367μ.Χ.,στην 39η εορταστική (Πασχάλεια) επιστολή του Μεγ. Αθανασίου,γεγονός που την καθιέρωσε λόγω του κύρους τουΜ. Αθανασίου. ("αφού αυτός την αποδέχετε άρα πρέπει και όλοι μας" κάπως έτσι έγινε).
Δεδομένου ότι ακόμα και σήμερα αμφισβητείται η εγκυρότητά της από πολλούς Θεολόγους έλληνες και ξένους.
Για το σύστημα αρίθμησης θα πω ότι κι εγώ συμφωνω με τον Skeptic παρά με τον Ramoglou αν και θα ήθελα να εξετάσω την άποψή του.
Με ξενίζει πάντως.

quote:
Αυτά που παρέθεσα είναι μέρος μόνο αυτών που γράφτηκαν γιά το επίμαχο θέμα της αρτιμέλειας.
Η Ζadok βέβαια υπεραμύνεται (της λανθασμένης όπως έρχεται να μας πει σήμερα άποψης της) στολίζοντας
με ποικίλα κοσμητικά επίθετα τον συνομιλητή της κατά την προσφιλή της μέθοδο...
Τώρα βέβαια έρχεται πάλι η Ζadok λούζοντας εμένα με άλλες γλυκύτατες εκφράσεις (πάντως έχει πλούσιο ρεπερτόριο)-στις στοές σας τα μαθαίνουν αυτά?- γιά να υπεραμυνθεί της αντίθετης άποψης από αυτή που
υποστήριζε!!!!!!!!

.
.

Επειδή έχω βαρεθεί εδώ μέσα να προσπαθώ να αποδείξω σε ανθρώπους που διακατέχονται από σύνδρομα κατατρεγμού και ραγιαδισμού, ότι ο μόνος τους εχθρός είναι ο ίδιος τους ο εαυτός αύριο θα γράψω ένα κείμενο το οποίο θα είναι η θέση μου απέναντι σε όλη αυτή τη συνομοσιολογουμπουρδολογία.
Απλά σαν tip και για αρχή … όταν ανήκεις σε μαγαζάκι το οποίο έχει δόγμα και το οποίο σου βάζει κανόνες ανελευθερίας ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να μιλάς για άλλους και να απαιτείς να είσαι ο κριτής των πάντων και μάλιστα να το παίζεις και δημοκράτης και ανθρωπιστής.
Αμνός είσαι και κάνεις ότι σου έχει πει ο Ποιμένας σου.
Στη στάνη σου λοιπόν να φας κουτόχορτο και μετά νάνι με όνειρα γλυκά και απονήρευτα διότι το σέξ με τη νόμιμη σύζυγο απαγορεύεται αν η πράξη δε γίνει με σκοπό να προέλθει γόνος.
Άντε γκιαούρη που μετά από 183 χρόνια ακόμα δούλος έχεις μείνει.
Επεξήγηση, το θέμα της αρίθμησης το έθεσα έτσι όπως το έθεσα ( ερώτηση – απάντηση – παράθεση στοιχείων – έρευνα – αποτελέσματα ) διότι είχα και έχω ακούσει όλες τις απόψεις.
ΔΕΝ διαφωνώ ότι το χξς΄ είναι ο αριθμός 666 ( προσωπικά ενεργήθηκα, sic ) αλλά ήθελα να δούμε το θέμα απ’ όλες τις απόψεις και να εξάγουμε συμπεράσματα.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Θα μπορούσα αντί για τον αριθμό π.χ. να θέσω ερώτημα αν τελικά ο Ιωάννης ο Απόστολος είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Ιωάννη που έγραψε την Αποκάλυψη, διότι και γι αυτό το θέμα έχουν γραφτεί πολλά, αλλά θα ξεφεύγαμε πολύ από το θέμα μας.
Άρα αγαπητέ Gothic δε τίθεται θέμα διαφωνίας, απλά παράθεσης και των δύο κυκλοφορούντων απόψεων προς εξαγωγή συμπερασμάτων.
Καλό ξημέρωμα και θα τα πούμε αύριο ( σήμερα ) ….
quote:
Δεν θα μας φάει ο Εβραίος,Μασόνος,Κρόνιος,Ανθέλληνας,Σιωνιστής,Πιτσαδόρος,Τορναδόρος...Εμείς θα μας φάμε...Απο Ελληνικότατο χεράκι θα σβήσουμε αν είναι να σβήσουμε...
Προσωπικά θα συμφωνήσω σε αυτό. Εξάλλου σχεδόν πάντα το πρόβλημά μας ήταν οι προδότες ...
Όμως ποτέ δεν αναζητούσαμε τον εσωτερικό μας προδότη ![]()
.
.

quote:
Κυκλοφορεί BEREN και φακελλώνει...
Αυτό το κάνετε κυρίως εσείς ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, τα διαφορά cults που στηρίζετε (scientology) και οι μυστικές υπηρεσίες...
Αλλά είπαμε να το δοκιμάσουμε και εμείς έτσι γι' αλλαγή και για να σπάσουμε πλάκα με εσάς.![]()
quote:
Είναι θέμα κοινής λογικής όμως, να αντιληφθούμε ότι έχουν γίνει δεκτοί στον τεκτονισμό άνθρωποι με κάποιο ακρωτηριασμό Ή άνθρωποι π.χ. κουφοί.
Έλα πες το, μη ντρέπεσαι, ότι αν είναι κάποιος αρκετά ανάπηρος δεν θα μπορεί μπει μέσα στο φέρετρο ή να κάνει τα άλλα άρρωστα “παιχνίδια” που συνηθίζετε στο σύλλογο οινοφίλων εδώ η καλή κάβα “ΜΑΣΟΝΙΑ”...
Ο BEREN σας εξέθεσε κανονικά και με τον νόμο τι υποκριτές που είστε..... (και BEREN που είσαι, τις φωτογραφίες θέλω!)
quote:
Όχι άλλο , όχιιιιιιιι άλλοοοοοοο κάρβουνο !!!!!!!!!!
Τα καζάνια, τα καζάνια, θα σκάσουν απ' τη μασονική υποκρισία σας!!!!
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
quote:
Φίλε μου ,νομίζεις ότι συζητάς με 12χρονο
Για να είμαι ειλικρινής ναι.

quote:
Αμνός είσαι και κάνεις ότι σου έχει πει ο Ποιμένας σου.
Στη στάνη σου λοιπόν να φας κουτόχορτο και μετά νάνι με όνειρα γλυκά και απονήρευτα διότι το σέξ με τη νόμιμη σύζυγο απαγορεύεται αν η πράξη δε γίνει με σκοπό να προέλθει γόνος.
Άντε γκιαούρη που μετά από 183 χρόνια ακόμα δούλος έχεις μείνει.
Με το χαρακτηρισμό «γκιαούρης» που τόσο εύστοχα χρησιμοποίησες εναντίον μου ως ο κλασικός υβριστικός όρος που χρησιμοποιήθηκε από τουρκόσπορους και γενίτσαρους εναντίον έλληνα και ελλήνων...Αποκαλύπτεσαι από μόνος σου....εσύ, τα βαθύτερά σου πιστεύω και της οργάνωσής σου, καθώς και η καταγωγή σου...
Όπως επίσης και η Ζάντοκ με αυτά που λεει για το που ανήκει και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί...
Συνεχίστε έχει ενδιαφέρον....
Λοιπόν, και θα παρακαλέσω τους διαχειριστές να επέμβουν άμεσα, εκφράσεις όπως οι παραπάνω: “γκιαούρης” , “στόκος” και άλλες που μου αποδίδονται παραπάνω, όπως και σε άλλα μέλη του φόρουμ με παρόμοια με εμένα άποψη – θέση είναι τουλάχιστον απαράδεκτες, αισχρές και υβριστικές, αποδεικνύουν τα βαθύτερα πιστεύω και την ιδεολογία των μελών που εκφράζονται κατά αυτό τον τρόπο στο συνομιλητή τους και ρίχνουν πάρα πολύ το επίπεδο της συζήτησης, και αυτό όχι άνευ δόλιας σκοπιμότητας...
Θα παρακαλούσα λοιπόν την άμεση επέμβαση ούτως ώστε να μην επαναληφθούν αυτές οι εκφράσεις.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την αντικειμενικότητά σας.
Υπόθεση:Και πές πως κάποιος με καταιγιστικά,αδιάσειστα,εμπεριστατωμένα επιχειρήματα και ντοκουμέντα ξεμπροστιάζει "ενδοφορουμιακώς" κάθες κακό εβραίο-μασόνο-σιωνιστή βγάζωντάς τον κακοποιό,πληγη του κόσμου,εωσφόρο,σατανά κτηνοβάτη αιματοπότη και...τερμίτη που κατατρώει το Ελληνικού τίμιο ξύλο.Τους κολλάει στον τοίχο και παραδέχωνται την "ενδοδυκτιακή ήττα" τους Ναι...Και? ΤΙ θα γίνει?
Άντε σου βάζω και οτι ο Gothic θα κλάψει για τρία μερόνυχτα και θα οδύρεται ,φίλε skeptic.Ναι...Ωραία ..Και?Τι θα έχει αλλάξει ΠΡΑΚΤΙΚΑ? Θα σημειώσουμε στον τοίχο με μια γραμμούλα μια ενδοφορουμιακή νίκη?
Μήπως είνα ανούσιο αυτό το "Κατηγορώ"?
Εδώ θα παραθέσω μια ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ φωτογραφία η οποία όμως περιγράφει (σαν χίλιες λέξεις που είναι) όλα τα παραπάνω ,που προσπαθώ να εκφράσω.Δεν έχει σκοπό να προσβάλλει,παρα μόνο να δείξει το ανούσιο του εγχειρήματος.Απολαύστε!

Reality: A serotonine induced Hallucination?
Λοιπόν για να τα τελειώνουν τα ψέματα, θα μου βγάλετε σιωνιστή & μασόνο στο τέλος τον μεγάλο Καποδίστρια για να προσκυνήσουμε την αγγλοσαξονική και εβραϊκή ελίτ για την αιτία της απελευθέρωσής μας !!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! (ενώ στην πραγματικότητα ήταν οι κύριοι ιστορικοί εχθροί μας, αν εξαιρέσουμε ορισμένους φιλέλληνες όπως π.χ. τον Λόρδο Βύρωνα)
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
Οι μασόνοι συχνά επικαλούνται την εθνική τους προσφορά, για να αποδείξουν έτσι πως δρουν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια που επιβάλλει το Σύνταγμα. Δεκάδες βιβλίων έχουν για πρόσωπα που τα χαρακτηρίζουν ως τέκτονες (Ψέματα τα περισσότερα, ΘΑ ΘΕΛΑΝ να είναι τέκτονες.... αλλά που...) Συνήθως μετά τον θάνατο τους και μετά από πολλά χρόνια. Ανάμεσα στους επιφανείς τέκτονες που αναφέρονται σε ειδική έκδοση του μασόνου Κων. Κιτρινιάρη, είναι και ο Ι. Καποδίστριας.. Ίσως υπάρχουν ενδείξεις για τη συμμετοχή του αδελφού του Αυγουστίνου σε μασονική Στοά της Κέρκυρας.
Ο Ιωάννης Καποδίστριας δεν αποδεικνύεται ότι ήταν μασόνος, ενώ είναι σίγουρο ότι εστράφη εναντίον κάθε μυστικής οργανώσεως.
Στις 8 Ιουνίου του 1828 έστειλε εμπιστευτική (μυστική χαρακτηρίζεται) εγκύκλιο στους έκτακτους επιτρόπους και τους αρχηγούς των Ενόπλων δυνάμεων:
"Ελληνική Δημοκρατία"
Αριθ. 2953
Μυστική Εγκύκλιος
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προς το Πανελλήνιον
......
ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ και ειδικά πόσο φιλομασόνος ήταν ο κατα τα άλλα μυημένος στον εβραιοαγγλοσαξονικό μασονισμό κατά άποψη Zadok και λοιπών μασόνων!!!!
Αύριο.......
Επιχειρήματα δεν έχουν όμως και με αυτές τις ύβρεις που εξαπολύουν αποκαλύπτετε και η πραγματική τους φύση όπως και το ότι δεν μπορούν να διεξάγουν ούτε και τον παραμικρό και απλό πολιτισμένο διάλογο. Προτιμάνε φαίνεται την αγαπημένη τους: «Χάβρα Ιουδαίων»...
Άντε βιάσου, γιατί πολύ ζορισμένο σε βλέπω τώρα τελευταία... ![]()
![]()
quote:Λοιπόν για να τα τελειώνουν τα ψέματα, θα μου βγάλετε σιωνιστή & μασόνο στο τέλος τον μεγάλο Καποδίστρια για να προσκυνήσουμε την αγγλοσαξονική και εβραϊκή ελίτ για την αιτία της απελευθέρωσής μας !!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! (ενώ στην πραγματικότητα ήταν οι κύριοι ιστορικοί εχθροί μας, αν εξαιρέσουμε ορισμένους φιλέλληνες όπως π.χ. τον Λόρδο Βύρωνα)
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
Οι μασόνοι συχνά επικαλούνται την εθνική τους προσφορά, για να αποδείξουν έτσι πως δρουν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια που επιβάλλει το Σύνταγμα. Δεκάδες βιβλίων έχουν για πρόσωπα που τα χαρακτηρίζουν ως τέκτονες (Ψέματα τα περισσότερα, ΘΑ ΘΕΛΑΝ να είναι τέκτονες.... αλλά που...) Συνήθως μετά τον θάνατο τους και μετά από πολλά χρόνια. Ανάμεσα στους επιφανείς τέκτονες που αναφέρονται σε ειδική έκδοση του μασόνου Κων. Κιτρινιάρη, είναι και ο Ι. Καποδίστριας.. Ίσως υπάρχουν ενδείξεις για τη συμμετοχή του αδελφού του Αυγουστίνου σε μασονική Στοά της Κέρκυρας.
Ο Ιωάννης Καποδίστριας δεν αποδεικνύεται ότι ήταν μασόνος, ενώ είναι σίγουρο ότι εστράφη εναντίον κάθε μυστικής οργανώσεως.
Στις 8 Ιουνίου του 1828 έστειλε εμπιστευτική (μυστική χαρακτηρίζεται) εγκύκλιο στους έκτακτους επιτρόπους και τους αρχηγούς των Ενόπλων δυνάμεων:"Ελληνική Δημοκρατία"
Αριθ. 2953
Μυστική Εγκύκλιος
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΠρος το Πανελλήνιον
......
ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ και ειδικά πόσο φιλομασόνος ήταν ο κατα τα άλλα μυημένος στον εβραιοαγγλοσαξονικό μασονισμό κατά άποψη Zadok και λοιπών μασόνων!!!!
Αύριο.......
Όσο τα 17 επίσημα ιστορικά βιβλία, στα οποία παραπέμφθηκες, είναι δικά μου κατασκευάσματα ή οποιουδήποτε άλλου, άλλο τόσο είναι πιθανό να γράψεις εσύ μία επιστολή και να μας την παρουσιάσεις αύριο.
Τί παριστάνεις; Τον εθνοσωτήρα; Ε, μάθε ότι δεν κάνεις κάτι καινούργιο και μάλλον απέτυχες, όπως και όλοι όσους διαδέχεσαι.
Στις ιστορικές λοιπόν, αυτές μελέτες, αναφέρεται ότι στα πρακτικά της Στοάς στη Ρωσία έχει καταγραφεί η μύηση του Καποδίστρια. Πες μας τώρα ότι ο Κιτρινιάρης ή ο Κοκκινογένης έβαλαν κάποιον να πάει στη Ρωσία, να γράψει πρακτικά και να παραπλανήσει όλους τους ιστορικούς.
.
.

Edited by - Zadok on 19/12/2004 06:12:05
Ως εκ τούτου, καλώς ή κακώς στον αθλητισμό υπάρχει κάποιος, ο οποίος κερδίζει.
Αντιλαμβάνομαι τί θέλεις να πεις, αλλά ίσως το παράδειγμα δεν είναι καλό.
.
.

Edited by - Zadok on 19/12/2004 06:13:36
quote:
Zadok:Αυτό το κάνετε κυρίως εσείς ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, τα διαφορά cults που στηρίζετε (scientology) και οι μυστικές υπηρεσίες...
Αλλά είπαμε να το δοκιμάσουμε και εμείς έτσι γι' αλλαγή και για να σπάσουμε πλάκα με εσάς.
Τώρα μας έπεισες!!!!!!
Από αύριο πέθανε ο τεκτονισμός, νίκησες τους Εβραιο-σιωνιστές και πάταξες τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Πριν λίγο έμαθα ότι παραιτήθηκε κι ο Τζορτζ Μπους, γιατί δεν άντεξε άλλο την κατακραυγή από τη φωτογραφία, την οποία παρέθεσες εδώ.
quote:
Έλα πες το, μη ντρέπεσαι, ότι αν είναι κάποιος αρκετά ανάπηρος δεν θα μπορεί μπει μέσα στο φέρετρο ή να κάνει τα άλλα άρρωστα “παιχνίδια” που συνηθίζετε στο σύλλογο οινοφίλων εδώ η καλή κάβα “ΜΑΣΟΝΙΑ”...
Ό,τι πεις! Πετάει ο γάιδαρος, πετάει...
quote:
Ο BEREN σας εξέθεσε κανονικά και με τον νόμο τι υποκριτές που είστε..... (και BEREN που είσαι, τις φωτογραφίες θέλω!)
Θα τις περιμένεις λίγο, γιατί τώρα τις φτιάχνει στο Photoshop.
quote:
Τα καζάνια, τα καζάνια, θα σκάσουν απ' τη μασονική υποκρισία σας!!!
Κουράγιο τότε, περίμενε να σκάσουν τα καζάνια τους... Τί ανησυχείς;
.
.

Τα πιθηκάκια που τσακώνονται συνέχεια.
Για να τελειώνουμε :
Τέκτονας είμαι και θα είμαι.
Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι και θα είμαι.
Έλληνας είμαι και αυτό δεν αλλάζει.
Την άποψή σας για εμένα (και ειδικά του μικρούλη BEREN),την έχω γραμμένη μία σπιθαμή χαμηλότερα του ομφαλού μου.
Απλώς προσφέρθηκα να σας απαντήσω σε μερικά πράγματα και να αυξήσω λίγο την τηλεθέασή σας.
Εμένα η ζωή μου είναι υπέροχη.
Η δική σας είναι γεμάτη πανικό και φοβίες.
Έστω και εάν με χαρακτηρίσετε τσουτσέκι των εβραίων και σατανιστή,(εκτός του ότι δεν δίνω δεκάρα),το ότι είμαι πιο ευτυχής από εσάς μου αρκεί ![]()
Μικρέ μου BEREN,παιδί μου,ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ μπορώ άνετα να ανατρέψω όλη την κόπρο που γεννά ο πρωκτός που αποκαλείς εγκέφαλό σου και που αραδιάζεις εδώ προσβάλοντας τους πάντες,με μοναδικό σκοπό να καθησυχάσεις για λίγο τα αρρωστημένα κόμπλεξ που σου φόρτωσε το περιβάλον που μεγάλωσες,αλλά η φυσική πολλώ δε μάλον η διανοητική σου ηλικία δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν.
Το μόνο που θα καταφέρω είναι να πάθω καμμιά ζημιά στα δάχτυλα από το πολύ γράψιμο.
Έτσι λοιπόν από τη στιγμή αυτή για μένα το λιγότερο είσαι ανύπαρκτος.
Φίλε Skeptic στη διάθεσή σου αν θέλεις να με ρωτήσεις κάτι αλλά για τις φωτογραφίες μην περιμένεις άδικα.
Δεν υπάρχουν.
Υ.Γ.
Σας παραθέτω ένα απόσπασμα ενός πολύ μεγάλου μύστου :
"Συγχώρα με κουκλίτσα μου,γεννήθηκα δειλός
κληρονομώντας τις φοβίες της μαμάς μου"
Τζίμης Πανούσης
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

quote:
Με το χαρακτηρισμό «γκιαούρης» που τόσο εύστοχα χρησιμοποίησες εναντίον μου ως ο κλασικός υβριστικός όρος που χρησιμοποιήθηκε από τουρκόσπορους και γενίτσαρους εναντίον έλληνα και ελλήνων...Αποκαλύπτεσαι από μόνος σου....εσύ, τα βαθύτερά σου πιστεύω και της οργάνωσής σου, καθώς και η καταγωγή σου...
Το κείμενο μου ΔΕΝ αναφέρει πουθενά το ψευδώνυμο σου μικρέ skeptic.
Αν εσύ μέσα σε αυτά τα γραφόμενα ανακαλύπτεις και καθρεφτίζεις τον εαυτό σου δεν φταίω εγώ.
Το κείμενο απευθύνεται σε όποιους έχουν τα παραπάνω στοιχεία συμπεριφοράς και δεν τους κατονομάζει.
Όταν αναφέρομαι σε σένα βάζω και το ψευδώνυμο σου μπροστά για να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ότι το κείμενο απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένα, το ίδιο κάνω ( και κάνουν όσοι ξέρουν να χρησιμοποιούν ένα Forum ) όταν αναφέρονται σε κάποιον συγκεκριμένα.
Εσύ λοιπόν, που στο όνομα της κάθαρσης της γης από τους Σιωνιστές, καταφέρεσαι εναντίων ανθρώπων, οργανώσεων, θρησκειών, ιδεολογιών κλπ κλπ, ίσως θα έπρεπε να επανεξετάσεις τις λέξεις, ρατσιστής, φασίστας, μικρόνους και «πρόβατο»
Δες ποιες συμπεριφορές ορίζουν αυτές οι λέξεις και προσπάθησε να τις αντιστοιχίσεις στα δικά σου πεπραγμένα.
ΑΝ νομίζεις ότι βρίσκεις αντιστοιχίες τότε κάνε ένα απολογισμό πεπραγμένων και αναθεώρησε τα όσα πρέπει, ΑΝ όχι τότε παρέμεινε ως έχεις και συνέχισε το έργο σου μέχρι να κουραστείς και να δείς τον κόσμο από κάποια άλλα πρίσματα.
Υ.Γ. Προσωπικά παρακαλώ τον Admin ή κάποιον από τους διαχειριστές να με επαναφέρει στην τάξη ΑΝ δεν απάντησα ορθός ( Politically Correct ) στις δηλώσεις των αντιτιθεμένων μελών στο συγκεκριμένο Topic.
quote:
ΠΕΣ ΤΟ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια βρε αστέρι μου, τι μέγας διδάσκαλος και μύστης είσαι! Μας αποκάλυψες όλους ε;;;
Προς μεγάλη σου απογοήτευση και πανικό όμως σε πληροφορώ ότι είναι πολύ αργά για εσάς πλέον.
Έχουμε ήδη διεισδύσει στις ανώτερες υπερστοές σας σε όλο τον κόσμο και ο χρόνος σας είναι πραγματικά πολύ λίγος (για την ακρίβεια λίγα χρονάκια ακόμα...)
Έχει έρθει το τέλος σας...τρέμετε σιωνιστές και τσιράκια τους...![]()
![]()