ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
filosofos3Μέλος
19/12/2004, 15:17:58
Βρε παιδιά Τέκτονες και μη γιατί να τρώγεστε έτσι και να μιλάτε ο ένας στον άλλον με τέτοιο τρόπο;Αν κάποιοι θεωρούν τον τεκτονισμό κακό ας μην πλησιάσουν ποτέ σε τέκτονες και στοές αλλά ας μη βρίζουν τους συνανθρώπους τους που έκαναν αυτό το λάθος.Οι ίδιο δεν θα υποστούν πρώτοι τις συνέπειές του (αν είναι λάθος και κατά το μέτρο που είναι λάθος); Και οι τέκτονες από την άλλοι ας μη θεωρούν ότι ο τεκτονισμός είναι το παν ή η πηγή της Γνώσης και των μυστηρίων. Αν κάποιο μισούν τον τεκτονισμό δεν είναι για τις καλές του πράξεις αλλά για τις κακές.Δεν υπάρχει σύστημα που να μην έχει απ' όλα.Προσωπικά μελετώντας την ιστορία του τεκτονισμού δεν είδα κάτι διαφορετικό που θα με έκανε να τον εκθειάσω ή να τον απορρίψω παντελώς. Σε μερικούς κάνει καλό σε άλλους όχι.Ο πραγματικός δάσκαλος δεν είναι κανένας τέκτονας και καμμιά στοά,οργάνωση,ιδεολογία: είναι το ίδιο το σύμπαν το οποίο είναι ζωντανό και μας καθοδηγεί. Οπότε τι νόημα έχει να μιλάμε για τα κακά (οι μεν) για τα καλά (οι δε) της μιας ή της άλλης οργάνωσης ή θρησκείας.
Τέκτονες και μη , Εβραίοι και μη ,Σιωνιστές και μη διαβάστε το ακόλουθο απόσπασμα :είναι τα λόγια ενός εβραίου του σοφότερου νομοδιδασκάλου της εποχής του,από την Καινή Διαθήκη ,του Γαμαλιήλ ο οποίος είπε στο Συνέδριο(Πραξ.Ε:35-40):..."είπε τε προς αυτούς :Άνδρες Ισραηλίται προσέχετε εαυτοίς επί τοις ανθρώποις τούτοις τι μέλετε πράσσειν.Προ γαρ τούτων των ημερών ανέστη Θευδάς λέγων είναι τινά εαυτόν, ώ προσεκλίθη αριθμός ανδρών ωσεί τετρακοσίων, ός ανηρέθη,και πάντες όσοι επείθοντο αυτώ διελύθησαν και εγένοντο εις ουδέν.Μετά τούτον ανέστη Ιούδας ο Γαλιλαίος εν ταις ημέρες της απογραφής και απέστησε λαόν ικανόν οπίσω αυτού.Κακείνος απώλετο, και πάντες όσοι επείθοντο αυτώ διεσκορπίσθησαν. Και τα νυν λέγω ημίν :απόστητε από των ανθρώπων τούτων και εάσατε αυτούς ,ότι εάν ή εξ ανθρώπων η βουλή ταύτη ή το έργον τούτο, καταλυθήσεται. Ει δε εκ Θεού εστιν ου δύνασθαι καταλύσαι αυτό, μη ποτέ και θεομάχοι ευρεθήτε.Επείσθησαν δε αυτώ και δείραντες παρήγγειλαν μη λαλείν επί το ονόματι του Ιησού και απέλυσαν αυτούς..."
Ακόμη και αν δεν πιστεύει κανείς ότι όντως είπε αυτά ο Γαμαλιήλ, δε νομίζω ότι είναι κανείς που διαφωνεί ότι αυτό που προτέινει είναι το πιο σοφό.
Αν ο τεκτονισμός ήταν παντελώς άχρηστος ή κακός ο Θεός δε θα μπορούσε να τον εξαφανίσει με μιας;
Αν η όποια θρησκεία ή ποιμένας ή ηγέτης ήταν μόνο κακός δε θα θα τον εκμηδένιζαν αυτοστιγμή οι συμπαντικοί νόμοι; Οπότε και ο Σιωνισμός και όλα τα κινήματα και όλα τα κακά ακόμη που βλέπουμε επί της γης δεν είναι μόνο κακά, αλλά εξυπηρετούν ένα απώτερο καλό που αυτοί που μετέχουν στα κακά δεν το ξέρουν, δεν το καταλαβαίνουν.
Οι διαφωνίες μας προέρχονται από άγνοια της αλήθειας και μόνο.
Δείτε το καινούριο τόπικ:"ξέρουμε τι πιστεύουμε;".Μας αφορά όλους να γνωρίζουμε τι πιστεύουμε, γιατί δε γνωρίζουμε και ας το νομίζουμε.
Να είστε όλοι καλά

Όλα είναι τέλεια

skepticΜέλος
19/12/2004, 15:21:48
Επειδή απ΄ ότι βλέπω μόνο με τον αδερφό Gothic μπορώ να μιλήσω σοβαρά για το θέμα της μασονίας (έχοντας διαφορετική άποψη με εμένα) θα συνεχίσω να συζητάω απευθείας και μόνον μαζί του, ως άλλωστε και ο μόνος που είχε τα κότσια να παραδεχτεί έστω και ανώνυμα (δεν ξέρω αν το κάνεις και επώνυμα) σε πια οργάνωση ανήκει : ελληνική μασονία, υπάγετε στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Σκωτικού δόγματος συνεργαζόμενη στενά με την Αγγλική Μασονία(;), καλά τα λεω αδερφέ Gothic ή μήπως ανήκεις σε καμιά διασπασμένη ανεξάρτητη στοά όπως κάποιοι κρητικοί;

Πρώτον, δεν μου απάντησες ολοκληρωμένα για το θέμα πως μπορείς να είσαι χριστιανός ορθόδοξος και ταυτοχρόνως μασόνος τη στιγμή που η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία μας, καταδικάζει τη μασονία και μάλιστα με ποινή την καθαίρεση – αφορισμό!

Δεύτερον, είπες:

quote:

Τώρα,στην ερώτηση που μου έκανες σου απαντώ ως εξής:
1. Έχεις την εντύπωση ότι γνωρίζω όλους τους τέκτονες της
Ελλάδος;
2. Και αν ακόμη ήξερα ,πιστεύεις ότι θα σου αποκάλυπτα ποιοί είναι
χωρίς την συγκατάθεσή τους;
3. Και εάν ακόμα στους αποκάλυπτα,εσύ θα το πίστευες μόνο και
μόνο επειδή στο είπα εγώ;Αυτό θα ήταν αφέλεια.
Στο συγκεκριμένο ερωτημά σου,κι εγώ υποψίες έχω αλλά σίγουρα δεν γνωρίζω ποιοί είναι.Υποψίες όμως χωρίς στοιχεία=0

και μετά λες:

quote:

Φίλε Skeptic στη διάθεσή σου αν θέλεις να με ρωτήσεις κάτι αλλά για τις φωτογραφίες μην περιμένεις άδικα.
Δεν υπάρχουν.

Δηλαδή από τη μία παραδέχεσαι ότι ανήκεις σε μία οργάνωση (σύλλογο την είπε η ZADOK!!!!) στην οποία ΔΕΝ ξέρεις πια είναι τα μέλη, και από την άλλη μου λες ότι για τη φωτογραφία π.χ. του Χριστόδουλου είσαι σίγουρος και ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ότι δεν υπάρχει!!!!

Μήπως φάσκεις και αντιφάσκεις;;;

Ή μήπως ξέρεις τα πάντα (μάλλον απίθανο αν αναλογιστούμε την φύση της μασονίας – μυστικότητα – συνωμοτικότητα, πρακτορίστικη νοοτροπία, δεν εμπιστεύονται ούτε τα ίδια τους τα μέλη) και απλά μας κρύβεις τα στοιχεία, και αν είναι έτσι γιατί το κάνεις αυτό εφόσον η μασονία είναι απλά ένας σύλλογος , ένα φιλοσοφικό ίδρυμα υπεράνω υποψίας και τίποτα παραπάνω;;;

Εγώ (αλλά και οι υπόλοιποι) σαν έλληνας πολίτης δεν δικαιούμαι να μάθω ποιοι από τους πολιτικούς μου, που αιτούνται την ψήφο μου, ανήκουν στην μασονική οργάνωση ή όχι;;;

Ευχαριστώ και θα επανέρθω μόλις μου απαντήσεις...

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

Edited by - skeptic on 19/12/2004 15:24:29

filosofos3Μέλος
19/12/2004, 16:04:36
Αγαπητέ sceptic όταν λες ότι μόνο με τον Gothic μπορείς να συζητήσεις σοβαρά για το θέμα της μασονίας εννοείς ότι αυτά που έγραψα δε σου φαίνονται σωστά και δε συμφωνείς;Ή έστειλες το μήνυμα πριν τα διαβάσεις(αν οι ώρες αποστολής αναφέρονται σωστά);
Πάντως δεν είμαι μασόνος ούτε σσκοπεύω να γίνω ούτε να εμποδίσω όσους θέλουν να γίνουν, αν το έχουν αποφασίσει μετά από αρκετή έρευνα,μελέτη, και περισυλλογή και κατέληξαν ότι εκεί υπάρχει η αλήθεια.

Όλα είναι τέλεια

skepticΜέλος
19/12/2004, 16:18:54
Αγαπητέ φιλόσοφε, ωραία και άγια αυτά που λές, αλλά θα μου επιτρέψεις είναι γενικολογίες και φιλοσοφίες, εδώ καταθέτουμε συγκεκριμένα στοιχεία και επιχειρήματα (ορισμένοι από εμάς τουλάχιστον) εναντίον του διεθνούς σιωνισμού και των παράπλευρων οργανώσεων που προωθούν αυτή την ιδεολογία και σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Και όταν λες σύμπαν, εννοείς τον τριαδικό θεό του χριστιανισμού (πατήρ -υιός - άγιο πνεύμα) δημιουργό αυτού του σύμπαντος που ζούμε, η μήπως εννοείς μόνο τον "νοήμονα και ζώντα συμπαντικό οργανισμό"(!);
Υπάρχει δημιουργός ή το σύμπαν είναι ζωντανό και αυτοδημιούργητο (ή άπειρο, όπως πίστευαν οι έλληνες)
Είναι το ίδιο πράγμα για σένα (δημιούργημα και δημιουργός) και αν ναι γιατί; Και αν όχι γιατί;
Μπορείς να μου το διευκρινήσεις αυτό σε παρακαλώ;
Εξαιρετικά φιλοσοφική, θεολογική και βαθύτερη κουβέντα και θα δω και το δικό σου topic όπου μάλλον θα τα πούμε εκεί, ευχαριστώ.

Edited by - skeptic on 19/12/2004 16:24:47

19/12/2004, 16:24:51
Πάμε τώρα στην απάντηση που από εχθές υπεσχέθην να γράψω.

Γεννήθηκα στην κατά τη γνώμη μου ομορφότερη χώρα του κόσμου, αυτό για μένα έγινε πλήρως αποδεκτό μετά από τα ταξίδια μου σε άλλες χώρες, παρ’ όλο που υπάρχουν πολλά επιτεύγματα να δεις και να θαυμάσεις έξω από την Ελλάδα δεν μπορείς να ξεπεράσεις τον τρόπο ζωής, το χαμόγελο, τη γλώσσα και άλλα πολλά καθημερινά ίσως αλλά αναγκαία για την ηρεμία σου πράγματα.

Είμαι εθνικιστής διότι αγαπώ την πατρίδα μου, όμως δεν είμαι φασίστας να θέλω να επιβάλω τον τρόπο ζωής – σκέψης – συμπεριφοράς του λαού μου στους άλλους κατοίκους αυτής της γης.
Είμαι Έλληνας και καυχιέμαι, αλλά δεν είμαι ρατσιστής για να κοιτάζω περιφρονητικά τους υπόλοιπους ανθρώπους που απαρτίζουν το σύνολο αυτής της γης.
Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος αφ’ ενός γιατί με βαφτίσανε έτσι εφ’ όσον γεννήθηκα στην Ελλάδα και αφ’ ετέρου γιατί έτσι μ’ αρέσει.
Δεν πιστεύω σε δόγματα όμως, δεν πιστεύω στα λόγια ενός Παπά που πολλάκις επειδή δεν μπορεί να εξηγήσει λέει «πίστευε και μη ερεύνα».
Πιστεύω στη ρήση του Ιησού «ερευνάτε τας γραφάς».

Μέσα λοιπόν από το παραπάνω τρίπτυχο έχω διαμορφώσει τις προσωπικές μου ιδέες.
Μέσα από αυτά παρατηρώ τον κόσμο και προσπαθώ να εξάγω συμπεράσματα, μέσα από εκεί βγαίνουν οι συνισταμένες τις προσωπικής μου δράσης.

Παρατηρώ συμπατριώτες μου να παραληρούν πως για κάθε δεινό της Ελλάδος φταίνε οι Εβραίοι, άμεση τοποθέτηση τους είναι πως ακόμα και η Χριστιανική θρησκεία είναι δημιούργημα των Εβραίων για να απαλείψουν την γνήσια Ελληνική Θρησκεία.
Αυτοί όμως χωρίζονται σε δύο ομάδες.

Α) Σε αυτούς που ξεσκεπάζουν τους Εβραίους και προτάσσουν την Αρχαιοελληνική θρησκεία ως το καλύτερο μοντέλο
και Β) Σε αυτούς που ξεσκεπάζουν τους Εβραίους αλλά αποδέχονται πλήρως τη διδασκαλία του Ιησού.

Οι πρώτοι προσπαθούν να αποδείξουν πως τα πάντα είναι Ελληνικά, πως οι Εβραίοι είναι αυτοί που διέλυσαν την Ελλάδα, πως αυτοί συνεχίζουν να θέλουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα από τον παγκόσμιο χάρτη, πως το Δωδεκάθεο είναι η καλύτερη θρησκεία ενώ ο Χριστιανισμός είναι μια θρησκεία μίσους και καταδυνάστευσης των υπολοίπων, μία θρησκεία παραπλανητική που θα δέσει ΟΛΟ τον κόσμο στο άρμα των Εβραίων.
Ανακαλύπτουν όμως πως μπορούν να παραληρήσουν τον Ιησού Χριστό με τον Απολλώνιο τον Τυανέα ο οποίος έπραξε τα όσα αναφέρονται ιστορικά στο Χριστό.
Ξεχνάνε πως ΠΡΙΝ το Δωδεκάθεο υπήρξαν και άλλες θρησκείες, ξεχνάνε την λατρεία της Σελήνης και τις Μαινάδες, ξεχνάνε ή ΔΕΝ ξέρουν τι πρέπει να υποστηρίζουν μέσα στην παραζάλη τους και στο παραλήρημα τους.

Οι δεύτεροι αποδέχονται πλήρως το Χριστιανισμό ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΔΑΞΑΝ αλλά μισούν τους κακούς Εβραίους που είναι οι εχθροί τις Ελλάδος.
Αυτούς που είναι πίσω από κάθε μεγάλη Εθνική καταστροφή, αυτούς που η Εκκλησία τους δίδαξε πως είναι οι εχθροί του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ και που σταύρωσαν το Χριστό.
Αυτοί οι κακοί είναι πίσω απ’ ότι η Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία πολεμά, αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Διαβόλου, αυτοί έχουν ιδρύσει όλες τις Μυστικές Εταιρείες και τις βάζουν να εργάζονται για να πετύχουν τους στόχους τους.

Απ’ ότι βλέπουμε και στις δύο περιπτώσεις το μόνο κοινό είναι ο Εχθρός Εβραίος.

Δυστυχώς μετά την κατάκτηση των Ρωμαίων η Ελλάδα έχασε την ανεξαρτησία της, πέρασαν πολλοί κατακτητές πάνω από αυτή τη γη, άλλοι σεβάστηκαν μερικά πράγματα άλλοι όχι.

Πρίν από 183 χρόνια αυτή η σκλαβιά έλαβε τέλος, τότε άρχισε η ανάσταση αυτού του Έθνους με το όνομα ΕΛΛΑΣ.
Τότε και μετά από περίπου 2000 χρόνια ένα μικρό μέρος έθεσε αυτήν την ονομασία και όχι Αθηναϊκό – Μακεδονικό – Κορινθιακό κλπ κράτος.
Τότε μπήκαν οι βάσεις για να μπορέσουμε σήμερα να λέμε με υπερηφάνεια είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Από τότε και μέχρι σήμερα αυτός ο υπέροχος Λαός κατάφερε να αυξήσει τα εδάφη του, να συνεχίσει να μιλά τη γλώσσα του, να αντεπεξέλθει σε πολέμους και κακουχίες, να διεκδικεί μια θέση στους αναπτυσσόμενους λαούς της γης και τέλος να είναι ισάξιο μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Μέσα σε όλη αυτή την πορεία αναπτύχθηκαν και κάποιες απόψεις κατάλοιπα όλων των προαναφερθέντων καταστάσεων.
Η ξενοφοβία, η αίσθηση του μικρού και κατατρεγμένου και η απόλυτη προσήλωση στο δόγμα της Εκκλησίας μαζί με την αρχαιολατρία δημιούργησαν ένα μοντέλο συνομωσίας και περιχαράκωσης σε στενά Εθνορατσιστικά όρια.

Η Εκκλησία για να εδραιωθεί έπρεπε να έχει ένα αόρατο εχθρό, ένα αντίπαλο δέος, και αυτοί δεν ήταν άλλοι από αυτούς που Σταύρωσαν τον Χριστό.
Οτιδήποτε λοιπόν αντιτίθετο στο δόγμα, οτιδήποτε είχε να κάνει με την ενότητα της Εκκλησίας ήταν θέμα Εβραίων.
Τι κι αν η ίδια η Εκκλησία μνημονεύει σε κάθε λειτουργία Εβραϊκά ονόματα και Εβραϊκή θρησκειολογία ; Πίστευε και ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ.

Αυτό λοιπόν το ωραίο κόλπο το μεταχειρίστηκαν και οι μετέπειτα αναβιωτές της «πατρώας» Θρησκείας.
Φέρνοντας το στα μέτρα τους και χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική για να εξαπολύσουν τα βέλη τους εναντίον του Χριστιανισμού.

Να λοιπόν που ο Αόρατος Εχθρός έγινε το μίασμα !
Να που η πλύση εγκεφάλου έφερε αποτελέσματα !
Να που για όλα φταίνε οι Εβραίοι !

Βέβαια το γεγονός πως σε όλα αυτά τα χρόνια ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχουμε δουλέψει ενωμένοι όπως δουλεύουν αυτοί περνάει στα ψηλά γράμματα.
Το γεγονός πως αυτοί ( παρ’ όλο το κυνήγι που έχουν φάει από Τορκεμάδα μέχρι Χίτλερ ) κατάφεραν να έχουν τα ηνία της παγκόσμιας οικονομίας είναι για τη θεωρεία των συνομοσιολόγων το μεμπτό.
Μα πως το κατάφεραν ;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !

Αν ποτέ καταλάβουμε πως ΜΟΝΟ ενωμένοι και με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τους άλλους, πως ΜΟΝΟ απαλλαγμένοι από κόμπλεξ κατωτερότητας θα καταφέρουμε να δείξουμε την αίγλη μας σα λαός, πως ΜΟΝΟ δυναμικά φερόμενοι σε όλα τα επίπεδα θα ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ πολιτισμό, τότε δε θα μας νοιάζει κανένας Εβραίος – Αμερικάνος – Ρώσος – Κινέζος.

Μέχρι τότε θα είμαστε εγκλωβισμένοι σ’ ένα ένδοξο παρελθόν και βλέποντας παντού αόρατους εχθρούς και 666.
Μέχρι τότε θα είμαστε οι κλαψομούνιδες του κόσμου που για το χάλι μας φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς.
Μέχρι τότε θα παρακαλάμε φιλώντας κατουρημένες ποδιές για ένα αντισταθμιστικό όφελος.
Μέχρι τότε οι άλλοι θα μας κοιτάνε με χαμόγελο σκεπτόμενοι που μπορεί να καταντήσει ένας λαός που ΚΑΠΟΤΕ έδωσε τα φώτα του πολιτισμού και των επιστημών στους υπόλοιπους.
Μέχρι τότε θα κάνουν οι μικροί ηλίθιοι αυτού του Έθνους τα συνομοσιολογικά σενάρια τους γιατί δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν την ανυπαρξία τους και την κατάντια τους.

Προσωπικά πιστεύω πως σε 183 χρόνια ( από επαναστάσεως ) ή σε 56 ( από τότε που έχουμε τα σημερινά μας σύνορα ) πετύχαμε πολλά, ξεπεράσαμε μεγάλες δοκιμασίες όπως Βαλκανικούς πολέμους, παγκόσμιους πολέμους, εμφυλίους πολέμους, δικτατορίες κλπ, φτάσαμε να παίζουμε ρόλο σε πολλά παγκόσμια ζητήματα και στο χέρι μας είναι να γιορτάσουμε τα 300 χρόνια από την επανάσταση όντας πρώτοι σε παραγωγή πολιτισμού απαλλαγμένοι από κόμπλεξ και δεισιδαιμονίες.
Σαν πραγματικοί Έλληνες.

Θα μπορούσα να συνεχίσω και να συγκρίνω πολλές καταστάσεις και αντιλήψεις που σήμερα εφορεύουν πολλούς ομοεθνείς μου αλλά το θεωρώ άστοχο.
Ο καθένας από μόνος του ας ψάξει, ας αποσυμβολίσει και ας κατανοήσει τα Παγκόσμια Διδάγματα και τη σημασία τους χωρίς να προσπαθεί να περιγελά τον άλλο θεωρώντας πως αυτός κατέχει την αλήθεια και ο άλλος όχι, απλά και μόνο διότι δεν ταιριάζει στα δικά του νοητικά οικοδομήματα το πιστεύω του άλλου.

Ίσως τότε μικροί μου συνομοσιολόγοι ανακαλύψετε τι είναι ο αποσυμβολισμός, τι είναι ο Τεκτονισμός, τι είναι ο Βουδισμός, ο Χριστιανισμός και όλα αυτά που σήμερα κατηγορείτε με ελαφρά τη καρδία και δίχως ίχνος γνώσης.
Θέλει δουλειά και κόπο διότι και οι πρόγονοι που ευαγγελίζεστε με κόπο κατάφεραν τα όσα κατάφεραν.

Να έχετε όλοι μια χρονιά γεμάτη Υγεία, χαμόγελο και Αγάπη, είθε η ζωή και το έργο του Ιησού να γίνουν οδηγός σας και να μπορέσετε να πράξετε τα όσα αυτή πρεσβεύει.

Η Ακακία μοι είναι γνωστή

19/12/2004, 19:05:44
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
Σιωνιστικά και σατανιστικά σύμβολα παρεισφρέουν στα σπίτια μας τις άγιες αυτές μέρες!!!!!!!!!

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

skepticΜέλος
19/12/2004, 21:52:22
Διαβάστε προσεχτικά όλη την παρακάτω εγκύκλιο – οδηγία του Ιωάννη Καποδίστρια προς τους έκτακτους επιτρόπους και τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων (αργότερα με την 4286 και για δημόσιους υπαλλήλους) με την οποία κατακεραυνώνει κάθε είδους μυστικής εταιρείας εις το νέο Ελληνικό Κράτος (που άρχισαν να φυτρώνουν ανεξέλεγκτα εκείνα τα χρόνια σαν τα ζιζάνια), επισημάνει το ασυμβίβαστο του να είσαι δημόσιος λειτουργός και ταυτοχρόνως να ανήκεις σε αυτές και καταγράφει με λεπτομέρεια τους κινδύνους που ενέχουν οι μυστικές εταιρίες από ανεξέλεγκτη διείσδυση και έλεγχο από ξένες ανθελληνικές δυνάμεις και τέλος τους καλεί να αποκαλύψουν με όρκο αν ανήκουν σε μυστικές εταιρίες ή όχι!
Αυτά από τον υποτιθέμενο μασόνο (όπως μας είπε η Zadok) Καποδίστρια, μέλους μασονικής στοάς σκωτικού δόγματος(;;;;) .

Επίσης, τα παρακάτω στοιχεία μπορούν να επιβεβαιωθούν και να διασταυρωθούν απόλυτα και αντικειμενικά από τα αρχεία και τη βιβλιοθήκη του επίσημου Ελληνικού κράτους σε αντίθεση με τα στοιχεία που επικαλείται η ZADOK, τα οποία παραθέτονται από μασονικές πηγές, KAI ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ (Όταν το θύμα δεν μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του όντας νεκρός προ πολλού) που σημαίνει ότι δεν είναι άξια λόγου όπως και ούτε αντικειμενικά. (με αυτή τη λογική στο τέλος θα μας βγάλουν μασόνους σκωτικού δόγματος τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Χριστό, και τον Μίκυ Μαους, για να κερδίσουν οπαδούς και να προσθέσουν αίγλη στην διεθνή μασονία...)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Tα παρακάτω μη νομίζετε ότι τα λεει ο μικρός συνωμοσιομπουρδολόγος skeptic σας...
Τα παρακάτω τα αναφέρει ο Ιωάννης Καποδίστριας, κυβερνήτης της Ελλάδος.

--------snip-------

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αριθ. 2953
Μυστική Εγκύκλιος

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρός το Πανελλήνιον

Πρός τούς κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.
Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ZADOK ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!), ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την οποία συνδεόμενοι μεταξύ των άνθρωποι διά μυστικών δεσμών δύνανται να απολαύσωσιν εντός Πατρίδος των και διά της ξένης επιρροής αξιώματα, τιμάς, και το πλέον τύχην, ό εστί χρήματα (ΒΕΒΑΙΑ Η ZADOK ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!, σημ: Η Φιλική Εταιρία όντως βοήθησε αλλά ΔΕΝ ήταν ΜΑΣΟΝΙΑ και επίσης διαλύθηκε αμέσως μετά τη σύσταση του Κράτους και την απελευθέρωση...)
Όσον και αν ελεεινολογή η Κυβέρνησις την απειρίαν των Ελλήνων των από τοιαύτας εισηγήσεις παρασυρομένων δεν ήθελε δώσει τήν προσοχήν της, άν δέν ήτο καταπεπεισμένη πόσον όλέθρια άποτελέσματα δύναται νά φέρη είς τήν κρίσιμον ταύτην στιγμήν ή περί τούτων γνώμη, τήν όποίαν οί έχθροί τής Ελλάδος ήθελον συστήσει καί τόν Κόσμον, και είς τάς Εύρωπαϊκάς Κυβερνήσεις.
Αν ή Ελλάς έγκατελείφθη άπό τό 1821 έως τόν Ιούλιον μήνα του τελευταίου έτους, τούτο προήλθε διότι οί εχθροί της τήν παρέσταιναν αδιακόπως πρός τους Βασιλείς, ώς λαόν έπαναστατωθέντα καί άγωνιζόμενον ύπό τήν διεύθυνσιν καί ύπό τούς σκοπούς Μυστικών Εταιρειών, όθεν έπήγασαν αί Kαταστροφαί της 'Ισπανίας και Ιταλίας.
Εύκολον ήτο αναμφιβόλως να αναιρεθή ή σφαλερά αυτή δόξα. μ'όλον τούτο εχρειάσθησαν ολόκληρα επτά έτη βασάνων και δυστυχιών είς αναίρεσίν της. Μόλις ανηρέθη, καί ενώ ή Ελλάς άρχίζει νά λαμβάνη δείγματα εύνοίας καί καλοκαγαθίας έκ μέρους τών Συμμαχικών Δυνάμεων, οί έχθροί της θέλουν πάλιν τήν παραστήσει ώς υπεξούσιον τών Μυστικών Εταιρειών, καί είς άπόδειξιν τούτου θέλουν φανερώσει, ότι υπό διαφόρους ονόμασιν αί Εταιρείαι αυταί υπάρχουν καί πολλαπλασιάζονται μεταξύ των εν τοίς πράγμασι και τής πολιτικής τάξεως, και της στρατιωτικής δυνάμεως, ίσως καί αύτού του στόλου.
Τόσον ουσιώδες θεωρεί τούτο η Κυβέρνησις ώστε μή εγκρίνουσα να δείξη διά τινος δημοσίου καί επισήμου πράξεως την ύπαρξιν αυτού του κακού, εκπληροί διά του τύπου της παρούσης εγκυκλίου το χρέος, το οποίον δεν ημπορεί να παραμελήση χωρίς να καθυποβληθή είς βαρυτάτην εύθύνην. Τω όντι τοιούτον δημόσιον έγγραφον μεταξύ τών Πολιτικών, οί οποίοι επιμένουσι να μήν παραχωρώσιν είς τήν Ελλάδα έντιμον μέλλον(ΛΕΓΕ ΜΕ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ) , ήθελε χρησιμεύσει ώς μέσον του να αποδείξωσιν ότι οί Βασιλείς διά τών ευεργεσιών των υποθάλπουσιν είς την Ελλάδα τόν εχθρόν, τον οποίον και αλλαχού, και εις τας ιδίας των Επικρατείας πολεμώσι.
Η παρατήρησις αυτη, Κύριοι, σας διδάσκει μέ πόσην φρόνησιν καί οξυδέρκειαν απαιτείται ή έκπλήρωσις τής ακολούθου παραγγελίας τής Κυβερνήσεως.(ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!)
Θέλετε κοινοποιήσει διά ζώσης φωνής είς τούς υπαλλήλους σας ή τούς υπό τήν όδηγίαν σας άξιωματικούς, τό περιεχόμενον τής παρούσης, καί θέλετε τούς κάμει νά σας φανερώσουν αν άνήκουν είς καμμίαν τών Μυστικών Εταιρειών, ή όχι(ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!). Αν είναι τό πρώτον θέλετε τούς παρατηρήσει, ότι εάν είς τήν παρελθούσαν κατάστασιν τής αναρχίας, καί τής αταξίας ήταν ίσως άναγκαίον είς τούς πολίτας νά ζητήσωσι προσωπικήν ασφάλειαν διά του δεσμού μυστικής τινος Εταιρείας,ο δεσμός ούτος διαλύεται καθ' ήν στιγμήν ο τού νομίμου όρκου καί πρός την Κυβέρνησιν, και πρός τους Νόμους, χορηγεί είς ένα έκαστον και είς όλους, όλας τας απαραιτήτους ασφαλείας.
Από τοιαύτην αρχήν ορμώμενοι ευκόλως, θέλετε αποδείξει το ασυμβίβαστον (ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΝ!!!) των δύο όρκων, ήγουν του υπηρετείν το Κράτος, και υπηρετείν μυστικήν Εταιρείαν, της οποίας ο σκοπός είναι ώς επί το πλείστον άγνωστος(ΑΓΝΩΣΤΟΣ!!!) είς τους Εταίρους.
Αν λοιπόν οι υπάλληλοί σας ή οι υπό την οδηγίαν σας αξιωματικοί ανήκουσιν είς τίνα Εταιρείαν, ανάγκη να παραιτηθώσι(ΠΑΡΑΙΤΗΘΩΣΙ!!!), και περί τούτου οφείλεις να μας βεβαιώσης.
Εξ εναντίας θέλετε τους εξηγήσει τους κινδύνους είς τους οποίους εκτίθενται πλανώμενοι από ολίγους τινάς όλως διόλου εις τα τοιαύτα ενασχολούμενους. Από την κατηγορίαν των Εταιρειών των μή συμβιβαζομένων με τα κατά Νόμους καθεστώτα δεν αποκλείομενκαι την πρό αιώνων γνωριζομένην υπό τω ονόματι της Αδελφοποιείας, ή Αγάπης. (Ποιους εννοεί εδώ ο Καποδίστριας;;;)
Παραγγέλεσθε, Κύριοι, κατ' επανάληψιν να κάμετε χρήσιν της κοινοποιήσεως ταύτης κατά τόν συνετώτερον και ωφελιμώτερον τρόπον. Προθύμως η Κυβέρνησις θέλει δεχθή τάς ειδοποιήσεις, όσας εν καιρώ και τόπω θέλετε δυνηθή να την χορηγήσετε.

Εν Πόρω τή 8 Ιουνίου 1828

Ο Κυβερνήτης

(Τ.Σ.) Ι. Α. Καποδίστριας

"
---------snip--------

Στις 22 Αυγούστου 1831 ο Ιωάννης Καποδίστριας εξαπέλυσε και άλλη εγκύκλιο, (υπ αριθμόν 4286) πρός τους προϊσταμένους των δημοσίων υπηρεσιών. Συναπέστειλε μάλιστα και τύπον όρκου, τον οποίον θα υπέγραφαν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι δια του οποίου θα δηλωνόταν ότι σε ουδεμία μυστική Εταιρεία ανήκουν. Λίγες εβδομάδες μετά την εξαπόλυση της εγκυκλίου εναντίον των μυστικών οργανώσεων, εδολοφονείτο στο Ναύπλιο.

skepticΜέλος
19/12/2004, 22:26:24
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πότε, πώς και γιατί χρησιμοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν σύμβολο;
Σύμφωνα με μερικούς ερευνητές, οι χριστουγεννιάτικες γενικά δοξασίες και παραδόσεις, αποτελούν ένα μίγμα από κατάλοιπα της λατρείας του Σατούρνο (μιας θεότητας που ταυτίζεται με τον Κρόνο) κι άλλων δοξασιών που αναμίχθηκαν με τις χριστιανικές, για να ξεχαστεί στο πέρασμα των αιώνων η αρχική τους προέλευση.
Τον 4ο αιώνα μ.Χ. η 25η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως η μέρα της Γέννησης του Χριστού και ταυτόχρονα σαν η πρώτη μέρα του χρόνου. Ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες ότι τα Χριστούγεννα γιορτάζονταν στη Ρώμη στις 25 Δεκεμβρίου από το 336. Κι η ίδια αυτή μέρα ήταν κι η Πρωτοχρονιά.
Το δέντρο, σαν χριστουγεννιάτικο σύμβολο, χρησιμοποιήθηκε μετά τον 8ο αιώνα. Εκείνος που καθιέρωσε το έλατο σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν, σύμφωνα με την παράδοση, ο Αγιος Βονιφάτιος, που για να σβήσει την ιερότητα που απέδιδαν οι ειδωλολάτρες στη δρυ (Δρυίδες παγανιστές), έβαλε στη θέση του το έλατο, σαν σύμβολο χριστιανικό και ειδικότερα σαν σύμβολο των Χριστουγέννων.
Στο πέρασμα των αιώνων, το νόημα του χριστουγεννιάτικου δέντρου πήρε αναρίθμητες μορφές. Αρχικά, για να συμβολίσει την ευτυχία που κρύβει για τον άνθρωπο η γέννηση του Χριστού, άρχισε να γεμίζει με διάφορα χρήσιμα είδη- κυρίως φαγώσιμα κι αργότερα ρούχα κι άλλα είδη καθημερινής χρήσης, συμβολίζοντας έτσι πρακτικά την προσφορά των Θείων Δώρων. Προοδευτικά εξελίχθηκε σε ένα απαραίτητο διακοσμητικό είδος των Χριστουγέννων, που αργότερα πήρε και τη θέση της "δωροθήκης"- του χώρου δηλαδή στον οποίον οι συγγενείς και φίλοι τοποθετούν τα δώρα τους, ο ένας για τον άλλο.Για την Αγγλία ο συγγραφέας Τσαρλς Ντίκενς φρόντισε να ξαναπάρουν τα Χριστούγεννα την παλιά χαρούμενη γιορταστική μορφή τους. Αν σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο το χριστουγεννιάτικο δέντρο θυμίζει αυτή τη μέρα, αυτό σίγουρα οφείλεται στον Ντίκενς, που σε διάφορα έργα του και πιο πολύ ακόμα στις χριστουγεννιάτικες ιστορίες του, και στο πασίγνωστο Christmas Carol, το προβάλλει σαν βασικό χριστουγεννιάτικο σύμβολο.Στην πατρίδα μας, το χριστουγεννιάτικο δέντρο το έφεραν για πρώτη φορά στην Αθήνα οι Βαυαροί, την περίοδο του Όθωνα.
Η ελληνική πάντως παράδοση της ναυτικής μας χώρας, θέλει στολισμένο καραβάκι

Από πού προέρχεται το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
Οι πρόγονοι του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορούν να αναζητηθούν στα ειδωλολατρικά έθιμα της λατρείας των δέντρων. Τότε δέντρα μεταφέρονταν μέσα στα σπίτια και οι άνθρωποι τα στόλιζαν για να εξασφαλίσουν καλή σοδειά τον επόμενο χρόνο. Λέγεται ότι ο Martin Luther ξεκίνησε την παράδοση των αναμμένων λαμπών στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στη Γερμανία, τον 16ο αι ώνα. Η εικόνα ενός πράσινου δέντρου την παραμονή των Χριστουγέννων, με τα αστέρια να λάμπουν στον ουρανό από πάνω του, λέγεται ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση κι έτσι τοποθέτησε ένα παρόμοιο δέντρο, διακοσμημένο με αναμμένα κεριά, μέσα στο σπίτι του. Στα μέσα του 1800, το έθιμο του Χριστουγεννιάτικου δένδρου είχε επεκταθεί ταχύτατα σε όλο τον κόσμο. Το 1882, το πρώτο ηλεκτρικά φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου, στολίσθηκε στην πόλη της Ν. Υόρκης, κατοικία του Edward Johnson, ενός συναδέλφου του Thomas Edison Σήμερα, περισσότερα από 72 εκατομμύρια δέντρα στολίζονται κάθε Χριστούγεννα, και από αυτά, 35 εκατομμύρια είναι αληθινά δέντρα ενώ 37 εκατομμύρια είναι ψεύτικα.

ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!
(χμμμ.. έξι γελάκια... λες;)

19/12/2004, 23:21:06
quote:
τα οποία παραθέτονται από μασονικές πηγές

Αυτά εδώ κατονομάζεις μασονικές πηγές
Εγώ σε αυτά αναφέρθηκα.

.
.

.
.

24 ώρες να "στοιχειοθετήσεις" μία "ΜΥΣΤΙΚΗ" Εγκύκλιο, η οποία όλως τυχαίως "έπεσε στα χέρια σου" !!!!

.
.

3A

19/12/2004, 23:23:21
quote:
Από πού προέρχεται το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Από την αρχαία Ελλάδα.

Άσε τα copy-paste και διάβασε κανα βιβλίο πέρα από την ορθόδοξη χριστιανική "έρευνα"...

.
.

3A

Edited by - Zadok on 19/12/2004 23:24:38