ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τί το ήθελα;;;; - - Κινηματογράφος -

- Τί το ήθελα;;;; - - Κινηματογράφος -

bladerunner31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/09/2003, 16:56:37
Ναι, στην παλιά αναφέρομαι αλλά αν δεν κάνω λάθος κ η καινούργια είναι η ίδια ταινία με επιπλέον σκηνές (;)... Δεν ξέρω, μπορεί να λέω κ βλακείες...

Communicating at an unknown rate...

morphΜέλος
04/09/2003, 18:30:20
ΑΑΑΑΡΡΡΡΡΓΚΚ, οσο και αν αντισταθηκα, δεν αντεξα να βλέπω αγαπημενες μου ταινιες να μπαινουν στη κατηγορια "ΤΙ ΠΑΤΑΤΑ ΗΝΤΟΥΝΑ ΕΤΟΥΤΗ"
και συνεχιζω:

quote:
To "EYTYXIA"
Δεν εχω δει στην ζωή μου πιο πολύ δυστυχία, μαυρίλα, απαισιοδοξία !!!!!!!!!!!

μα αυτο ειναι το νοημα. δεν μπορεουν ολες οι ταινιες να ειναι ωδες στην αυτυχια, την ασπριλα και την αισιοδοξια. για καθε amelie (πχ) χρειαζεται και μια ¨ΕΥΤΥΧΙΑ" για να ερχεται το κινηματογραφικο συμπαν στα ισα του.

επιπλεον, ενταξει συμφωνω οτι το panic room δεν φτανει το fight club και το se7en. αλλα και παλι ο fincher εδωσε ενα αξιολογο θριλερ στα πλαισια του μαζικου κινηματογραφου.

για τις συμμοριες της νεας Υορκης τι να πω. μαλλον ανηκω στους λιγους που πιστευουν οτι ηταν το βασικο ελλατωμα της ηταν πως ειχε πολυ μικρη διαρκεια (3ωρες κατι) για να χωρεσει ολα οσα ηθελε να πει. θα περιμενω στο μελλον καμια 5ωρη directors cut για να φανει το πληρες οραμα του καλλιτεχνη.

για το αποκαλυψη τωρα (αποκαλυψη τωρα:redux ειναι ο τιτλος του directors cut που κυκλοφορησε λιγο καιρο πριν) εχω τοσα να πω (αφου ειναι σιγουρα στο τοπ-10 μου) που καλυτερα να σιωπησω γιατι θα εχουμε σφαγες.παντως valnta εχεις δικιο. η ταινια ειναι η ιδια με επιπλεον σκηνες που ειχαν κοπει εναντια στη θεληση του coppola για να γινει μικροτερη η ταινια και να εχει καποια τυχη στο κινηματογραφο. (γιατι κακα τα ψεμματα, ταινια 4 ωρων δεν την βλεπεις ευκολα).

τέλος κατω τα χερια απο τον ΜΟΥΣΑΚΑ!!!!!!
σοβαρα τωρα η επιθεση του γιγαντιαιου μουσακα (σκηνοθετης: χρηστος Κουτρας) είναι ενα απο τα ελαχιστα μεταkitch-camp δημιουργήματα που εχει να επιδειξει η Ελλαδα. αφηστε που εχει κανει μεγαλη επιτυχια σε διαφορα cult-film φεστιβαλ απο τοκυο εως λονδινο. αχ, τυφλα να εχει ο john waters!!!

και για να μην ειμαι με αυτο το post μου εκτος θεματος να καποιες ταινιες που εγω εντασσω στη κατηγορια "πατατας".

terminator3. μα καλα δεν καταλαβαν τιποτε απο τις 2 προηγουμενες οριακες ταινιες; ο μονος τροπος να τη δεις χωρις να βριζεις την ωρα και τη στιγμη που εκοψες εισιτηριο, ειναι σαν κωμωδια. αν ομως εχετε λατρεψει τα 2 πρωτα μερη θα ελπιζετε να εκλεχθει ο σβαρτσενεγκερ κυβερνητης της καλιφορνια για να μην εχει χρονο να γυρισει και 4η συνεχεια.

daredevil: οντας κομιξακιας απο μικρο παιδι, δεν αντεξα να δω ολοκληρο τον κινηματογραφικο βιασμο ενος απο τους αγαπημενους μου ηρωες. σκοτωστε τον ben affleck ΤΩΡΑ...

το μαντολινο του λοχαγου κορελλι: πως ενα συναρπαστικο βιβλιο μπορει να γινει τοσο αδιαφορη ταινια. προσοχη: η ταινια δεν ειναι τοσο κακη. θα προτιμουσα ομως να ηταν κακη παρα ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗ
αυτα

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

nicoleΜέλος
05/09/2003, 19:23:54
Έχω δει τόσο αποτυχημένες ταινίες, που δεν θυμάμαι καν τους τίτλους!
Και πιστέψτε με, ήταν πολύ χειρότερες από το "Panic Room" που αναφέρετε (εμένα μου άρεσε πάντως).

Μου θυμίσατε 2 ταινίες βέβαια (έχω δει και χειρότερες): "Αποκάλυψη τώρα" και "Βλέπω τον θάνατό σου 2". Τέτοιες ταινίες δεν αξίζουν τα χρήματα που πληρώνεις στον κινηματογράφο.

Υ.Γ. Διαφωνώ ότι η μόνη καλή συνέχεια είναι το Τ2.

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
05/09/2003, 19:39:03
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΟΥΡΟΡΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΦΑ ΤΑΙΝΙΑ
ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ!!!!!!!!!!!
ΤΟ 97% ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ...... ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ

ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

CronosΜέλος
08/09/2003, 17:44:39
Cube 2...
Στο τέλος όλοι πεθαίνουν και δε μαθαίνουμε τι πραγματικά έγινε...

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του

sunflower1Μέλος
09/09/2003, 12:10:31
quote:
Cube 2...
Στο τέλος όλοι πεθαίνουν και δε μαθαίνουμε τι πραγματικά έγινε...

Giati vre Cronos apokalipses to telos tis tainias, ego h8ela na tin do...

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
bladerunnerΜέλος
09/09/2003, 23:37:10
Το cube2 είναι αυτό που είναι όλο σε ένα άσπρο χώρο και κάποιοι ψάχνονται; Είχα πάει να δω το σπίτι της τρελλής τότε και το είδα σε διαφήμιση. Άσχετο: Το Σπίτι της Τρελλής..... ΤΡΕΛΛΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!! (Ειδικά εκεί που η Queen Latifa πάει να κάνει τρομερό εραστή τον Steve Martin). Τέλος άσχετου.....

Αυτό είναι το Cube2;;;

-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;

SecondbornΜέλος
10/09/2003, 15:51:12
quote:
Αυτό είναι το Cube2;;;

Ναι αυτό.
Μακριά από spoilers φίλοι μου...

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
24/09/2003, 10:37:32
τι το ήθελα!!!
τι πατάτα ήντουνα ετούτη???
μα που χάθηκε αυτή η μιάμισυ ώρα από τη ζωή μου!!!

να θυμηθώ, άλλη φορά να προσέχω με τα "σίκουεντς", τις Νο2 πατατοποιήσεις κάποιων επιτυχημένων ταινιών...

ο λόγος γιά το...

ΞΑΝΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ!

με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο.
αντίθετα με την πρώτη ταινία -ανάλυσέ το- που ήταν έξυπνη και καλοστημένη, η δέυτερη είναι -πάντα προσωπική άποψη εκφράζω-
ειλικροινά γιά τα σκουπίδια!

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

omegaΜέλος
24/09/2003, 15:03:04
Σαν λατρης της science fiction δανειστηκα το 2001 a space odyssey του Kubrick μιας και δεν το ειχα δει στο παρελθον.

Και τι καλα που ειχα κανει.

Δυστυχως η πληρη απογοητευση για την best ever ταινια της επιστημονικης φαντασιας.
Η ταινια ηταν τοσο αργη τοσο βαρετη σε ορισμενα σημεια που απορω με τους χαρακτηρισμους που της εχουν δωθει.

Ειναι φυσιολογικο αυτο ή να αρχισω να ανησυχω?

SecondbornΜέλος
24/09/2003, 21:12:48
Φίλε omega μην ανησυχείς καθόλου. Εμένα με πήρε ο ύπνος 2(!) φορές κατά τη διάρκεια της ταινίας.
Όμως λάβε υπόψη και την εποχή που γυρίστηκε. Για τότε ήταν ένα μεγάλο "βήμα" προς τα εμπρός. Μια προφητεία(ας μου επιτραπεί ο όρος).

Φιλικά

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."