- Gay και εσωτερισμος - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Δηλαδη τωρα βαλθηκαμε να μπερδεψουμε εσωτερισμο με ομοφυλοφυλια.
Αντε να δουμε που αλλου θα το φτασετε για να μας πεισετε οτι κανετε κατι φυσιολογικο.
Δηλαδη το να βλεπω 2 αντρες στο κρεβατι με το ενα παλαμαρι του ενα να μπαινει στον **** του αλλου ειναι οτι πιο φυσιολογικο?
Συγνωμη που εκφραζομαι ετσι αλλα εχω βαρεθει αυτη τη προπαγανδα που πανε να μας περασουνε οτι ειναι φυσιολογικοι οι gay.
Δεν θυμαμαι ποιος φιλος το ειπε αλλα αν αφησουμε ενα χωριο με gay καπου σε καποιο μερος του κοσμου απομωνομενο απο τους αλλους ανθρωπους τοτε αυτο το χωριο σε μια γεννεα δεν θα υπαρχει.
Θα ηθελα πολυ να φτιαχτει η πολη των gay να πατε ολοι εκει περα και σε 50 χροννια να μην υπαρχει κανενας τους να ηρεμησουμε.
Ελεος δηλαδη ρε παιδια.
Δεχτειτε οτι απο ανωμαλια της φυσης η απο διαστορφη του μυαλου σας γινατε gay και αντιμετωπιστετο αλλιως.
Οχι τωρα μπηκαμε στο esoterica και ψαχνουμε να βρουμε και εδω διοδο αναγνωρισης.
Νομιζω οτι ειμαι ξεκαθαρος στο γιατι η ομοφυλοφιλια ειναι λαθος,γιατι πολυ απλα αν ειμασταν ολοι ομοφυλοφυλοι σε 50 χροννια δεν θα υπηρχε ανθρωπος στον πλανητη γη.
Βεβαια η πνευματικοτητα ουδεμια σχεση εχει με την ομοφυλοφυλια.
Καλιστα ενας ομοφυλοφυλος μπορει να ειναι πιο ανεπτυγμενος πνευματικα απο εναν ετεροφυλο.
Και στο φιναλε ζουμε στην Ελλαδα που γεννησε μαχητες και πολεμιστες και οχι χορευτριες και μπαλαρινες σαν την Ολλανδια.
Εδω τα εχουμε ισοπεδωσει ολα,εφτασε στο σημειο ο Βαλλιανατος να μας πει οτι και οι 300 του Λεωνιδα ητανε σαν την μουρη του και απορω εαν εχει παει ποτε του φανταρος για να δει τι ***** θελει να κρατας ενα οπλο την ωρα της μαχης.
Και αν δεν το γνωριζετε να σας ενημερωσω επειδη μου δινετε η ευκαρια οτι και στο Υπατο Συμβουλιο των Ελληνων Εθνικων ειναι μεσα ο προεδρος τον ομοφυλοφυλων.
Το γνωριατε αυτο?
Ειμαι σιγουρος οτι οχι αλλα απο εκει να καταλαβετε το που εχουμε φτασει.
Και οταν μιλαγα μαζι του εφτασε στο σημειο να μου κανει αναλυση για ενα ειδος σαυρας καπου στην Αμερικη που αναπαραγεται μονο του χωρις βοηθεια αρσενικου η θυληκου για να μου δικαιολογησει αυτο που ειναι.
Συγνωμη και παλι για το υφος μου.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
Σας χαιρετώ.
quote:
Αρχαια Σπαρτη που σας χρειαζεται!!!
Χαιρετώ και σ'ένα Τυανέα.
Και είναι όντως αστείο να επικαλείσαι κατα της ομοφιλοφιλίας την αρχαία Σπάρτη φίλε μου....![]()
Η ημιμάθεια χειροτέρα της αμαθείας!
Σε χαιρετώ.
σας χαιρετώ.
quote:
Η ημιμάθεια χειροτέρα της αμαθείας!
Μηπως εισαι κολλητος του Βαλιανατου να μας πεις και εσυ οτι οι 300 του Λεωνιδα ηταν ομοφυλοφυλοι?
Για σας ολη η αρχαια Ελλαδα "παιρνοτανε".
Αντε φιλε μου ανοιξε κανενα σοβαρο βιβλιο ιστοριας και οχι αυτα που σου αρεσει να διαβαζεις.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΑ.Η ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ Η ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝΕ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΣΗ.ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΟΝΙΟ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΗ,ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΓΑΠΗ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.
ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΦΥΓΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ" ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝΕ ΤΟ 1900 ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ,ΘΕΛΗΣΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ.
ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ "ΕΓΩ",ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ ΤΗΟΤΗ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΚΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ:
Το καλύτερο όπλο του εσωτεριστή-φιλοσόφου είναι το χιούμορ και ακόμα περισσότερο ο αυτοσαρκασμός. Αν πάρουμε το "εγώ" μας πολύ στα σοβαρά δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βελτιωθούμε.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Ποιά είμαι εγώ να κάνω κριτική στον καθένα γι'αυτό που θέλει??, "O ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΗΘΟ ΒΑΛΕΤΟ"
ΦΙΛΙΚΑ 
ΚΙΚΗ
Alma Libre....
quote:
Μηπως εισαι κολλητος του Βαλιανατου να μας πεις και εσυ οτι οι 300 του Λεωνιδα ηταν ομοφυλοφυλοι?
Για σας ολη η αρχαια Ελλαδα "παιρνοτανε".
Αντε φιλε μου ανοιξε κανενα σοβαρο βιβλιο ιστοριας και οχι αυτα που σου αρεσει να διαβαζεις.«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
Τυανέα σε χαιρετώ.
Λοιπόν θα ήμουν περήφανη και ευτυχισμένη εάν είχα φιλία με τον Κύριο Βαλιανάτο, δυστυχώς για μένα δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά εκτιμώ την ανδρική του ευθύτητα, τον ορθό λόγο του και τις τεκμηριωμένες πλούσιες γνώσεις του που κατα καιρούς παρακολούθησα μέσα απ' τα Μ.Μ.Ε.
Όλα τα άλλα, περί ερωτικών και σεξουαλικών ταυτοτήτων, ειλικρινά με αφήνουν αδιάφορη.
Θα ήθελα Τυανέα, να χαμήλωνες λίγο (να έκανες πιο απαλό) το χρώμα της προσβολής στις γραπτές εκφράσεις σου, για τον λόγο ό,τι είμαστε σε ένα εσωτερικό χώρο. Όπου οι άλλοι δεν έρχονται για να συλλέξουν προσβολές, αλλά πνευματικές γνώσεις.
Σε χαιρετώ φιλικά.
Σας χαιρετώ.
Μας βάζεις όλους σε ένα σακί! Ευχαριστούμε πολύ!
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά ο πρακτικός εσωτερισμός εξαρτάται απόλυτα από κάποια σημεία εισδοχής και εξόδου ενέργειας στο σώμα προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη ροή. Ο νοών νοείτο!
Αν για σένα αυτό είναι άσχετο, λυπάμαι γιατί δεν μπορώ να επεκταθώ σ' ένα δημόσιο φόρουμ.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Έχω αρκετούς και καλούς φίλους και φίλες.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
:
quote:\
ο πρακτικός εσωτερισμός εξαρτάται απόλυτα από κάποια σημεία εισδοχής και εξόδου ενέργειας στο σώμα προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη ροή.
Φαντάζομαι πως μιλάς για κάποια κέντρα τα λεγόμενα τσάκρας? Αλήθεια ποια είναι αυτά κατά την γνώμη σου? Βασικά ρωτάω γιατί πιστεύω πως έτσι θα προσεγγίσουμε καλύτερα το θέμα που αφορά την ομοφυλοφιλία και τον εσωτερισμό... Γιατί ο Εσωτερισμός δεν είναι μόνο θεωρία αλλά και πράξη, ίσως όχι για όλους αλλά για αρκετούς!!
Γενικά:
Πάντως εάν ο τρόπος που κάνουν έρωτα δύο άτομα του ιδίου φύλου μπορεί να καταστρέψει ένα κέντρο τότε φαντάζομαι αυτό αφορά και τους ετεροφυλόφιλους...
Ελπίζω να έγινα κατανοητή...
Φίλε Tyanea με έχεις αφήσει εμβρόντητη με τα λεγόμενά σου...
quote:
Δεν θυμαμαι ποιος φιλος το ειπε αλλα αν αφησουμε ενα χωριο με gay καπου σε καποιο μερος του κοσμου απομωνομενο απο τους αλλους ανθρωπους τοτε αυτο το χωριο σε μια γεννεα δεν θα υπαρχει.
Θα ηθελα πολυ να φτιαχτει η πολη των gay να πατε ολοι εκει περα και σε 50 χροννια να μην υπαρχει κανενας τους να ηρεμησουμε.
Ελεος δηλαδη ρε παιδια.
Δεχτειτε οτι απο ανωμαλια της φυσης η απο διαστορφη του μυαλου σας γινατε gay και αντιμετωπιστετο αλλιως.
Οχι τωρα μπηκαμε στο esoterica και ψαχνουμε να βρουμε και εδω διοδο αναγνωρισης.
Νομιζω οτι ειμαι ξεκαθαρος στο γιατι η ομοφυλοφιλια ειναι λαθος,γιατι πολυ απλα αν ειμασταν ολοι ομοφυλοφυλοι σε 50 χροννια δεν θα υπηρχε ανθρωπος στον πλανητη γη
Δηλαδή πως να το αντιμετωπίσουν ?
γιατί εσύ δεν νομίζω να μιλάς για αντιμετώπιση αλλά για εξαφάνιση...
με άλλα λόγια δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το γεγονός πως πρόκειται για ανθρώπους..
κατά δεύτερον . ποιος σου είπε πως αν υπήρχαν μόνο ομοφυλόφιλοι επάνω στον πλανήτη σε 50 χρόνια θα είχε εξαλειφθεί το ανθρώπινο γένος?
Με συγχωρείς αλλά έχεις μπλέξει την ομοφυλοφιλία με την στείρότητα και την ανικανότητα φίλε μου.. και μου αρέσει που τολμάς να ζητάς και έλαιος!!! Από που το ζητάς δηλαδή? Από την πολύ ανθρώπινη πλευρά που έχεις?
Το πρόβλημα που έχουν πάντα οι κοινωνίες δυστυχώς είναι το πρόβλημα της ομοιογένειας... Ό,τι δεν μας μοιάζει δεν είναι αποδεκτό.. έχουμε πρόβλημα διαφορετικότητας ... γιατί οι κοινωνίες έχουν φτιαχτεί για τους πολλούς!
Η διαφορετικότητα δεν υπάρχει μόνον ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους και ετερόφυλόφιλους .... ο κάθε άνθρωπος είναι τελείως διαφορετικός από τον άλλο... έχω μία φίλη που έχει από δύο αστραγάλους στην κάθε πλευρά.. και μέχρι μεγάλη ηλικία νόμιζε πως έτσι είναι όλοι οι άνθρωποι..
μικρή διαφορετικότητα.. μικρό και το πρόβλημα με τους άλλους.. μεγάλη διαφορετικότητα, μεγάλο και το πρόβλημα με τους άλλους...
Τα δαχτυλικά μας αποτυπώματα είναι μονάδικα στον κόσμο για τον καθένα μας... Μήπως αυτό λέει κάτι?
Αλλά τελικά δεν φταις απόλυτα εσύ που τα λες.. ό,τι μαθαίνεις αυτό κάνεις.. αλλά ο ίδιος τί κάνεις? Ό,τι σου σερβίρουν τα πιπιλάς?
Συγνώμη αλλά ΕΓΩ θα ζητήσω Ε Λ Α Ι Ο Σ!!!.. Μου επιτρέπεις έτσι?
Πάντα με φιλική διάθεση...
Η ομορφιά απλώνεται.....
SIMORIL .......
quote:
Η ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ Η ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
Εν μέρει αγαπητή lencolas έχεις δίκιο και θα εξηγηθώ για αυτό...
Στην παλιά μου γειτονιά ό γιός του πιο πλούσιου και ισχυρού άντρα της περιοχής προέκυψε "γυναικωτός". Από την εφηβική λοιπόν ηλικία φαινόταν ότι αν και ήταν πολύ όμορφος περπατούσε κάπως κουνιστά και η φωνή του καθώς και ο τόνος της ήταν ιδιαίτερα θηλυκός. Ο πατέρας του δεν μπορούσε να το δεχτεί με τίποτα έτσι τον πήγε στην Αμερική και του έκανε απ'ότι μάθαμε μετά από κάποιον του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος μια ορμονοθεραπεία. Νομίζω ότι ο νεαρός έλλειψε 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Οταν ξαφνικά μετά από χρόνια τον είδα δεν πίστευα στα μάτια μου... Είχε μεταμορφωθεί πλήρως μέχρι και γένι είχε βγάλει ενώ πριν ήταν εντελώς σπανός. Εν ολίγοις τίποτα δε θύμιζε το γυναικωτό Τάκη αφού και η φωνή του και οι κινήσεις του είχαν αλλάξει... Οσο για την ψυχή του... ποιός ξέρει...αν πράγματι άλλαξε ποτέ...αν πράγματι έπαψε η καρδιά του να χτυπά στη θέα ενός άντρα...
Φίλη lencolas η ομοφυλοφιλία μπορεί να είναι και από διαστροφή...
Ο αδελφός μιας φίλης μου που κάποτε ήμουνα ερωτευμένη μαζί του γιατί ήταν πολύ όμορφος αποφάσισε να ασχοληθεί με την ηθοποιϊα. Μέχρι να γίνει γνωστός και να καθιερωθεί στο χώρο πέρασαν πολλές γυναίκες από το κρεββάτι του αλλά στην πορεία θες από βαριεμάρα, θες από πιεση ενέδωσε και σε ομόφιλους. Εκτοτε τίποτε δεν ήταν ίδιο... Επαψε να βλέπει γυναίκες και αφοσιωνόταν αποκλειστικά σε άντρες. Τι να πεις!
Αρα δεν είναι μόνο ορμονικό το πρόβλημα αλλά και εγκεφαλικό...
Αγαπητέ Τyanea...
Ο κεάδας δε φτιάχτηκε για τους ομοφιλόφιλους...
Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου...
Εχεις σκεφθεί πόσα χρόνια έχουν καταπιεστεί για να βγάζουν αυτή την συμπεριφορά σήμερα? Εχεις προσέξει πως σε κάθε σήριαλ υπάρχει ένας ρόλος Gay ή κάποιος που είναι πραγματικά Gay?
Προσπαθούν και αυτοί με κάθε τρόπο να επιβιώσουν και να περάσουν το μήνυμά τους... Δώσε τους μια ευκαιρία... Οσο για το αν είναι φυσιολογικό.. έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν ότι θέλουν... το ίδιο και συ...![]()
![]()

Ομως ειτε στην μια,ειτε στην αλλη περιπτωση προκειται για λαθος, οποτε και αυτος που γεννηθηκε ετσι απο λαθος της φυσης απο την στιγμη που δεν κανει κατι να το διορθωσει ανηκει τοτε και αυτος στην δευτερη κατηγορια.
Για μενα η ομοφυλοφυλια ειναι αρρωστεια και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται.Δηλαδη σωνει και καλα να περασετε στη νεα γεννια οτι ειναι φυσιολογικο να πηγαινουνε με αντρες?
Zezmberg
μιας και θαυμαζεις τον κ.Βαλλιανατο για τον πνευματισμο του θα ηθελα να μου λυσεις την απορια γιατι δεν τον καλουνε σε κανενα αλλο επιστημονικο θεμα παρα μονο οταν ειναι να υπερασπιστει καποιον ομοφυλοφυλο η οταν ειναι να μας δωσει τα φωτα του για την ομοφυλοφυλια στην αρχαια Ελλαδα?
Καλυτερα να βρεις καλυτερα προτυπα για τον ευατο σου.
Simori
η λυση εναποκειται στα χερια της ιατρικης και στην θεραπεια που πρεπει να ακολουθησουνε αυτα τα ατομα για να ξαναγινουνε φυσιολογικοι.
Εγω δεν μιλησα για εξαφανιση και καταλαβαινω οτι προκειται για ανθρωπους αλλα απο την στιγμη που υπαρχει λαθος της φυσης η ιατρικη ειναι εδω για να λυσει ολα τα προβληματα.
Τωρα αν καποιος θελει να παραμενει αρρωστος τοτε αυτο ειναι δικο του προβλημα,αρκει να μην προσπαθει να με πεισει οτι αυτο ειναι φυσιολογικο.
Avallon
επειδη προσπαθει η νεα ταξη πραγματων να διαλυσει τα παντα και να μας περασει το μυνημα οτι ειναι φυσιολογικο κατι το αρρωστο εμεις δεν θα παραδωσουμε ολες τιας αξιες και τα ιδανικα μας σε αυτους.
Δηλαδη το μυνημα τον ομοφυλοφυλων ποιο ειναι?
Βρε Avallon ειναι αρρωστεια ας το αποδεχτουνε.
quote:
Zezmberg
μιας και θαυμαζεις τον κ.Βαλλιανατο για τον πνευματισμο του θα ηθελα να μου λυσεις την απορια γιατι δεν τον καλουνε σε κανενα αλλο επιστημονικο θεμα παρα μονο οταν ειναι να υπερασπιστει καποιον ομοφυλοφυλο η οταν ειναι να μας δωσει τα φωτα του για την ομοφυλοφυλια στην αρχαια Ελλαδα?
Καλυτερα να βρεις καλυτερα προτυπα για τον ευατο σου.
Χαιρετώ και σ'ένα Τυανέα.
Είναι όντως αστείο να προσπαθούμε να αναλύσουμε γενετικές "σεξουαλικές" εκφράσεις της φύσης καθ'όλα φυσικές!
Ωραία καλέ μου φίλε, οι άνθρωποι κατά τα λεγόμενά σου πάντα, το επιλέγουν και το χαίρονται, στα ζώα όμως, τι να συμβαίνει άραγε, "παντογνώστη" της σεξουαλικότητας;
Ξέρεις, εάν ρωτήσεις ένα βοσκό έχει πολλά να σου πει....
Α, και όσο για τα πρότυπα που επιλέγω, πιστεύω να έχω το αναφαίρετο δικαίωμα ετούτο.
Όσο για τον Κύριο Βαλιανάτο, νομίζω πως είναι κάτοχος κάποιων πανεπιστημιακών σπουδών και πως κάποτε διατέλεσε σύμβουλος σε κάποιο υπουργείο...΄Ωσπου η μικρότητα και ο σκοταδισμός επαναστάτησαν για την σεξουαλική του ταυτότητα, λές φίλε μου και θα έδινε τις γνώσεις του από την μέση και κάτω....
Να είσαι περήφανος για όσα πιστεύεις.
quote:
Τι να λέει άραγε ο Νίτσε με τούτη τη φράση του;
Σε χαιρετώ φιλικά.
Σας χαιρετώ.