- Αφρικανική σκόνη ή ψεκασμοί ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Στο συγκεκριμένο θέμα - είναι εντελώς παράλογη η επιμονή για 'ψεκασμούς' δεν στέκεται επιστημονικά, δεν εξηγεί το πως τόοοσους πολλούς "δεν τους πιάνουν" και "αντιστέκονται" κτλ κτλ
Συνήθως εδώ μέσα είμαι απ αυτούς που ναι μεν κρατάνε το μυαλό τους ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα αλλά πάντα τείνω προς την λογική εξήγηση.
Στο συγκεκριμένο θέμα όμως θα πιστέψω τα μάτια μου, ...
Το μόνο που μάλλον υπάρχει σ'αυτή την υπόθεση είναι ότι η "φημολογία" αυτή η ίδια είναι ο αληθινός ψεκασμός! Γιατί να ψεκάσεις αν μπορείς να τους κάνεις να χορεύουν στο 'ρυθμό' των ψεκασμών;
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Αν νομίζεις ότι δεν υπάρχει δόλιος και σκοπούμενος ψεκασμός,τότε φίλε μου, το αλεξίπτωτο θα πρέπει να αποτελεί καθημερινό αξεσουάρ στην ένδυσή σου,για αποφυγή σύνθλιψης οστών, κατα την μελλούμενη πτώση σου εκ των συννέφων!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
(αν οχι σπεύσε, πωλούνται έναντι του ευτελούς ποσού των 130€)
Πέρα απο την πλάκα,
μετά απο την επιτυχία που έκανε η εκπομπή "Πρωταγωνιστές" (σε νουμερα)
πολλα site ανέβασαν σχετικά άρθρα, με αυτο το "πιασάρικο" θέμα των συνωμοσιών.
Εγκυκλοπαιδικά, διάβασε την άποψη του Ψυχίατρου Ε.Πολυζόπουλου στο iatropedia.com
ΥΓ
Τι να μου κάνει το αλεξίπτωτο ?
με την σεισμικότητα σε έξαρση εδω κατω,
μάλλον μια φιάλη και βατραχοπέδιλα θα μου ήταν πιο χρήσιμα ![]()

Edited by - AitheroVamon on 04/06/2013 19:43:52

..First learn and then try..
Όλα καλά λοιπόν. Εδώ γεννιέται ένα άλλο ερώτημα. Πριν μας ψεκάσουν είχαμε ελεύθερη βούληση και τι καταφέραμε με αυτήν. Τώτα θιχτήκαμε;
Αυτοί που σκοτώνονται στα γήπεδα, για παράδειγμα, ο ψεκασμός τους φταίει; Οι πανεπιστημιακοί που σιωπούν επειδή είναι κομματικά τοποθετημένοι, οι ψεκασμοί φταίνε; Οι έμμισθοι δημοσιογράφοι που κωφεύουν μπροστά στην αλήθεια, είναι από τον ψεκασμό λέτε; Η οργανωμένη εθνική προδοσία και το ξεπούλημα, από τον ψεκασμό προέρχεται; Η απίστευτη διαπλοκή του δημόσιου βίου στους ψεκασμούς οφείλεται; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Άρα ποιο ήταν το καλό μας πριν μας ψεκάσουν; Σε τι αποδίδαμε αψέκαστοι; Αφού η ελεύθερη συνείδηση απέτυχε να ψάξει να βρει την αιτία στον εαυτό της κι όχι στους αεροψεκασμούς.
The fate of all mankind I see
Is in the hands of fools
KING CRIMSON-EPITAPH 1969
Edited by - ZALMOXIS on 03/07/2013 12:23:54
Edited by - ZALMOXIS on 03/07/2013 12:59:31
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
quote:
Λενε οπως η Νεα Ταξη Πραγματων θελει να μειωθεί ο πληθυσμός της γης Παγκοσμίως
Αλήθεια, όταν λέμε "νεα ταξη πραγμάτων", τι ακριβώς εννοούμε ?
πολύ θα ήθελα να ακούσω την απόδοση της ElanioPneuma
είναι ένας αφηρημένος όρος (?)
μια υπαρκτή ομάδα ανθρώπων (?)
δυο σε ενα (?)
μια και ο όρος "νέα τάξη πραγμάτων" (εννοιολογικά) προϋπήρχε της εποχής μας.
ή όπως εύστοχα διατυπώνει η Κρυπτεία (blogger)
"...η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων μας οδήγησε εδώ σε αυτό το χάλι
και όχι η Νέα ..."

Edited by - AitheroVamon on 04/07/2013 00:05:12