- ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑN - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Να χαμογελάει πιό θαρρετά σε όσους πόνεσαν πονούν ή θα πονέσουν...
Εντάξει. Η ευχή σου πραγματοποιήθηκε...
quote:΄Ετσι γίνεται πάντα. ΄Οσες ευχές μοιράζονται με αγάπη, πραγματοποιούνται. Συμβαδίζοντας γλυκά θαρρετά πιστά με την πράξη. Ζωής πράξη. Κι αλήθειας μην το ξεχάσω.Εντάξει. Η ευχή σου πραγματοποιήθηκε
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Αυτο λοιπόν που θα του ζητούσα θα ήταν η γνώση για τον έλεγχο της δυναμης,
οποιος κατάλαβε κατάλαβε
ελπίζω να με ακούει αυτη την στιγμή και να με βοηθήσει
ξέρω πως για να πραγματοποιήθέι η ευχή μου θα χρειαστεί αρκετός καιρος αλλα του ζητάω να με βοηθήσει και να μην μου φέρει εμπόδια
Πραγματικά ωραίο θέμα συγχαρητήτρια σε αυτόν που το άνοιξε![]()
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος
quote:
Αυτο λοιπόν που θα του ζητούσα θα ήταν η γνώση για τον έλεγχο της δυναμης,
οποιος κατάλαβε κατάλαβε
ελπίζω να με ακούει αυτη την στιγμή και να με βοηθήσειξέρω πως για να πραγματοποιήθέι η ευχή μου θα χρειαστεί αρκετός καιρος αλλα του ζητάω να με βοηθήσει και να μην μου φέρει εμπόδια
Όποιος θα σε βοηθήσει χωρίς εμπόδια δεν θα είναι αυτός.
Η ευχή σου πραγματοποιήθηκε...
Edited by - Deva_Parinito on 20/08/2005 22:24:43
quote:
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ....ΣΟΦΙΑ!!!
Ζήτα κάτι "δικό" σου. Άλλος πήρε την Σοφία...
Edited by - Deva_Parinito on 20/08/2005 22:30:42
quote:
Θα του ζητήσω να με κάνει άνθρωπο με τις αξίες Susila, Budhi και Dharma. Δηλαδή έναν άνθρωπο που μέσα από τη σύνδεση με τη δύναμη του Θεού που έχει η Ψυχή του, ακούγωντας την καθοδήγησή Του ακολουθεί έναν δρόμο στη ζωή του που δέν προκαλεί κανένα κακό στον εαυτό του και στους συνανθρώπους του, αλλά αντίθετα μέσα από αυτό το δρόμο βελτιώνει συνεχώς τον εαυτό του και εκπληρώνει τη Φύση του, και έτσι συνεισφέρει και στη βελτίωση του κόσμου. Όμως επειδή ο Θεός μας έχει δώσει την απόλυτη σχεδόν ελευθερία της χάραξης της πορείας μας, εύχομαι πάντα να μου υπενθυμίζει να τον ακούω, και πόσο εύκολα μπορεί να βρεθεί μιά λύση σε όλα, αρκεί να του απευθυνθώ! Πιστεύω ότι ο Θεός δίνει συνέχεια σε όλους πολύ περισσότερα απ'ότι κάν φανταζόμαστε, αλλά εμείς δέν "ακούμε". Είναι στο χέρι μας...
Καλό μου φαίνεται αυτό.
Τώρα πήγαινε και μίλα γι' αυτό και στους άλλους...
quote:
Να πέθαινα ελεύθερη, δίνοντας πριν από το θάνατο αυτόν αγάπη...
Η ευχή σου δεν έχει νόημα γιατί δεν γνωρίζεις κανένα από τα τρία που λες...
quote:
΄Ετσι γίνεται πάντα. ΄Οσες ευχές μοιράζονται με αγάπη, πραγματοποιούνται. Συμβαδίζοντας γλυκά θαρρετά πιστά με την πράξη. Ζωής πράξη. Κι αλήθειας μην το ξεχάσω.
Λες πολλά και με κουράζεις. Δεν μπορώ να κάνω τίποτε για σένα...
quote:
ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΠΟΤΕ.
Και ποιος σου είπε πως εγώ θέλω να σας βοηθήσω ?
Εσείς έρχεστε σε μένα. Όχι εγώ σε σας. Ζητήστε μου και θα λάβετε. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Εσείς μιλάτε, εγώ όχι...
Edited by - Deva_Parinito on 21/08/2005 00:23:38
quote:
ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ
Δεν υπάρχει σκοπός. Παίζω ζάρια μαζί σας, αλλά συνέχισε να ψάχνεις. Μέσα σου !
Η ευχή σου πραγματοποιήθηκε.
quote:
Θα του ζητούσα να με γεμίσει αγάπη...Μόνο αγάπη!Με όλη την καρδιά μου, με όλη την διάνοιά μου και με όλη την ψυχή μου!
Όση αγάπη κι αν σου δώσω, πάλι θα με μισήσεις κάποια στιγμή. Βρες το μίσος μέσα σου και φτύσ' το. Μετά, ξαναέλα...
Edited by - Deva_Parinito on 21/08/2005 00:30:57
quote:
θΑ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΣΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
Μπορώ να σου τα πω, αλλά δεν έχουν καμία αξία για σένα. Η ευχή σου δεν έχει νόημα.
quote:
να γνωρισω τον εαυτο μου!!!
Και ζητάς από εμένα να σου τον αποκαλύψω ? Είσαι τρελός ! Θα σε κάνω να χάσεις τον εαυτό σου, όχι να τον βρεις...
quote:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΚΡΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΓΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.....
Με πίκρανες αρκετές φορές. Γιατι δεν μου ζητάς συγνώμη λοιπόν ?
Καλύτερα να φύγεις γιατί λες ψέμματα.
Edited by - Deva_Parinito on 21/08/2005 00:43:43
quote:
θα ηθελα να εχω απειρες ευχες.
quote:
Να μου πεί ποιός είναι...
Edited by - Deva_Parinito on 21/08/2005 00:48:09