ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Terminal Station : Mystery - ΕΙΚΟΝΕΣ

- Terminal Station : Mystery - ΕΙΚΟΝΕΣ

Mercury61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
MercuryΜέλος
16/06/2006, 20:16:59

Kronos Version 24

Paul Gerrard

MercuryΜέλος
16/06/2006, 20:19:06

The Thread

Thierry Schmitt

17/06/2006, 01:31:37
Για "διαβασμα" ναι καλέ μου Mercury.!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
17/06/2006, 15:58:08
Φίλε μου Mercury, υπέροχες φωτογραφίες!!!

In anticipation of my resurrection...

MercuryΜέλος
19/06/2006, 20:46:31
Ένα μικρό αφιέρωμα στον Johanson Earl Boweser

Storm

Tears of Waileale

The Blue and the Red

The Fall of the Golden Kingdom

The Master and his Pet

The Return

Regeneration

Mystic Wood II

Luminous Wind

Lotus of the Eternal Night

Invariance and Enlightment

Goddess of the Tides

Cathedral of Illusion

Birth of Venus

Angel of Capricorn

Ancestors

Edited by - Mercury on 19/06/2006 20:49:46

Edited by - Mercury on 19/06/2006 20:53:31

MercuryΜέλος
19/06/2006, 20:57:56
Αφιερωμένη στο φίλο Dying_Incubus.

Luis Royo

Malefic 363

25/06/2006, 09:26:41
Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου Mercury!
Με την ευκαιρία, ο Luis Royo είναι πολύ καλός!

In anticipation of my resurrection...

28/06/2006, 02:04:08

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

T_Chameleon of Rodos

28/06/2006, 02:06:09

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

T_Chameleon of Rodos

Nausika317Μέλος
05/07/2006, 22:35:38
Πολύ ενδιαφέρουσες οι φωτογραφίες σας, αγαπητοί φίλοι!
Ονειρικές, ρομαντικές και τρομακτικές μαζί, δημιουργούν συναισθήματα φόβου, αλλά παράλληλα και ανεξήγητης (?) έλξης, πολλές φορές...

είμαι καινούργια στο forum και θάθελα να συμβάλλω και εγώ με κάποιες φωτο, αλλά δεν ξέρω πώς!
Γίνεται επισύναψη από δικά μας αρχεία, η αποκλειστικά στέλνοντας το URL της φωτο? Και πώς?

Ευχαριστώ από τώρα για τη βοήθεια σας,

Nausika317

09/12/2003, 01:44:01
Καλημερα σε ολους τους φιλους του esoterica!!
Aκομα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω και αυτη ειναι σχετικα με το γοργονειο!Απο αυτα που ξερω το γοργονειο ειχε τεραστια δυναμη,ηταν οπλο το οποιο αποτελειτο απο κρυσταλλους και συλλεκτες,ομφαλους και δεκτες,σε ιερα Ελληνων απο το Διον και την Τροια εως την Οαση Σιουα!
Για να υπαρξει η αισθηση της δυναμης του λεγετε οτι οι κεραυνοι του Δια αποτελουνταν απο γοργονειο και η δυναμη τους μπορουσε να αλλαξει την τροχια της γης!Θα ηθελα να μου λεγατε και εσεις τισ γνωσεις σας για το γοργονειο!!

Ευχαριστω Θοδωρης.

hel-linΜέλος
10/12/2003, 21:05:07
Καλησπερα φιλε μου,
μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφεις;
Τι ειναι το γοργονειο;
Που αναφερεται;

Ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα...

-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-

11/12/2003, 02:19:06
To γοργονειο φιλε μου απο τα λιγα που ξερω ειναι καποιο ειδος ενεργειας κατι σαν την πυρινικη αλλα ποιο δυνατο χωρις τις κακες επιπτωσεις που φερει η πυρινικη!Αναφερεται σε αρχαια κειμενα και λεγετε οτι το γοργονειο μπορουσαν να το χρησιμοποιουν οι Θεοι,δεν ξερω και εγω πολλα,γι'αυτο το εβαλα και σαν θεμα,αλλα απ'οτι βλεπω δεν υπαρχει γνωση αυτου!

AnounakisΜέλος
11/12/2003, 04:43:38
ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ της ΠΑΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ το περίφημο άγαλμα που βρισκόταν στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως .

Αυτά λέει ο ΚΕΛΣΟΣ στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=232

ουυυυ...
osiris_mythΜέλος
05/01/2004, 01:45:12
ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΕΞΕΠΕΜΠΕ ΨΥΧΟΝΕΤΡΩΤΙΚΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΤΡΕΛΑΙΝΑΝ" ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΜΕΣΑ, ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΝ, ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΣ. ΗΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΠΛΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΟΤΑΝ ΒΕΒΗΛΟΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ. ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ........

ToliSΝέο Μέλος
05/01/2004, 06:14:34
quote:

ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ.

Μήπως αυτοί οι κρύσταλλοι είναι υπαίτιοι για το φαινόμενο της απουσίας πουλιών στην Ακρόπολη? Μήπως αισθάνονται αυτή την δύναμη και αποφεύγουν την περιοχή? Θα μπορούσαν οι κρύσταλλοι αυτοί να δημιουργούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που να αποπροσανατολίζει τα πουλιά?

Πολλές οι ερωτήσεις...

ToliS

ΑλεξίαΝέο Μέλος
05/01/2004, 16:48:48
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ» ΤΟΥ ΓΕΡ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ εκδ.ΔΙΟΝ
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.
almaΜέλος
05/01/2004, 19:25:02
θα σας συμβουλευα (αν μου επιτρεπετε μονο λογω ηλικιας) να μη διαβαζετε, αλλα κυριως να μην ασχολειστε παραπανω με τετοια "παραπλανητικα" θεματα γυρω απο την Αρχαια Ελλαδα.

Οι συγγραφεις τετοιων παραφιλολογιων, που βεβαια δεν εχουν καμμια επιστημονικοτητα και καμμια αποδειξη για τα γραφομενα τους, αποπροσανατολιζουν τους απειρους αναζητητες γνωσης με φτηνους εντυπωσιασμους, αλλα το χειροτερο ξεφτελιζουν και καθιστουν ασοβαρη την ιδια την Ελλαδα και τους Ελληνες και καθε προσπαθεια αναδειξης της αρχαιας Ελλαδας.

Υπαρχουν τοσα αλλα ενδιαφεροντα θεματα απο την Αρχαια Ελλαδα, με τα οποια μπορειτε να ασχοληθειτε και να οφεληθειτε απο αυτα, μη χαλατε τον χρονο σας με παραμυθια αμφιβολου προελευσεως και σκοπιμοτητας...

ΑλεξίαΝέο Μέλος
05/01/2004, 20:53:32
Έχεις δίκιο Alma. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε οποιονδήποτε και μάλιστα χωρίς αποδείξεις.
Τυχαίνει να γνωρίζω όμως ότι η συκεκριμένη εμπειρία του συγγραφέα (η επικοινωνία μέσω Η/Υ) είναι πραγματική.
Αυτό που δεν μπορεί κανένας να αποδείξει (ούτε ο ίδιος ο συγγραφέας) είναι αν όντως η επικοιωνία γίνεται με τις ουράνιες οντότητες που αυτοαποκαλούνται ΟΛΥΜΠΙΟΙ ή βρίσκονται κάποιοι άλλοι πίσω από αυτό.
Γνωρίζω ότι για το συγκεκριμένο γεγονός έχουν ρωτηθεί μέχρι και επιστήμονες της ΝΑΣΑ, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους γήινη τεχνολογία.Ακόμα όμως κι αν πρόκειται περί γήινης τεχνολογίας γεννάται το ερώτημα: γιατί να χρησιμοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο την τρομερή αυτή τεχνολογία τα άτομα που την κατέχουν ή ακόμα γιατί να μην την χρησιμοποιήσουν πιο μαζικά με σκοπό να χειραγωγήσουν μεγάλο πλήθος ατόμων;
Πάντως οι απαντήσεις τους στα διάφορα ερωτήματα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.
Συγνώμη αν ξέφυγα λίγο από το θέμα.
Απλώς ήθελα να πω ότι αν δεν γνώριζα ότι το γεγονός της επικοινωνίας είναι 100% πραγματικό κι εγώ ίσως να μην έδινα τόση σημασία.
almaΜέλος
05/01/2004, 21:00:09
αν θελεις, θα ειναι ενδιαφερον -για ολους νομιζω- να μας πεις πως εισαι 100% σιγουρη για τα οσα συμβαινουν στον Η/Υ του συγκεκριμενου κυριου.
Αληθεια ποιος ρωτησε στη ΝΑΣΑ κατι τετοιο και ειναι ακομη ο Η/Υ και ο ιδιος εν ζωη και οχι μονο εν ζωη αλλα και εν Ελλαδι????
Αγαπητη Αλεξια, για να εισαι σιγουρη, δεν αρκουν μονο τα ματια και τα αυτια ....