- Terminal Station : Mystery - ΕΙΚΟΝΕΣ

Kronos Version 24
Paul Gerrard

The Thread
Thierry Schmitt

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

In anticipation of my resurrection...
Storm 
Tears of Waileale

The Blue and the Red
The Fall of the Golden Kingdom
The Master and his Pet
The Return
Regeneration
Mystic Wood II
Luminous Wind
Lotus of the Eternal Night
Invariance and Enlightment
Goddess of the Tides
Cathedral of Illusion
Birth of Venus
Angel of Capricorn
AncestorsEdited by - Mercury on 19/06/2006 20:49:46
Edited by - Mercury on 19/06/2006 20:53:31

Luis Royo
Malefic 363
Με την ευκαιρία, ο Luis Royo είναι πολύ καλός!

In anticipation of my resurrection...

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
T_Chameleon of Rodos

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
T_Chameleon of Rodos
Ονειρικές, ρομαντικές και τρομακτικές μαζί, δημιουργούν συναισθήματα φόβου, αλλά παράλληλα και ανεξήγητης (?) έλξης, πολλές φορές...
είμαι καινούργια στο forum και θάθελα να συμβάλλω και εγώ με κάποιες φωτο, αλλά δεν ξέρω πώς!
Γίνεται επισύναψη από δικά μας αρχεία, η αποκλειστικά στέλνοντας το URL της φωτο? Και πώς?
Ευχαριστώ από τώρα για τη βοήθεια σας,
Nausika317
Aκομα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω και αυτη ειναι σχετικα με το γοργονειο!Απο αυτα που ξερω το γοργονειο ειχε τεραστια δυναμη,ηταν οπλο το οποιο αποτελειτο απο κρυσταλλους και συλλεκτες,ομφαλους και δεκτες,σε ιερα Ελληνων απο το Διον και την Τροια εως την Οαση Σιουα!
Για να υπαρξει η αισθηση της δυναμης του λεγετε οτι οι κεραυνοι του Δια αποτελουνταν απο γοργονειο και η δυναμη τους μπορουσε να αλλαξει την τροχια της γης!Θα ηθελα να μου λεγατε και εσεις τισ γνωσεις σας για το γοργονειο!!
Ευχαριστω Θοδωρης.
μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφεις;
Τι ειναι το γοργονειο;
Που αναφερεται;
Ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα...![]()
![]()
-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-
Αυτά λέει ο ΚΕΛΣΟΣ στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=232

ουυυυ...

quote:
ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ.
Μήπως αυτοί οι κρύσταλλοι είναι υπαίτιοι για το φαινόμενο της απουσίας πουλιών στην Ακρόπολη? Μήπως αισθάνονται αυτή την δύναμη και αποφεύγουν την περιοχή? Θα μπορούσαν οι κρύσταλλοι αυτοί να δημιουργούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που να αποπροσανατολίζει τα πουλιά?
Πολλές οι ερωτήσεις...
ToliS
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ» ΤΟΥ ΓΕΡ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ εκδ.ΔΙΟΝ
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.
Οι συγγραφεις τετοιων παραφιλολογιων, που βεβαια δεν εχουν καμμια επιστημονικοτητα και καμμια αποδειξη για τα γραφομενα τους, αποπροσανατολιζουν τους απειρους αναζητητες γνωσης με φτηνους εντυπωσιασμους, αλλα το χειροτερο ξεφτελιζουν και καθιστουν ασοβαρη την ιδια την Ελλαδα και τους Ελληνες και καθε προσπαθεια αναδειξης της αρχαιας Ελλαδας.
Υπαρχουν τοσα αλλα ενδιαφεροντα θεματα απο την Αρχαια Ελλαδα, με τα οποια μπορειτε να ασχοληθειτε και να οφεληθειτε απο αυτα, μη χαλατε τον χρονο σας με παραμυθια αμφιβολου προελευσεως και σκοπιμοτητας...
Τυχαίνει να γνωρίζω όμως ότι η συκεκριμένη εμπειρία του συγγραφέα (η επικοινωνία μέσω Η/Υ) είναι πραγματική.
Αυτό που δεν μπορεί κανένας να αποδείξει (ούτε ο ίδιος ο συγγραφέας) είναι αν όντως η επικοιωνία γίνεται με τις ουράνιες οντότητες που αυτοαποκαλούνται ΟΛΥΜΠΙΟΙ ή βρίσκονται κάποιοι άλλοι πίσω από αυτό.
Γνωρίζω ότι για το συγκεκριμένο γεγονός έχουν ρωτηθεί μέχρι και επιστήμονες της ΝΑΣΑ, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους γήινη τεχνολογία.Ακόμα όμως κι αν πρόκειται περί γήινης τεχνολογίας γεννάται το ερώτημα: γιατί να χρησιμοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο την τρομερή αυτή τεχνολογία τα άτομα που την κατέχουν ή ακόμα γιατί να μην την χρησιμοποιήσουν πιο μαζικά με σκοπό να χειραγωγήσουν μεγάλο πλήθος ατόμων;
Πάντως οι απαντήσεις τους στα διάφορα ερωτήματα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.
Συγνώμη αν ξέφυγα λίγο από το θέμα.
Απλώς ήθελα να πω ότι αν δεν γνώριζα ότι το γεγονός της επικοινωνίας είναι 100% πραγματικό κι εγώ ίσως να μην έδινα τόση σημασία.
Αληθεια ποιος ρωτησε στη ΝΑΣΑ κατι τετοιο και ειναι ακομη ο Η/Υ και ο ιδιος εν ζωη και οχι μονο εν ζωη αλλα και εν Ελλαδι????
Αγαπητη Αλεξια, για να εισαι σιγουρη, δεν αρκουν μονο τα ματια και τα αυτια ....