- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ - ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Π.χ έχω ακουσεί οτι η διάθεση ενός ανθρώπου βρίσκεται απο το τι ρούχα φοράει (χρωμα κ.τ.λ), αλλα θα ήθελα ποιο βαθύτερες και αναλυτηκότερες ερμηνείες.
NO RULES IN THE GAME
quote:
Π.χ έχω ακουσεί οτι η διάθεση ενός ανθρώπου βρίσκεται απο το τι ρούχα φοράει (χρωμα κ.τ.λ), αλλα θα ήθελα ποιο βαθύτερες και αναλυτηκότερες ερμηνείες.
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ...ΒΕΒΑΙΑ...ΟΣΟ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΡΟΖ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΓΕΛΙΟΥ.
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ/ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ...Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ.

ΑΣΧΕΤΟ:
Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ...ΧΜ! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Για να βοηθήσω στον προβληματισμό μου εκτός απο το χρώμα των ρούχων η γενικότερα τις εμφάνισης ρόλο παίζει και ο τόνος της φωνής η στάση του σώματος κατά την επικοινωνία (πως;) . Δεν γνωρίζω όμως περισότερες πληροφορίες. Μήπως κάποιος μπορει να βοηθήσει. Πως καταλαβαίνεις οτι ο άλλος σου λει ψέματα ή οτι προσπαθεί να κρυφτεί ή οτι σε κοροιδεύει ή γενικότερα τον χαρακτήρα του. Τι συγκεκριμένα πρέπει να προσέξει κάποιος.
NO RULES IN THE GAME
quote:Πολύ ωραίο θέμα. Είναι δύσκολο να σκιαγραφήσεις ακριβώς το ψυχολογικό προφίλ ενός ανθρώπου - συντρόφου [το θέτεις εκπληκτικά έτσι]. Γιατί δεν αφήνεσαι στην διαίσθησή σου, που αναμφίβολα έχεις; Κάτι φορές η καρδιά, σου δείχνει τον δρόμο.
Σκοπός του συγκεκριμένου θέματος είναι ο τρόπος συμπεριφοράς ενός ανθρώπου και τη στην πραγματικότητα σημαίνει αυτή σε όλες τις φάσεις και δραστηριότητες της ζωής του. Δηλαδή σε γενικές γραμμές θέλω να ρωτήσω πως μπορεί κάπιοιος να σκιαγραφήσει όσο το δυνατόν με ποιο πληρέστερο τρόπο ενα ψυχολογικό προφίλ ενός ανθρώπου - συντρόφου. Ποια σημεια πρεπει να επικεντρωνεται και τι σημαινουν φυσικα αυτα; Υπ'αρχει κάποιος που μπορεί να μου παραθέσει πληροφορίες ή Link.
Π.χ έχω ακουσεί οτι η διάθεση ενός ανθρώπου βρίσκεται απο το τι ρούχα φοράει (χρωμα κ.τ.λ), αλλα θα ήθελα ποιο βαθύτερες και αναλυτηκότερες ερμηνείες.NO RULES IN THE GAME
Και συμβαίνει να είναι αλάνθαστη η σωστή πορεία που ακολουθείς.
Μέσα από τα μάτια του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει επίσης μπορεί να διαβάσεις πολλά. Φωτίζονται τα ερωτευμένα μάτια. Σπάνε ήλιοι μέσα τους. Η συμπεριφορά του ατόμου, θα σου δείξει ακόμη περισσότερα. Μιά παροιμία λέει. Γιά την αγάπη που θες, ρώτα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
΄Ισως αν έχει βγει από μία κακή μακροχρόνια σχέση, ή από μία μπόρα συναισθηματική να μην μπορεί να εκφραστεί, να κρατάει επιφύλαξη κι ανασφάλεια στο τρόπο συμπεριφοράς. Οι άνθρωποι κάτι στιγμές φοβούνται να αγαπήσουν ή και να ερωτευτούν. Φυσικά αυτά τα δύο ΕΡΩΤΑΣ ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Δεν πλήττεις ποτέ. Ζεις την μαγεία την απογείωση τη ζάλη την τρέλλα τον πόθο την επιθυμία την συντριφικότητα. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο και τρόπο. Ο χρόνος αποκαλύπτει ο τρόπος ανοίγει δρόμους.
Κάποιος κάποτε μου είπε πως φοβάται να ερωτευτεί. Κάτι φορές φίλε μου αυτό όμως γίνεται χωρίς να το καταλάβεις. Η αγάπη ο έρωτας δεν έρχονται κατά παραγγελία. Γεννιούνται αυθόρμητα. Και ο έρωτας ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται. Αφέσου σε αυτό που ζεις, και θα δεις ότι η πορεία θα σου απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα.
Μη φοβηθείς όμως τον έρωτα και την έντασή του. Το να ζούμε το σήμερα είναι υπέροχο. Το να ονειρευόμαστε ένα κοινό αύριο είναι πολύ λαμπερό. Το να καλλιεργούμε σήμερα το έδαφος γιά το εξαίσιο αύριο είναι μαγεία. Το πιό σημαντικό είναι να ξεκλέβεις ώρες να είσαι με το πρόσωπο αυτό. Να το κάνεις να αισθάνεται όμορφα.
Κάποιος κάποτε όταν τον ρώτησα γιατί με αγαπάει, μου είπε το εξής ωραιότατο: Μα γιατί το αξίζεις.
Ας κρατάμε κοντά μας κάτι φορές και άτομα που αξίζουν. Είναι καλό γιά την ψυχική μας ανάταση γιά ένα πιό σίγουρο αύριο μες την τραγική κουραστική αβεβαιότητα των καιρών.
ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ.
Να είστε όλοι καλά.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
Τα χρώματα και οι κινήσεις μόνο την ψυχική διάθεση μπορούν να σου δείξουν σε μια δεδομένη στιγμή, αλλάζουν...
Δύσκολο...
quote:
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ
Διάθεση είναι αυτό που νιώθεις και μεταδίδεις στούς άλλους μέσω της
ανταλλαγής ενεργείας. Η συμπεριφορά μπορεί να είναι και θέατρο...
Είναι οδηγό συναίσθημα. ΄Ετσι λέει ένα αγαπητό μου πρόσωπο.
Οδηγό συναίσθημα...
Καλημερούδια...
Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
Αυτή τη ζέστη που σε άλλες περιπτώσεις την νιώθεις σαν πάγο ονομάζω διαίσθηση.Εχει και άλλες περιγραφές...
Το ίδιο λέμε όλοι.
Ομως για να την εμπιστευτείς πρέπει να μην την αναμίξεις με τα διάφορα πεισματικά θέλω, πρέπει, κοινωνικά δεδομένα κλπ.
Εγώ μπορεί να το λέω και το υποστηρίζω αλλά θεωρώ οτι είναι πολύ δύσκολο να '' δούμε '' καθαρά και ανεπηρέαστα απο τα παραπάνω.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες...
Με αγάπη
΄Αλλωστε λένε πως ο πρώτος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας. Τελικά τον στρώσαμε λιγάκι τον εαυτούλη μας; Μάλλον. Αγωνιστήκαμε και πετύχαμε.
Κόντρα στους κακεντρεχείς των καιρών και στους δήθεν κλέφτες συνειδήσεων.
Σας χαμογελώ. Ωραίο θέμα.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής.....
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
Αφροδίτη αναφέρεις: """΄Ίσως αν έχει βγει από μία κακή μακροχρόνια σχέση, ή από μία μπόρα συναισθηματική να μην μπορεί να εκφραστεί, να κρατάει επιφύλαξη κι ανασφάλεια στο τρόπο συμπεριφοράς."""
Πως καταλαβαίνεις σε μια τέτοια περίπτωση ότι το "ΟΧΙ" είναι πράγματι όχι και δεν είναι "ΝΑΙ"; Τι σημάδια παρατηρείς;
nst: Η διαίσθηση είναι 'οπως αναφέρεται πολύ σημαντική αλλά.... Όταν κάνει λάθος τι σημαίνει; Ότι έχουμε εμείς λάθος διαίσθηση ή ότι το άλλο άτομο κρατάει να το πω λαικά <<πισινές>>.
Σε αυτό το σημείο πιστεύω οτι ο γενικότερος τρόπος συμπεριφοράς του σε συνδιασμό πάντα με τη διαίσθηση μπορεί να μας δείξει κάποια πράγματα (αλλά το πως δεν το γνωρίζω και αυτο θέλω να μάθω αν γίνεται).
Juliette: Αν έχεις και άλλες τέτοιες πληροφορίες μπορείς σε παρακαλώ να τις παραθέσεις. Το έχω ακούσει και εγώ ότι όταν δύο άνθρωποι επικοινωνούν μονο το 10% είναι με τις λέξεις το υπόλοιπο 90% είναι αυτό που λένε γλώσσα του σώματος.
Και κάτι τελευταίο για να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης ενός ανθρώπου πρέπει να τον ακούς μόνο ή πρέπει να του ανοιχτείς και εσύ και να του δείξεις πως σκέφτεσαι. Σας ευχαριστώ πάλι και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :)
NO RULES IN THE GAME
ReDragon, πάνε 4-5 χρόνια από τότε που έκανα το μάθημα που ανέφερα χτες και είναι λογικό να μη θυμάμαι πολλά πράγματα, αν και ομολογώ πως ακόμα κι αυτά τα λίγα που θυμάμαι έχουν αποδειχτεί πολύ χρήσιμα..Στο internet μπορείς να βρεις πολλά άρθρα σχετικά με τη γλώσσα του σώματος.Εγώ προσωπικά παρατηρώ όπως λέει και ο Peronosporos τα μάτια και τα χέρια,βέβαια αν ο άλλος είναι πεπειραμένος πωλητής ή ηθοποιός ή ...επαγγελματίας ψεύτης!-τι να πω- ίσως να ναι δύσκολο να τον ψυχογραφήσεις,εδώ εμπιστεύεσαι και τη διαίσθησή σου.Η διαίσθηση πιστεύω πως είναι αλάνθαστη,αρκεί να μην την "κατευθύνεις" εσύ όπου θες...Ένας άνθρωπος σπάνια σε κοιτάζει κατάματα αν εκείνη τη στιγμή σου λέει ψέμματα παρά μόνο προσπαθεί να αποφύγει το βλέμμα σου.Προσπαθεί να κρύψει τις παλάμες του και όπως σου είπα και χτες ίσως να "παίζει" νευρικά-μηχανικά με κάποιο αντικείμενο εκείνη τη στιγμή,έτσι καταλαβαίνεις ότι υπάρχει νευρικότητα..Στην χειραψία όταν ο άλλος σου σφίγγει το χέρι με σιγουριά(δεν είπαμε να κόβει και την κυκλοφορία του αίματος!-τότε μάλλον είναι λίγο επιθετικός)και σε κοιτά στα μάτια τότε πιθανότατα έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο ευθύ και ειλικρινή που δεν δείχνει να φοβάται ούτε τους άλλους ούτε τον εαυτό του και κατ' επέκταση την ανθρώπινη επαφή.Αντίθετα πολλοί στη χειραψία κρατούν το χέρι τους χαλαρό και με τάση να το τραβήξουν αμέσως.Δηλώνει ανασφάλεια,αναποφασιστικότητα.Όταν κάθεσαι με κάποιον άλλον απέναντί σου παρατήρησε γενικότερα τη στάση που έχει.Αν κάθεται με το σώμα να γέρνει προς το μέρος σου δηλώνει αποδοχή, ακόμα και έλξη (αν είναι του αντίθετου φύλου).Αν κάθεται άνετα χωρίς να είναι "μαζεμένος" με τα χέρια χαλαρά και τις παλάμες να φαίνονται ακόμα σημαίνει πως είναι ειλικρινής και άνετος,σίγουρος για τον εαυτό του.Αν ακουμπά τα χέρια πάνω στο τραπέζι με την παλάμη προς τα κάτω είναι επίσης "καθαρός", όμως ίσως να δηλώνει και κάποια τάση ηγετική,εξουσιαστική.Είναι πολλά πάρα πολλά κι εγώ αυτή τη στιγμή σου αναφέρω τα πολύ βασικά, όσα θυμάμαι.Σου παραθέτω κάποια links με σχετικά άρθρα, που βρήκα σε πρόχειρη αναζήτηση στο google και ίσως σε ενδιαφέρουν.Χαιρετώ.!
http://www.zortal.gr/modules/news/article.php?storyid=1012
http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=454299&prid=142724
http://www.geocities.com/artofwise/BodyTalk.html
http://www.sxeseis.gr/ks_viewthread.php?tid=121 (εδώ μάλλον πρέπει να γίνεις μέλος για να δεις όλο το άρθρο)
http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=484911&prid=173336![]()
![]()
quote:[Κι εμείς ευχαριστούμε γιά το όμορφο θέμα σου!
Καταρχήν ευχαριστώ για τις εως τώρα απαντήσεις σας. Επιτρεψτε μου να ζητησω καποιες διευκρινησεις ομως πανω σε αυτές].Αφροδίτη αναφέρεις: """΄Ίσως αν έχει βγει από μία κακή μακροχρόνια σχέση, ή από μία μπόρα συναισθηματική να μην μπορεί να εκφραστεί, να κρατάει επιφύλαξη κι ανασφάλεια στο τρόπο συμπεριφοράς."""
Πως καταλαβαίνεις σε μια τέτοια περίπτωση ότι το "ΟΧΙ" είναι πράγματι όχι και δεν είναι "ΝΑΙ"; Τι σημάδια παρατηρείς;
Χρειάζεται ΦΥΣΙΚΑ πολύ στοργή και αγάπη το άτομο που έχει βγει από πονεμένη μακροχρόνια σχέση.΄Η κουραστική αν θες, ή σχέση συμφέροντος προδοσίας ψευτιάς διπροσωπίας... Απλά δίνεσαι καλέ μου φίλε. Είσαι ο εαυτός σου. Προσφέρεις. Πνίγεις συναισθήματα ζήλειας γιά το χθες και προχωράς μπροστά. Το όχι ή η αρνητικότητα μπορεί να γίνει ναι. Κοινή προσπάθεια. Αν μέναμε στο χθες θα μιζεριάζαμε. Οι άνθρωποι που πόνεσαν από σχέση του χθες θέλουν σιγουριά κι εμπιστοσύνη γιά να προχωρήσουν θαρρετά στο τώρα. Και φυσικά να μην γυρίσουν με τίποτα στον χθεσινό δεσμό. Αν ήταν φθοροποιός.
Δίνεις δίνεσαι ακουμπάς στοργικά προχωράς. ΤΟ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ.
Χαμογέλα. Θέλει ψάξιμο η ανθρώπινη ψυχή. Μέσα από τα όμορφα μάτια σου συντρόφου μας διαβάζουμε τόσα πολλά. Και γυρίζουμε σιγά σιγά τις σελίδες. Αργά... ΚΑΙ ΜΑΖΙ... ΠΑΡΕΑ...ΑΝΤΑΜΑ...
Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 17/11/2005 13:44:25
Τα πράγματα σπάνια είναι όπως δείχνουν ιδίως όταν μιλάμε για γυναίκες...
Αν όντως βρήκες αυτήν που έψαχνες μπράβο σου παιδί μου να ζήσετε πολλά χρόνια μαζί ευτυχισμένοι, αλλά αν κάνεις λάθος τί γινεται;;;
Άσε τι λένε οι γυναίκες της παρέας όσο δεν τις καταλαβαίνουμε εμείς, άλλο τόσο αυτές δεν καταλαβαίνουν εμάς, πρόσεχε...
Άντε και καλό βόλι ![]()
![]()
quote:Οι γυναίκες λάμπουν... Τι θα κάνατε χωρίς εμάς. Κι εμείς χωρίς εσάς. Το τραγικό είναι να πέφτουμε έξω.
ReDragon να προσέχεις σε ποιούς δίνεσαι γιατί αν πας με το σκεπτικό της αγάπης θα πληγωθείς και μετά ποιός σε μαζεύει. Σε επαναφέρω γιατί καμμιά φορά τυφλώνεσαι (από έρωτα) και δεν βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά, κράτα μια πισινή ΠΑΝΤΑ. (Ο υποφαινόμενος μιλά από εμπειρίες).
Τα πράγματα σπάνια είναι όπως δείχνουν ιδίως όταν μιλάμε για γυναίκες...
Αν όντως βρήκες αυτήν που έψαχνες μπράβο σου παιδί μου να ζήσετε πολλά χρόνια μαζί ευτυχισμένοι, αλλά αν κάνεις λάθος τί γινεται;;;Άσε τι λένε οι γυναίκες της παρέας όσο δεν τις καταλαβαίνουμε εμείς, άλλο τόσο αυτές δεν καταλαβαίνουν εμάς, πρόσεχε...
Άντε και καλό βόλιτὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
Να κρίνουμε ένα πρόσωπο έτσι...και να βγαίνει το άτιμο αλλοιώς.
΄Εχει να κάνει με την κρίση μας. Αλλά και με την μαγική τύφλα του έρωτα και του πάθους. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει.

Α.Ρ. ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
quote:Καλέ μου, η συμβουλή είναι ιερό πράγμα, λέει ο λαός. Γι αυτό συμπληρώνω στα άνω γραφόμενά σου -Και να χαίρεσαι τις γυναίκες με καθαρό βλέμμα-.
"...να φοβάσαι τις γυναίκες που νομίζουν ότι είναι σκιές και τις σκιές που νομίζουν ότι είναι γυναίκες" Γ. Αγγέλακας, "Ο χαμένος τα παίρνει όλα"τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
Κρύβει ζωή, πίστη, φωτεινότητα.
Ας κάνουμε και λίγο χιούμορ περί γυναικών.
΄Οταν μιά γυναίκα λοιπόν, φορά φανταχτερά χρώματα είναι βαμμένη πολύ και το φέρσιμό της, προκαλεί την προσοχή, ή η ομορφιά της, ένας άνδρας διστάζει να βγει μαζί της, έξω. ΄Αν φορά ένα απλό φουστάνι ένα τζην κάτι που δεν προκαλεί την προσοχή κι είναι διακριτικά μακιγιαρισμένη, ευχαρίστως βγαίνει μαζί της και το βράδυ, δεν ξεκολλά τα μάτια του από την γυναίκα που κάθεται στο πλαινό τραπέζι, και φορά φανταχτερά χρώματα,και είναι βαμμένη πολύ, και το φέρσιμό της είναι προκλητικό και και και... ΄Αντρες υπέροχα ίδιοι...
Α.Ρ. ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
NO RULES IN THE GAME
quote:
Ας κάνουμε και λίγο χιούμορ περί γυναικών.
΄Οταν μιά γυναίκα λοιπόν, φορά φανταχτερά χρώματα είναι βαμμένη πολύ και το φέρσιμό της, προκαλεί την προσοχή, ή η ομορφιά της, ένας άνδρας διστάζει να βγει μαζί της, έξω. ΄Αν φορά ένα απλό φουστάνι ένα τζην κάτι που δεν προκαλεί την προσοχή κι είναι διακριτικά μακιγιαρισμένη, ευχαρίστως βγαίνει μαζί της και το βράδυ, δεν ξεκολλά τα μάτια του από την γυναίκα που κάθεται στο πλαινό τραπέζι, και φορά φανταχτερά χρώματα,και είναι βαμμένη πολύ, και το φέρσιμό της είναι προκλητικό και και και... ΄Αντρες υπέροχα ίδιοι...[/b]
.. ε η γυναίκα που δεν φορά τίποτα που είναι????? ![]()
Εγώ θα συμφωνήσω με τον φίλο Ντρακον όσον αφορά την κοντρά ..
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse