- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ-ΤΑΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ,ΧΡΗΣΤΗ ΜΕ ΝΙΚΝΕΙΜ ΓΕΩΚΩΝ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΑΡΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ
Απεστάλη: 29/01/2013, 03:07:31
quote:
γεωκων εγραψε
πως γινεται να μην ειναι απατεωνας
οταν "κλεβει" την ερευνα σου και την παρουσιαζει
σαν δικια του;
Το κακο ειναι οτι δεν μπορει να υσχυριστει
καποιους "εξωσυνδεσμικους" τυπους γιατι αυτος
ειναι ο προεδρος...
βασιλης εγραψε
Δηλαδη εαν εγω σου υπογραψω ενα χαρτι παραχωρησης ολων των δικαιωματων και σου δωσω την ερευνα μου και εσυ την συμπληρωσεις , επιμεληθεις και κολλησεις και αλλο δικο σου περιεχομενο και βαλεις και τιμης ενεκεν το ονομα μου στην εισαγωγη και κρατησεις και αποστασεις σαφεις απο την καταληξη της ερευνας μου και την παρουσιασεις δημοσιογραφικα σαν μια πιθανοτητα, παει να πει οτι μου εκλεψες την ερευνα?
Αντικατεστησε εσενα με τον μοναχο και μενα με τον χριστιανο ορθοδοξο, και εχεις το τι ακριβως ισχυει με την συγκεκριμενη περιπτωση..
Ελεος με την ανακριβεια και το σπασμενο τηλεφωνο και την εμπαθεια σε αυτη την χωρα .
το << Ο Βασίλης έγραψε στο esoterica >> απαντώντας στον Καθετούλη, είναι σαφώς απόδειξη ότι ο Χ.Ο και ο VAS019 είναι το αυτό πρόσωπο, επειδή χρησιμοποιεί τα ίδια ακριβώς λόγια και στα δύο φόρουμς.
Εκανε όμως και μια εγγραφή ώς VAS019 ,όπως υπέδειξε ο ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ!, αλλά φαίνεται το σκέφθηκε καλύτερα και άφησε το VAS019 με μόνο 13 μηνύματα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:quote:quote:
X.O. τι εγινε με την ομιλια;
Μήπως ο Μάξιμος διαβάζει εσωτερικά;
Γιατί όταν αναφέρθηκα εγώ σε παλαιότερο μήνυμα μου, πριν κάτι μήνες μου είπες όχι.
Και παραθέτω το μήνυμα μου:
quote:Απεστάλη: 26/03/2013, 22:30:42 maria3
Και γιατί να μην έρθει από το Μπάκιγχαμ όπου είναι καθαρόαιμοι Βασιλείς, μην ξεχνάμε θα έρθει από την μαύρη θάλασσα, δηλαδή τι θα είναι πολιτικός απλά; Γιατί ούτως ή άλως θα έχει το απωθημένο του βασιλιά μια και ο χριστός είχε την βασιλεία των ουρανών, εμένα προς τα εκεί θα μου έφερνε, αν ήθελα να το ανακαλύψω. Πιστεύεις ότι έτσι απλά θα άφηναν να τον ανακαλύψουμε; πριν έρθει θα μας είχε προϊδεάσει;Οπότε θυμάσαι και τι μου απάντησες:
quote:
Απεστάλη: 26/03/2013, 22:36:36 Χριστιανός Ορθόδοξος
maria3,
η έρευνα που έχω κάνει,έχει καταλήξει εκεί,οτι θα είναι Πρόεδρος της Ευρωπαικής Ένωσης,στις αμέσως επόμενες Ευρωεκλογές.Οι λόγοι είναι σύνθετοι,και θα χρειαζόταν να γράψω ολόκληρο βιβλίο για να το αναλύσω.
Δόξα σοι ο Θεός,έχουμε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια πολλά στοιχεία γύρω απο το πρόσωπό του,και δεν θα είναι δύσκολο να τον αναγνωρίσουμε απο την πρώτη κιόλας μέρα που θα εμφανιστεί.Υπάρχουν και οι 2 προφήτες που θα κάνουν την αναγνώρισή του ακόμα ευκολότερη.Τώρα αναιρείς την απάντηση σου, επειδή το είπε ο Μάξιμος;
Edited by - maria3 on 27/01/2014 15:43:34
Συνοδινός.1 εγώ είμαι ο ψευδοπροφήτης εμένα ακολουθεί ο Μάξιμος θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα.![]()
Λες γιαυτό δεν απάντησε στο μήνυμα μου;
Εντάξει ρε παιδιά είπαμε, μπορεί ναι μπορεί και όχι, πρέπει να δούμε τι θα μας πει Χ.Ο.
quote:Σωστά.
Εντάξει ρε παιδιά είπαμε, μπορεί ναι μπορεί και όχι, πρέπει να δούμε τι θα μας πει Χ.Ο.
Τον ψεύτη τι τον κάνουμε;

;;;
quote:quote:Σωστά.
Τον ψεύτη τι τον κάνουμε;
Ο ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται αυτό δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωση μας.
Ναι αν είμαστε σίγουρη τον αποδοκιμάζουμε ή απλά δεν ξανά ασχολούμαστε μαζί του.
Γιατί το θέμα αυτό φτάνει αισίως τις εκατό σελίδες και όλοι ασχοληθήκαμε με το ψεύτη, φυσικά σύμφωνα με αυτά που λέει ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, άρα αποσιωπούμε το θέμα γιατί ήμαστε και εμείς ηλίθιοι και τον πιστέψαμε.
Ή συνεχίζουμε να κάνουμε ντόρο μέχρι να κλείσει το θέμα πλησιάζουν οι σελίδες και δεν το ανοίγει κανείς άλλος.
Edited by - maria3 on 09/02/2014 19:04:47
quote:Ας γνωριστούμε καλλίτερα τότε.
Ή συνεχίζουμε να κάνουμε ντόρο μέχρι να κλείσει το θέμα πλησιάζουν οι σελίδες και δεν το ανοίγει κανείς άλλος.
Τι ζώδιο είσαι;