ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πατρικαί Νουθεσίαι. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πατρικαί Νουθεσίαι. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Τριέσπερος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΤριέσπεροςΝέο Μέλος
24/02/2010, 01:04:39

ΤριέσπεροςΝέο Μέλος
24/02/2010, 01:15:09

24/02/2010, 01:23:58
Lupus, τους ξεπέταξες όλους τους μαύρους στην Καραϊβική και ξαναγύρισες;;

Πώς και δεν έχεις χεστεί ακόμη;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

ΤριέσπεροςΝέο Μέλος
24/02/2010, 01:34:28

ΤριέσπεροςΝέο Μέλος
24/02/2010, 02:18:56

24/02/2010, 11:09:18
Δεν πάει άλλο αυτός ο ευτελισμός..Φτάνει με τις κόντρες και τις κοκορομαχίες...Σεβαστείτε τον χώρο,όπου μπαίνουν για να δουν πολλοί άλλοι εκτός απο μας και δεν φταίνε τίποτα να βλέπουν τέτοια πράγματα...
Δεν είναι δημοκρατία αυτή,αλλά ασυδοσία...Σβύστε τα χυδαία μηνύματα,κύριοι διαχειρισταί και επιβάλετε κάποια τάξη...
ΤριέσπεροςΝέο Μέλος
24/02/2010, 11:53:10

24/02/2010, 12:13:04
Φίλε Τριέσπερε,Λούπους, ή όπως αλλοιώς,γιατί "τσιμπας";Γιατί τους αφήνεις να σε εξοργίζουν;Προσπάθησε να γράφεις θέσεις,δίχως προσωπικές αναφορές..Κανεις μας δεν πρέπει να αναφέρετε σε άτομα...Για ιδέες μιλάμε, όχι για άτομα...
ΤριέσπεροςΝέο Μέλος
24/02/2010, 12:21:47

24/02/2010, 12:31:43
quote:

Μα δεν χρειαζεται να κανουν κατι για να με πιασει το σιχαμα, μονο που
τους βλεπω θελω να ξερασω
.

Edited by - Τριέσπερος on 24/02/2010 12:23:26

Δεν χρειάζεται να δείς εσύ προσωπικά κανέναν για να σιχαθείς...σου συμβαίνει απο την ώρα που ξυπνάς και πάς στο μπάνιο...σιχαίνεσαι το ειδωλό σου το ίδιο και αυτό συμβαίνει επακριβώς...

Πώς να συμπαθήσεις τον οποιοδήποτε συνανθρωπό σου , όταν σιχαίνεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό???

soul

ΤριέσπεροςΝέο Μέλος
24/02/2010, 12:35:28

24/02/2010, 13:14:33
Ο λογαριασμός Τριέσπερος - τέως Lupus Animus απενεργοποιείται.

Θα υπάρξει σύντομα σχετικό μήνυμα.

In anticipation of my resurrection...

DrStrangeΝέο Μέλος
24/02/2010, 15:34:22
Γυρνανε και ειρωνευονται αγιους, βριζουν χριστους και παναγιες και στο τελος θα σας φταιξω
εγω που φτιαχνουν αυτοι πολεμο. Το ελληνας για καποια χρονια ειχε ταυτιστει με το παγανιστης
και συμφωνα με αυτα που εγιναν, δικαιως εγινε βρισια. Αμα δεν κανετε αυτον τον διαχωρισμο
αναμεσα σε Ελληνα και παγανιστη, αυτη η κατασταση σας οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στον
βοθρο. Ο Χρυσοστομος επλεξε το εγκωμιο του Πλατωνα, και αυτος Ελληνας ηταν.

Εγω πιστευω οτι πρεπει να σκοτωθειτε μεσα στα φορα πρωτου να ειναι αργα και θα
συμφωνησω με τον trxagireve, το προβλημα ειναι με τις ιδεες-μορφες-ειδωλα-δαιμονες, οχι με τα
ατομα.

Περα δηλαδη απο της απαντησεις στις προσωπικες επιθεσεις που στοχευουν παντα τα ειδωλα.
Μεσα απο προσωπεία μιλαμε ολοι. Και να ζητησω και συγνωμη για τις προσωπικες επιθεσεις
και τις παλαβομαρες, δεν εχω προβλημα.

Αν δεν παραδεχθειτε καποιες αληθειες, δεν χρειαζεσται εμενα για να βγαλετε τα ματια σας.

Η μηπως πιστευεται οτι αμα αρχίσετε να σκοτώνεστε μεταξυ σας, θα ειμαι και εγω εκει;

Εγω καταρχην ειμαι κατι αναμεσα σε Ορφικοπυθαγορειος και Χριστιανος, θα ηταν γελοιο να εμπλακω επι της ουσιας σε ενα εμφυλιο του ειδους, θα κανω τα παντα ομως για να τον αποτρεψω, καποιος πρεπει να παιξει τον ρολο του τρελου ως παραδειγμα προς αποφυγη πρωτου να τρελαθουν ολοι.

Edited by - DrStrange on 24/02/2010 15:35:37

24/02/2010, 15:59:25
Ανοησίες..

Η ανθρωπότητα έχει μια ιστορική διαδρομή και την οποία σχεδόν όλοι αναγνωρίζουν λίγο πολύ...

Όλοι οι λαοί και κάθε κοινωνία , εν αρχη ...ήταν υποκείμενοι σε κάθε τι που δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν και το θεοποιούσαν ...ουσιαστικά το θεοποιούσε η αδυναμία και ο φόβος του...και επρόκειτο για έναν ψυχικό μηχανισμό , προκειμένου να εξευμενίσουν τους φόβους τους αλλα και αυτό το οποίο ήταν πάνω και περαν των δυνατοτήτων τους!

Σε σπηλιές υπάρχουν ζωγραφιές απο αρχαιοτάτων χρόνων και δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο απο την φαντασία των τότε ανθρώπων και η οποία προσπαθούσε να συνθέσει το πρόσωπο αυτού του οποίου ευρίσκετο πάνω απο τις δυνάμεις του...κοπτοραπτική!

Απόλυτα φυσιολογικό ήταν να εκείνη την εποχή , μιας και η επιστήμη καν δεν είχε υπάρξει και οι γνώσεις ήταν σχεδόν μηδαμινές να υπάρξουν φαινόμενα παγανισμού που ούτως ή άλλως θα ξεπερνιούντο μέσα απο τις γνώσεις που θα έρχονταν...

Εκείνη την εποχή όμως -παρ'ολ'αυτά..- άνθισε το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα , μέσα απο την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία και διαπότισε το πνεύμα των πάντων και όταν λέω των πάντων ...μέχρι την αναγγένηση , την ψυχολογία ακόμα και αυτός ο Χριστιανισμός υιοθέτησε και άντλησε στοιχεία απο εκεί!

Όποιος έχει ερωτήματα και απορίες , μπορεί να αντρέξει στην τότε εποχή και θα βρεί όλο το υλικό που χρειάζεται και που κανείς στην Ευρώπη και σε όλο τον δυτικό και όχι μόνο κόσμο αναγνωρίζει και σέβεται!

Παγανιστής λοιπόν φίλε μου , είσαι σύ και οι γεμάτες κακία και σκοπιμότητα θέσεις σου και που φωτογραφίζουν ξεκάθαρα τις επιδιώξεις αλλα και τον ψυχικό σου κόσμο!

Ο Ελληνισμός θα επανέλθει και παρά τα όσα υπέστη θα ξανα-βρεί το δρόμο του αλλα και την πρωτογενή του σκέψη..την διακριτή...αυτήν που υπήρξε ως ιδέα για όλους σχεδόν τους σύγχρονους πολιτισμούς!

Έχε τις απόψεις σου και μείς τις δικές μας ... δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι!

soul

ar_iaΜέλος
24/02/2010, 16:07:47
quote:
DrStrange
Εγω καταρχην ειμαι κατι αναμεσα σε Ορφικοπυθαγορειος και Χριστιανος,

Κι εγώ Ολυμπιακός!!!!

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

DrStrangeΝέο Μέλος
24/02/2010, 16:11:31
Είμαι και Ολυμπιακός.

---

Για τα περί της επανόδου των Ελληνικών μυστηρίων τα είπε καλύτερα ο Βεορ, αυτό όμως δεν έχει απαρέτητα να κάνει με το νεοελληνικό έθνος
και με όποιον δηλώνει Έλληνας.

DrStrangeΝέο Μέλος
24/02/2010, 16:16:46
Για μενα Ελληνισμος ειναι η Ευα που δαγκωσε το μυλο και η Πανδωρα με τα δωρα και δεν ειναι κατι που μπορει να περιοριστει στον συμπλεγματισμο των νεοελληνων.
24/02/2010, 16:21:28
quote:

Είμαι και Ολυμπιακός.

---

Για τα περί της επανόδου των Ελληνικών μυστηρίων τα είπε καλύτερα ο Βεορ, αυτό όμως δεν έχει απαρέτητα να κάνει με το νεοελληνικό έθνος
και με όποιον δηλώνει Έλληνας.

Μπράβο στον βεόρ και μπράβο και σε σένα!

soul

24/02/2010, 16:27:48
quote:

Για μενα Ελληνισμος ειναι η Ευα που δαγκωσε το μυλο και η Πανδωρα με τα δωρα και δεν ειναι κατι που μπορει να περιοριστει στον συμπλεγματισμο των νεοελληνων.

Μπορεί να είναι ότι θέλει για σένα Ελληνισμός και αφορά εσένα ... και ποιός νοιάζεται για το τι πιστεύεις εσύ δηλαδή..σε ρώτησε κανείς ή νομίζεις ότι χρειάσθηκε έστω και ένας την γνώμη σου!

Καλά κάνεις και πιστεύεις ότι γουστάρεις .......... δεν μας απασχολεί -ξέρεις- καθόλου!

Άμα δε σου δημιουργεί διάφορα ψυχολογικά προβλήματα , βρές τον τρόπο να το ξεπεράσεις...εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε..φιλικά!

soul

DrStrangeΝέο Μέλος
24/02/2010, 16:38:50
Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω, αλλα το θεμα ειναι οτι μονο οτι λεω εγω εχει σημασια. Εσυ κοιμησου και ορθιος αν θελεις.