- Κενά μνήμης... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΑπέριττοςΜέλος
Και βέβαια ειναι δεκτή η συγνώμη έτσι και αλλοιώς ακόμα και αν δεν σε ήξερα... Η αλήθεια είναι πως παραξενεύτηκα γιατί νόμιζα πως ξέρεις ποιος είμαι... Όσο για το θέμα θα χαρώ να τα πούμε όταν βρεθούμε απο κοντά. Αυτό που θα ήθελα απλά να σου επισημάνω είναι ότι μερικές φορές και το πρόσεξα και σε άλλα θέματα, δείχνεις εριστικός ενω είσαι πολύ καλός συζητητής. Θα ήθελα να πω ότι ακόμα και αν ο άλλος κάνει λάθος ίσως δεν αξίζει να ειμαστε τόσο επιθετικοί. Μην ξεχνάμε ότι δυστυχώς ο καθένας μας κουβαλάει αντιλήψεις και προκαταλήψεις χρόνων έπάνω του οι οποίες θέλουν προσπάθεια για να ξεπεραστούν...
Φιλικά Ιωάννης...
Φιλικά Ιωάννης...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
dim.karΜέλος
Αγαπητέ Γιάννη,
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την αποδοχή της συγγνώμης μου. Φαίνεται πως έχω χάσει τους καλούς μου τρόπους με τα όποια εξωφρενικά διαβάζω εδώ μέσα... Αλλά μάλλον άρχισα να προτρέχω... Και την ...πάτησα. Στο μέλλον υπόσχομαι να είμαι πιο προσεκτικός...
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
LoveCatsΝέο Μέλος
Αγαπητέ Απέρριτε.
Μου έχει τύχει και σε μένα αρκετές φορές αυτο απλά το μόνο που θα μπορούσα να σου πω είναι να αρχίσεις να φρεσκάρεις τον εγκεφαλό σου λίγο διαφορετικά.Πως?
Απο το πρωι που θα ξυπνήσεις μέχρι το βραδυ που θα τελιώσει ι μέρα σου .
1.Αρχισε με το βούρτσισμα των δοντιών(αν τα πλένεις)μην χρισημοποιείς το δεξί σου χέρι αλλά το αριστερο έτσι αναζωογονείς τα κύτταρα μνήμης της δεξιας πλευρας του εγκεφάλου και όχι της αριστερής όπως κάνεις συνέχεια.
2.Αν χρησιμοποιείς αυτοκίνητο μην πας απο τον δρόμο που οδηγήσε κάθε μέρα για την δουλεία σου, έστω και μια μικρή αλλαγή στην διαδρομή φρεσκαρει και αυτή τον εγκέφαλο.
περίπου νομίζω πως κατάλαβες τι θέλω να σου πω.Εγώ είχα πολλα κενά μνήμης ,αλλα κανοντας αυτά τα λίγα πραγματάκια που σου αναγερα παραπάνω βλέπω ότι ειλικρινα υπάρχουν αλλαγες.Σκέψου μόνο ότι είχα φτάσει σε σημείο να ξεχναω το όνομα της μητερας μου.
Μου έχει τύχει και σε μένα αρκετές φορές αυτο απλά το μόνο που θα μπορούσα να σου πω είναι να αρχίσεις να φρεσκάρεις τον εγκεφαλό σου λίγο διαφορετικά.Πως?
Απο το πρωι που θα ξυπνήσεις μέχρι το βραδυ που θα τελιώσει ι μέρα σου .
1.Αρχισε με το βούρτσισμα των δοντιών(αν τα πλένεις)μην χρισημοποιείς το δεξί σου χέρι αλλά το αριστερο έτσι αναζωογονείς τα κύτταρα μνήμης της δεξιας πλευρας του εγκεφάλου και όχι της αριστερής όπως κάνεις συνέχεια.
2.Αν χρησιμοποιείς αυτοκίνητο μην πας απο τον δρόμο που οδηγήσε κάθε μέρα για την δουλεία σου, έστω και μια μικρή αλλαγή στην διαδρομή φρεσκαρει και αυτή τον εγκέφαλο.
περίπου νομίζω πως κατάλαβες τι θέλω να σου πω.Εγώ είχα πολλα κενά μνήμης ,αλλα κανοντας αυτά τα λίγα πραγματάκια που σου αναγερα παραπάνω βλέπω ότι ειλικρινα υπάρχουν αλλαγες.Σκέψου μόνο ότι είχα φτάσει σε σημείο να ξεχναω το όνομα της μητερας μου.
ευχαριστω