- ΓΙΑΤΙ ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Στα υπόλοιπα που είπωθηκαν ως προσωπικές γνώμες του καθενός είναι σεβαστές αν και χωρίς στοιχεία, όπως πολύ σωστά είπε ο ΝΟΜΙΜΟΝ. Γιαυτό δε θα συμφωνήσω με αυτές τις γνώμες
MANAG,
Η αλήθεια είναι τόσο γυμνή που φέρνει στους ανθρώπους λύπη, γι’ αυτό την ντύνουν όσο μπορούν.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Λές
«Τι έγινε ρε Σβάμπε, σου τελείωσαν τα συγγράματα και επαναλαμβάνεσε; Δεν έχει να σου δώσει άλλα η οργάνωση; »
Κατ’αρχάς χαίρομαι ιδιαιτέρως που με παρακολουθείς τόσο επιμελώς ώστε να...... εντοπίζεις και τις επαναλήψεις (!).
Βλέπεις φίλτατε hrismig, επειδή ακριβώς τα περισσότερα απο αυτά που ακούγονται απο τους εκάστοτε θερμόαιμους ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, απλά αρκεί πολλές φορές η ίδια η τοποθέτηση. Τα όσα έχει να πει το κατεστημένο των ρασοφόρων δέν χαρακτηρίζονται και απο καμία καινοτομία δα!
Όσο για την «οργάνωση» που φαντάζεσαι, η οποιαδήποτε άλλη οργανωμένη κίνηση υπονοείς, το θέμα είναι απλό: προκαλώ εσένα αλλά και οποιονδήποτε άλλο του συναφιού σου ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ. Θα χαρώ πολύ λοιπόν να μάθω και’γω...που μετέχω και δέν το γνωρίζω!
Αλλά, απο ότι μπορούνε να αντιληφθούνε και οι αναγνώστες μας, δεδομένου ότι μάλλον παραδειγματίζεσαι απο τα όσα εσύ έμαθες και συνάμα βλέπετε παντού «συνομωσίες», εξηγείται και η προφητική σου τάση (!!).
Επομένως, εάν χρειαστεί φίλτατε, και κατεβάσει η φαρέτρα σας τίποτα το αξιοσημείωτο, τότε θα διαβάσεις και τα νεότερα.
Ως τότε....ΥΠΟΜΟΝΗ!
"Οι δηλώσεις μίσους ποτέ δεν φέρουν κανένα καλό αποτέλεσμα.Η βία φέρνει μόνο τη βία.Αυτό είπε ο Χριστός αλλά κανένας δεν τον άκουσε"
"Αγαπητέ μου το μίσος μόνο μίσος φέρνει,
Το μίσος είναι η απόδειξη της ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.
Μόνο οι ηλίθιοι, οι ανέμποροι να σκεφτούν, μισούν..." ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΕΞΗΣ "καθε ρασοφορο τρεφω ανεξαντλητο μισος και μεχρι της τελευταιας μου πνοης θα τους καταριεμαι οπου τους συναντω."
2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Η ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ (ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ) ΗΛΙΘΙΟΣ/Η ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ/Η.
ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ/Η Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΕΙΣ.
""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"
αυτή τη φράση...
Ότι σε ικανοποιεί καταλαμβαίνεις...
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
Από αυτά σου τα λόγια φαίνεται πόσο ανίκανος είσαι να αντιλαμβάνεσαι καταστάσεις.
Δεν προσπαθώ να μεταπείσω εσένα, γιατί με τον τρόπο που σκέφτεσαι
χρησιμοποιείς μόνο το 1% του μυαλού σου.
Οι άλλες σου αντιδράσεις, είναι από ένστικτο και καθοδηγημένες από την πλύση εγκεφάλου που σου έχουν κάνει...
Τον σκύλο τον μαθαίνεις από μικρό τι πρέπει να κάνει.Μετά είναι πολύ δύσκολο να τον μεταπείσεις, ΑΝ και είναι για το καλό του.
Για παράδειγμα,αν πω σε έναν άραβα να μην αυτοκτονήσει με μία βόμβα
στην κοιλιά του θα μου πει..."Η Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΕΙΣ. "
ΠΒ*
ΠΒ*
ΠΒ*
αλλά φιλικά: μήπως αυτό που περιγράφεις λέγεται "κατάθλιψη";
Οι σκέψεις μας κάνουν να υποφέρουμε περισσότερο απ΄ ότι τα ίδια τα γεγονότα.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΠΒ*
ΠΒ*
ΠΒ*
ΠΒ*
ΠΒ*
quote:
Υποκριτές και φαρισσαίοι ήρθε η ώρα σας...Ο καθένας θα πάρει τι του αξίζει!
Αυτά, για τα ζώα που υποστηρίζουν τους ρασοφόρους.
Izaura θα αποφασίσεις αν τελικά είσαι με αυτούς που μισούν ή όχι;
Ο ΣΙΣΙΦΟΣ σου έκανε μια ερώτηση και εσύ του απάντησες
quote:
ΣΙΣΙΦΕ , δεν είμαι εγώ που έγραψα τη δήλωση μίσους.Εγώ σχολίασα
αυτή τη φράση...
Ότι σε ικανοποιεί καταλαμβαίνεις...
Εγώ δεν καταλαβαίνω ότι με ικανοποιεί. Καταλαβαίνω ότι διαβάζω. Και αυτό που διαβάζω είναι να αποκαλείς τους υποστηριχτές των ρασοφόρων ζώα. Άρα ανήκεις και εσύ πολύ σωστά στην ίδια κατηγορία με αυτούς που κατηγορούσες νωρίτερα.
quote:
Αγαπητέ μου το μίσος μόνο μίσος φέρνει,
Το μίσος είναι η απόδειξη της ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.
Μόνο οι ηλίθιοι, οι ανέμποροι να σκεφτούν, μισούν...Παρόλο το κακό που έκανε,κάνει και θα κάνει η εκκλησία και οι πιστοί της, με το μίσος δεν θα αλλάξουν...
Παρόλα τα εκατομμύρια άνθρωπους που πέθαναν για φανταστικά ιδανικά
και πεθαίνουν από τις μονοθειστικές θρησκείες πρέπει να μην τους μισούμε...
Μην κρύβεσαι πίσω από τα δάκτυλό σου...
Πέρα από αυτά νομίζω ότι η φράση σου αυτή θα έπρεπε να διαγραφεί από τον ADMIN γιατί σίγουρα παραβαίνει τους κανόνες εγγραφής σου στο forum.
Και μην σκεφτείς να προσπαθήσεις να με υποβιβάσεις γιατί θα χάσεις άδικα τον χρόνο σου. Φτάνει μια συγνώμη σου.![]()

Είναι η αλήθεια!
Άλλο το ένα ,άλλο το άλλο...
........
.......
........
Αυτό ήταν πράξη μίσους???????????
Ή πράξη για το γενiκότερο καλό της ανθρωπότητας...
Thoth...
Thoth...
Μια συγνώμη δεν αρκεί,Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ...
Δεν θέλω να σε υποβιβάσω.
Και η μάζα έτσι νόμιζε για το Χριστό...ότι παραβαίνει τους νόμους...
Ποιους νόμους? Τους γήινους...
quote:
Το ότι είναι ζώα και το ότι θα πληρώσουν ..δεν είναι δήλωση μίσους....Είναι η αλήθεια!
Άλλο το ένα ,άλλο το άλλο...
........
.......
........(...)
Ο Χριστός όταν μπήκε στην εκκλησία,άρχισε να φωνάζει και να απομακρύνει τους έμπορους από το ναό του πατέρα του...Αυτό ήταν πράξη μίσους???????????
Ή πράξη για το γενiκότερο καλό της ανθρωπότητας...
Thoth...
Thoth...(...)
"Και μην σκεφτείς να προσπαθήσεις να με υποβιβάσεις γιατί θα χάσεις άδικα τον χρόνο σου. Φτάνει μια συγνώμη σου"
Μια συγνώμη δεν αρκεί,Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ...
Δεν θέλω να σε υποβιβάσω.
Και η μάζα έτσι νόμιζε για το Χριστό...ότι παραβαίνει τους νόμους...
Ποιους νόμους? Τους γήινους...
Μπορεί να είναι η ώρα, εεε, ίσως και το ποτό... εεε αν βάλεις και κανένα χάπι, δεν θέλει και πολύ... γίνεται ο άνθρωπος ευτυχισμένος μέσα στο... σύμπαν του.
Σε ζηλεύω Izaura... Σε εμένα ο γιατρός δεν ήταν τόσο βολικός...
Ας κάνω και κανένα αστείο, αφού δυστυχώς δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν διάβασα την τριπλή σου απάντησή σου Izaura. Γιατί μου έδωσες τριπλή απάντηση; Άκουσες πουθενά ότι με φωνάζουν... Τρισμέγιστο; ![]()

"Μπορεί να είναι η ώρα, εεε, ίσως και το ποτό... εεε αν βάλεις και κανένα χάπι, δεν θέλει και πολύ...
Ακριβώς...Όταν ο Χριστός ξανάρθει στη γη θα τον πουν τρελό δεν θα τον
σταυρώσουν...Άρχισα να σε βάζω στο "πνεύμα" μου...
"γίνεται ο άνθρωπος ευτυχισμένος μέσα στο... σύμπαν του."
Ακριβώς...πιστεύοντας σε Αη Βασίληδες...γάμους...βαφτίσια...μοναχούς..
"Σε ζηλεύω Izaura... Σε εμένα ο γιατρός δεν ήταν τόσο βολικός..."
Δεν με ζηλεύεις... Αν με ήξερες τότε θα σε πίστευα ότι με ζηλεύεις...
"Ας κάνω και κανένα αστείο, αφού δυστυχώς δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν διάβασα την τριπλή σου απάντησή σου Izaura. Γιατί μου έδωσες τριπλή απάντηση; Άκουσες πουθενά ότι με φωνάζουν... Τρισμέγιστο"
Όχι αλλά είμαι συνηθισμένος να ακούω ότι ο γιος , ο πατέρας και κάποιος άλλος είναι 3 σε 1 ...