- ΟΙ ΣΟΦΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.GR - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Mύστης από την Αίγινα? Να έχω το νου μου να τον τρακάρω πουθενά...
Μόλις περάσεις το Φανάρι μετά του Καζαντζάκη κάνεις αριστερά για Σουβάλα.. αριστερά σου εχει ενα εκκλησάκι . ασπρο.. Αγιοι Ανάργυροι .. κάτω απο το εκκλησάκι εχει μια σπηλιά...![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
μετα υπηρχε ενα βιβλιο που ελεγε για παραδειχμα.δευτερη φορα κορωνα σημαινει αυτο,τριτη σημαινει αυτο.την ερωτηση την εκανες απο μεσα σου πριν ριξεις το κερμα.
τις απαντησεις δεν τις εδινε το παλικαρι αλλα ενα βιβλιο που ειχε.
το βιβλιο μπορουσε να το διαβασει ο καθενας αλλα ηταν καπως δυσνοητο.μιλουσε με παραβολες και επρεπε να ξερεις να τα εξηγησεις.ο μονος που ηξερε ηταν το παλικαρι.
στην δετερη ερωτηση στο βιβλιο δεν υπηρχε απαντηση.αυτο σημαινει μου ειπε το παλικαρι οτι το βιβλιο μιλησε με την σιωπη του.η αληθεια εινι οτι ψιλλοσυγκρατηθηκα να μην γελασω
"coming alive,leaving dead" by deadhunter
quote:
η αληθεια εινι οτι ψιλλοσυγκρατηθηκα να μην γελασω
Λογικό είναι! ![]()
-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"
quote:
εσυ τι λες ρε μπουφο να μας τα εκανε δωρεαν?{αστειο}
καλο θα ητνε ο crucifire και ο undeafeted να μην βριζονται ουτε για αστειο,για να μην τους παρει ο διαολος{you know what i mean}
long live l.o.t.r
Edited by - crucifire on 02/06/2005 15:48:38
δε θυμαμε την τελευταια φορα που ακολουθησα εντολη μελλους με 8 μονο μυνηματα! [kidding].
oχι βλακα θα ξημεροβραδιαζομαι εδω μεσα παλιοψυχακια ,αναπηρε στουρνε ,ζωο ,παραπληγικε, απροσαρμοστε.και ολο αστειακια κανεις ντροπη της ανθρωποτητας,κανονισε να τα παρω και να σε κανω να ζητας ελεος.το εχω ξανακανει γι'αυτο μην μου την μπαινεις.![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Οσο για την ηλικια μου,παιζοντας και στοιχημα οτι δεν ξερεις ποσο χρονων ακριβως ειμαι, θα ηθελα να σου πω οτι δεν εχει παντα και μεγαλο νοημα.Οπως για παραδειγμα σε ενα θεμα με εναν μυστη,παλικαρι στην Αιγινα που διαβζει κινεζικα κερματα και λεει το μελλον.
Φιλε, Undefeated μου αρεσει που υοθετησες το ορο ''παλικαρι''.
Και φιλε noel μαζι με ολα τα αλλα ξεχασες και το ΠΟΠΑΕ.
Αληθεια, ειδε κανεις τον Hellcommander?Μονο αυτος μας ελειπε για να πει την βλακ... ε! γνωμη του ηθελα να πω εδω του εδω.
Φιλικα ΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑΤΣΕΑ
Live By The TSEA Die By The TSEA
TSEATSEATSEATSEATSEATSEATSEA