- Τα δόγματα δυστυχώς, τα 'χουμε μέσα στο μυαλό μας. Και ο νοών νοείτο. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:Μηδενιστής
Αλλά μερικές εκτελέσεις προς παραδειγματισμό θα ήταν πολύ καλό να γίνουν.
θα σε στενοχωρησω, αλλα δεν υπαρχει "παραδειγματισμος...
στην Μαλαισια κρεμανε τους ναρκωτεμπορους, και δεν εννοω τους μεγαλεμπορους, αλλα ολους (και τα εθισμενα βαπορακια) - αυτο δεν σταματησε ουτε το εμποριο ουτε την χρηση ηρωινης.
ποσο μαλλον ο "αρρωστος" νους - θα εγκληματισει οσους συναδελφους του κι αν εκτελεσουν...
εγω υποστηριξα την "απομακρυνση" των επικινδυνων για το κοινωνικο συνολο ανθρωπων - τα ζωα που σκοτωνουν ανθρωπους τα σκοτωνουν, ειτε προστατευομενες αρκουδες ειναι, ειτε προστατευομενες τιγρεις, ειτε σκυλια εκπαιδευμενα.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
φιλε Μηδενιστη,σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
τελευται που κουβεντιαζα το θεμα με φιλους κατεληξα στο εξης:
η θανατικη ποινη καταφερνει πολλα πραγματα.ενα απο τα πολλα εχει βαθυτερο νοημα.με το να σκοτωσει καποιος καποιον επεμβενει στην εξελιξη του,ειναι σαν να τον διακοπτει απο κατι,και θεωρητε οτι αυτο μπορει το κανει μονο ο θεος.για αυτον ακριβως τον λογο σε πολλες χωρες{ρουμανια} οι φυλακες ειναι αθλιες και{κατα την γνωμη μου} τρισχειροτερες απο τον θανατο.ειναι λοιπον η ιδεολογια στο οτι
δεν μπορει κανεις να επεμβει τοσο καταλυτικα στην ζωη του αλλου.αυτος ειναι μια πραγματικοτητα.
η θανατικη ποινη ομως δεν αποκσκοπει εκει.
σκοπευει την σιγουρη προστασια του κρατους,και μοιραια πεφτει και στην πρωτη πραξη.
ποιο απο τα 2 ομως θα υπερισχυσει ?
το πρωτο μπορει ισχυει και αναιρει το δευτερο,καθως και το δευτερο το πρωτο.....το θεμα ειναι οτι δεν ζουμε σε μια κοινωνια αγγελων,και δυστυχως λιγοι γνωριζουν αυτη την θεωρια.
μοιραια λοιπον οδηγουμαστε στο εξης συμπερασμα
η θανατικη ποινη,ειναι ενα μετρο προστασιας του κοσμου
η βια δεν ειναι καλη,αλλα καποιες φορες απαραιτητη,σε κανεναν δεν αρεσει να σκοτωνει.
στις εκτελεσεις για παραδειγματισμο....δεν ειμαι υπερ.θα πω αμεσως τον λογο.
οι φυλακη δεν λειτουργει μονο σαν τιμωρια,μαλλον.....το λιγοτερο σαν τιμωρια.η κυριοτερη λειτουργια της ειναι προστασια του δολοφονου απο τον κοσμο,και το αναποδο.
επομενως οι εκτελεσεις παραδειγματισμου πιστευω θα εκαναν τα πραγματα πολυ χειροτερα.οι φιλοι του δολοφονου θα οργιζοταν,και δυστυχως.....λιγοι σημερα ζουν με φοβο.ο ανθρωπος εχει φτασει σε μεγαλο σημειο υπεροψιας.
δεν λεω να τους κρεμαμε σε πλατεια,ουτε στην ηλεκρικη καρεκλα.
να ξερουν οτι θα πεθανουν,και να επιτυχουν εναν ηρεμο και ανωδυνο θανατο.{θαλαμος αεριων,ενεση}.
ετσι και αλλιως τι ειναι καλυτερο,
να αργοπεπαινει κανεις σε καποια τρυπα πενηντα μετρα απο το εδαφος στην ρουανια ?
η να πεθανει ανωδυνα και μια και εξω ?

santaclaws is coming....to town!
quote:
και θεωρητε
συγνωμη ηθελα να πω θεωρηται

santaclaws is coming....to town!
Μα επιχείρημα είναι αυτό? Ολα τα άλλα είναι συζητήσιμα και ενδιαφέροντα που λές, αλλά αυτό βρε παιδί μου...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΛΟΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΩΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ( ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ) ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΑΙ.
ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ. ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΡΑ ΜΕ ΨΥΧΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.
ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ? ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.
ΝΑΙ, ΣΚΟΤΩΣΕ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ. ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ Η ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΤΙΠΡΑΞΗ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΡΜΙΚΑ ΟΥΤΟΣ Η’ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ… ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ…
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ( ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ…
ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ… ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ? ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΜΑΣ…
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΘΕΟΙ? ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙ… ΤΟ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΣΩΣΤΑ?
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ… ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ… ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ… ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ… ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ «ΕΚΔΙΚΗΣΗ» ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΥΤΗ.
ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ…
ΔΕ ΛΕΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.
Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΦΟΥ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΙΝΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ…
Η ΑΠΟΨΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΑΞΙΖΟΥΝ» ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΑ ΥΠΟΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΗ Η’ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.
ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ? ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ? ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ» ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.
Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΑΛΛ’ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ , ΤΟ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ, ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ.
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΕ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ… ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟ 2005 μ.Χ. ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ 2006 μ.Χ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ?
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΗ.
ΦΙΛΙΚΑ…..

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Κλεόβουλος)
Pagwna πιστευω οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα απο τον θανατο.
κρυσταλλενια θα σου πω αμεσως.
quote:
ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ? ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.
την ωρα που θα τα περναει ολα αυτα,ας σκεφτει τον κοριτσακι που βιασε και εσφαξε,την εκφραση των γονιων του οταν το εμαθαν και μετα....δεν νομιζω να νιωθει τιποτα ιδιεταιρο ενας ανθρωπος που θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο.
quote:
ΝΑΙ, ΣΚΟΤΩΣΕ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ. ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ Η ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΤΙΠΡΑΞΗ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΡΜΙΚΑ ΟΥΤΟΣ Η’ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ… ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ…
αυτο που λες ισχυει,και εγω το πιστευω αλλα δεν μπορει να ειναι μετρο σε μια κοινωνια.καποιες φορες πρεπει να ειμαστε ορθολογιστες.
δηλαδη πες που ενας δολοφονος αρχιζει και σκοτωνει,πρεπει να τον αφησουμε να τιμωρηθει απο την μοιρα ?
αυτη αργει συνηθως,και ωσπου να ερθει περισσοτεροι ανθρωποι θα εχουν πεθανει.
quote:
ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ… ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ? ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΜΑΣ…
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΘΕΟΙ? ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙ… ΤΟ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΣΩΣΤΑ?
κανεις δεν το παιζει θεος,ολοι ομως θελουμε την προστασια των αγαπημενων μας προσωπων.
quote:
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΕ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ… ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟ 2005 μ.Χ. ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ 2006 μ.Χ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ?
εγω δεν μιλησα για τεοια περιπτωση.εγω μιλαω για φονο,και ειδικα αν περιεχει και βιασμο.αν αυτο σε ενδιαφερει μπορουμε να το συζητησουμε επισης,αλλα να ξερεις οτι εχω ιδια αποψη με εσενα σε αυτο που λες.
quote:
ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ? ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ? ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ» ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.
σχετικα μς τα λαθη.....το εχουμε πει και παραπανω κρυσταλλενια.
υπαρχουν παρα πολλα τεστ αληθειας.
παρ'ολα αυτα κακως λαθη γινονται σε αυτο δεν εχω να πω τιποτα.
αλλα να ξερεις οτι δεν γινονται και συχνα.
σχετικα με την ταινια να σου πω οτι ειναι απο βιβλιο του stephen king.ο ανθρωπος ειναι ο απολυτος συγγραφεας θριλερ,εβγαλε ενα μυθιστορημα που δεν εχει να κανει καμια σχεση με την αληθεια.μετα καποιοι το μετεφεραν στν τηλεοραση για εμπορικους λογους.την εχω δει την ταινια,καλη ηταν,δεν μπορω ομως να την θεωρησω ως παραδειγμα.
επισης θα σου ελεγα να διαβασεις ολοκληρο το τοπικ{ αν δεν το εχεις κανει ηδη} γιατι πολλα απο αυτα που λες τα εχουμε πει και πιο πριν.
“ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ?”
Krystaliena ο κόσμος που ζούμε είναι γεμάτος επιλογές. Όχι δεν με ενδιαφέρει η ψυχική οδύνη του θανατοποινίτη....μάλλον λάθος με ενδιαφέρει...με ενδιαφέρει να είναι όσο πιο μεγάλη γίνεται....να πονέσει για την επιλογή του να βιάσει, του να σκοτώσει, κτλ
Την ψυχική οδύνη του θύματος και της οικογένειας του την σκέφτηκε κανένας; Πως νιώθει άραγε μια γυναίκα όταν έχει ένα μαχαίρι στο λαιμό και ο κακοποιός την ΒΙΑΖΕΙ;;;;; Πως θα αντιδράσει σε κάποιο μελλοντικό ανδρικό άγγιγμα;;;;; Πως θα περπατάει έξω στο δρόμο;;; Η οικογένεια της πως θα νιώθει;;;;
Krystaliena
“ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ”
Μάλλον σε μια πολιτισμένη κοινωνία δεν έχει λόγω το θύμα μόνο ο θύτης....να χέσω τον πολιτισμό σας Ευρωπαίοι της πλάκας…Ταξί με 15 ανθρώπους στυλ mini bus, πλακωνόμαστε με το παραμικρό, ατελείωτες ουρές σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία από Εφορία ως ΕΛΤΑ, ζητιάνοι σε κάθε γωνία, αναλφαβητισμός, μίζα στα πάντα, ωράρια εργασία από 8.30 το πρωί έως 12 το βράδυ.....θέλετε και άλλα ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ
Krystaliena
«ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΜΑΣ…
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΘΕΟΙ? ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙ… ΤΟ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΣΩΣΤΑ?»
Να ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ......μην ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ....Δι ευχόν των αγίων Πατέρων ημών...... Ω Θεέ ρίξε στην Κόλαση τον αμαρτωλό που φόνευσε και βίασε και έζησε καλά πάνω στην Γη......και εγώ θα σου ανάψω μια λαμπάδα (και εδώ ρε γμτ πρέπει να μιζάρη ο πολιτισμένος άνθρωπος)
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ... ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ....
ΔΕ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ...
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΙΝΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ?
ΚΑΛΕ ΜΟΥ bad person ΛΕΣ:
quote:
κανεις δεν το παιζει θεος,ολοι ομως θελουμε την προστασια των αγαπημενων μας προσωπων.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΩ...
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΝ ΠΟΥ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΚΑΡΕ ΕΦΥΓΕ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΡΗΞΗ ΑΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΕ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΔΙΚΑ. ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΝΕΚΡΟ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ( ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ) ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ.
ΚΑΛΕ ΜΟΥ GDS1 ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ:
quote:
Μάλλον σε μια πολιτισμένη κοινωνία δεν έχει λόγω το θύμα μόνο ο θύτης....να χέσω τον πολιτισμό σας Ευρωπαίοι της πλάκας…Ταξί με 15 ανθρώπους στυλ mini bus, πλακωνόμαστε με το παραμικρό, ατελείωτες ουρές σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία από Εφορία ως ΕΛΤΑ, ζητιάνοι σε κάθε γωνία, αναλφαβητισμός, μίζα στα πάντα, ωράρια εργασία από 8.30 το πρωί έως 12 το βράδυ.....θέλετε και άλλα ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ... ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ Η' ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ? ΤΡΟΜΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ...
ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ( ΕΙΤΕ ΕΣΥ, ΕΙΤΕ ΕΓΩ, ΕΙΤΕ Ο ΔΙΠΛΑ) ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΡΙΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ κ.α. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...
ΦΙΛΙΚΑ...

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Κλεόβουλος)
Edited by - KRYSTALLENIA on 21/12/2005 13:06:28
...όσο για το επόμενο νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί κάποιος στην ηλεκτρική....τα έχουμε ξαναπεί ότι όσο προχωράμε τεχνολογικά οι τρόποι εξυχνίασεις εκμηδενίζουν τις πιθανότητες λάθους πόσο μάλλον την σκευωρία λόγω συμφερόντων...η ζωή δεν είναι ταινία των 90 λεπτών τύπου Fugitive κτλ ... εξάλλου όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...
και λυπάμαι GDS1 αλλά είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να βρεθείς σε αυτή την θέση. Θα ψάξω μήπως βρώ αναφορές στο διαδίκτυο για την οργάνωση αυτή που είχα αναφέρει, η οποία αποτελείται απο δικηγόρους και συγγενείς αθώων που θανατώθηκαν, ακόμα και όταν ζητήθηκε να γίνει νέα δίκη βάσει νέων αδιάψευστων στοιχείων για την αθωότητά τους, μόνο και μόνο επειδή θεωρήθηκε σημαντικότερος απο την ανθρώπινη ζωή ο νόμος που λέει 'δεν μπορείς να δικαστείς δύο φορές για το ίδιο έγκλημα'...
Γι'αυτό φίλε μου μήν είσαι τόσο απόλυτος! Συμφωνώ οτι ΚΙ ΕΣΥ κι ΕΓΩ και ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ μας θα μπορούσε να βρεθεί σε αυτή την θέση!!!
Να εύχεσαι να ΜΗΝ επανέλθει στην Ελλάδα η θανατική ποινή, γιατί θα την πληρώσει ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ! Στις περιπτώσεις που αποφασίζει ένα δικαστήριο να δώσει την μεγίστη των ποινών, συνήθως η φωτιά πίσω απο τον καπνό είναι η καταγωγή, οι πολιτικές πεποιθήσεις, ο τρόπος ζωής και άλλα ΑΣΧΕΤΑ με το πραγματικό έγκλημα! Να εύχεσαι να μήν έρθει...
ΩΣΤΟΣΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!Ο ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΩΦΡΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΙ.ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΑΑΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ!
ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ"ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ 100% ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ;ΚΑΝΕΙΣ!ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΤΡΕΛΟ";
.
ξερετε τι απεγινε ο Δουρης?
δεν αυτοκτονησε απο τυψεις - τον αυτοκτονησαν!
γιατι και οι ανθρωποι της φυλακης εχουν καποια ορια και καποιες αξιες.
δεν θελουν να ταυτιζονται με βιαστες και δολοφονους ανηλικων.
αυτο που δεν κανει το κρατος, το κανει η κοινωνια...
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
ξερετε τι απεγινε ο Δουρης?
δεν αυτοκτονησε απο τυψεις - τον αυτοκτονησαν!
γιατι και οι ανθρωποι της φυλακης εχουν καποια ορια και καποιες αξιες.
δεν θελουν να ταυτιζονται με βιαστες και δολοφονους ανηλικων.
αυτο που δεν κανει το κρατος, το κανει η κοινωνια...
Όντως JBG!
Απ' ό,τι έχω ακούσει κι εγώ τον κρέμασαν στο κελί του.
Σε αυτό που αναφέρεις για τους φυλακισμένους δεν έχω παρά να συμφωνήσω.
Έχουν δικούς τους νόμους και πολλές φορές είναι αμείλικτοι.
Σχετικά με τον Δουρή, πιστεύω οτι ήταν κι ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας πρός τον γιό του οπότε ήταν αναμενόμενο, κατ' εμέ...
Αλήθεια, αν υπήρχε η δυνατότητα επιβολής θανατικής ποινής σε έναν τέτοιον άνθρωπο, θα τασσόσασταν υπέρ ή κατά?

In anticipation of my resurrection...
Λυπάμαι πολύ για το συμβάν του ξαδερφού σου και περισσότερο λυπάμαι που στο θύμησα...όμως μας λες ότι θα ήθελες ο θύτης να μπει στην Φυλάκα για πάντα...τι διαφορά έχει αυτό από την θανατική ποινή;;;; Πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει;;;;
Αγαπητή Pagvna,
αν ήταν τόσο εύκολο θα είμασταν όλοι φυλακή. Αν χρειαστεί να σου στείσουν σκευωρία δεν θα περιμένουν την Θανατική Ποινή στην στείνουν και από τώρα ή ακόμα σε καθαρίζουνε (αν είσαι εμπόδιο κτλ)....ωραίες οι ταινίες αλλά πολύπλοκες υπάρχουν πιο απλές λύσεις
όσο για τον Δουρή που αναφέρει ο JBG αυτό είναι σίγουρο ούτος ή άλλως το είχανε πει και οι βαρυποινίτες της Κέρκυρας αν θυμάμαι καλά...."αν τον φέρετε εδώ θα πεθάνει"......όπως και τον Σοριν Ματέι (ο τύπος με την χειρομβοβίδα για όσους δεν θυμούνται) που αυτός ούτε δίκη δεν περίμενε με το που πήγε νοσοκομείο τον φάγανε λάχανο (και καλά κάνανε)
Ασε λοιπόν τις ταινίες στην άκρη... Η ζωή είναι πιο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ!!!
Εγώ αυτό υποστηρίζω αν είναι κατά συρροή το έγκλημα...
όσο για αυτό που συνέβη με τον γνωστό σου το ελάχιστο που μπορεί να κάνει είναι να τους τραβήξει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ή στον Άριο Πάγο και να απαιτήσει τρελή αποζημίωση (και πάλι αυτό είναι 0 μπροστά στα δυο χρόνια ζωής που έχασε)
Η Δικαιοσύνη είναι όντως τυφλή?εφ όσον ασκείται απο ανθρώπους έχει αδυναμίες,έχει προκαταλήψεις,έχει ποσοστό λάθους.
Μην ξεχνάμε οτι το δικαστήριο στηρίζεται σε συγκεκριμένα "τυπικά" προκειμένου να βγεί μια απόφαση και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε να κριθεί ένοχος κάποιος αθώος ή το αντίθετο.
΄Αλλωστε εάν η κρίση ενοχής ενός κατηγορούμενου ήταν εύκολη υπόθεση και στηριζόταν μόνο και αποκλειστικά στα στοιχεία,δεν θα υπήρχαν "καλοί" και "κακοι" δικηγόροι.Όπως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν μερικοί που έχουν ταλέντο και μπορούν να φέρνουν τα πράγματα προς το μέρος των πελατών τους,ή το αντίθετο,να "κάψουν" τον πελάτη τους.
Γράφετε για τους κατα συρροή δολοφόνους ή βιαστές και πως είναι δύσκολο να βρεθει κάποιος τυχαία στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή για περισότερες απο μία φορά.Μην ξεχνάτε πως πολλές φορές το δικαστικό σύστημα αρκείται σε ενδείξεις και όχι αποδείξεις.
Δηλαδή ναί μεν λές οτι δεν
ήσουν στο σπίτι του θύματος την Πέμπτη στις 10 η ώρα αλλά εφ΄όσον δεν μπορείς να αποδείξεις που ήσουν ,είχες την δυνατότητα να βρίσκεσαι εκεί.
Υπάρχει και το ψέμα του κατηγορούμενου.
Πχ είστε σίγουροι πως ο χ που ομολόγησε το έγκλημά του ήταν ένοχος?Αν ομολόγησε γιατί προστάτευε τον πραγματικό ένοχο που ήταν ο 15 χρονος γιός του?
και αν ο χ είναι τώρα νεκρός είμαστε ήσυχοι και αμέριμνοι και ο γιός του έχει θάψει ως τώρα 10 ανθρώπους στην αυλή του.
Πότε είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ενοχή ή την αθοώτητα κάποιου?

Είναι δύσκολο το μονοπάτι
Edited by - livia on 22/12/2005 13:31:41
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ LIVIA IΣΧΥΕΙ....
ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ "ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ" ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
Η ΣΤΥΓΝΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ(ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ) ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Α Θ Ω Ο Σ!ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΑΦΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΙΧΕ "ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ;