- ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Α)ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ "ΠΑΘΑΙΝΕΙ" ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.
Αγαπητή Ε.μ.Α είμαι ο 20 και θα σε βοηθήσω να κάνεις το θέμα σου καυτό! Θα ήθελα να σου πω πως εννοείται ότι υπάρχει αστρική προβολή και σχεδόν όλοι οι άνθρπωοι όταν είναι έφηβοι ή ανάμεσα στα 17 με 30 παθαίνουν τουλάχιστον αστρική προβολή...Η ψυχή δηλαδή βγαίνει από το σώμα και αρχίζει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι σε μια άλλη διάσταση. Είναι η διάσταση των πνευμάτων γενικά...ίσως εκεί να πηγαίνουμε όταν πεθαίνουμε! Μπορεί να έχεις κάποια εμπειρία εσύ Ε.μ.Α, πόσο χρονών είσαι;
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΛΘΑ ΠΟΝΑΓΑ ΠΑΝΤΟΥ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑ
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΘΑΙΝΩ;
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ;
ΜΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ
E.μ.A. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ARCHON

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΥΡΙΟ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ...
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α
Αν για παράδειγμα ισχυρισθώ ότι έζησα π.χ. την εποχή του Χριστού, μπορώ να μιλήσω (εν υπνώσει) π.χ. Αραμαϊκά, να γράψω Αραμαϊκά κ.λ.π. (συμφωνώ με τον Viking ότι μπορώ να μιλήσω Γερμανικά που πιθανός μικρός άκουσα ή ....)
Μπορώ να δώσω πληροφορίες σχετικά με τη ζωή της εποχής εκείνης. Την κοινωνική δομή, τις οικονομικές δραστηριότητες, τα πιστεύω κ.ο.κ.
Μέχρι στιγμής κανένας δεν το έχει κάνει.
Και διάφοροι τσαρλατάνοι που δήθεν έζησαν σε τέτοιες εποχές, μιλούσαν στον υπνωτιστή τους στην άπταιστη ......μητρικής του γλώσσα του σήμερα.
Τελικά αποδεικνύεται (γιατί για να αποδειχθεί η μετεμψύχωση θα πρέπει να υπάρχουν ακράδαντες αποδείξεις) ότι κατά την ύπνωση απελευθερώνεται το καταπιεσμένο υποσυνείδητο του ανθρώπου, το οποίο φτιάχνει ότι παιχνίδι θέλουμε...
Φιλικά
Tomcat
Ένας απλός βοσκός στους πρόποδες των Άνδεων, ένας μανάβης κατά την εποχή της Αναγέννησης, ένα μικρό βατραχάκι σε κάποιο χωριό της Μεσοποταμίας, ή κάτι άλλο οτιδήποτε ΑΛΛΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ !
Ή θα ήταν βασιλιάδες, ή αγγελιοφόροι που μετέφεραν μηνύματα ζωής και θανάτου ή κάτι άλλο οτιδήποτε ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !
Το κακό είναι ότι δεν καταλαβαίνουν πως με αυτές τις ανοησίες που διηγούνται, ερεθίζουν την έπαρση άλλων που τρέχουν με την μια στον οποιονδήποτε τσαρλατάνο με την βεβαιότητα ότι θα τους ανακοινωθεί πως κάποτε ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος ...
quote:
Αυτό που μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι όσοι διηγούνται εμπειρίες που έζησαν εν υπνώσει και (δήθεν) περιηγήθηκαν σε προηγούμενες ζωές τους, είναι ότι κανείς μα κανείς σ'αυτή (ες) την προηγούμενη ζωη (ες) του δεν ήταν κάτι ασήμαντο ...Το κακό είναι ότι δεν καταλαβαίνουν πως με αυτές τις ανοησίες που διηγούνται, ερεθίζουν την έπαρση άλλων που τρέχουν με την μια στον οποιονδήποτε τσαρλατάνο με την βεβαιότητα ότι θα τους ανακοινωθεί πως κάποτε ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος ...
Φίλε/η lavelle.
Την άποψη αυτήν τη διατυπώνεις, επειδή είχες κάποια εμπειρία, πάνω στο θέμα;
Γιατί δεν επιτρέπεις, σε κάποιους ανθρώπους, να έχουν βιώσει κάτι τελείως προσωπικό, που κανείς άλλος, πέραν από αυτούς, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται;
Ζήσε τη στιγμή!
quote:
Αν υποθέσουμε ότι μέσω του υπνωτισμού μπορούμε να ζήσουμε παλαιότερες ζωές μας, τότε θα πρέπει να μπορούμε να δώσουμε και πληροφορίες που εύκολα θα μπορούσαν να ελεγχθούν ως ακριβής ή όχι.
Αν για παράδειγμα ισχυρισθώ ότι έζησα π.χ. την εποχή του Χριστού, μπορώ να μιλήσω (εν υπνώσει) π.χ. Αραμαϊκά, να γράψω Αραμαϊκά κ.λ.π. (συμφωνώ με τον Viking ότι μπορώ να μιλήσω Γερμανικά που πιθανός μικρός άκουσα ή ....)
Μπορώ να δώσω πληροφορίες σχετικά με τη ζωή της εποχής εκείνης. Την κοινωνική δομή, τις οικονομικές δραστηριότητες, τα πιστεύω κ.ο.κ.
Μέχρι στιγμής κανένας δεν το έχει κάνει.
Και διάφοροι τσαρλατάνοι που δήθεν έζησαν σε τέτοιες εποχές, μιλούσαν στον υπνωτιστή τους στην άπταιστη ......μητρικής του γλώσσα του σήμερα.
Τελικά αποδεικνύεται (γιατί για να αποδειχθεί η μετεμψύχωση θα πρέπει να υπάρχουν ακράδαντες αποδείξεις) ότι κατά την ύπνωση απελευθερώνεται το καταπιεσμένο υποσυνείδητο του ανθρώπου, το οποίο φτιάχνει ότι παιχνίδι θέλουμε...Φιλικά
Tomcat
'Οσον αφορά τη μητρική γλώσσα στις αναδρομές, πράγματι προβληματίζει, αλλά υπάρχει κι ο αντίλογος σύμφωνα με τον οποίο η διαδικασία της ύπνωσης βοηθάει το υποσυνείδητο να βγει στην επιφάνεια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι καταργεί, ταυτόχρονα, τον συνειδητό νου. Κατά αυτήν τη θεωρία (γιατί, πιστεύω, περί θεωριών πρόκειται) δεν θα 'πρεπε να μας παραξενεύει η χρήση της μητρικής γλώσσας, αφού με αυτήν εκφράζεται ο συνειδητός νους του υποβαλλόμενου. Με άλλα λόγια, το υποσυνείδητο (με όλες τις μνήμες περασμένων ζωών) βγαίνει στην επιφάνεια, αλλά είναι ο συνειδητός νους, αυτός που τις εκφράζει στη λεκτική τους μορφή.
Edited by - inandabove on 07/04/2004 14:17:02
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΥΠΝΟΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΔΡΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ? ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ... ΕΝΟΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΟΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΗΝΗΔΙΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΝΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ??
![]()
![]()
![]()
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΟΡΘΙΑ ΦΟΒΗΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑΝΙΧΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ "ΦΥΓΕ" "ΜΑΜΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ" "ΟΧΙ" ΚΤΛ.
ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕ.
ΤΗΣ ΛΕΩ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ" ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΥΠΝΟΒΑΤΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΞΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΥΠΝΟΒΑΤΗ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΞΗΓΗΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ?
ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟ, ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...
Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΝΟΒΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,
ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ...ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ...
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α