- INDUSTRIAL - ELECTRONICA - EBM - KAI ΑΛΛΑ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Είναι όντως καταπληκτικοί. Αγαπημένα μου είναι τα Nova Akropola, το Opus Dei (φυσικά) και το Let it Be το οποίο μου φτιάχνει την διάθεση όποτε το ακούω.
Αν πάτε να γράψετε εντυπώσεις.

![]()
Έπεσε στα χέρια μου η συλλογή ΒonzaiWorx - 15 Years of Music και όπως είναι εύκολα κατανοητό πρόκειτε για συλλογή με 4 cd όπου παρουσιάζονται συγκροτήματα της εν λόγω εταιρείας.
Για όσους δεν γνωρίζουν, η Bonzai είναι η εταιρεία από την οποία έχουνε κυκλοφορήσει μερικά από τα μεγαλύτερα διαμάντια στον χώρο της trance μουσικής και - ω τι ευτυχία - είναι μαζεμένα στην συλλογή αυτή !!!!
Θα βρείτε ύμνους από τους BLUE ALPHABET (Cybertrance), JONES & STEPHENSON (The First Ribirth), τους λατρεμένους μου PUSH (Tranzy State Of Mind - κόλαση !!! και (The Legacy - τι να πρωτοπείς γι'αυτό το κομμάτι), AIRWAVE, M.I.K.E. (δλδ οι PUSH με αλλο όνομα ), ΥVES DERUYTER, τι να πρωτοδιαλέξεις....
Μέσα από την συλλογή αυτή θα θυμηθούμε τα κομμάτια εκείνα που μας "στέλνανε" σε εκείνα τα υπέροχα parties στα μέσα του '90, θα μάθουνε οι άσχετοι με το είδος την εξέλιξη της trance μουσικής και γιατί εμείς που την ζήσαμε την θεωρούμε ΜΟΥΣΙΚΗ και την ακούμε άνετα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας - ανεξάρτητα της διάθεσης που έχουμε....
Μια συλλογή για να θυμηθούμε οι παλιοί και να μαθαίνουνε οι νεότεροι.
Περισσότερα για την Bonzai στο http://www.bonzaimusic.com/