ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

manos25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
fra_noiΝέο Μέλος
12/07/2005, 09:22:17
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ …ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΑΩ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΛΗΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ(Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ..)

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12/07/2005, 09:43:15
quote:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ …ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΑΩ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΛΗΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ(Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ..)

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μακάρι και οικονομικά να βρεις τον τέλειο δρόμο. Σιγά σιγά. Οι καιροί άλλωστε είναι δύσκολοι. Το κέφι χρειάζεται και στην δουλειά, δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.

karmaΜέλος
12/07/2005, 21:57:49
Αγαπητή Αφροδίτη

Πολύ ωραίο το θέμα σου ...και επίκαιρο !

Έχει παρατηρηθεί ότι ο περισσότερος κόσμος ασκεί ένα επάγγελμα για βιοποριστικούς λόγους ! Είναι η εποχή μας τέτοια και ειδικά η Ελληνική πραγματικότητα που δεν σου αφήνει περιθώρια επιλογής !

Μπορείς να διαβάσεις, όπως και οι φίλοι του forum, ένα πολύ ωραίο άρθρο που έχει γράψει για αυτό το θέμα, ο παγκοσμίου φήμης Αμερικάνος Αστρολόγος Noel Tyl στην ιστοσελίδα μας www.greekastrology.gr στη κατηγορία "Άρθρα".

Φιλικά

MozΜέλος
16/07/2005, 03:37:37
«Πάρα Πολύ! »

HastaNaPan
©M_

16/07/2005, 22:54:48
Ευχαριστώ Κάρμα μου.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.