- Πνεύματα και εμφανίσεις. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Καταδικασμένη ΚοιμωμένηΝέο Μέλος
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ''ΔΕΙΣ''Η ΝΑ ''ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ'' ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΙΣ.
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΙΣ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΙΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ Η ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΩ Η ΚΑΤΙ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΙΣ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΙΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ Η ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΩ Η ΚΑΤΙ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ
Μα αφού όπως λές είχες εμπειρία με πνευματική επαφή τότε πως μπορείς να λές οτι δεν το πιστεύεις..
filosofos7Νέο Μέλος
Υπάρχουν πάρα πολλά είδη πνευμάτων.. Μπορεί να έχεις κάποια εκ γενετής ικανότητα και να το είδες ή να το άκουσες, ή αυτό να επέλεξε να σου αποκαλυφθει...
Το να καλέσεις κάποιο πνεύνα είναι πολύ επικύνδινο..
archangel21Νέο Μέλος
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΛΑ.ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 10 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΞΨΕΙΣ.
Φίλη Καταδικασμένη Κοιμωμένη καλωσήρθες στο Esoterica και καλή παραμονή. Πριν ανοίξεις νέο topic θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις την επιλογή Αναζήτησε! πάνω κι αριστερά, γράφοντας τη λέξη "κλειδί" (π.χ. πνεύματα, κάλεσμα πνευμάτων κλπ.) ώστε να πληροφορηθείς για την ύπαρξη ήδη ανοιγμένων topics που πραγματεύονται το θέμα που σε ενδιαφέρει. Κι αυτό προετείνεται για να βρίσκονται οι πληροφορίες συγκεντρωμένες σε όσο το δυνατόν λιγότερα topics κάτι που βοηθά με τη σειρά του τους ενδιαφερόμενους στην έυρεση των προσκομιζόμενων πληροφοριών
Lost in Necropolis 
La ville de la mort
Σχετικά με το θέμα σου σου παραθέτω τα ακόλουθα links όπου πιθανώς να βρεις πληροφορίες που να σε ενδιαφέρουν ή και να καταθέσεις τις απόψεις και εμπειρίες σου.
ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7126
Υπάρχουν πνεύματα???????
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6521
Κάλεσμα Πνευμάτων
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1008
Ευχαριστώ![]()

KATAΡΧΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.
στον φιλο/φιλη ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΘΑ ΠΕΙ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ. ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΡΩΤΑΓΑ.
ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΠΙΚ ΠΡΙΝ ΜΕΛΕΤΗΣΩ, ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΑΜΕΣΑ ΚΑΠΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΟΡΜΙΤΙΚΗ Η ΒΡΗΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.
ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΧΘΕΣ ΠΑΤΗΣΑ ΕΝΑ ''ΠΝΕΥΜΑ'' ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΠΟΚΡΙΣΗ!
στον φιλο/φιλη ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΘΑ ΠΕΙ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ. ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΡΩΤΑΓΑ.
ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΠΙΚ ΠΡΙΝ ΜΕΛΕΤΗΣΩ, ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΑΜΕΣΑ ΚΑΠΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΟΡΜΙΤΙΚΗ Η ΒΡΗΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.
ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΧΘΕΣ ΠΑΤΗΣΑ ΕΝΑ ''ΠΝΕΥΜΑ'' ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΠΟΚΡΙΣΗ!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ! ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ
Καλά είναι τα ελληνικά σου μην ανησυχείς(..υπάρχουν πολύ, ΠΟΛΥ όμως, χειρότερα).
Πρόσεξε κανείς δνε σου λέει ΤΙ να ρωτήσεις, ή το ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ να ρωτήσεις κλπ. Απλά αυτό που όλοι λέμε είναι: ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Ας πούμε θέμα για πνεύματα ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ!
Οπότε γιατί να ανοίξεις καινούριο για να ρωτήσεις κάτι;; Κάνε εκεί τη ερώτηση!
Ως προς τις εμπειρίες σου δεν μου λένε κάτι.. Προτείνω πολύ ανθρώπινα να προσπαθήσεις.. να ρωτήσεις τα ίδια "τι θέλουν"!
Αν και το πιο πιθανό είναι ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Αν σε ενοχλούν μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα όπως προσευχές, θυμιατά, ευχέλαια και τέτοια, αντε στη χειρότερη εξορκισμούς. Τώρα, εγώ προτάσεις κάνω, δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω σε αυτά ούτε μπορώ να σε υποσχεθώ ότι κάτι απο αυτά "δουλεύει" αφού, ακόμα και να δουλεύει, θα έχει σίγουρα σημασία και ο τρόπος που γίνεται.. αυτά απο μένα.
Πρόσεξε κανείς δνε σου λέει ΤΙ να ρωτήσεις, ή το ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ να ρωτήσεις κλπ. Απλά αυτό που όλοι λέμε είναι: ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Ας πούμε θέμα για πνεύματα ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ!
Οπότε γιατί να ανοίξεις καινούριο για να ρωτήσεις κάτι;; Κάνε εκεί τη ερώτηση!
Ως προς τις εμπειρίες σου δεν μου λένε κάτι.. Προτείνω πολύ ανθρώπινα να προσπαθήσεις.. να ρωτήσεις τα ίδια "τι θέλουν"!
Αν και το πιο πιθανό είναι ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Αν σε ενοχλούν μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα όπως προσευχές, θυμιατά, ευχέλαια και τέτοια, αντε στη χειρότερη εξορκισμούς. Τώρα, εγώ προτάσεις κάνω, δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω σε αυτά ούτε μπορώ να σε υποσχεθώ ότι κάτι απο αυτά "δουλεύει" αφού, ακόμα και να δουλεύει, θα έχει σίγουρα σημασία και ο τρόπος που γίνεται.. αυτά απο μένα.
Aγαπητε φιλε/φιλη..!
Βασικα ηταν πολυ παλια τα θεματα, 2001-2005. υπηρχε περιπτωση να μου απαντησει κανεις? Δεν ξερω πως δουλευει γιαυτο και ανοιξα αλλο.
Μα δεν μου μιλανε απλα εμφανιζονται ετσι ξαφνικα. Δε ξερω τι να πω..
και αγιασμο να κανω ποιος παπας θα με πιστεψει?
Βασικα ηταν πολυ παλια τα θεματα, 2001-2005. υπηρχε περιπτωση να μου απαντησει κανεις? Δεν ξερω πως δουλευει γιαυτο και ανοιξα αλλο.
Μα δεν μου μιλανε απλα εμφανιζονται ετσι ξαφνικα. Δε ξερω τι να πω..
και αγιασμο να κανω ποιος παπας θα με πιστεψει?
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ
Καταδικασμένη Κοιμωμένη, μάλλον θα πρέπει να σε φιλήσει ο πρίγκηπας.
Μόνον έτσι θα ξυπνήσεις απο τον αιώνιο ύπνο..
Μόνον έτσι θα ξυπνήσεις απο τον αιώνιο ύπνο..
Αllzaro..
Ti na ennoei o poitis arage.. tha skasw..
Ti na ennoei o poitis arage.. tha skasw..
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ
quote:Ιδια περίπτωση με αυτή του να ανοίξεις νέο θέμα. Η κατανομή των θεμάτων γίνεται χρονολογικά επομένως τη στιγμή που στέλνεις κάπου αυτό πηγαίνει πρώτο στη λίστα.
Βασικα ηταν πολυ παλια τα θεματα, 2001-2005. υπηρχε περιπτωση να μου απαντησει κανεις?
Dr Jekyll Mr Hyde
Ευχαριστω.
Την επομενη φορα θα το σκεφτω 10 φορες πριν ανοιξω θεμα
Ευχαριστω.
Την επομενη φορα θα το σκεφτω 10 φορες πριν ανοιξω θεμα
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ
Μία είναι αρκετή