- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
(εκτός κι αν ξαναβάλει)
Φίλε 22, λες ότι θα βασιλέψει 36 χρόνια μοιρασμένα ως εξής?
- Τα πρώτα 12 χρόνια θα στήνει ναούς και δεν θα εισπράτει φόρους.
- Τα επόμενα 6 χρόνια θα κάνει εκστρατείες.
- Τα επόμενα 18 χρόνια θα ζει εν ειρήνη, εκ των οποίων τα τελευταία 6 χρόνι θα μετακομίσει στα Ιεροσόλυμα και θα χωρίσει το βασίλειο σε 4 κομμάτια.
Μετά θα βασιλέψει ο γιός του για 30 χρόνια.
Μετά, σύμφωνα με την προφητεία του Αγ. Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού καταλαβαίνω τα εξής:
- Έρχεται ο Αράν που κάνει αίσχη και βασιλεύει για 3,5 χρόνια.
- Μετά από αυτόν άλλος Βασιλέας χειρότερος (δεν αναφέρεται΄πόσο θα κάτσει ούτε το όνομά του). Στις μέρες του θα εκπληρωθεί η προφητεία της Αποκάλυψης όπου το 1/3 των ζωντανών θα πεθάνει και το 1/3 της θάλασσας θα γίνει αίμα.
- Μετά από αυτός έρχεται ο από Αιθιοπίας, ο οποίος θα βασιλέψει 12 χρόνια και θα κάνει Θεάρεστα έργα.
- Μετά έρχεται ο από Αραβίας και ανυψώσει τον Τίμιο σταυρό στην Ιερουσαλήμ, και με το πέρας της βασιλείας του τελιώνουν οι μέρες των Χριστιανών
- Μετά έρχονται 3 νεαροί βασιλείς που θα κάνουν πόλεμο μεταξύ τους και θα διασπάσουν την Αυτοκρατορία.
- Τέλος θα έρθει ο τελευταίος και μεγαλύτερος αντίχριστος από την φυλή του Δαν με την μάνα του την Λίλιθ κι εκεί θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία.
Παιδιά...έχω καταλάβει σωστά???
Plss...διορθώστε με σημείο σημείο (για να μην τα μπλέξουμε κιόλας)
-
Είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει και γιος? Γιατί εγώ ΔΕΝ έχω καταλάβει το ίδιο.
Αντίθετα, ότι μόλις ο Αγ. Ιωάννης πεθάνει, θα αρχίσουν τα κακά.
Και μάλιστα, ότι θα ζήσει 32 χρόνια ως βασιλιάς:
12 χρόνια στήνει ναούς ΚΑΙ κάνει εκστρατείες.
20 χρόνια ήρεμης βασιλείας (τα 1000 χρόνια βασιλείας του Χριστού, που αναφέρει και η αποκάλυψη).
αλλά και πάλι δεν μου βγάζει απόλυτο νόημα. Αν δεις και την προφητεία του Αγ. Ανδρέα, έχουμε μια σειρά από βασιλείς (εξαιρώ ότι θα υπάρξει και γιος του Αγ. Ιωάννη Βασιλέα, γιατί αυτό το είδα σε μία μόνο προφητεία και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο - πρέπει να διαβάσω το original κείμενο για να έχω άποψη).
Αναλαμπή της Ορθοδοξίας καταλαβαίνω ότι εννοεί το πέρας των 12 πρώτων ετών βασιλείας του Αγ. Ιωάννη.
Αυτός θα βασιλέψει άλλα 20.
Επομένως όλοι οι υπόλοιποι βασιλείς θα βασιλέψουν 10-20 χρόνια??
Σου στέκει?
Να μεταφράσω και αυτό;
http://www.russia-hc.ru/eng/religion/plegacy/instserv.cfm
Έχει ενδιαφέρον. Ίσως αυτό που λέει μετά τα 15 χρόνια
Πριν μερικα χρονια εδωσε μια συνεντευξη ο πουτιν σε ενα πολυ γνωστο ελληνα δημοσιογραφο,και οταν πανω στη συζητηση του ειπε ο δικος μας οτι κυριε προεδρε η γιαγια μου μου ελεγε οτι οι ρωσοι θα ερθουν καποτε να μας βοηθησουν οταν οι τουρκοι θα μας επιτεθουν ξανα,ξερετε τι του απαντησε; του ειπε οτι ειναι μεγαλη μου τιμη να βοηθησω(σε πρωτο προσωπο!) τους ελληνες! Τι νομιζετε,οτι δεν ξερει ο πουτιν το πεπρωμενο του;Αν λοιπον δεχτουμε οτι ολα αυτα θα πρεπει να εχουν γινει μεχρι το 2008(χρονια που ξαναγινονται οι ολυμπιακοι,που εχει εκλογες ο Πουτιν και τελειωνει η θητεια του Καραμανλη)τοτε και ξεροντας οτι ο πολεμος θα διαρκεσει περιπου 5-6 μηνες και θα ξεκινησει φθινοπωρο παμε στο 2007(την ανοιξη) το αργοτερο για την ελευση του Ιωαννη,αρα ο πολεμος θα ξεκινησει η' απο καλοκαιρι-φθινοπωρο του 2006 η' απο καλοκαιρι-φθινοπωρο του 2005.Και τα δυο σημειολογικα εχουν πιθανοτητες.το μεν 2005 γιατι αριθμολογικα μας δινει 2+5=7 που ειναι ο αριθμος της πνευματικης ολοκληρωσης,το δε 2006 γιατι μας οδηγει στο τελος του πολεμου να ειναι μεγαλο σαββατο του 2007 και ταυτοχρονα 25η Μαρτιου συμφωνα παντα με το παλαιο ημερολογιο που εκπληρωνονται ολες οι προφητειες.Και το ενα και το αλλο ειναι συμβολικα,αλλα κατι μπορουν να μας πουν.
Φιλε aetos τα εχεις μπερδεψει λιγο. Τα πρωτα επτα χρονια της βασιλειας του ο Ιωαννης θα φτιαχνει το νεο του κρατος(και απο ο,τι μας λενε οι προφητες για 12 χρονια δεν θα περνει φορους,εννοουν προφανως τα πρωτα 12 χρονια),μετα θα ειναι σε εκστρατεια εκπολιτισμου για τρια χρονια(για σκεφτειται αληθεια,θα ειναι τρια χρονια δλδ οσα και ο Αλεξανδρος,και θα ειναι στις ιδιες γεωγραφικα περιοχες).Συνολο δλδ μεχρι τωρα 10 χρονια,επειτα θα επιστρεψει στην Πολη για αλλα 20 ετη οπου θα βασιλεψει εν ειρηνη και αφθονια.μετα απο τη συμπληρωση λοιπον αυτων των 30 συνολικα ετων θα αποσυρθει στα Ιεροσολυμα για τα τελευταια 6 χρονια της ζωης του,και θα μοιρασει το βασιλειο του στα τεσσερα,αλλα ουσιαστικα θα εχει τον πρωτο λογο,θα τον σεβονται ολοι.Αφου πεθανει θα κυβερνησουν οι διαδοχοι του αλλα 12 χρονια μεχρι να συγκρουστουν μεταξυ τους και να διαλυθουν τα βασιλεια τους εκτος απο αυτο της θεσσαλονικης,δλδ του ελληνισμου.
Για αυτο μας λεει η προφητεια οτι το μονο βασιλειο που θα θρηνησει(θα υπαρχει τοτε)τον καταποντισμο της Πολης θα ειναι αυτο της θεσσαλονικης.
Επειτα απο αυτα τα 12 χρονια απο το θανατο του Ιωαννη θα συνεχισει το βασιλειο της Θεσσαλονικης για αλλα 12 ετη και κατοπιν θα ερθει για δυο μηνες ενας πολυ κακος και σκληρος βασιλιας.Μετα απο αυτον θα ερθει ο Ενωχ καιο Ηλιας για να κυρηξουν οτι πλανος ερχεται,οποτε καπου εκει κοντα θα εμφανισθει και ο αντιχριστος. Στο προηγουμενο μηνυμα μου τα εκανα λιγο θαλασσα λεγοντας οτι θα φαγωνονται τα βασιλεια για 6 χρονια.Οχι,θα φαγωνονται για 12 χρονια απο το θανατο του Ιωαννη και μετα θα παραμεινει για αλλα 12 το βασιλειο της Θεσσαλονικης.
Αυριο μαλλον θα σας πω και την προφητεια που σας υποσχεθηκα και που μας λεει ουτε λιγο ουτε πολυ την ακριβη ημερομηνια τερματισμου του τριτου παγκοσμιου(!),οποτε απο εκει πλεον βγαινουν συμπερασματα και για το ποτε ξεκιναει(οταν λεω ημερομηνια δεν εννοω ετος αλλα μηνα,ημερα και ωρα!).
"The time will come when spiritual life in Russia will blossom." Many churches and monasteries will be opened, even people of other religions will come here to be baptized in Orthodoxy. Although this will not last long -maybe fifteen years, after which Antichrist will come"
Νομίζω πως δεν είναι σαφές τι ακριβώς εννοεί. Ασφαλώς και αναφέρεται στην Παγκόσμια Ορθοδοξία, αλλά θέλει προσοχή με το τι εννοεί Αντίχριστο.
Όπως είδες μετά τον Αγ. Ιωάννη τον Βασιλέα, έρχεται ο Αράν.
Αυτός κάνει τρομερά αίσχη κι επομέως τότε αρχίζει η πτώση, η οποία - με ένα διάλειμμα από τον εκ Αιθιοπίας και Αραβίας - τελιώνει με την ενθρόνιση του τελευταίου και μεγαλύτερου Αντιχρίστου, της Λίλιθ.
Έτσι, με την έννοια "Αντίχριστος" ο Άγιος Σεραφείμ μπορεί, πολύ πιθανόν, να εννοεί την αντίχριστη και αισχρή διακυβέρνηση και πτώση της εν Χριστό κοινωνίας που ιδρύει ο Βασιλέας Άγιος Ιωάννης.
Νομίζω πως τον Βασιλέα Αγ. Ιωάννη θα πρέπει να τον δούμε ως την τελευταία αναλαμπή της Χριστιανοσύνης, προκειμένου και πριν συμπληρωθεί ο αριθμός των σωσμένων ψυχών, τις 144.000 που αναφέρει συμβολικά και η Αποκάλυψη του Ιωάννη.
Το θέμα είναι πως έχουμε μόλις ξεπεράσει τα μέσα του 8ου αιώνα (1992) και ζούμε σημαντικές (για να μην πω έσχατες) μέρες.
Αν όντως επαληθευτεί ότι μέχρι το 2008 θα έχει εγκατασταθεί ο Αντίχριστος στον Ναό του Σολομώντα (μην μπερδευόμαστε, μιλάμε για άλλον Αντίχριστο...ή τον λεγόμενο ΨευδοΠροφήτη που αναφέρει και η αποκάλυψη του Ιωάννη) τότε μέχρι το 2011-12 έρχεται ο Αγ. Ιωάννης.
Αν πάρουμε τοις μετρητοίς τα λεγόμενα του πατέρα Σεραφείμ, τότε:
2005-08: Αχρήστευση του τεμένους του Ομάρ από σεισμό.
2008-09: Ολοκλήρωση του Ναού του Σολομώντα και Ενθρόνιση του Αντιχρίστου ή Ψευδοπροφήτη Μαιτράγια ως θεού και Βασιλιά των Εβραίων.
2009-10: Πρώτη Φάση πολέμου με Ρώσους - διάρκεια 5 μήνες.
2010-2011: περίοδος διπλωματικών διαβουλεύσεων
2011-12: Δεύτερη φάση πολέμου - Εμφάνιση Βασιλέα Αγ. Ιωάννη
2012-2024: Πτώση Μαιτράγια - Εγκαθίδρυση Ορθοδοξίας Παγκοσμίως - Χριστιανικές εκστρατείες Βασιλέα Αγ. Ιωάννη - ανοικοδόμηση ναών,
2024-2044: Ειρηνική Βασιλεία Αγ. Ιωάννη
2044 περίπου: Αρχή νέων Κακών - Εμφάνιση Αντίχριστων Βασιλέων (Αράν, κλπ κλπ)