- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Σωστα.Αρκει να το σηκωσεις στον αερα,να σχηματισεις σταυρο και να πεις μονο το "Αγιος ο Θεος..." 3 φορες.Επειδη η φυση της δουλειας μου εχει να κανει με καταστασεις που πολλες φορες υπαρχει θανατος,μας εχει πει ιερεας ολη την διαδικασια ωστε να ξερουμε τι πρεπει να κανουμε σε τετοια περιπτωση
ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ Η ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η NARYA ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ.respect
***Dust in the wind***
Θα ρωτουσα το θεολογο που μου εκανε περυσι, αλλα με ειχε που με ειχε βαλει στο ματι, επειδη του "χαλουσα" το μαθημα!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Και οι μισες να ειναι αληθινες...με βαζουν σε σκεψεις!
Καλως μας ηρθες SuperNaturaL, καλη σου συνεχεια!
Κλάματα μωρών... μπρρρ!!
Μάλλον έχουμε να κάνουμε πάλι με περίπτωση άδικου θανάτου και μη σωστής ταφής αφού το φαινόμενο σταμάτησε με το διάβασμα ευχών από ιερέα.
Το οικοτροφείο ήταν ορφανοτροφείο και τα μωρά έμεναν εκεί;
Supernatural, σε ρώτησα για το οικοτροφείο γιατί εάν ήταν ας πούμε ορφανοτροφείο και τα παιδιά που έμεναν εκεί έβρισκαν τραγικό θάνατο, θα ήταν εγκληματικό να τα σκοτώνουν αυτοί που θα έπρεπε να τα φροντίζουν.
quote:
ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ... ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΩΡΩΝ...
Ενταξει βρε παιδια δεν ειναι και τοοοοσο φοβερο!!!
Δηλαδη οταν θα γινετε γονεις, τι θα κανετε...?!?!![]()
10αρια χρόνια ακόμα...
Ποσο θα κλαινε...?!?!
Μεχρι 2-3 χρονων...!
Μετα ομως....
"Στην Κρήτη πιστεύουν ότι τα μωρά που πεθαίνουν αβάπτιστα γίνονται μικροί δαίμονες με μαύρα φτερά, πετάνε μέσα στη νύχτα και πετροβολούν τους διαβάτες. Λένε ακόμα πως αν τύχει να περάσει κανείς το βράδυ από το μέρος που είναι θαμμένα, μπορεί να ακούσει τα κλάματα και τις φωνές τους και βλέπει πολλές φορές παράξενες φωτιές και σπίθες να βγαίνουν από τη γη."
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ.......
respect

και τους απορρίπτω κατηγορηματικά.
Απλά έβαλα αυτήν την παραπομπή για να δούμε μία προληπτική
πεποίθηση που πιστεύαν παλιά οι άνθρωποι.
Νομίζω ότι εάν άκουγα γέλια στο πουθενά θα ανατρίχιαζα περισσότερο
απ' ότι με τα κλάματα!
Avallon καλή μου να σου ζήσει το μωράκι σου!
Και μια συμβουλή: Περίμενα 8 χρόνια να το αποφασίσω...μην το κάνεις... είναι Θείο Δώρο... (αν το είχα κάνει νωρίτερα τώρα θα πήγαινα μαζί της για rafting και shopping)

quote:
"Στην Κρήτη πιστεύουν ότι τα μωρά που πεθαίνουν αβάπτιστα γίνονται μικροί δαίμονες με μαύρα φτερά, πετάνε μέσα στη νύχτα και πετροβολούν τους διαβάτες. Λένε ακόμα πως αν τύχει να περάσει κανείς το βράδυ από το μέρος που είναι θαμμένα, μπορεί να ακούσει τα κλάματα και τις φωνές τους και βλέπει πολλές φορές παράξενες φωτιές και σπίθες να βγαίνουν από τη γη."
Απο Κρητη ειμαι! Αν θυμασε ενα post λιγο παραπανω εξαιτιας του οποιου ολοι με κηνυγησαν...!
ελπίζω να κάνω κοριτσάκι.
Έχεις δίκιο scully, άρα το βιβλίο μου δεν λέει μπαρούφες,
όντως υπάρχει αυτή η πρόληψη στην Κρήτη. Βασιζόμενη
στο δικό σου post βρήκα ομοιότητα με το βιβλίο γι αυτό
είπα να το βάλω.