ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dust49 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
scullyΜέλος
17/01/2004, 10:08:42
Πω πω βρε παιδια...!
Μα...ποσων χρονων ειστε, χωρις παρεξηγηση...
Νιωθω μικρη...!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

scullyΜέλος
17/01/2004, 11:32:28
quote:
Την δεκαετία του 1960, ένας φαντάρος γνωρίζεται στην Θεσσαλονίκη με μια κοπέλα.
Μετά από μερικές συναντήσεις, ένα χειμωνιάτικο βράδυ.. το κορίτσι λεει στον φαντάρο πως πρέπει να διακόψουν την σχέση τους για λόγους που δεν μπορεί να του εξηγήσει.. Ο νεαρός, που την αγαπούσε πολύ και δεν ήθελε να τη χάσει, σκέφθηκε να πάει να συζητήσει με τους γονείς της.

Ζήτησε τη διεύθυνση και του δόθηκε. Λίγο πριν αποχωριστούνε, επειδή έκανε αρκετό κρύο, ο νεαρός προσφέρθηκε και της έδωσε το μπουφάν του για να γυρίσει σπίτι.. Μετά από δυο μέρες πήγε στο σπίτι της, και αφού συστήθηκε στους γονείς της, τους εξήγησε την κατάσταση. Οι γονείς του απάντησαν πως έκανε λάθος ..μιας.. και η κόρη τους είχε πεθάνει πριν τρία χρόνια!.. Εκείνος τότε είδε την φωτογραφία..! της κρεμασμένη και γεμάτος απορία αποκρίθηκε.. « Μα να, η κοπέλα για την οποία σας μιλάω» ..
Την επόμενη μέρα μαζί με τους γονείς του κοριτσιού, πήγε στο νεκροταφείο και είδε με κατάπληξη τον τάφο της ενώ από τα δεξιά κρεμόταν το μπουφάν που

Απο το μελος blackstate, σε ενα αλλο θεμα...!

elena22Νέο Μέλος
17/01/2004, 17:44:59
Scully mia paromoia istoria exei sumbei edw sthn polh mou. Mono pou htan me taksintzh thn exw hdh dihgh8ei s'ayto to topic prepei na einai stis prwtes selides

sansationfΜέλος
17/01/2004, 21:03:29
Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.....

respect

scullyΜέλος
20/01/2004, 10:10:40
Μαλιστα...!
Εγω παλι εδω στην Κρητη δεν εχω ακουσει για κατι παρομοιο!
Ψεματα ή αληθεια, εμενα αυτη η ιστορια μου αρεσε πολυ...!

Δεν μου ειπατε βρε παιδια την ηλικια σας...!

FlorΝέο Μέλος
20/01/2004, 11:33:25
Καλημέρα καλή χρονιά αν και αργοπορημένα !!!

quote:
Την δεκαετία του 1960, ένας φαντάρος γνωρίζεται στην Θεσσαλονίκη με μια κοπέλα.
Μετά από μερικές συναντήσεις, ένα χειμωνιάτικο βράδυ.. το κορίτσι λεει στον φαντάρο πως πρέπει να διακόψουν την σχέση τους για λόγους που δεν μπορεί να του εξηγήσει.. Ο νεαρός, που την αγαπούσε πολύ και δεν ήθελε να τη χάσει, σκέφθηκε να πάει να συζητήσει με τους γονείς της.

Ζήτησε τη διεύθυνση και του δόθηκε. Λίγο πριν αποχωριστούνε, επειδή έκανε αρκετό κρύο, ο νεαρός προσφέρθηκε και της έδωσε το μπουφάν του για να γυρίσει σπίτι.. Μετά από δυο μέρες πήγε στο σπίτι της, και αφού συστήθηκε στους γονείς της, τους εξήγησε την κατάσταση. Οι γονείς του απάντησαν πως έκανε λάθος ..μιας.. και η κόρη τους είχε πεθάνει πριν τρία χρόνια!.. Εκείνος τότε είδε την φωτογραφία..! της κρεμασμένη και γεμάτος απορία αποκρίθηκε.. « Μα να, η κοπέλα για την οποία σας μιλάω» ..
Την επόμενη μέρα μαζί με τους γονείς του κοριτσιού, πήγε στο νεκροταφείο και είδε με κατάπληξη τον τάφο της ενώ από τα δεξιά κρεμόταν το μπουφάν

Αυτή την ιστορία μου την έχει πει η γιαγιά μου όταν ήμουν μικρή που μέναμε στο εξωτερικό ...... τελικά τι συμβαίνει ????

StickmasterΜέλος
20/01/2004, 12:06:25
Τι να πω ρε παιδια,οταν την πρωτο ακουσα και εγω αυτη την ιστορια αντριχιασα...Απο τοτε ομως την εχω ακουσει με ταξιτζη,με φορτιγατζη και τωρα με φανταρο.Ομολογω οτι αρχιζω να χανω την πιστη μου για το αν η ιστορια αυτη ειναι αληθεινη...

scullyΜέλος
20/01/2004, 12:12:52
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΙ ΑΔΙΚΟ...!
Μπορει ομως να ηταν αληθινη, παλια και να εκανε μεγαλη εντυπωση γι'αυτο και διαδωθηκε!
Και φυσικα...απο στομα σε στομα...καταλαβαινετε!!1

oneiric1Μέλος
20/01/2004, 14:39:18
Προσωπικά νομίζω οτι υπάρχει πάντα η δυνατότητα να είναι αληθινή η ιστορία και απλά να «υιοθετήθηκε» από διάφορους βάζοντας δικά τους «συστατικά» μέσα! Ίσως γι’ αυτό την έχουμε ακούσει σε αρκετές εκδόσεις!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

scullyΜέλος
21/01/2004, 10:36:24
quote:
Προσωπικά νομίζω οτι υπάρχει πάντα η δυνατότητα να είναι αληθινή η ιστορία και απλά να «υιοθετήθηκε» από διάφορους βάζοντας δικά τους «συστατικά» μέσα! Ίσως γι’ αυτό την έχουμε ακούσει σε αρκετές εκδόσεις!

Αυτο ακριβως νομιζω και εγω!
Οπως τα δημοτικα τραγουδια ενα πραγμα...!

ΩΡΙΩΝΑΣΜέλος
30/06/2003, 20:48:32
Γεια σας και πάλι

Αλήθεια αν ειχατε στη διαθεση σας μόνο τρείς ευχές τι θα ευχόσασταν αραγε;

Edited by - ΩΡΙΩΝΑΣ on 30/06/2003 20:53:51

wiccaΜέλος
01/07/2003, 14:19:24
1 ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΛΕΚΗΝΙΤΚΟΣ

2 ΝΑ ΠΑΓΩΝΩ ΤΟΝ ΧΡΩΝΟ

3 ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΣ 100 ΕΥΧΕΣ!!!!!

Πέθανε μια άλλη μέρα

wiccaΜέλος
01/07/2003, 14:20:57
ΕΣΥ ΤΙ ΕΥΧΕΣ ΘΑ ΕΥΧΟΣΟΥΝΑ?

Πέθανε μια άλλη μέρα

01/07/2003, 17:37:30
Υγεια κ ευτυχία για όλους τους αγαπημένους μου.
Να μπορώ να γίνω αόρατη.
Να μπορώ να διαβάζω τη σκέψη.

lencolasΜέλος
01/07/2003, 18:29:35
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΩΡΙΩΝΑ!
ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΥΧΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ESOTERICA !

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

01/07/2003, 18:51:25
Καμιά! Πρόκειται για παγίδα!

01/07/2003, 21:25:34
Σωστός Εχέμβροτε...Τίποτε δεν χαρίζεται χωρίς κόστος! Πάντα υπάρχει μία παγίδα! Am I just paranoid?

01/07/2003, 22:39:58
ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΧΕΣ

ARCHON

wiccaΜέλος
02/07/2003, 00:10:34
quote:
Υγεια κ ευτυχία για όλους τους αγαπημένους μου.
Να μπορώ να γίνω αόρατη.
Να μπορώ να διαβάζω τη σκέψη.

ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ?

Πέθανε μια άλλη μέρα

02/07/2003, 00:37:04
quote:
Τίποτε δεν χαρίζεται χωρίς κόστος!