- Νεοναζισμός: Αίρεση της Θεοσοφίας! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Στράτος

quote:
Προτείνω λοιπόν, εσύ να ρωτάς και ο Trainman να απαντάει.
Μπορούνε επίσης, να ρωτάνε και οι δύο.
Αλλά κάθε ερώτηση να είναι συνδεδεμένη με την προηγούμενη, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε είτε κάποια στιγμή θα φτάσουμε σε ένα συμπέρασμα, είτε θα φτάσει η ροή των ερωτήσεων σε ένα άτοπο, οπότε θα ακολουθηθεί στη συνέχεια μία νέα διαδρομή ερωτήσεων που η καθεμία είναι γέννα της προηγούμενης.
Μαιευτική το έλεγαν παλαιότερα.
Αλλά απαιτεί πολύ προσεκτικά σχεδιασμένες ερωτήσεις, αλλιώς η μαιευτική πάει περίπατο και δίνει τη θέση της στην δημοσιογραφική χαοτική καταιγίδα ερωτήσεων.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Περιμένω να μου πεις τι είναι εκείνο στη θεολογία της Θεοσοφίας που σε κάνει να την συσχετίζεις με το ναζισμό, είτε άμεσα είτε έμμεσα.
Ως εισηγητής ενός τέτοιου συσχετισμού, νομίζω πως φέρεις και την ευθύνη της ανάπτυξής του.
quote:
Ως εισηγητής ενός τέτοιου συσχετισμού, νομίζω πως φέρεις και την ευθύνη της ανάπτυξής του.
...Εισηγητηηής......
....για κοπιάστε παρακαλώ...!!
quote:
El. elyonΠεριμένω να μου πεις τι είναι εκείνο στη θεολογία της Θεοσοφίας που σε κάνει να την συσχετίζεις με το ναζισμό, είτε άμεσα είτε έμμεσα.
Καλημέρα.
Φίλε Trainman μάλλον εσύ θέλεις να δούμε το δέντρο και όχι το δάσος.
Δεν έκανα κανένα συσχετισμό είτε άμεσα είτε έμμεσα, εγώ απλά ρώτησα.
Αν θέλεις να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο θα σου προτείνω να συνεχίσουμε την συζήτηση στο θέμα ΘΕΟΣΟΦΙΑ. Επίσης περιμένω να μου πεις πως θα ήθελες να γίνει ο διάλογος για την θεολογία της Θεοσοφίας!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Εγώ από την αρχή το ήξερα ότι θα χρονοτριβήσουμε πολύ, άν δεν ακολουθήσουμε την τακτική των ερωτοαπαντήσεων.
Εσείς όχι!! Να γίνει διάλογος...
Με ποιόν να γίνει διάλογος;
Με τον ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..;
quote:
θα σου προτείνω να συνεχίσουμε την συζήτηση στο θέμα ΘΕΟΣΟΦΙΑ
Πάλι θέλει να αλλάξει θέμα...
Μανία να αλλάζει θέματα!
Που θα πας ρε Καραμήτρο;
Τι έχει αυτό το θέμα δηλαδή..;
quote:
πως θα ήθελες να γίνει ο διάλογος για την θεολογία της Θεοσοφίας!
Πάλι ρωτάει τον Trainman, "πως θα ήθελε να γίνει ο διάλογος;"
Αφού τον ρώτησες και σου είπε να κάνεις μια εισήγηση!
Πάνε στην Θεοσοφία και κάνε μια εισήγηση να τελειώνουμε.
Πόσους σκακιστές Θά΄χεις στείλει στα ψυχιατρεία άραγε..;
quote:
Για να δώ, πότε θα συνεννοηθείτε...
quote:
Δεν έκανα κανένα συσχετισμό είτε άμεσα είτε έμμεσα, εγώ απλά ρώτησα.
Απλά ρώτησε ο άνθρωπος..!
Δεν έκανε κανένα συσχετισμό!
Ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα!!
Ήξερε πέντε γράμματα, θα τα μπερδέψει κι αυτά τώρα!
Τι απλά και μεθοδικά που παίζει το σκάκι ο σαψάλης ε..;
Για να δούμε, ο Trainman, ξέρει από σκάκι;
Edited by - Συνοδινός on 12/06/2007 02:20:57
quote:
Θα ξεκινήσει ποτέ, αυτός ο καταραμένος διάλογος..;Εγώ από την αρχή το ήξερα ότι θα χρονοτριβήσουμε πολύ, άν δεν ακολουθήσουμε την τακτική των ερωτοαπαντήσεων.
Εσείς όχι!! Να γίνει διάλογος...
Με ποιόν να γίνει διάλογος;
Με τον ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..;
quote:
θα σου προτείνω να συνεχίσουμε την συζήτηση στο θέμα ΘΕΟΣΟΦΙΑ
Πάλι θέλει να αλλάξει θέμα...
Μανία να αλλάζει θέματα!
Που θα πας ρε Καραμήτρο;
Τι έχει αυτό το θέμα δηλαδή..;quote:
πως θα ήθελες να γίνει ο διάλογος για την θεολογία της Θεοσοφίας!
Πάλι ρωτάει τον Trainman, "πως θα ήθελε να γίνει ο διάλογος;"
Αφού τον ρώτησες και σου είπε να κάνεις μια εισήγηση!
Πάνε στην Θεοσοφία και κάνε μια εισήγηση να τελειώνουμε.
Πόσους σκακιστές Θά΄χεις στείλει στα ψυχιατρεία άραγε..;
quote:
Για να δώ, πότε θα συνεννοηθείτε...quote:
Δεν έκανα κανένα συσχετισμό είτε άμεσα είτε έμμεσα, εγώ απλά ρώτησα.Απλά ρώτησε ο άνθρωπος..!
Δεν έκανε κανένα συσχετισμό!
Ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα!!
Ήξερε πέντε γράμματα, θα τα μπερδέψει κι αυτά τώρα!Τι απλά και μεθοδικά που παίζει το σκάκι ο σαψάλης ε..;
Για να δούμε, ο Trainman, ξέρει από σκάκι;Edited by - Συνοδινός on 12/06/2007 02:20:57
Συνοδινος είπες μεγάλα λόγια αλλά δεν έκανες τίποτα! Καμία απάντηση από αυτά που υποσχέθηκες ότι θα δώσεις, έδωσες. Αφού κατάλαβες ότι δεν μπορείς το “σκάκι” και επειδή δεν σου αρέσουν τα ειρηνικά παιχνίδια αλλά τα πολεμικά ξεκίνησες τα δικά σου παιχνίδια. Συνοδινος το “σκάκι” δεν είναι για σένα και ούτε τώρα μπορείς να μάθεις, γιατί δεν είναι στη φύση σου το ειρηνικό παιχνίδι αλλά το πολεμικό. Εσύ θες να το παίζεις Κυνηγός και Αστυνόμος άλλης δεκαετίας!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
El.elyon: Αν θέλεις να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο θα σου προτείνω να συνεχίσουμε την συζήτηση στο θέμα ΘΕΟΣΟΦΙΑ. Επίσης περιμένω να μου πεις πως θα ήθελες να γίνει ο διάλογος για την θεολογία της Θεοσοφίας!
Αγαπητέ El.elyon, νόμιζα πως είχες κάτι να προσάψεις στη θεολογία της Θεοσοφίας σε σχέση με τη δημιουργία και τη διόγκωση του ναζισμού. Αυτό ήταν και το θέμα του thread άλλωστε.
Τώρα βλέπω πως θέλεις μια γενική συζήτηση περί της θεολογίας της Θεοσοφίας, χωρίς συγκεκριμένη στόχευση. Τέτοια συζήτηση δεν επιθυμώ να κάνω - τουλάχιστον προς το παρόν.
Φιλικά
Trainman
quote:
Τέτοια συζήτηση δεν επιθυμώ να κάνω
Και σου το είχα πεί εγώ...
Να ρίξεις τις απαντήσεις γρήγορα, πριν το ξανασκεφτεί.
Να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων. Πριν καταλάβει την κίνηση "σαχ".
Εκεί που με εκνεύρισες πολύ, ήταν που ήθελες να γίνει ο διάλογος και με κάθε επισημότητα.
Κόλλησες, στο "πώς θα ήθελε να γίνει ο διάλογος".
Και μετά... δεν σου ταίριαζε και το θέμα!
Και πως βρέθηκες μέσα σ΄αυτό το θέμα, αφού δεν σε ενδιέφερε..;
Αναρωτιέμαι άν στεναχωρέθηκες καθόλου για την τροπή που πήραν τα πράγματα; Έχω την εντύπωση, ότι μόνο εγώ στεναχωρέθηκα.
Είναι πολύ άδικο, να σε απασχολώ μόνο εγώ, για να μην τους χαλάς τις συζητήσεις και τους αχρηστεύεις τα θέματα. Δεν είναι καθόλου εύκολο ξέρεις. Χρειάζομαι ξεκούραση.
Τέλος πάντων, θα ρωτάμε κι αλλού.
Άστο όμως σε μένα, γιατί εσύ...
Το ξεκίνησες πάντως καλά... "θα θέλατε να συζητήσετε μαζί μας;".
Έτσι θα ξεκινάμε πάντα, σ΄ αυτό τσιμπάνε όλοι.
Αλλά μετά, δεν θα λέμε, "έχουμε κι εμείς τον τρόπο μας, αλλά έχετε κι εσείς τον δικό σας".
Για τον δικό μας τρόπο δεν θα λέμε κουβέντα.
Θα συζητάμε, μόνο, με τον δικό τους τρόπο και εκεί, επί τόπου, στο θέμα που βρισκόμαστε την στιγμή εκείνη.
Για δέντρα και για δάση, δεν θα μιλάμε καθόλου. Ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα.
Έχω μερικά ονόματα υπόψη μου, που μπορούν να σε απασχολήσουν με την θεοσοφία. Θα σκεφτώ κάποιον και θα του κάνουμε, με πολύ ευγενικό τρόπο, την πρότασή μας.
Έχε υπόψη σου, με το που θα πεί ρίχτα, θα ρίξουμε αμέσως τις απορίες μας, σαν ψιλή βροχούλα, στον υπολογιστή...
quote:
quote:
El.elyon: Αν θέλεις να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο θα σου προτείνω να συνεχίσουμε την συζήτηση στο θέμα ΘΕΟΣΟΦΙΑ. Επίσης περιμένω να μου πεις πως θα ήθελες να γίνει ο διάλογος για την θεολογία της Θεοσοφίας!Αγαπητέ El.elyon, νόμιζα πως είχες κάτι να προσάψεις στη θεολογία της Θεοσοφίας σε σχέση με τη δημιουργία και τη διόγκωση του ναζισμού. Αυτό ήταν και το θέμα του thread άλλωστε.
Τώρα βλέπω πως θέλεις μια γενική συζήτηση περί της θεολογίας της Θεοσοφίας, χωρίς συγκεκριμένη στόχευση. Τέτοια συζήτηση δεν επιθυμώ να κάνω - τουλάχιστον προς το παρόν.
Φιλικά
Trainman
Ευχαριστώ φίλε Trainman. Εδώ είμαστε…
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!