- To παράδοξο του Fermi (περί εξωγήινων πολιτισμών) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ολόκληρο Χατζηνικολάου παρακολουθεί, να μην εξασκηθεί κι όλας?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Aitherovamon, είσαι σίγουρος ότι απέχω καιρό;...αρχίζει το ματς... "enlighted mind sees the endless emptiness"
Αποκαλύψεων οσμές!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.![]()
![]()
![]()
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 06/11/2015 00:37:08
zip
δεν ξεκινάμε κανένα ματς, το δικό μας έληξε τότε.
τώρα το αν παρακολουθούσες κατα καιρούς, δεν το αποκλείω.
κι εχω την εντύπωση οτι στο είχα πει σε... κάποιο acc
μη ρωτήσεις όνομα, τόπο, χρόνο... δε συγκρατώ άχρηστες πληροφορίες
απο σένα κράτησα τα καλά, είχες πολλά είναι η αλήθεια... αλλά τέλος.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Κοίτα σαν πολιτισμένοι άνθρωποι που είμαστε,όταν βγάζουμε τους κόπρους μας βόλτα και καταχέζουν τον τόπο τα μαζεύουμε με τη σακούλα,κάτι τέτοιο προσπαθείτε να κάνετε μόνο που τα κοπρόσκυλα είχαν διάροια και οχι λινκ δε θα φέρει...
OsmosisΕκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία μήπως?axaxa!
Οσα σου προσάπτει ο DSM, είναι αληθινά και έλαβαν χώρα.Δεν ξέρω αν θα μπει στον κόπο να σου βρεί τα λινκ, αλλά δεν χρειάζονται.Είμαι αυτόπτης μάρτυς των γεγονότων εκείνης της περιόδου, όπως και αρκετά άλλα μέλη του φόρουμ.Οπότε όσο και να βρίζεις, τόσο επιβεβαιώνεις την ενοχή σου.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ωΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
DSM πριν παμε στο Mohenjo Daro, θελω να μείνουμε στο Baalbek
με αφορμή τη φωτογραφία που ανέβασες.
Γιατι κατ'αναγκη πρέπει να το έκαναν "γίγαντες" ή aliens το σμίλευμα
βράχων,
οι οποίοι σημειωτέων βρίσκονται ήδη στην περιοχή;
Osmosis
αν δε το κατάλαβες...
ως πολιτισμένοι άνθρωποι, παρακαμπτουμε την παρεξήγηση και συνεχίζουμε.
Ευχαριστω
Edited by - AitheroVamon on 06/11/2015 01:00:45
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
Είπα εγώ κάτι για γίγαντες? Επικαλέστηκα εξωγήινους?
Αν είσαι εύκαιρος όμως, θα πώ και του Μάριου και του Μπερνάρ, να πάμε όλοι μαζί να το μετακινήσουμε λίγο παραπέρα. Εμποδίζει.
Αλλωστε μόνος του πήγε εκεί πέρα!Δεν τον τοποθέτησε κανείς.Ούτε εξωγήϊνος, ούτε εσωγηϊνος.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
βάση τεχνολογίας της εποχής, και ευσταθούν όλες.
Με επικρατέστερη αυτή της επιχωμάτωσης, γι αυτο και η συντριπτική πλειοψηφια μεγαλιθικών κατασκευών βρίσκονταν σε κάποιο βάθος
Για τον Αιθέρα τώρα, στις 31/10/2015, 02:20:56, στο παρόν θέμα έγραψα:
"Δεν υπάρχουν εξωγήινοι. Πουθενά. Όχι μόνο εδώ. Παντού υπάρχουν άνθρωποι. Σαν τάξη. Άλλοι σαν μικρόβια, άλλοι σαν γκοτζίλα, άλλοι σαν δίποδα, άλλοι σαν πτηνά, κι άλλοι σαν άλλο. Όλη η τάξη με μηχανισμούς DNA, ασχέτως των δομικών του συστατικών. Όλοι μιλάνε μεταξύ τους, αλλά δεν καταλαβαίνουν όλοι ο ένας τον άλλον. Ούτε κι αντιλαμβάνονται ο ένας τον άλλον απαραίτητα. Όσο πιο χρόνο έχει κάποιος, τόσο περισσότερους αντιλαμβάνεται. Χωρίς βεβαίως να τους καταλαβαίνει απαραίτητα."
quote:
Δεν υπάρχουν εξωγήινοι. Πουθενά. Όχι μόνο εδώ.
quote:
Παντού υπάρχουν άνθρωποι
quote:
Σαν τάξη. Άλλοι σαν μικρόβια, άλλοι σαν γκοτζίλα, άλλοι σαν δίποδα, άλλοι σαν πτηνά, κι άλλοι σαν άλλο.
quote:
Όλη η τάξη με μηχανισμούς DNA, ασχέτως των δομικών του συστατικών
quote:
Όλοι μιλάνε μεταξύ τους, αλλά δεν καταλαβαίνουν όλοι ο ένας τον άλλον.
quote:
Όλοι μιλάνε μεταξύ τους, αλλά δεν καταλαβαίνουν όλοι ο ένας τον άλλον. Ούτε κι αντιλαμβάνονται ο ένας τον άλλον απαραίτητα. Όσο πιο χρόνο έχει κάποιος, τόσο περισσότερους αντιλαμβάνεται. Χωρίς βεβαίως να τους καταλαβαίνει απαραίτητα."
Ετσι να τα ρίχνεις.Σιγά-σιγά μήπως και καταλάβουν όλοι τι λες.
Μου έκανε πάντως εντύπωση, που πέρασε ασχολίαστο πέντε μέρες τώρα.Μάλλον δεν κατάλαβαν τίποτα, γιατι διάβαζαν για...Πυθαγόρειους!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Η μετακίνηση είναι "εύκολο", φτάνει μόνο να δεις πόσες κατασκευαστικές θεωρίες υπάρχουν για τις πυραμίδες της Αιγύπτου
βάση τεχνολογίας της εποχής, και ευσταθούν όλες.
Με επικρατέστερη αυτή της επιχωμάτωσης, γι αυτο και η συντριπτική πλειοψηφια μεγαλιθικών κατασκευών βρίσκονταν σε κάποιο βάθος
Αιθέρα, καμμία κατασκευαστική θεωρία δεν στέκει. Όχι επαρκώς, ούτε καν μακράν.
Θεωρίες που θελουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων να τρώνε κρεμμύδια για δεκάδες χρόνια, νομίζω πως είναι γελοίες. Άσε που αν κάποιος θέλει να θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό, γνωρίζει πως τις πυραμίδες δεν τις έχτισαν σκλάβοι, αλλά άνδρες και γυναίκες -που είχαν ίσα δικαιώματα-, σε κάποιου είδους αμοιβόμενη θητεία. Κι αυτά όλα, αν θεωρήσουμε πως οι πυραμίδες χτίστηκαν στις συμβατικές ημερομηνίες.
Στις συμβατικές ημερομηνίες, τα πράγματα γίνονταν όπως τα περιγράφω. Αν οι εργοδότες ήταν εξωγήινοι σε άλλες ημερομηνίες, δεν έχω άποψη.
Άσε που υπάρχουν και κάτι άλλες ωραίες φωτογραφίες. Όχι από την Αίγυπτο και τη Σφίγγα, ας πούμε -που έλεγε και ο θεματοθέτης-, αλλά από το Περού. Με αφαίρεση ογκόλιθων κλειστού προφίλ από λατομεία.
quote:
Μου έκανε πάντως εντύπωση, που πέρασε ασχολίαστο πέντε μέρες τώρα.Μάλλον δεν κατάλαβαν τίποτα, γιατι διάβαζαν για...Πυθαγόρειους!!
Μάριε, αν διάβαζαν στα αλήθεια για Πυθαγόρειους, κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε. Ούτε σε αυτό το θέμα, ούτε σε άλλα.
Όσο μεγάλη κι αν είναι η χάρη του γούγλη, τόσο μεγάλη και η κατάρα.
η ιδέα να γραφτεί ξανά η (αληθινή) ιστορία πάντα με εξίταρε
η "άλλη" τώρα ιστορία-ευρήματα επιβεβαιώνουν την ύπαρξη σκλάβων στην Αίγυπτο.
Και που σαι, μη τα χαλάς στον γέροντα, που σε ειχε πιάσει με τη μια
και του μιλάς τώρα για μεταχρονολογημένους όξω απο δω ανθρώπους!
Πραγματικά, ψάξτε τί ακριβώς ήταν το αιγυπτιακό βασίλειο κατά τις καθιερωμένες ημερομηνίες, κι αν υπήρχε πιο ισοδίκαιη κοινωνία εκείνη τη εποχή.
Ξαναλέω, αν χτίστηκαν τότε, το μοντέλο είναι λάθος, ακόμα και με την επίσημη αρχαιολογία. Για εξωγήινους και τέτοια, δεν ξέρω.
Και δεν θα μπορούσα να ξέρω, γιατί όπως σας είπα πως πιστεύω, εξωγήινοι δεν υπάρχουν. Μπέσα μιλάω.
Οι μεταγενέστερες πυραμίδες, προσπάθησαν να αντιγράψουν την Μεγάλη, χωρίς επιτυχία.Αυτό όμως, οι αρχαιολόγοι-αιγυπτιολόγοι και λοιποί συνεργάτες του Σμιθσόνιαν, ξεχνούν να το αναφέρουν.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ετσι να τα ρίχνεις.Σιγά-σιγά μήπως και καταλάβουν όλοι τι λες.
quote:
Μάριε, αν διάβαζαν στα αλήθεια για Πυθαγόρειους, κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε. Ούτε σε αυτό το θέμα, ούτε σε άλλα.
Όσο μεγάλη κι αν είναι η χάρη του γούγλη, τόσο μεγάλη και η κατάρα.
Μου θυμίζετε κάτι γραφικές θεατρικές παραστάσεις ή παρουσιάσεις που έρχονται μόνο συγγενείς και φίλοι για να χειροκροτήσουν...και ο άλλος ακούει τα γλυκόλογα και γλυψίματα και καμαρώνει....ενώ δεν έχει ιδέα περί θεάτρου, απλά ντάξει μωρέ είχε ο κουμπάρος το μέσο και τρούπωσα κι εγώ...ρε εδώ ο άλλος μόλις έφαγε το ξεφτιλίκι που τού έπρεπε, αντί για επιχειρήματα ψελλίζει κάτι ασυνάρτητα και προσπαθεί τώρα να προσποιηθεί ότι δεν έγινε και τίποτα...βρε σοφόμωρα ερωτευμένα κουμπαράκια, μου θέλετε και συζητήσεις υψηλού επιπέδου τρομάρα σας...ο άλλος μου το'παιζε Πλατωνικός ότι τάχα θίχτηκε για τον Πλάτωνα ενώ δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα...παίζει να μην ξέρει καν ότι ο Πλάτωνας δεν μιλούσε ποτέ σαν 'Πλάτωνας', αυτά δηλαδή που και στο γυμνάσιο τα ξέρουν. Πού να τον πάω δηλαδή σε άλλα...ρε να του φέρνεις το γουγλη στο πιάτο για αυτά που γνωρίζουν οι σοβαροί μελετητές, αυτά δηλαδή που αγνοεί, και αυτός να ψελλίζει ακόμα την κατεστραμμένη κασέτα...
μην ανησυχείς πάντως Dsm, το χουνέρι που έφαγες θα στο γιατρέψει γρήγορα ο φίλος σου με τέτοιου τύπου κολακείες...και επίσης μην ανησυχείς διότι εγώ δεν θα στο ξαναθυμίσω το χουνέρι αυτό...αρκεί να μην με ξαναπροκαλέσεις....που πλέον δεν πιστεύω ότι θα το κάνεις...διότι με τους πιο έξυπνους και πιο ντόμπρους είναι ρίσκο ντιεσέμι μου να τα βάζουμε...και αυτό ήταν το μάθημα της ημέρας
κατά τ'αλλα μάγκες κουράστηκε ο θεματοθέτης...και βλέποντας και κάτι νούμερα τύπου osmosis το θέμα πάει να καεί, η κρίσιμη μάζα έγειρε προς την πλέμπα...και όπως η φύση απεχθάνεται το κενό έτσι και το φόρουμ απεχθάνεται την ηρεμία...και δόξα τω θεώ καραγκιόζηδες τριγύρω αρκετοί να ενσαρκώσουν τον αρχετυπικό ρόλο...ας δούμε όμως μήπως και τελικά επικρατήσει ο ωραίος διάλογος εδώ...για να δούμε
Μόλις είδες σοβαρή τροπή στον διάλογο, μπήκες να κουτσουλίσεις.
Ετσι Ελ-Kost?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Πάντως, όσοι μιλάνε για Αίγυπτο, κι όσο αυτό έχει αξία στο συγκεκριμένο θέμα, ας μπούνε στον κόπο να ψάξουν τη λειτουργία και διαστρωμάτωση των κοινωνιών ανά τα διάφορα βασίλεια. Δεν είναι μόνο οι πέτρες κι ο Däniken. Θέλει διάβασμα η δουλειά.