- η πλημμύρα στο σπίτι μου - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
σαν εσωτεριστης
(με την εννοια που δινουν πολλοι εδω μεσα σε αυτην την λεξη
να δεχεσε οτι σου λενε χωρις να ζητας αποδηξεις)
--------------------------------------------------------------------------------
Που το λέει αυτό? Εγώ ξέρω το ακριβώς αντίθετο.
περνα μια βολτα απο τα θεματα του στιλ
ειμαι βρυκολακας
πως θα καλεσετε την ματωμενη μαιρη
ποσους κλονους εχει το dna
δυο γυαλινα ματια με ενα κοριτσακι γυρο τους
και εκει θα δεις οτι οσοι ζητανε αποδηξεις για τα κουλα που γραφονται εκει αμεσως χαρακτηριζονται συνομοσιολογοι και οπισθοδρομικοι
ενω οσοι καταπινουν αμασητα τα κουτοχορτα χαιρουν εκτιμισης και χαρακτηριζονται εσωτεριστες
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Δεν ξέρω που θέλετε να το πάτε.
Ενώ ξεκινήσατε μια χαρά με το καζανάκι στη πορεία χάσατε το δρόμο σας. Κρίμα !
quote:
ενα πρωινο πριν μερικα χρονια ενω κατευθινομουν στην εργασια μου
σκεφτικα οτι αν εσπαγε ο σωληνας που τροφοδοτει με νερο το καζανακι το σπιτι μου θα γινοταν λιμνη λογο του οτι εμενα μονος μου
Με τα ΑΝ δεν φτιάχνουμε προφητείες. Θα διαφωνίσω με τον macedon
Αντίθετα πιστεύω ότι ο ίδιος το προκάλεσε για να μας παραμυθιάσει.
Όπως και ο ίδιος ομολογεί παρακάτω.
quote:
εκατσα και σκεφτικα
ο σωληνας ηταν σε κακο χαλι το ειχα διαπιστωσει εδω και μερες
αν δεν ειχα βαρεθει να τον αλλαξω δεν θα ειχα παθει οτι επαθα
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

quote:
Πιστεύω πως το θέμα μας δεν είναι αυτή καθ'αυτή η πλημμύρα, ή οι αιτίες της. Το θέμα μας είναι η ενέργεια του ίδιου του γηγενή. Στους στίχους 1-3 της αυτοεξομολόγησής του, αναφέρεται χαρακτηριστικά:" ενα πρωινο πριν μερικα χρονια ενω κατευθινομουν στην εργασια μου
σκεφτικα οτι αν εσπαγε ο σωληνας που τροφοδοτει με νερο το καζανακι το σπιτι μου θα γινοταν λιμνη λογο του οτι εμενα μονος μου" (gigenis, plhmmyra. A, 1-3)
Μας δίνει δηλαδή το χρόνο (σύντομα και μάλλον μέσα στη μέρα), το χώρο
(το μπάνιο του) αλλά και το γεγονός (το καζανάκι). Σε αντίθεση με άλλες προφητείες που συναντάμε κυρίως στην ορθόδοξη παράδοση ("σε τρία τέρμενα μεγάλη χαρά θα πάρεις"), η προφητεία του Γηγενή είναι σαφής ως προς τα τρία στοιχεία που ανάφερα. Και πραγματοποιήθηκε πλήρως!!Κατόπιν αυτού είναι φανερό πως ο Γηγενής πρέπει να ανακηρυχθεί προφήτης και άγιος του esoterica και να τιμάται κάθε φορά που σπάει το καζανάκι μας.
Από τα καλύτερα !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

quote:macedon
Σε αντίθεση με άλλες προφητείες που συναντάμε κυρίως στην ορθόδοξη παράδοση ("σε τρία τέρμενα μεγάλη χαρά θα πάρεις"), η προφητεία του Γηγενή είναι σαφής ως προς τα τρία στοιχεία που ανάφερα. Και πραγματοποιήθηκε πλήρως!!
Κατόπιν αυτού είναι φανερό πως ο Γηγενής πρέπει να ανακηρυχθεί προφήτης και άγιος του esoterica και να τιμάται κάθε φορά που σπάει το καζανάκι μας.
συμφωνω απολυτως!!!
θα παραγγειλω σε αγιογραφο και την εικονα του!
και φυσικα θα του ταζω παστιτσιο για να προστατευει τα υδραυλικα μου ![]()

quote:
θα παραγγειλω σε αγιογραφο και την εικονα του!
τετοια ομορφια δεν μπορει να αποτυποθει
αλλα ολο και καποιο θαυμα μπορει να γινει
quote:
και φυσικα θα του ταζω παστιτσιο για να προστατευει τα υδραυλικα μου
με λιγα λυπαρα παρακαλω
αλλιως δεν θα πιανει το ταμα
gigenis, το γνώριζες εσύ ότι ο Οδυσσέας όταν επέστρεψε στην Ιθάκη βρήκε την Πηνελόπη με όλους τους ανεμιστήρες (!) να δουλεύουν στο φουλ;!; Εγώ προσφάτως το έμαθα κι ένιωσα «εθνικό»... ρίγος. Έβγαλαν άραγε κανένα βιβλίο οι εκδόται «περί των αρχαιοΕ ανεμιστήρων»;!;
/ Διαφωνώ πάντως -και σε ένα γενικό- με τα «αμάσητα» για 2 λόγους: 1. όσο αμάσητα καταπίνουν οι μεν («μεταφυσικάριοι») άλλο τόσο και οι δε («σκεπτικιστές» / εντός πολλών εισαγωγικών). 2. Η «συνωμοσιολογία» είναι μάλλον «καραμέλα» των «δε» έναντι των «μεν». Στα υπόλοιπα, δεν μπορώ παρά να δώσω μαλακό χαρτομάντηλο-χαμογελώντας, μιας και οι γυάλινες μύξες (οι μύξες γενικώς) χρειάζονται κατανόηση και «με το μαλακό» ((γιατί αν πω «για γέλια+για κλάματα» και «που-ναι η γυάλα... οέο?» θα με πουν «Κακό»)).
Ό,τι χάνεται, βρίσκεται - Ό,τι βρίσκεται, χάνεται. Όλα είναι πιθανά.
:-i Μ_©Ζ
((Αρκεί «μια πιρουνιά» για να έρθει το Ξύπνημα ως κεραυνός εν αιθρία. U never know… «it-s like a shot» > Τα κάνει A
...ΟΡΑTA!))
quote:
Και εδώ τίθεται το ερώτημα: Να πρόκειται άραγε για ιπτάμενες μηχανές πού ταξίδευαν στον αέρα και στην θάλασσα και κινούνταν με την εφαρμογή φυσικομαθηματικών γνώσεων ανώτατου βαθμού, εφ' όσον κατά την φράση της θεάς ήσαν γρήγορα σαν την σκέψη ; " Ας δούμε όμως και ένα άλλο σχετικό απόσπασμα της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» όπου παρέχονται περισσότερες λεπτομέρειες.
0 'Αλκίνοος, ζητώντας από τον 'Οδυσσέα πληροφορίες για την χώρα του και τον λαό του, του λεει: « Πες μου και την χώρα σου και τον λαό σου και την πόλη, για να πάρουν προς τα εκεί κατεύθυνση τα πλοία και να σε πάνε, γιατί δεν υπάρχουν κυβερνήτες στους Φαίακες, ούτε πηδάλια κι εκείνα πού έχουν τ' άλλα καράβια, παρά τα πλοία τους ξέρουν τις διαθέσεις και τις σκέψεις των ανθρώπων και γνωρίζουν τις πατρίδες όλων και τούς εύφορους αγρούς και σαν πουλιά διαβαίνουν τις θαλασσινές αποστάσεις, σκεπασμένα με σκοτάδι και συvvεφιά και ποτέ δεν υπάρχει φόβος να πάθουν καμία βλάβη ή v' άφαvισθούv»
(ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ θ, στίχ. 555-564)
Απο το παραπάνω απόσπασμα,( απο το www.diodos.gr) βγάζει μάτι ότι είχαμε εξελιγμένη TECH, που ούτε στον υπνο μας δεν έχουμε δεί ακόμα σήμερα! Τα πλοία τότε "πετούσαν"!
Και συ μου λές τώρα για τους ανεμιστήρες, που στο κάτω-κάτω, θα μπορούσαν νάχουν βάλει μερικούς σκλάβους να τους κάνουν αέρα με φτερά??!!
Το θέμα , όμως, είναι , γιατί η Πηνελόπη είχε βάλει όλους τους ανεμιστήρες στο φούλ όταν γύρισε ο Οδυσσέας.... Αλλα, και πώς ήξερε ότι θαρχόταν ο Οδυσσέας για να βάλει τους ανεμιστήρες στο φούλ?
Αντε, θα σας το αποκαλύψω, για να μην αγωνιάτε...
Εγώ, η Ναυσικά, τσαντισμένη από αυτόν τον σουρτούκο, γυρίστρα , αχαϊρευτο Οδυσσέα, που με ξελόγιασε , και μετά μου αποκάλυψε πως ήταν παντρεμένος - κι έτσι αποφάσισε να τον ξαποστείλει το συντομότερο ο μπαμπάς μου ο Αλκίνοος- πήρα την κυρία του την Πηνελόπη στο σειστρικό φερέφωνο( έτσι λέγαμε τότε τα κινητά),και την ενημέρωσα οτι έρχεται τάχιστα ο Οδυσσέας.
Αυτή, που εκείνη την ώρα, όπως το συνηθιζε, γλένταγε με τους μνηστήρες,ταράχτηκε με το ξαφνικό νέο - που να φανταστεί ότι θα ερχόταν μέσα σε 10 λεπτά ο προκομένος, που γύρναγε 20 χρόνια - βλέπεις, τόσο γρήγορα ήταν τα διαστημόπλοια μας τότε - απομάκρυνε με φούρια τους μνηστήρες, αλλά επειδή ήταν πολύ ξαναμμένη από την όλη κατάσταση, άναψε όλους τους ανεμιστήρες για να κουλάρει λιγάκι...
Βλέπετε, στην Ιθάκη δεν είχαν τόσο προηγμένη τεχνολογία όσο εμείς οι Φαίακες, αλλά είχαν τουλάχιστον ανεμιστήρες , και κινητά!!
γιατι προσπαθουν να με ριξουν απο τα θεορατα υψη που με ανηψωσαν οι πιστοι μου
ειμαι συγουρος πως ειναι δρακονιανοι τουρκομογκολομασωνοκινεζο(συπληρωστε οτι θελετε)πρακτορες
πληρωμενοι απο τους εχθρους μου
απ οαυτους που δεν θελουν να λαμψει η αληθεια γιατι φοβουνται οτι θα φανει οτι εγω και μονο εγω αλλος κανεις παρα μονο εγω εχω ειχα και θα εχω δικιο εστω και αν καποια απο τα λεγομενα μου αναιρουν τα προηγουμενα
με αγαπη προς ολους
(οποιος δεν δεχτει την αγαπη μου μαυρο φιδι που τον εφαγε)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!