ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μήνυμα από τον θείο Κομπαγιάσι! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Μήνυμα από τον θείο Κομπαγιάσι! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

zOd30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
zOdΝέο Μέλος
05/03/2007, 15:21:30
wendigoΜέλος
06/03/2007, 03:15:07
Oh-ho! They're here...

No Method, No Guru, No Teacher

11/04/2007, 16:51:19

η πηγη που βρισκεται σε ολα τα πραγματα,
μοιαζει με το βουτυρο που βρισκεται κρυμενο μεσα στην κρεμα

σβετασβατάρα ουπανισάντ

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

01/05/2007, 20:57:46

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ

01/05/2007, 21:44:42
Ο λογαριασμός Γκαντάρας απενεργοποιείται καθώς δεν επιτρέπεται πλέον στον άνθρωπο που χρησιμοποιεί το λογαριασμό αυτό, η συμμετοχή του στις Συζητήσεις.

In anticipation of my resurrection...

24/04/2009, 12:41:32

~ # greetings master
~ # how about a nice game of chess?

~ # Τετ Απρ 15, 2009 2:09 pm
~ # Η θανάσιμη μοναξιά του Αλέξη Ασλάνη
~ # Το κόμμα σε τραβάει απ' τα μαλλιά
~ # Δεν υπάρχουν μυστικά
~ # Σε λυπάμαι

Το μπουλούκι φεύγει / κι άρχισε να πέφτει / η βροχή
ο δικός σου πόνος / στο κατώφλι μόνος / σα σκυλί

13/10/2009, 07:41:06
07/07/2010, 13:32:54
Γεια χαραντάν! Πως πάει ; Εγώ καλά. Σήμερα ξύπνησα με την εικόνα σου σφηνωμένη στα μηλίγγια μου. Κι είπα, δεν γαμιέται, πρέπει να δω τι κάνει αυτή η ψυχή. Μύρισα χιόνι και κρύωνα, φόρεσα κάλτσες. Κατακαλόκαιρο. Σσσσ...κατακαλόκαιρο. Σιχτίρισα τα news, σιχτίρισα τον Πέτρο και βγήκα. Μπήκα σε ταξί. Καλημέρισα, ο ταρίφας μούγκα, Βούδας. Δεν πτοήθηκα. Κάτι μου ετοιμάζει. «Που πάτε κυρία μου;», ρώτησε. «Στον Άδη σε παρακαλώ», είπα. Γέλασε. «Αλλά πήγαινε με πρώτα σε ένα ανθοπωλείο να αγοράσω λουλούδια», συμπλήρωσα. «Κατάλαβα, κατάλαβα κυρία μου …», είπε. Γάτα ο ταρίφας, Βούδας. «Εγώ χόρτασα ταριφατζή μου. Έναν αιώνα αγάπη. Ήρεμη αφήνομαι, γυμνή αφήνομαι. Εσύ να δούμε τώρα …»

p.s. Θάνατος στη λογική του καριόλη.
Ο τίτλος δεν εννοεί: θάνατος στον καριόλη. Στη λογική του καριόλη. Aυτό είναι ο χειρότερος θάνατος για τον καριόλη.

Όμως ας μη τα μηδενίζουμε όλα. Θα μπορούσαμε να πούμε συμβιβαστικά: συγχώρεσε τον, δεν ξέρει τι κάνει. Αγνοεί η δεξιά του τι ποιεί η αριστερά του. Κι όμως ο καριόλης είναι καριόλης. Έκ γενετής; Μπορεί.

Πολλοί καριόληδες γεννούν την καριολαρία. Η οποία κάνει μετάσταση παντού. Το ΄χα πεί: αυτή η λογική θα καταστρέψει τη χώρα. Την Ευρώπη. Τον πλανήτη. Ήδη φαίνονται τ΄αποτελέσματα. Και τ΄αποτέλεσμα μετράει. Καταβρόχθισε το μέτρο. Σαν όν δε μετράει. Κι έγινε μάζα. Κι έγινε μπάζα. Χειρότερα κι απο την Αϊτή. Πλάκωσε τους αθώους κάτω απ΄ τα ερείπια. Κατάστρεψε την προλεταριακή κουλτούρα, κατάστρεψε την αστική κουλτούρα. Έβγαλε εσαεί τους όρχεις του όξω προς κοινή θέα. Απο βαθειά εκδίκηση. Γιατί μικρός ήταν φτωχός. Και τώρα βρέθηκε με καταθέσεις.

"ἐγὼ ὅσους ἐὰν φιλῶ, ἐλέγχω καὶ παιδεύω"

Edited by - zip on 07/07/2010 13:41:37

08/07/2010, 11:40:29
Κι αυτές οι πα@@ριές, ενός ανθρώπου που δεν ζει,καλέ μου zip,
ενός ανθρώπου, που ζει μες στο μυαλό του, πρέπει να έχουν και ...ηθικοπλαστικά νοήματα;
Ειναι απαραίτητο;...
Για την ακρίβεια, ....μπορούν;....
07/11/2010, 23:46:07
Καληνύχτα μαλάκα

η ζωή έχει πλάκα!

07/11/2010, 23:55:32
.....Γι αυτό και σε αντέχουμε....
Εσύ, όμως, πως μπορείς να είσαι τόσο μα@@κας;.....
Θα αυτοκτονούσα, στη θέση σου....
Καληνύχτα κι όνειρα γλυκά...
08/11/2010, 11:38:39
quote:

zip Απεστάλη: 07/11/2010, 23:46:07
Καληνύχτα μαλάκα

η ζωή έχει πλάκα!

Για πιο λόγο ανέχεται η διαχείριση του esoterica την προσβλητική συμπεριφορά του μέλους zip απέναντι σε συνομιλητή του ?

Θεωρούν την λέξη μαλάκας ,μη προσβλητική ?

Έχει μέσον (π.χ γνωρίζει την Αμαλία πάρα πολύ καλά ) και αυτό του επιτρέπει να συμπεριφέρεται χυδαία ?
Τι στον κόρακα συμβαίνει και το esoterica κατεβαίνει όλο και χαμηλότερα ?

Εκτίμηση προσωπική μου είναι , ότι το esoterica έχει πουλήσει την εσωτερική του ταυτότητα σε άτομα με επιχειρηματική μονάχα κατεύθυνση .

08/11/2010, 11:42:11
Ειναι πολύ δύσκολο πράγμα, η υπέρβαση, αγαπητέ μου alfa-omega....
Πολλοί, υπάρχουν, που δίνουν ελπίδες,γιατί είναι στην είσοδο..Αλλά, όπως αποδεικνύεται,δεν θέλουν να μπουν μέσα.....
Τους αρκεί η...πόρτα...
08/11/2010, 11:43:52
Κι όπως λέει η παροιμία: "Στου κουφού την πόρτα, ....πάρε την πόρτα και φύγε"....Αυτό κανει ο ζιπ κι άλλοι....
Προσωπικά, στενοχωριέμαι, που δεν συνέρχονται, απο την.....
υπεροξυγόνοση, που βαράνε...
08/11/2010, 11:55:12
Συνιστώ όσα μέλη έχουνε ακόμη εσωτερική κατεύθυνση ,να σταματήσουν τις δραστηριότητές τους στο esoterica.gr .
Το πράττω τώρα ,διότι έχει καταντήσει αηδία & σιχαμάρα ,να προσπαθείς να υποδεικνύεις στους διαχειριστές & τους συντονιστές τις παραλείψεις τους και αυτοί να κωφεύουν ...,
08/11/2010, 12:02:52
Καταλαβαίνω, την δίκαιη αγανάκτηση σου, αγαπητέ alfa-omega, αλλά,
δεν αφήνεις ένα διάλογο, επειδή ο άλλος, μεταχειρίζεται ποταπούς
τροπους,για να σε φιμώσει και εκδιώξει...
Μείνε στο παιχνίδι, που λέει κι ο φίλος Εαρινός...Αντέχει, πολλά,
η αλήθεια....
08/11/2010, 12:10:21
quote:
alfa-omega

Για πιο λόγο ανέχεται η διαχείριση του esoterica την προσβλητική συμπεριφορά του μέλους zip απέναντι σε συνομιλητή του ?

Κατά πρώτον ηρέμησε. Κατά δεύτερον, ποιος σου είπε πως απευθύνομαι στον συνομιλητή μου ; Δεν απευθύνομαι στον συνομιλητή μου. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ συνομιλητή μου, γιατί με το μήνυμά μου αυτό ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΩ, όπως μπορεί ευκόλως να καταλάβει κάποιος βλέποντας και τον τίτλο του θέματος και γενικότερα το ύφος του θέματος αλλά και το ίδιο το μήνυμα. Τώρα, αν ο "συνομιλητής" μου νομίζει πως απευθύνομαι στον ίδιο, αυτό είναι πρόβλημά του, όχι δικό μου. Η μύγα, βλέπεις ... Και κατά τρίτον, το "καληνύχτα μαλάκα / η ζωή έχει πλάκα", είναι στίχος από ένα τραγούδι του Σωκράτη Μάλαμα. [ http://www.youtube.com/watch?v=VARMMsFjXY4 ]

*για τα υπόλοιπα, ας απαντήσει η amalia. Νομίζω μπορεί να το κάνει ... άριστα.

Edited by - zip on 08/11/2010 12:16:38

geostatΜέλος
08/11/2010, 12:13:16
Ποιητικη την αδεία
μπας και χορτασουνε
τιποτα πεινασμενα αιδοια!
Που γυρω μας χασκουνε
με χειλη υγρα
αποποιουμενα την οποια ενδεια
μας οδηγουνε συχνα
στα υψιπεδα της σοβαροφανειας.

Και η ηδονη;

μ'αυτη μεγαλωνει με την προσμονη
του μοριου που θα φτασει στον πατο
προσφεροντας απλοχερα τη σωτηρια
με μια του κινηση,
στο στολισμενο μας πιατο
και θυμηθειτε πως απ'ολα τα καλα
μονο τα κοπρανα γευονται
τη ζεστασια της επιφανειας!

σ.σ:Αν σας ενοχλουν οι λεξεις αιδοια-μορια-κοπρανα μπορω να τις αντικαταστησω!

You've got to fight for your right

to fight
08/11/2010, 12:32:38
alfa-omega,

Εκτός των απαντήσεων από την amalia, θα λάβεις και πιο αναλυτικές απαντήσεις σ' αυτά που ρωτάς και από τον Dr. Know, σε μερικές ώρες. Ψάχνω να τον βρω, κάπου γυρνάει, γιατί πραγματικά αξίζει να απαντηθούν οι ερωτήσεις σου με τρόπο λίγο πιο ... σουρεαλιστικό, αν με εννοείς ... Οι ερωτήσεις σου έχουν πολύ ψωμί και ο Dr. Κnow είναι πάντα ένα βρέφος πεινασμένο.