- ΧΩΡΙΖ ΜΟΝΤΑΖ 2-ΖΗΤΗΜΑ Α.Τ.Ι.Α οι ΟΛ. ΑΓΩΝΕΣ ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
δυστυχως ,ακομη μια φορα αισθητη η απουσια καποιου στελεχους απο την αεροπορια.
αν ειδατε και αυτην την εκπομπη,πως σας φανηκαν οι προσκεκλημενοι της?
ποιες ηταν οι εντυπωσεις σας?
σας επεισαν?
η αναφορες των περισσοτερων για την εμποδιση των ολυμπιακων αγωνων και το σχολιο του χαρδαβελλα?
μια ακομη εκπομπη στον βωμο της τηλεθεασης?
σας ευχαριστω φιλοι,φιλες μου εκ των πρωτερον:))))))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 22/02/2004 16:53:56
Edited by - manos on 22/02/2004 16:55:37
Edited by - manos on 22/02/2004 20:41:10
Για το ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΑΡΑΓΑ θα συμφωνησω κι εγω μαζι σου οτι η τοποθετηση του ηταν πολυ ενδιαφερουσα.
Κριμα που δεν ηταν καλεσμενος στο στουντιο (γιατι αραγε) εκτος αν ηταν δικη του επιλογη;
ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ Α.Τ.Ι.Α. ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΕΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ (ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΝ) ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ.

quote:
μια ακομη εκπομπη στον βωμο της τηλεθεασης?
Αυτό είναι σίγουρο.
Και δεν αναφέρομαι τόσο στους προσκαλεσμένους.Είναι γνωστές οι θέσεις τους.Αλλά κάθε φορά που παρακολουθώ τέτοιες εκπομπές,νιώθω ότι ξεφεύγουν από το δρόμο τους.Ότι οι προσκαλεσμένοι δεν είναι εντελώς ελέυθεροι στην έκφρασή τους.
Περιμένω αυτό το <κάτι> ακόμα, που δεν λέγεται όμως ποτέ.
Το βίντεο ΄με τον εξωγήινο,δεν με έπεισε.
Από την αρχή κατάλαβα πως ήταν φτιαχτό.
Ο καημενούλης ο εξωγήινος που υποφέρει..
Ζωάκι μου θύμισε..σκυλάκι ανυπεράσπιστο..
Και μάλιστα ένας εξωγήινος που ταξίδευσε έτη φωτός για να έρθει,με μια τεχνολογία που ούτε μπορούμε να διανοηθούμε...
Ο σωστός διάλογος ναι, έγινε.Και είχε να κάνει με το επίπεδο των προσκεκλημένων.
Ο κ.Σαραγάς πράγματι με τη λογική και τα επιχειρήματά του,έπειθε!
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
να σας ευχαριστησω για μια ακομη φορα ολους,ολες μαζι και εναν εναν/μια μια ξεχωριστα,που ειστε πλαι μου:)))))))))))))))
ναι ο διαλογος ηταν πραγματι ομορφος,ειπωθηκαν πολλα και ηταν στιγμες,(που οπως αναφεραν και οι ιδιοι ),αυτοαναιροντουσταν.
δεν θα σχολιασω τα λογια τους,λιγο ως πολυ τα ιδια σε καθε εκπομπη.θα σταθω σε μερικα σημεια.
1. γιατι δεν χρησιμοποιησαμε ως ελλαδα την νανοτεχνολογια(μικρους δορυφορους) ,για την αναπτυξη μας στο διαστημα?
2. γιατι οταν αναφερθηκαν στο ζητημα της αταλαντης ,παρενεβη ο κ.σαραγας?,γιατι δε το εκανε πιο πριν?λεπτομερεια?ετυχε?ευτυχως που παρενεβει?....πολλα ερωτηματικα πλαι στα δικα σας:)
καποιος εκπροσωπος της αεροποριας?της πυροσβεστικης?προχειροτητα της εκπομπης?η οπως αναφερατε δεν τους ζητηθηκε?η δεν ηθελαν να πανε?
οσον αφορα το βιντεακι,μια καμερα,ενας συγκεκριμενος που την χειριζεται,θα ηταν αραγες ευκολο να μην τον παρακολουθουν?αν οντως ανηκει σε μυστικη κρατικη υπηρεσια?
ενας εξωγηινος,συνηθισμενο για καποιους ,ετσι ωστε να τον θυσιασουν στον βωμο ,μιας ανειδικευτης ομαδας ιατρων ,που κανει εξασκηση πανω στους εξωγηινους?
η αυτοι που ελεγχαν τον εξωγηινο ηταν εχθροι του,η ο ανθρωπος γενικα ,προσπαθει να επιβληθει σε αλλες οντωτητες.
η γνωμη μου ,πολυ αληθινο...αρα ισως ψευτικο.
WHISPERS OF THE DREAMS
και αυτο ειναι προτοφανες στα χρονικα
Το video με τον εξωγηινο μαλλον ειναι παραμυθι γιατι ο περιβαλλοντας χωρος που φιλοξενει τον εξωγηινο δεν δικαιολογει τα μετρα προφυλαξης που θα επρεπε να εχουν λυφθει συμφωνα με τα λεγομενα του αφηγητη περι προστασιας του εξωγηινου απο μικροβια κτλ, οπως ειδαμε ακομα στο τελος του video μπαινουν μεσα στο αποστηρωμενο υποτηθετε δωματιο καποιοι γιατροι με μονη προφυλαξη χειρουργικες μασκες και γαντια.
Στο οτι το video ειναι μαιμου συμφωνισαν και ολοι οι παρεβρισκομενοι εκει και κομη χαρακτηρισαν αυτες τις προσπαθειεςως γελοιποιηση του ολου θεματος
Εντυπωση εμενα μου εκαναν οι αποψεις του κυριου Παπα και κυριος τα παραδειγματα που εδωσε τα οποια καταριπτουν την θεωρια της φυσικης επιλογης των ειδων του Δαρβινου
Ακομα η δηλωση που εκανε στο τελος (και συμφωνισαν και αλλοι) οτι οι Ολυμπιακοι αγωνες δεν θα γινουν, η οτι θα εχουν πολυ σοβαρα προβληματα λογο καιρικων συνθηκων, ειναι αρκετα ενυπωσιακη θα ελεγα γιατι εγινε απο εναν ανθρωπο επιστημονα καθηγητη παν/μου για γεγονος που θα λαβει χωρα στο κοντινο μελλον και που θα τον εκθεση αρκετα πιστευω στα ματια του κοσμου αν οι ολυμπιακοι γινουν κανονικα.
Παντως για μενα δεν ξερω αν ολα αυτα ειναι αληθεια η ψεματα
αλλα ξερω σιγουρα οτι μεσα σε πολλα ψεματα κρυβεις αληθειες.
Ευχαριστω

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
dimsot
Ομολογώ και γω ότι παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την χτεσινή εκπομπή.Όσον αφορά το βιντεάκι , θα συμφωνήσω με την Ελευθερία.It was too good to be truth ... Πάντως αυτό που εμένα μου έκανε εντύπωση πέρα από το ότι έγινε πολιτισμένος διάλογος με όσο το δυνατόν ορθολογικά επιχειρήματα , είναι και κάτι άλλο. Λέμε ότι εμείς σαν κοινότητα είμαστε ανοιχτά μυαλά - που σε καμιά περίπτωση δεν το αμφισβητώ αυτό- αλλά τελικά δεν είμαστε μόνο εμείς .Υπάρχει μια πληθώρα ανθρ'ωπων που δεν φοβάται πια να μιλήσει , δεν κρύβει το πρόσωπο της και πάνω απόλα δεν είναι τρελοί , ψυχοπαθείς ή μυθομανείς.
Μου άρεσε χτες που άνθρωποι εξέφρασαν εμπειρίες χωρις πια να διακατέχονται άπό τον φόβο ο γείτονάς τους να τους πει τρελούς . Άρα κάνουμε βήματα τελικά .Αρα όλες αυτές οι συζητήσεις δεν γίνονται επί ματαίω. Αυτά όσον αφορά την εκπομπή. Κατά τα άλλα , το περιεχόμενο λίγο ως πολύ ήταν γνωστό σε αρκετούς από μας φαντάζομαι .
Για το μόνο που θα ήθελα πληρόφορίες αν υπάρχουν είναι για το βουνό Τσούτσουρο στην Κρήτη μιας και αυτό τον καιρό μένω στην Κρήτη και σκέφτομαι να ψάξω λίγο το θέμα
Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους από το περίφανο νησί των Δροσουλιτών
korleone
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1747&ARCHIVE=
ισως βρεις στοιχεια,για το ερωτημα σου:))))))))))))
WHISPERS OF THE DREAMS
Ευχαριστώ πάντως φιλικά
korleone
Την ειδα και εγω την εκπομπη χτες το βραδυ με δυο φιλους μου.Το κακο με αυτες τις εκπομπες ειναι οτι χανουν πολυ χρονο στην αρχη (κυριως φταιει ο παρουσιαστης) κανοντας ερωτησεις του τυπου "υπαρχουν αραγε εξωγηινοι;" , "εφοσον υπαρχουν, γιατι δεν εμφανιζονται;" και αλλες τετοιες ερωτησεις που τις εχουμε ξανακουσει και ξαναναλυσει χιλιαδες φορες.Χτες σιγουρα εγινε ενας καλος διαλογος και σε αυτο βοηθησε το γεγονος οτι ολοι ειχαν πανω κατω τις ιδιες αποψεις και δεν υπηρχε καποιος που να μην πιστευε σε ολα αυτα, ετσι ωστε να γινοταν μπαχαλο η εκπομπη. Ο Χαρδαβελας απο οτι καταλαβα προσπαθησε να περιορισει την εκπομπη σε βασικα πραγματα και οποτε καποιος ηθελε να πει κατι λιγο πιο "ακραιο" τον διεκοπτε.
Για το βιντεο δεν εχω αποψη, μπορει να ειναι μπορει και να μην ειναι αληθινο. Δεν νομιζω ομως, πως επρεπε να σταθουμε τοσο πολυ εκει.Εμενα μου αρεσαν οι αποψεις του μηχανικου αεροσκαφων,δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα του.Καθως και του Σαραγα που απορω γιατι δεν ηταν εκει.
Δεν νομιζω οτι ηταν μια εκπομπη στο βωμο της τηλεθεασης.
Εντυπωσιακο ηταν το γεγονος οτι αυτα που ειπε ο Κος Παπας για τους ολυμπιακους αγωνες, δεν βρηκαν αντιθετο ουτε και τον Χαρδαβελλα.
Παντως δεν χρειαζονται εντονα καιρικα φαινομενα για να μην γινουν οι ολυμπιακοι αγωνες.Μονο την πορεια των εργων να δουμε, 5 μηνες πριν την εναρξη, μπορουμε να καταλαβουμε πολλα πραγματα.
Το σχολιο του Κ. Φουρακη για τα BLACK OYT το ακουσατε;Τι εχετε να πειτε;
WHO DARES... WINS!
141166
1. ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ(ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΕΛΙΚΑ..)
2. Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΝΑΣΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
2. Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΝΑΣΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ..
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
quote:
Για το μόνο που θα ήθελα πληρόφορίες αν υπάρχουν είναι για το βουνό Τσούτσουρο στην Κρήτη μιας και αυτό τον καιρό μένω στην Κρήτη και σκέφτομαι να ψάξω λίγο το θέμα
ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΕΙΣ?

ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ...
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ,"ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ", ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΟΣΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ;;;
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΑΝΤΩΣ... ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ!
ΦΙΛΙΚΑ ΒΙΚΗ.
Πάλι συγκεχυμένο,χωρίς καμμία εξήγηση.
Για να πω την αλήθεια,όταν ένα τόσο σοβαρό θέμα αφήνεται στον αέρα,το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό,είναι ότι θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις.Ακριβώς γιατί δεν τεκμηριώνεται.
Αυτό βέβαια φίλοι μου θα φανεί στο άμμεσο μέλλον.
Φίλε Μάνο ρώτησες για εκπρόσωπο της αεροπορίας.Σίγουρα θα εννοείς της πολεμικής.Γιατί είδαμε τον πρώην διευθυντή της Ολυμπιακής πως χειρίστηκε το θέμα...
Δεν είναι πιστεύω εύκολο να βγει κάποιος της πολεμικής αεροπορίας και να πεί απερίφραστα την άποψή του.Πόσο μάλλον να δώσει επιπλέον στοιχεία που σίγουρα υπάρχουν,έστω και αν δεν είναι σίγουρο αν είναι γήινης προέλευσης ή εξωγήινης.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Εσυ τι πιστευεις μανο;
Απο οτι καταλαβαινω μηπως εννοεις οτι εγινε επιτηδες απο την εκπομπη ;
για ποιο λογο;
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι που καποιος απο την εκπομπη ειπε οτι σε ιπταμενο δισκο εγραφε κατι με ελληνικα γραματα!!!
Τι καταλαβατε εσεις με αυτο?
H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...
το ενστικτο σου ,τι σου λεει ?
προσωπικα,σε ενα αλλο τοπικ,εχουμε αναφερθει πανω σε συγκεκριμενα σημαδια:))))))
Ελευθερία :)))))))))))))))))))
πιστευω πως θα επρεπε να ειχαν καλεσει καποιο εν αποστρατεια στελεχος ,της πολεμικης αεροποριας,οποτε ο συλλογισμος σου ειναι ορθωτατος και σε ευχαριστω που μου εδωσες την ευκαιρια να το ξεκαθαρισω :))))))))))
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣGR :)))))))))))))))))
εγω δεν πιστευω ,απλα απορια εξεφρασα πλαι στις δικες σας,μηπως δεν θελησαν να δωθει προεκταση στο περιστατικο ,ομως ειναι θεωριες δυστυχως και δεν μου αρεσει να επεκτεινομαι σε θεωριες.
θα ψαξω μερικα ειδησεογραφικα sites,μηπως βρω κατι σημαντικο να παραθεσω ,να μελετησουμε:)
WHISPERS OF THE DREAMS