- Πώς να εισάγω εικόνα? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Ερευνες που έχουν μέχρι στιγμής συγγραφεί, και αφορούν το διανοητικό μου επίπεδο, έχουν μυστηριωδώς καταστραφεί, πριν δουν το φως της δημοσιότητας.
Παρακαλώ, μη σχολιάσετε την ανεπιδεκτικότητα μαθήσεως μου, αλλά
PLEEEEEASE!!! HELP ME!!!
Αφού έβαλα τις εικόνες μου στο msn, έκανα όλα τα βήματα που οι ειδήμονες μου έχουν υποδείξει (ATMA, Notis 29).
Παρόλα αυτά, ένα μυστηριώδες μικροσκοπικό τετραγωνάκι με ένα απαγορευτικό <χ> εμφανίζεται...
ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;
.........έκκλιση προς διαχειριστές, διαβάστε το μήνυμά μου,
πριν αυτοκαταστραφώ.
![]()
![]()
![]()
Νομίζω πως κολλάς σε μια πολύ μικρή λεπτομέρεια.
Παρουσιάζεις αυτή τη διεύθυνση ως φωτογραφία.
«http://photo.msn.s8.com/MS8zLzEwNDMwMTU4NjkvMS80MDE4LzE1NS8zMi96bndpNUZ6dzNkdEM3MVZ6RkZHQTZB»
θα πρέπει να προσέχεις πάντα η κατάληξη της διεύθυνσης να είναι “jpg”
αν είναι κάποιες δικέ σου φωτογραφίες που τις μετέφερες σε κάποιο email, θα έπρεπε πρώτα να της μετατρέψεις σε jpg αρχείο με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

amalia, εάν έχεις κάποιες εικόνες που θέλεις να εισάγεις σε μηνύματά σου και δεν έχεις διαθέσιμο κάποιον δικτυακό χώρο να τις "ανεβάσεις" (και να φαίνονται φυσικά όταν καλούνται από άλλους δικτυακούς τόπους... όπως θα κατάλαβες αυτή η δυνατότητα δεν παρέχεται από όλες τις εταιρείες, και οι λόγοι είναι κατανοητοί), μπορείς να τις στείλεις στη διεύθυνση μου (forums@esoterica.gr) και θα τις τοποθετήσουμε στον χώρο του ESOTERICA.gr. Μετά θα σου στείλουμε τα url τους για να τις χειριστείς όπως θέλεις.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Ευχαριστώ όσους ξενυχτάνε και βοηθάνε τους απελπισμένους...
Μία τέτοια είμαι κι εγώ.
Θα δοκιμάσω και να στείλω τις εικόνες σε email στο εσωτερικά, Admin.
Αλλλλλλά...
Επειδή είμαι λίγο ξεροκέφαλη:
Θέλω να μπορώ να τα καταφέρω και με τον άλλο τρόπο. Τον τρόπο του "δικού σου δυκτιακού χώρου".
Κάτι που άρχισα χθες βράδυ. Ως εξείς:
Μπήκα στο MSN, στο
Ολες οι φωτό που έφυγαν από το PC μου, ήταν σε μορφή jpg.
Και όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο Νοτις, αυτό θα έπρεπε να εμφανίζεται και στη διεύθυνση των φωτό.
Θα έπρεπε να κάνω κάποια πρόσθετη επεξεργασία;

Edited by - amalia on 19/01/2003 11:28:02
Θα δοκιμάσω και τις συμβουλές σου Admin, και θα επανέλθω.
Πριν χωνέψει ο AVATAR...
με μια ψηφιακή υπογραφή, που ταιριάζει απόλυτα με τις προσπάθειές μου...
μπράβο μου!!!
.........................
αυτή...που τα κατάφερε!
Στα τράμ, το κενό αυτό στις ράγες οφειλόταν στο ότι, για την κατασκευή τους, χρησιμοποιούνταν τα ίδια εργαλεία και υλικά όπως και για τις προγενέστερες τους άμαξες. Οι άμαξες ήταν φτιαγμένες έτσι ώστε να προσαρμόζονται στα αυλάκια των παλιών χωματοδρόμων της Αγγλίας. Οι παλιοί χωματόδρομοι της Αγγλίας χαράκτηκαν από τους Ρωμαίους, για τις πολεμικές τους άμαξες.
Οι πολιτισμοί μπορεί να καταρρέουν, αλλά τα μέτρα μένουν απαράλλακτα."
Bob Fenster, Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας
αντί άλλων σχολίων παραθέτω αυτά που ο ίδιος ο συγγραφέας κάνει στην εισαγωγή του βιβλίου του :
" Ως είδος, έχουμε εγκέφαλο μεγάλου μεγέθους και , ως εκ τούτου, μιλάμε για τα καλά μας, εξυμνούμε τη διανοητική μας πρόοδο, την ιδιοφυϊα μας που αναδεικνύεται από τις εφευρέσεις μας, τη λαμπρότητα της συνείδησης... Ομως, είμαστε όντως το ανώτερο επίτευγμα της ζωής? Ή μήπως είμαστε απλά η φυλή που ευλογάει τα γένια της περισσότερο απ' οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία του σύμαντος?"
ας το συζητήσουμε λοιπόν...
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Ή μήπως είμαστε απλά η φυλή που ευλογάει τα γένια της περισσότερο απ' οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία του σύμαντος?"
galadriel quote:
Οι πολιτισμοί μπορεί να καταρρέουν, αλλά τα μέτρα μένουν απαράλλακτα
Εδώ έρχεται και η λεγόμενη δύναμη της συνήθεις.
Όταν έχει γίνει ένα μέτρο αποδεκτό, π.χ η απόσταση ανάμεσα στις ρόδες των πολεμικών αρμάτων των αρχαίων ρωμαίων, περότι έχει εξελιχτεί το μεταφορικό μέσο, π.χ. τραίνο, το μέτρο έχει παραμείνει ίδιο, προφανώς γιατί κανείς δεν τόλμησε να αμφισβητήσει την ορθότητα των "προηγούμενων". Η δύναμη της συνήθειας που αποδέχεται άκριτα το οτιδήποτε παλιό και που τελικά καταλήγει στο "να ευλογεί τα γένεια της" γιατί δεν τολμά να σκεφτεί ένα βήμα πιο μακριά: Το τάδε μέτρο, έχει εφαρμογή και λειτουργεί στις συνθήκες της σύγχρονης απαίτησης ?
Πόση δύναμη και αντοχή πρέπει να έχει κάποιος για να καινοτομήσει ? Πόση δύναμη και υπομονή πρέπει να έχει κάποιος, να αντιμετωπίσει όλους αυτούς που θα αντιταχθούν στην καινοτομία του ?
Πόση δύναμη και επιμονή πρέπει να έχει αυτός, που θα αντιταχθούν στην πρόθεσή του, αλλά και πρέπει να ολοκληρώσει την πρόθεσή αποφεύγοντας τα λάθη και τις συμπληγάδεςπου θα συνέτριβαν την πρόθεσή του ?
Οι πιό δύσκολες στιγμές στην ανθρώπινη ιστορία ήταν εκείνες που έπρεπε να παρθεί μια απόφαση που θα ανέτρεπε το μέχρι εκείνης της στιγμής κατεστημένο. Η στιγμή που είπε κάποιος, "θα το κάνουμε έτσι και διαφορετικά από οτι ξέραμε γιατί δεν λειτουργεί πια σωστά έτσι".
Αυτή είναι η αρχή που βασίζεται η εξέλιξη.
Δεν είναι κάθε εξέλιξη σωστή. Ίσως και η κάθε καινοτομία να πρέπει να διαγράφει πρώτα μια πορεία εσωτερικής ζήμωσης και διόρθωσης...
Παρόλα αυτά, εγώ είμαι υπέρ της εξέλιξης.
Ειδάλλως δεν χρειαζόταν ο άνθρωπος να έχει την ιδιότητα να κάνει συσχετισμούς.
Οι συσχετισμοί οδηγούν σε συμπεράσματα, τα συμπεράσματα οδηγούν σε χειρισμούς και οι χειρισμοί σε αποτελέσματα.
Ή κάπως έτσι -τουλάχιστον στη θεωρία...
Και αυτό που λέω είναι η δική μου άποψη.
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
καταρχήν μην επαναφέρω το θέμα του λεξικού γιατί καταλήγει σε κεντρικό κλείδωμα ![]()
.....
για να δουμε τώρα...
quote:
Πόση δύναμη και αντοχή πρέπει να έχει κάποιος για να καινοτομήσει ? Πόση δύναμη και υπομονή πρέπει να έχει κάποιος, να αντιμετωπίσει όλους αυτούς που θα αντιταχθούν στην καινοτομία του ?
Πόση δύναμη και επιμονή πρέπει να έχει αυτός, που θα αντιταχθούν στην πρόθεσή του, αλλά και πρέπει να ολοκληρώσει την πρόθεσή αποφεύγοντας τα λάθη και τις συμπληγάδες που θα συνέτριβαν την πρόθεσή του ?
για αρχή χρειάζεται να έχει κοινή λογική νομίζω.... η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας βασίζεται σε "επιτεύγματα" ανθρώπων που αψήφησαν τους νόμους της κοινής λογικής... προφανώς για να υπάρχει έχει κάποια χρησιμότητα...
οι καινοτομίες σ'αυτό τον κόσμο δεν γεννήθηκαν μέσα από καταστάσεις που απαιτούσαν ιδιαίτερη δύναμη, αντοχές ή πρόθεση...
αλλά από κάτι μικρές, σχεδόν αδιόρατες, λεπτομέρειες που οι περισσότεροι ούτε καν πρόσεξαν στην αρχή... και όταν μεγάλωσαν αρκετά σε μέγεθος ώστε να είναι ορατές η όποια "αντίδραση" δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο....
εξάλλου στις συμπληγάδες τσακίζεται κανείς, αν επιμένει στο ανθρώπινο χαρακτηριστικό της ηλιθιότητας να παριστάνει το καράβι που προσπαθεί να τις περάσει... δεν βλέπω όμως ποτέ να έχει συμβεί το ίδιο και με το νερό...
quote:
Οι πιό δύσκολες στιγμές στην ανθρώπινη ιστορία ήταν εκείνες που έπρεπε να παρθεί μια απόφαση που θα ανέτρεπε το μέχρι εκείνης της στιγμής κατεστημένο. Η στιγμή που είπε κάποιος, "θα το κάνουμε έτσι και διαφορετικά από οτι ξέραμε γιατί δεν λειτουργεί πια σωστά έτσι".
Αυτή είναι η αρχή που βασίζεται η εξέλιξη.
εμένα πάλι μου φαίνεται πως οι πιο δύσκολες στιγμές στην ανθρώπινη ιστορία ήταν αυτές που ο άνθρωπος αρνήθηκε να δεχτεί την εξέλιξη που ήδη είχε συμβεί...
quote:
Και αυτό που λέω είναι η δική μου άποψη.
γιατί καλέ? δεν έχεις ακούσει τα φωτοτυπικά?
που να τρέχει κανείς τώρα να φτιάχνει δική του άποψη....
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
Η σύζυγος ετοιμάζει το φαγητό, ρολό στο φούρνο, το τοποθετεί στο ταψί και πριν το βάλει στο φούρνο, κόβει ένα μικρό κομμάτι από κάθε άκρο.
Ο σύζυγος ρωτάει με απορία: "Γιατί, αγάπη μου, έκοψες αυτά τα δύο κομμάτια;"
"Έτσι φτιάχνουν το ρολό," απαντάει η σύζυγος.
Μετά από λίγο καιρό, πηγαίνει το ζευγάρι στο σπίτι των γονιών της γυναίκας και η μητέρα ετοιμάζει ρολό.
Παρακολουθεί ο σύζυγος και βλέπει πάλι τη μητέρα να κόβει τα δύο άκρα από το ρολό.
Δεν κρατιέται και ρωτάει: "Γιατί, μητέρα, έκοψες αυτές τις δύο άκρες;"
"Έτσι φτιάχνουν το ρολό," απαντάει η μητέρα.
Περνάει ακόμα λίγος καιρός και το ζευγάρι πηγαίνει στο σπίτι της γιαγιάς της γυναίκας, για φαγητό.
Η γιαγιά φτιάχνει ρολό.
Δε χάνει την ευκαιρία ο σύζυγος και παρακολουθεί την ετοιμασία.
Με μεγάλη έκπληξη, όμως, διαπιστώνει πως η γιαγιά βάζει το ρολό στο φούρνο, χωρίς να κόψει τα δύο άκρα.
Της λέει, λοιπόν: "Γιατί γιαγιά δεν έκοψες τις δύο άκρες, από το ρολό;"
"Α, όχι, παιδάκι μου", λέει η γιαγιά, "Τώρα πήρα μεγαλύτερο ταψί."
Ζήσε τη στιγμή!

Ας δούμε άλλη μία τώρα...
"Το 1929, οι εργάτες μιας ρώσικης κολεκτίβας αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειο του εκθρονισμού του Τσάρου Νικόλαου. Σκόπευαν να πιουν, να μεθύσουν και να δουν μια ταινία στο σινεμά.
Δεν υπήρχε αίθουσα προβολής, γι' αυτό επέταξαν ένα μικρό χώρο στο εργοστάσιο. Ο διευθυντής του εργοστασίου τους προειδοποίησε ότι είναι επικίνδυνο να στριμωχτούν τόσοι άνθρωποι σ' ένα χώρο όπου είχε χυθεί βενζίνη στο δάπεδο.
Τον αγνόησαν. Η ταινία συνοδευόταν από τη μουσική ενός μεθυσμένου ακορντεονίστα, ο οποίος έριξε ένα τσιγάρο στο δάπεδο, όπου ξετυλιγόταν το εύφλεκτο φιλμ, γιατί ο άνθρωπος που έκανε τον μηχανικό προβολής δεν ήξερε πως να χειριστεί τη μηχανή προβολής.
Το φιλμ με το νιτρικό άλας δημιούργησε σπινθήρα και άρπαξε όλο το πάτωμα, που ήταν ποτισμένο με βενζίνη. 120 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους..
Ο διευθυντής του εργοστασίου, που τους είχε προειδοποιήσει, έφαγε πολύ ξύλο από τους επιζώντες και υπέκυψε στα τραύματα του.."
τι μας φταίει άραγε και όταν αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες των επιλογών μας αντί να δεχτούμε το φταίξιμο μας βρίσκουμε να τιμωρήσουμε άλλον γι'αυτό...? Γιατί ο "ανεπτυγμένος" ανθρώπινος εγκέφαλος δεν μπορεί να διακρίνει την διαφορά του ακίνδυνου με το επικίνδυνο? γιατί όταν έρθει η ώρα να πληρώσουμε την "ηλιθιότητα" μας την παρακάμπτουμε?
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
quote:
γιατί όταν έρθει η ώρα να πληρώσουμε την "ηλιθιότητα" μας την παρακάμπτουμε?
Πιστεύεις οτι υπάρχουν πολλοί, που θα δέχονταν την τιμωρία σαν φυσικό αποτέλεσμα μιας ασυνέπειας ή παράβασης των κανόνων ?
ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ?
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ???
ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ?
Βρέ σύ, το παράδειγμα της Galadriel ήταν για να σου δείξει πόσο αβασάνιστα έμεινε αυτό το μέτρο, μια που ο κάθε ένας που έφτιαχνε κάτι καινούργιο, βαριόταν να σκεφτεί άν το παλιό κάνει. Μπορεί και να κάνει, αλλά δεν το απέδειξε, απλά το αντέγραψε.
Το πολιτικό κομμάτι με τα αμερικανάκια και "σκυλάκια" δεν κολάει με τίποτα εδώ.
Αν θέλεις να πείς κάτι, κάντο πιο πολύ στον άξονα οτι δύσκολα δέχονται οι άνθρωποι αλλαγές. Αλλά άσε τις ταξικές σου θεωρίες για το διάλλειμα.
Όσο για Σένα Cybermaster μπορείς να θαυμάσεις το Αποκορύφωμα της Ανθρώπινης ηληθιότητας!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ