ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί δεν είμαστε ευτυχισμένοι; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Γιατί δεν είμαστε ευτυχισμένοι; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

notis_2931 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ANTONIOS1997Μέλος
10/12/2002, 12:36:23
quote:
ENAN XORO MESA SE FWS MESA SE KALOSINH MESA SE AGAPH.
ISWS EAN FIAXNAME ENAN TETOIO TOPO ISWS NA EIMASTE EYTYXISMENOI FILOI MOU.

quote:
Αν κάποιος βρει αυτόν τον τόπο μέσα του, τότε τον δημιουργεί και έξω του...απλά και καθόλου ουτοπικά

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΓΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ:

Αν κάποιος βρει αυτόν τον τόπο μέσα του ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝOΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ τότε τον δημιουργεί και έξω του...απλά και καθόλου ουτοπικά

Ή

Αν κάποιος ΧΤΊΣΕΙ αυτόν τον τόπο μέσα του τότε τον δημιουργεί και έξω του...απλά και καθόλου ουτοπικά

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ DARKANGEL 78. ΕΑΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

ANTONIOS1997

""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

10/12/2002, 12:37:02
FILOI MOU GEIA SAS KAI PALY.

THELW NA KANW MIA SYBLIRWSH APO MIA PARAGRAFO POU DIAVASA STON FAOUST
TO GAITE.

THA EITHELA NA EBLEPA ANTHROPOUS PANW STHN GH POU NA AXIZOUN THN KATHE MERA POU ZOUN PANW THS.
NA EINAI AXIOI AYTHS THS YPARXHS.
TOTE THA ELEGA STHN STIGMH POU FEYGEI MHNE EISAI YPEROXH

NOMIZW PWS AYTO EINAI ENA MYNHMA H PEMTOUSIA THS YPARXHS MAS ...
ISWS KAI H KODIKOPOIHSH THS EYTHXIAS.
(AN BOREI KANENAS NA ORISH EYTHXIA)

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

WolffacedΜέλος
12/12/2002, 18:41:15
Ο κόσμος είναι δυστηχισμένος επειδή είναι φτωχός, εργάζεται όλη την μέρα για να ζήσει και δεν έχει τον χρόνο να κάτσει να συζητήσει μαζί σας το νόημα της ζωής.

thothΙδρυτικό Μέλος
12/12/2002, 19:00:47
Σσσσσσςςςςςςς..."Λυκοπρόσωπε", μην φωνάζεις δυνατά γιατί αυτός ο φτωχός λαουτζίκος θα μας ανακαλύψει εμάς τους πλούσιους και χορτάτους που δεν ξέρουμε πως να σκοτώσουμε την ώρα μας και γράφουμε χαζομηνύματα σε αυτό το forum.

Και αν μας ανακαλύψει ποιος μας σώζει;;;

Θα μας κάνουν πλιάτσικο, Παναγίτσα μου (Ιεροσολυμίτισσα), δεν θα μείνει topic για topic

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

astrofegiaΝέο Μέλος
13/12/2002, 10:41:02
πιστεύω ότι όλα στο μυαλό μας είναι.Υπάρχει ένα βιβλίο που λέγετε 'το κλειδί είναι κάτω απ΄το γεράνι(χρόνης μίσσιος).Όταν το δίαβασα είπα:αυτό είναι ευτυχία...έτσι θέλω να ζήσω.
Η ευτυχία είναι για τον καθένα διαφορετική.Είναι το τι ζητάει ο καθένας...και τι θέλει ν΄αποδείξει στον ευατό του ή και στους άλλους.
Το θέμα είναι όμως , αν μ΄αυτό τον τρόπο γίνεσαι ευτυχισμένος ή νομίζεις ότι είσαι.

φιλικά

13/12/2002, 11:50:59
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΘΩΘ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.
Ο ΛΟΓΟΣ ????????????

ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ. (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ)
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ)ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΩΜΑΙ.

ΝΑ ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΠΟΥ ΕΧΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

ddfΜέλος
13/12/2002, 13:01:16
Κοιτάζω τα παιδιά μου και γεμίζω ευτυχία.
Σκέφτομαι τι ΠΡΕΠΕΙ να τους προσφέρω και:
- Αν σκεφτώ παιχνίδια, ρούχα και όλα τα άλλα υλικά αγαθά που οι κάθε λογής διαφημίσεις με "φορτώνουν", μελαγχολώ. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τους τα προσφέρω όλα όσα μου ζητήσουν.
- Αν σκεφτώ ότι έχω στα χέρια μου (έχω;;) μικρά παιδιά που μπορώ να τα κατευθύνω να γίνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, τότε η ευτυχία επιστρέφει. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα καταφέρω όπως το φαντάζομαι, αλλά θα προσπαθήσω.

Darkangel_78Μέλος
14/12/2002, 19:35:34
Καλησπέρα φίλοι μου...

quote:
<<ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ DARKANGEL 78. ΕΑΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ>>

Μη ζητάς συγνώμη αγαπητέ...ούτε εγώ δε θα το έλεγα καλύτερα!!!!! Ίσα-ίσα χαίρομαι που συμφωνείς!!!!

Επιτρέψτε μου ένα σχόλιο σε όσα ειπώθηκαν:

Αγαπητέ Wolffaced,λες να καθόμαστε όλη μέρα σε ένα καναπέ και μέσα στη βαρεμάρα και το τέλμα να γράφουμε μηνύματα για να περάσει η ώρα? Δικαίωμά σου να έχεις τις απόψεις σου αλλά μη νομίζεις ότι κολυμπάμε στο χρήμα!!!!Στη ζούλα γράφω μια πρόταση κάθε φορά,υποτίθεται ότι δουλεύω αυτή τη στιγμή !!!Ακριβώς επειδή όλοι έχουμε τα ζόρια μας και δε ζούμε σε μια αποστειρωμένη γυάλα,ΜΠΟΡΟΥΜΕ να γράφουμε και όχι να αερολογούμε!!

Καλέ μου ddf,να χαίρεσαι τα παιδιά σου κατ'αρχήν...Αν και δεν έχω παιδιά σε κατανοώ απόλυτα.

Επιτρέψέ μου να δώσω ένα μήνυμα ορμώμενη από τα λόγια σου μιας και μιλάμε για ευτυχία...
Θεωρώ πως τα παιδιά δεν είναι κτήμα των γονιών και ούτε τους ανήκουν.Απλώς τα φέρνουν στον κόσμο κάνοντας ένα δώρο σ'αυτό που λέγεται ΖΩΗ...Το μόνο σου χρέος είναι να τα αγαπάς γι'αυτό που ΕΙΝΑΙ και όχι γι'αυτό που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ή ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να είναι...τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους.Αλλά ο προβληματισμός και μόνο αποδεικνύει ότι τα παιδιά σου ΕΙΝΑΙ για σένα πηγή ευτυχίας,όπως και για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο...

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος!!!

quote:
<<ΦΙΛΕ ΘΩΘ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.>>

Καλέ μου Avatargr,με εκπλήσσεις!!!!!
1) Γιατί χρησιμοποίησες ελληνικούς χαρακτήρες!! (εύχομαι ότι πρόβλημα είχες με τον υπολογιστή σου να λύθηκε!!)
2) Είναι κανόνας ντε και καλά να είμαστε ευτυχισμένοι??? Αν ναι,τότε ξέρω ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους που τον έχουν τσαλαπατήσει κανονικά!!!(και γω μαζί τους!!)

Περιμένω τις απόψεις σας!!Ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ddfΜέλος
16/12/2002, 13:28:38
quote:

Καλέ μου ddf,να χαίρεσαι τα παιδιά σου κατ'αρχήν...Αν και δεν έχω παιδιά σε κατανοώ απόλυτα.

Διευκρινίζω την προηγούμενη απάντησή μου:
Ο καθένας μπορεί να βρει την ευτυχία, γύρω του, μέσα του, όπου μπορεί να κοιτάξει ή να σκεφτεί, αρκεί να κοιτάξει σωστά. Και πρέπει να κατευθύνει τη σκέψη του σ' αυτά που είναι προσιτά και σ΄αυτά που είναι απαραίτητα. Όχι σ' αυτά που του επιβάλλονται από άλλους, που κοιτάνε τα δικά τους συμφέροντα. Ο καθένας αν ελαχιστοποιήσει τις ανάγκες-επιθυμίες του σ' αυτά που πραγματικά είναι αναγκαία για τον κάθε ΑΝΘΡΩΠΟ, θα βρεθεί μπρος την ευτυχία. Τότε ΑΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙ.
16/12/2002, 19:53:46
καλησπερα σε ολους
πιστευω οτι η ευτυχια εχει να κανει με το που και το πως την αναζητουμε.Αν την αναζητουμε καπου εξω απο εμας τοτε ακομα κι αν την κατακτησουμε, θα πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι εχει ημερομηνια ληξεως.Συνηθως ειναι η συναισθηματικη επιθυμια που μας οδηγει σ'αυτην αναζητηση.Κι ομως"η βασιλεια των ουρανων εντος ημων εστι".Αν βρουμε την ευτυχια μεσα μας κανεις δεν μπορει να μας την παρει.Δεν εξαρταται απο το τι φοραμαι,με ποιους ειμαστε,με το αν κρυωνουμε κλπ.Αυτη ειναι η γνωμη μου:αναζητουμε την ευτυχια σε κατι εξω απο εμας...κι ετσι της δινουμε ορια...αρχη και τελος...

φιλικα

17/12/2002, 02:56:34
ΓΕΙΑ,ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ,
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,'ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ'!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΙΡΜΟΥΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ-ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΟΡΤΙΝΑ!
Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ,ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ,ΦΕΡΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΟΤ ΤΗΣ COCA-COLA?
ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΩΡΑ ΕΝΑΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΡΑΣΑ-ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,+ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ?...
ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ!
ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ¨¨ "ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ?"-Η-ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ¨¨
"ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ..."
ΟΤΙ +ΝΑ ΓΡΑΨΩ / Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ,ΑΛΛΑ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΧΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...
ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΑΤΜΑ