- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μόνο η Ρωσία και η Κίνα, μπορούν να μας βγάλουν απο το αδιέξοδο...
Απο κει κι έπειτα, περί ευθυνών, όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι,ρε φιλαράκι,ακόμη και εξ ονόματος των προγόνων μας...
Κάποτε θα το καταλάβεις...
quote:
Το ζήτημα είναι φίλε μου allzzaro, ότι αυτό τον χρόνο, θα δούμε πόσο εθνικά υπερήφανοι έιμαστε, καθώς, όλα τα θέματα με την Τουρκία, πρέπει να κλείσουν και με συμβιβασμό μάλιστα...
Ηδη αυτή τη στιγμή ο Νταβούτογλου παίρνει διαταγές απο την Κλίντον.
Οι συζητήσεις είναι ερμητικά κλειστές.
Μέσα απο τις προφητείες αφήνεται να εννοηθεί οτι η Ρωσία και η Κίνα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Δεν φαίνεται φώς ομως..
Το χάσαμε το κορμί,πατριώτη,δλδ...
Τώρα, πάνε για τα υπόλοιπα....
Δηλαδή,τον πλούτο της στερεάς Ελλάδας, άστα τα νησιά...
Εκεί,είναι που θα πάθουμε πατατράκ, αφού νόμος της Ελλάδας,πλέον, καθ υποβολήν ΕΟΚ,είναι οτι για κάθε γεώτρηση,στην Ελλάδα, οι ξένες εταιρίες, έχουν ίδια δικαιώματα, με το ελληνικό κράτος, οπότε, θα τις παρουν όλες , λόγω δύναμης και μέσων, παράδειγμα,κι εμείς θα παίρνουμε ψιχουλα...
Καταλαβες, τι ανευθυνουπευθυνότητα, δέρνει όλους μας;
Κάνουμε λες και είμαστε κοιμισμένοι, κυριολεκτικά....Οι Τούρκοι, έρχονται φιλε,είτε το καλοκαίρι, είτε αργότερα,είναι προγραμμένο, όχι μόνο απο τις προφητείες, αλλά και στα σχέδια της Νέας Εποχής,ώστε η Ελλάδα, να γίνει κοινή πηγή ενέργειας για όλους, μέσω εταιριών, όπως το Κόσσοβο...
Εμείς, όμως, πόσο άνετοι, μπορούμε να ειμαστε, με τη λογική, του ότι "άλλοι φταινε";
Nigel Farage
European Parliament
Meltdown of Euro
Nigel tells Merkel some home truths
Η ΕΕ παίρνει απο μόνη της αποφάσεις ακυρώνοντας δημοψηφίσματα και αγνοώντας το "Όχι" της Ιρλανδίας
Για το Ιρλανδικό Όχι
Επίθεση του Νιγκελ στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου
(ο οποίος δεν ψηφίστηκε απο λαούς. Εδώ αναφέρεται και η Ελλάδα)
Εμείς, βέβαια, ακόμη νομίζουμε ότι είμαστε κυρίαρχο κράτος...
Και σκεφτείτε, δεν τους ψηφίσαμε καν....
Αν δε,βγούν και καλύτεροι,απο όσους είχαμε μέχρι τώρα, τους αλλάζουμε μετά ποτέ;
....Αλλά,πάλι,αν αυτό είναι το σχέδιο;....
Αλλά,δεν είναι αυτός ο άνθρωπος....Αυτός είναι ο ακαθόριστος πολίτης, όχι ο άνθρωπος...Έχει σημασία...
Στα 518, υψηλά το σπρέντ...Ενώ παίρνουμε 90 δις βοήθεια....
Παράλογα, ή πολύ σκληρά παιχνίδια κερδοσκόπων, που πρέπει νακαποια στιγμή, να ξεδοντιάσουμε στην Ελλάδα...
Αρχίζοντας απο το χρηματιστήριο...
Θέμα του "έθνους", που αξίζει να δει κανείς, για να καταλάβει πόσο άχρηστοι και ανευθυνουπεύθυνοι, μας κυβερνάνε...:
"Τέλος, φρένο έχουν βάλει μέχρι στιγμής οι αγελαδοτρόφοι της Ιρλανδίας και της Δανίας στις... άοκνες προσπάθειες των κυβερνήσεών τους να σώσουν το περιβάλλον, προτείνοντας τη φορολόγηση των αγελάδων και συγκεκριμένα των αερίων που αφήνουν, τα οποία και προκαλούν... ανεπανόρθωτη ζημιά στην ατμόσφαιρα. "....
Τόση υποκρισία, απο αυτούς, ή τόση ηλιθιότητα, απο μας;
"Κόκκινη γραμμή η επιβίωση της χώρας", τόνισε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, αργότερα δε είχε συνεχείς συσκέψεις με υπουργούς σχετικά με τις διαβουλεύσεις της χώρας με την "τρόικα" για τους όρους ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης. Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τον οποίο θα επισκεφθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων και θα του ζητήσει να συγκαλέσει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για να τους ενημερώσει σχετικά με την κατάληξη των συζητήσεων με την τρόικα.
Η κρισιμότητα της περίπτωσης, οδηγεί σε μια εθνική συσπείρωση,που τα εθνικά συμφέρονται, κάνουν αναγκαία...
Να δούμε, αν θα φανεί η χώρα μας, έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτή την επίθεση.....
Ειναι θέμα υπευθυνότητας...
η Βουλγαρία, να εκδόσει ...ταξιδιωτική οδηγία, αποφυγής επίσκεψης στη χώρα μας, για τους κατοίκους της,λόγω των χθεσινών γεγονότων....
Δηλαδή εμείς τους θέλουμε να έρχονται και να κλέβουν στη χώρα μας;
Εμεις τους φέρνουμε απο τη χώρα που πεινάνε,ή μόνοι τους;
Αχαριστία μεγάλη και ύποπτη...
Μας δυσφημούν, για να περάσουν τις άδικες για την Ελλάδα, αλλαγές που θέλουν στο Αιγαίο...
Για κανένα άλλο λόγο...
Παράλογοι αυτοί εμείς, όμως, όχι ακόμη λογικοί μαζί τους, για να μάθουν να σέβονται...
Τόση ανευθυνουπευθυνότητα;....
Εμείς, οι πολίτες, τι μαθαινουμε απο ότι γίνεται, τους βλέπουμε πόσο βρώμικοι ειναι;
Ψηφίζουμε ακόμη;...
quote:
Πιστεύει κανείς, ότι είναι τυχαία, η κόντρα και η ένταση στη βουλή;Το πάνε για διάλυση, για να δικαιολογήσουν ότι συμβει....
Τόση ανευθυνουπευθυνότητα;....
Εμείς, οι πολίτες, τι μαθαινουμε απο ότι γίνεται, τους βλέπουμε πόσο βρώμικοι ειναι;
Ψηφίζουμε ακόμη;...
Bαγγέλη καλημέρα!
Τι είναι αυτό φίλε μου , που θα μας πάράσχει την πίστη ή την πεποίθηση αν θες , ότι κάτι -το οτιδήποτε- θ'αλλάξει σε τούτο τον τόπο...???
Τι επί της ουσίας εχει αλλάξει???
Εγώ να δεχθώ , ότι όλοι έχουν τις καλύτερες προθέσεις -που δεν το πιστεύω , αλλα ας το θέσουμε ως βάση συζήτησης και στοιχείο κοινά αποδεκτό- αλλα με προθέσεις καλές και μόνο ... πλασσαρισμένες με όμορφα λόγια , πιστεύεις φίλε μου ότι θσ πσράξουν έργο και θα φέρουν τα οποιαδήποτε αποτελέσματα???
Τούτη η χώρα είναι γεμάτη απο οράματα...προθέσεις και δημοκρατία φίλε μου...όλοι γι'αυτήν μιλούν -μονίμως- και για το καλό του λαού..!
Όλους τους ξέρουμε χρόνια φίλε μου..όλους...αν είχαν ανάστημα και δυνατότητες ηγέτη , θα το είχαν τα έργα τους δείξει...και περιμένουν οι Έλληνες και ελπίζουν , απορώ που και γιατί..???
Δεν υπάρχει καμμιά ορατή ελπίδα φίλε μου...είναι αυτοί όλοι τους που οδήγησαν τα πράγματα εδώ , με τις δυνατοτητές τους ... τόσο μπορούν!
Δεν γνωρίζω αν και απο πού θα εμφανισθεί κάποια ελπίδα...πάντως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στον ορίζοντα και αυτό είναι το πιο απογοητευτικό και το πιο επικίνδυνο...παιδάκια κολλεγίων του εξωτερικού όλοι τους Βαγγέλη...που αναλώνονται σε επικοινωνιακά τρύκ και τίποτ'αλλο!
Αναζητείται ελπίδα φίλε μου...και δεν υπάρχει...!
Σ'ευχαριστώ για την φιλοξενία στο χώρο σου...![]()
soul
Τι να κεράσουμε,φιλαράκι;...
Φίλε μου,δεν λέω, για το τι θα γίνει σαν φυσικό κι επόμενο,
αλλά,σαν απο καιρό μεθοδευμένο και προυπολογισμένο,μεγάλων
κέντρων εξουσίας..Η παγκόσμια κοινότητα, κατρακυλάει,
ολόκληρη,με την Ελλάδα, να την βγάζουν μπροστά,αν και
μέχρι στιγμής, Γερμανια και Ιταλία,είναι οι χώρες
που δεν μπόρεσαν να πληρώσουν, όπως έλεγαν χθες τα
ειδησιογραφικά πρακτορεία, τα δικά τους ομόλογα,όχι η Ελλαδα...Εμείς, ακόμη δεν έχουμε δηλώσει αδυναμία,
αφού το ομόλογο που χρωστάμε,λήγει 19 Μαίου...
Τι συμβαινει, προς τι η ..έκθεση μας;
Μας διαλύουν...
Στη Βουλή, σύντομα, θα υπάρξει ανάγκη για εκλογές και οικουμενική....Κανένα κόμμα δεν θέλει να αναλάβει
το πολιτικό κόστος...Ξέρουν ότι πρέπει να δώσουν, να δώσουν νησιά,κυριαρχικά δικαιώματα κι αυτά, μόνο με αναταραχή περνάμε...Φέρνουν μόνα τους την αναταραχή....Και
το ζήτημα,είναι ότι πριν απο καθε πόλεμο,
έχουμε οκονομική κρίση...
Προδότες, είναι, όχι ανίκανοι, οι ηγέτες μας....
Ειναι πουλημενοι,σε
συμφέροντα και παγκόσμιες κλίκες....
Αλλα,ο κόσμος,ο λαός, θα πει τον τελευταίο λόγο, ως συνήθως....
Η φύση του ανθρώπου,δεν υποτάσσεται,όχι μόνο σωματικά, αλλά,
ούτε και πνευματικά....Θα βγει δυνατότερος ο άνθρωπος,
απο αυτή την κατάσταση...
Απλά, το κόστος, θα είναι βαρύ...
Με μια παγκόσμια φτώχια, όπως είμαστε όλοι,
έτσι καλομαθημένοι, θα δούμε ταπεινωτικά πράγματα,
εξευτελισμό και μηδενοποίηση του ανθρώπου...
Ηδη μιλανε για τον υπερπληθυσμό του ανθρώπου,σαν το
μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης,
όταν κανείς δεν ξέρει τα στάνταρ, αυτού του πλανήτη...
Πάμε για έλγχο και μελετημένες γεννήσεις....
Επιστημνοική φαντασια, ευθεία μπροστά μας, φίλε μου...
quote:Τώρα, Εαρινέ με έστειλες,..ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ, πως ήταν αυτο το καλό;....
Τι να κεράσουμε,φιλαράκι;...
Προδότες, είναι, όχι ανίκανοι, οι ηγέτες μας....
Ειναι πουλημενοι,σε
συμφέροντα και παγκόσμιες κλίκες....
Ποτέ δεν σε αντιπάθησα φίλε μου -αν αυτό πιστεύεις..- αντίθετα συμπαθής μου είσαι , μα μερικές φορές κατορθώνεις και με εκνευρίζεις..![]()
Στο ερώτημά σου τώρα , για το τι θα με κεράσεις , σου απαντώ Βαγγελη:"Το πιο ακριβό θέλω να με κεράσεις..την αγάπη σου..είναι το πάν".
Συμφωνώ μαζί σου στα όσα λές...όταν μιλάς για θέματα εκτός θρησκείας , μου αρέσεις και σε απολαμβάνω...να είσαι καλά φίλε μου!
![]()
![]()
soul
με το συμπάθιο,γιατί,πιστεύεις, ότι υπάρχει μια πλευρά κι όχι
ότι έχεις πολλές και πρέπει να μετρηθούν, κυριολεκτικά, για να καταλήξει κανείς, αμερόληπτα,αλλά και με δεδομένα,δίχως αμφισβητήσεις θέσεων εξ αιώνων...Απο την άλλη,ότι συμβαίνει,
μας αφορά όλους το ίδιο και πολύ μάλιστα...
Οι καιροί,είναι κρίσιμοι και μας πουλάνε κάθε μέρα...Ειναι
εποχή ευθύνης,γιατί,τώρα, θα δούμε, ότι δεν είδαμε ποτέ..
Πολλα στημένα,όπως η επίθεση στην Μαρφίν Εγναντια, αλλά
και η αδιαφορία της αστυνομίας, σε βίντεο που είδα,για να
οδηγηθούν τα πράγματα, σε μια νέα κατάσταση,σχέσης του
πολίτη με την εξουσία, σε ένα παγκόσμιο σύστημα εξουσιας,
που με πρόφαση την κρίση, θα αναλάβει την διακυβέρνηση του
κόσμου...
Απο το ΝΑΤΟ, ακούστηκε πολές φορές, η ανάγκη για ένα κράτος,
ένα ηγέτη...Κι αποτον ΟΗΕ, πάντα, με πρόφαση, τις συρράξεις,
που οι ίδιοι προκαλούσαν και προκαλούν....
Τώρα, όμως, ο πολίτης, καταλαβαίνει, αντιστέκεται με το δικό
του τρόπο, μαθαινει πρώτα κι όταν έρθει η ώρα, πιστεύω θα
είναι εκεί...
Με όποιον τρόπο...
quote:
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, Εαρινέ,επίσης,με εκνευρίζεις,
με το συμπάθιο,γιατί,πιστεύεις, ότι υπάρχει μια πλευρά κι όχι
ότι έχεις πολλές και πρέπει να μετρηθούν, κυριολεκτικά, για να καταλήξει κανείς, αμερόληπτα,αλλά και με δεδομένα,δίχως αμφισβητήσεις θέσεων εξ αιώνων...Απο την άλλη,ότι συμβαίνει,
μας αφορά όλους το ίδιο και πολύ μάλιστα...
Οι καιροί,είναι κρίσιμοι και μας πουλάνε κάθε μέρα...Ειναι
εποχή ευθύνης,γιατί,τώρα, θα δούμε, ότι δεν είδαμε ποτέ..
Πολλα στημένα,όπως η επίθεση στην Μαρφίν Εγναντια, αλλά
και η αδιαφορία της αστυνομίας, σε βίντεο που είδα,για να
οδηγηθούν τα πράγματα, σε μια νέα κατάσταση,σχέσης του
πολίτη με την εξουσία, σε ένα παγκόσμιο σύστημα εξουσιας,
που με πρόφαση την κρίση, θα αναλάβει την διακυβέρνηση του
κόσμου...
Απο το ΝΑΤΟ, ακούστηκε πολές φορές, η ανάγκη για ένα κράτος,
ένα ηγέτη...Κι αποτον ΟΗΕ, πάντα, με πρόφαση, τις συρράξεις,
που οι ίδιοι προκαλούσαν και προκαλούν....
Τώρα, όμως, ο πολίτης, καταλαβαίνει, αντιστέκεται με το δικό
του τρόπο, μαθαινει πρώτα κι όταν έρθει η ώρα, πιστεύω θα
είναι εκεί...
Με όποιον τρόπο...
Κάποιες στιγμές έχω ην αίσθηση , πως οτιδήποτε εντός μας εν-υπάρχει , υπό προϋποθέσεις και εφόσον με σοφία προσεγγισθεί , μπορεί να γίνει παράγοντας θεματικής βελτίωσης φίλε μου...!
Η οργή...ο θυμός ας πούμε , μας φέρνει αντιμέτωπους με τον ίδιο τον εαυτό μας , που μας κάνει προβολή ... πόσο καλά αντιλαμβανόμαστε κάθε εξωτερικό ερέθισμα και πόσο αφήνουμε αυτό να μας υπερβεί και να ταράξει τον εαυτό μας .... θέτοντάς μας , υπο την ομηρία άσχημων συναισθημάτων και με αποτελέσματα δυσάρεστα έως και εξοντωτικά για μας τους ιδίους...!
Τελικά εμφανίζουμε την "απαιτούμενη αγάπη και σεβασμό" έναντι του εαυτού μας Βαγγέλη...αξίζουμε αυτό που μας δωρήθηκε και στο οποίο ενοικούμε..???
Έχω την αίσθηση , πως αν μπορέσουμε να απαντήσουμε σε θεμελιώδεις και απλές ερωτήσεις , τότε θα δώσουμε βήμα στον εαυτό μας , για μια πορεία καλύτερη και που θα μας οδηγήσει σε μια πιο όμορφη ζωή και σε έναν καλύτερο εαυτό...εξ'αλλου -έχω την αίσθηση- ότι αυτό αποτελεί κοινό ζητούμενο και πρωτεύον..!
soul
Εδώ μετράει η υπευθυνότητα...Λίγων, ή πολλών, απαιτείται υπευθυνότητα...
εαυτούς τους δεν αντέχουν, θέλουν να μας πουν;..Τόσο υποκρισία;
Ποιός τους στηρίζει στην εξουσία,αν όχι η διαφθορά;..
Πάλι ο λαός, θα την πληρώσει,για τα μεγάλα λόγια και την ανευθυνότητα, των υποτίθεται υπευθύνων...
Τρελοκομείο,ή παράνοια;...
Μετά το καψόνι και το ρεζιλίκι,στην χώρα μας,τελικά, όλη η Ευρώπη, έχει οικονομικό πρόβλημα.....Εμένα αυτό που με κρατάει σε αγωνία,είναι το τι μέτρα θα λάβουν οι άλλες χώρες,για να ξεπεράσουν την κρίση...
Εμείς,γονατίσαμε,ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΘΥΣΊΕΣ, Ή ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΈΤΟΙΜΑ;,....