- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ
Όλα ήταν ήσυχα και τίποτα δεν έδειχνε να μην είναι στην θέση του. Η φεγγαρόλουστη βόλτα στην κοίτη του ποταμού ήταν απόλαυση.
Τα συναισθήματα ανάδυαν ένα άρωμα γαλήνης και οι σκέψεις έφευγαν μακριά χωρίς κανείς να τις προσέχει. Τώρα ο κόσμος είχε χάσει την συνηθισμένη του υφή και τα πράγματα έπλεαν ολόφωτα τριγύρω. Μια μικρή στάση είναι ότι πιο ιδανικό για να συμπληρώσει κανείς αυτή την ησυχία. Η καρδια έδινε παλμικά όλη της την ζωντάνια στο σώμα που λαχταρούσε να νιώσει την ζωή να περνάει μέσα της χωρίς την ανάγκη να προσπαθεί να κάνει τίποτα, απλά, να νιώθει την ζωή.
Μέσα από την σκιά ξεπρόβαλε ένα όν με ανθρώπινη μορφή, όλο ζωντάνια. Χαμογελαστό και με καλοσυνάτα μάτια προχώρησε προς το μέρος μου. Φόβος δεν υπήρχε. Υπήρχε η άμμεση ανταπόκριση στο καινούργιο. Αυτή η καλοσυνάτη μορφή σε κάθε της βήμα, έχανε την ομορφιά της και τα γηρατιά άρχισαν να δείχνουν τα σημάδια τους. Η μεταμόρφωση ήταν εντυπωσιακή. Λες και ένας χρόνος ήταν 3 δευτερόλεπτα.
Στο τέλος ένας σκελετός στεκόταν μπροστά μου και ήσυχα κάθησε απένατί μου. «Η μορφή είναι εφήμερη» είπε με γαλήνια φωνή που ακουγόταν κατευθείαν μέσα στο κεφάλι μου. «Η αλήθεια δεν βρίσκεται σ’ αυτά που βλέπεις, αλλά ούτε σε αυτά που μπορείς να συλλάβεις. Δεν έχει τέλος γιατί δεν έχει αρχή. Δεν είναι μέσα, ούτε έξω από οτιδήποτε, επειδή αυτή ΕΙΝΑΙ. Πως μπορείς να αναζητήσεις την αρχή και πως να περιμένεις να φτάσεις κάπου, αφού τέλος δεν υπάρχει. Άσε το ποτάμι να σε οδηγήσει στον Ωκαιανό. Μην αντιστέκεσαι απλά χαλάρωσε και αφέσου. Η ζωή γυρνάει στην ζωή.»
Μπροστά στα μάτια μου, ο σκελετός γίνεται σκόνη, χωρίς κανένα σημάδι της ύπαρξής του. Μετά από αυτό η ησυχία συνεχίστηκε χωρίς να υπάρχει το ίχνος κάποιου για να την ακούσει.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Εχω μαθει απο τα σεμιναρεια που επερνα μερος ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ (ΔΑΣΚΑΛΟΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΕΙΔΗ ΓΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ , ΣΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ , ΒΟΥΔΙΚΟ και λοιπα.
ΟΠΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ = ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ AIR FRANCE ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 210 ΑΤΟΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ , ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ , ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΕΙΑ ΣΑΣ ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ , ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ?
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΥΣΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?
ΕΡΩΤΩ ?
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
quote:
Παρακαλω να σας ρωτησω κατι που μου ερχετε φυσικο στο μυαλο μου.
Εχω μαθει απο τα σεμιναρεια που επερνα μερος ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ (ΔΑΣΚΑΛΟΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΕΙΔΗ ΓΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ , ΣΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ , ΒΟΥΔΙΚΟ και λοιπα.
ΟΠΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ = ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ AIR FRANCE ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 210 ΑΤΟΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ , ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ , ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΕΙΑ ΣΑΣ ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ , ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ?
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΥΣΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?
ΕΡΩΤΩ ?Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Δεν χρειάζεται και υπερφυσικές δυνατότητες για να ξέρεις πως θα πεθάνει κάποιος αύριο...
Ξέρουμε ότι όταν κάποιος διψάει και δεν έχει νερό αρρωσταίνει και κινδυνεύει να πεθάνει.
Ξέρουμε ότι όταν κάποιος πεινάει και δεν έχει φαγητό αρρωσταίνει και κινδυνεύει να πεθάνει.
Γιατί δεν κάνεις κάτι για τα παιδιά της Αφρικής; Μακριά; Για τους φτωχούς και τους άστεγους εδώ;
Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τους άλλους ανάλογα με το επίπεδο του. Και εδώ ισχύει το αν δεν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τον εαυτό του πως να βοηθήσει και τους άλλους...
Τους αρρώστους θα τους γιατρέψει ένας γιατρός, όχι ένας μάγειρας. Ο μάγειρας θα ετοιμάσει φαγητό για τους πεινασμένους.
Οπότε φίλε cody30 μη ζητάς από τους μάγειρες να κάνουν την δουλειά του γιατρού. Απλά δεν γίνεται.
Υ.Γ. Και μια ερώτηση-συμβουλή: Γιατί πιστεύεις τόσο εύκολα ότι σου πούνε οι άλλοι; Σου είπαν ότι κάποιος συνειδητοποιημένος μπορεί να δει το μέλλον από το αστρικό κτλ. Γιατί απλά πιστεύεις ή απορρίπτεις σαν οπαδός; Πειραματίσου, δοκίμασε για τον εαυτό σου και βγάλε το δικό σου συμπέρασμα. Αυτό λέγεται επιστημονική μέθοδος.
Φίλε cody30 ακόμα δεν μας έχει ξεκαθαρίσει αν είσαι χριστιανός ή τέλος πάντων θρησκευόμενο άτομο ή ορθολογιστής επιστήμονας . Θέλω να ξέρω για να σου δώσω μια απάντηση ανάλογη σε αυτά που καταλαβαίνεις.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Οσων αφορα αυτα που ρωτανε δυο φιλοι μας απαντω οτι δεν εχω ουτε κουραγιο ουτε δυναμη να απαντησω , ειμαι πολυ κουρασμενος και ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΤΟΣΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ .ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ?ΤΟΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ?ΤΟΣΗ ΟΡΕΞΗ?
Λοιπον αυτο που θελω ομως να ΞΑΝΑΠΩ ειναι = ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ-ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ? Δεν πεθαινουν καθημερινα 240 ατομα με την μια , δεν πεφτουν αεροπλανα καθημερινα , δεν ειναι το ιδιο με τον θανατο απο ενα μηχανακι.
Αυτο που θελω να πω ευθεως ειναι = ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ , ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ(οπως ειναι τα ονειρα και η δυνατοτητα των να ελενχονται απο το συνηδητοποιημενο μυαλο μας οταν κοιμομαστε) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΡΥΣΚΕΙΑ , ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΡΥΣΚΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟΝ Κ.ΣΑΜΑΕΛ, κυριος να σου πετυχει.
Σας ξαναλεω δεν ειμαι κανενας φωτισμενος για να απαντησω στα ερωτηματα σου φιλε μου , ουτε μπορω να πω τι ειμαι για να ξερεις και εσυ υπηρετη τι να μου απαντησεις.ΕΔΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ.
Θελω ομως να πω με καθε θαρρος οτι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.
θα με πειθατε εαν για παραδειγμα δραστηριοποιουσασταν πρακτικα και αποτελεσματικα.ΝΑ ΣΩΖΑΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ , ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΕΣ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ.Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κ.ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ , ΟΠΑ ΡΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ , ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ?
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ , ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ STEVANOVITCH ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ , ΚΑΝΕΙΣ!ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ,
ΠΡΩΤΑ - πιστε με οτι ειστε αληθινοι σε αυτα που λετε με ΠΡΑΞΕΙΣ!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ - μεχρι να το κανετε αυτο θα λεω και θα ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ , ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!
quote:
ΠΡΩΤΑ - πιστε με οτι ειστε αληθινοι σε αυτα που λετε με ΠΡΑΞΕΙΣ!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ - μεχρι να το κανετε αυτο θα λεω και θα ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ , ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!
Φίλε Cody30,
ΠΡΩΤΑ - Γιατί να σε πείσουμε;
ΔΕΥΤΕΡΟΝ - Έχεις πλήρη ελευθερία να λες ότι θέλεις!
Edited by - Chela on 05/06/2009 08:25:32
Φίλε cody30
Θα έλεγα όχι μόνο που είναι ο Κ. Σαμαελ όπως λες ,αλλά που είναι ο Βούδας, Ο Κρισνα, Ο Χριστός , Ο Μαχαβιρα και πολλοί άλλοι και αν θες κάτι πιο γενικευμένο που είναι ο Θεός;;;;;;!!!
Τι έχεις να απαντήσεις σε αυτό.
Ποιος είναι υπεύθυνος; Ο Θεός που άφησε να συμβεί αυτό ή η επιστήμη που προχώρησε την τεχνολογία και έφτιαξε αεροπλάνα και κάποια από αυτά πέφτουν.
Αν δεν είχαμε ανακαλύψει το αεροπλάνο αυτοί οι άνθρωποι θα ζούσαν τώρα; ή έπρεπε να χαθούν; Και αν ναι γιατί; Και αν ο Θεός είναι υπεύθυνος πως μπορούμε εμείς να ξέρουμε πως σκέφτηκε να πάρει αυτή την απόφαση; Και αν …..
Και αν δεν υπάρχει ο Θεός εμείς τι φταίμε;(αστείο)
Και ποια η σχέση όλων αυτόν με την Αστρική προβολή για την οποία μιλάμε;
Αυτόν το δάσκαλο τον STEVANOVITCH αφού δεν έκανε τίποτα για να μην πέσει το αεροπλάνο γιατί τον πιστεύεις;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Αν δεν ητανε αεροπλανο , θα μπορουσε να ητανε ο σεισμος του 99.Φταινε οι ανθρωποι που κτισανε τις πολυκατοικιες ετσι?Μηπως να ζουμε σαν τα σκυλια στο δρομο καλυτερα?
Και τωρα γιατι ολα αυτα εχουν σχεση με την αστρικη προβολη?
ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΝΩΩ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ - ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ - ΑΜΕΣΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗ.
Κανετε κατι που να εχει σχεση με τον ΚΟΣΜΟ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ , ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ)
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ.
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ?ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ?Π-Ο-Υ Ε-Ι-Σ-Τ-Ε Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ?
Και ξαναρωταω , ητανε εδω ο ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ (ακου ονομα μη χ...ω) και δεν ηρθε να μας δει ενω παρακολουθουσαμε την δικη του διδασκαλεια και διαβαζαμε το δικο του βιβλιο!
Τι νομιζει οτι ειναι?Δεν καταλαβα δηλαδη!
ΟΧΙ κυριοι , κοροιδευετε τον κοσμο , αυτο κανετε!
Πιστε με για το αντιθετο, ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΓΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!ΦΑΝΕΡΩΘΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
Αυτα!
Φίλε cody30
Νιώθω μια συμπάθεια για το άτομο σου. Ξέρω ότι δουλεύεις σκληρά. Έχω δουλέψει χρόνια στην οικοδομή και ξέρω πως είναι να γυρνάς στο σπίτι εξαντλημένος. Επίσης καταλαβαίνω πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σου για να γραφείς εδώ.
Αν σου μιλάω με κάποιο τρόπο δεν το κάνω για να στην πω, αλλά για να σε βάλω να σκεφτείς αυτά που λες από μια άλλη οπτική. Το ύφος σου δεν με ενοχλεί ξέρω ότι κατά βάθος έχεις χιούμορ.
Θέλω να πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή. Δεν θυμάμαι να είπε κάποιος ότι μπορεί να δει το μέλλον με ακρίβεια και οπότε θέλει, έτσι ώστε να επέμβει στο αμέσων παρών.
Δεύτερον αν θες απαντήσεις πρέπει να μπεις στην διαδικασία του διαλόγου και των αποδείξεων. Οπότε σου ζητώ τις αποδείξεις για το πρώτο μου ερώτημα.
«ποιος είπε από εδώ μέσα ότι μπορεί να δει το μέλλον, με ακρίβεια και οπότε θέλει, έτσι ώστε να επέμβει στο αμέσων παρών ή τέλος πάντων να επέμβει.»
Θέλω να σου πω ότι έχεις μια εσφαλμένη εντύπωση για την Γνώση και για τον δάσκαλο Σαμαελ. Ξέρω ότι ήσουν μέλος κάποτε και μου κάνει εντύπωση αυτή σου η αλλαγή.
Θ α ήθελα αν και εσύ θέλεις να το συζητούσαμε αυτό αλλά όχι σε αυτό το τοπικ αλλά στο Σαμαελ Αουν Βεορ.
Πάντως ζώντας μέσα στην οικογένεια μου με τις γνωστικές διδασκαλίες, το μονό που δεν έχουμε δει είναι ότι ο δάσκαλος μας διδάξει να είμαστε σεξιστές. Πως έφτασες σε αυτά τα συμπεράσματα όταν ο ίδιος ο δάσκαλος τονίζει την αξία της οικογένειας ή του ζευγαριού μέσα από τον τέλειο γάμο.
Επίσης μας μίλησε για τρεις τύπους σεξουαλικότητας.(μερικά αποσπασματα από τον τέλειο γάμο)
1. "ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ. Να εννοήσετε σαν ανθρώπους της κανονικής σεξουαλικότητας εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν σεξουαλικό συμπλεγμα κανενός είδους. Η σεξουαλική ενεργεία διαιρείτε σε τρεις διαφορικούς τύπους:
Πρώτο στην ενεργεία που σχετίζετε με την αναπαραγωγή της φυλής και την υγειά του φυσικού σώματος, γενικά.
Δεύτερο στην ενεργεία που σχετίζετε με τις σφαίρες της σκέψης του συναισθήματος και της θέλησης.
Τρίτον στην ενεργεία που σχετίζετε με το θεϊκό πνεύμα του ανθρώπου.
Η κανονική σεξουαλικότητα είναι το αποτέλεσμα της πλήρους αρμονίας και ομόνοιας όλων των άλλων λειτουργιών."
2. ΥΠΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ. Εδώ υπάρχουν δυο σφαίρες ,μια της ΛΙΛΙΤ και μια της ΝΑΕΜΑ. Στην ΛΙΛΙΤ ή ΛΙΛΙΘ ανήκουν τα άτομα της ομοφυλοφιλίας. Άτομα που μισούν το σεξ και απομακρίνονται από αυτό σαν καλόγεροι οι μοναχές.
Στην σφαίρα της ΝΑΕΜΑ έχουμε τις εκτρώσεις, άνθρωπος που αγαπούν τον αυνανισμό, ανθρώπους που ευχαριστούνται να βασανίζουν άλλους ανθρώπους, τα σεξουαλικά εγκλήματα , παιδοκτονίες, πατροκτονίες μητροκτονίες ,αυτούς που ευχαριστιούνται να ταλαιπωρούν τον άνθρωπο που αγαπάνε , την ομοφυλία των γυναικών, την πορνεία, την μοιχεία.
Στην ψυχολογική σφαίρα της ΝΑΕΜΑ βρίσκουμε αυτούς που λένε «η προσβολή ξεπλένετε με αίμα» «σκότωσα για την αντρική τιμή» και πολλά αλλά.
3. ΥΠΕΡΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ. Είναι το αποτέλεσμα της μεταβολής των σεξουαλικών ενεργειών. Ο Χριστός, ο Βούδας, ο Δαντης, ο Ζωοροαστρης ,ο Μωάμεθ ο Έρμης, ο Κετσαλκοατλ και πολλοί άλλοι δάσκαλοι έγιναν υπερσεξουαλικοί.
Ο υπερσεξουαλικός δεν έχει τίποτα από τον υποσεξουαλικό και τον κανονικά σεξουαλικό . Πως λοιπών φίλε cody30 κάποιος που διδάσκει την υπερσεξουαλικότητα είναι σεξιστής;
Μην μου βάλεις πάλι την ίδια κασέτα. Ξέρεις εσύ.![]()
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 10/06/2009 10:05:24
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 10/06/2009 10:08:53

In anticipation of my resurrection...
Ηθελα να μιλήσω για τα παιχνίδια μυαλού, για την πρόσληψη μυνημάτων από τον εγκέφαλο και τη μετάφρασή τους από το υποκείμενο, καθώς και το ρόλο που μπορεί να παίζει η γλώσσα (λεξεις, γλώσσα σώματος, χροιά φωνής) στην επικοινωνία.
Ασχολούμαι αρκετό καιρό με αυτά, και ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
To να είσαι σε θέση να προβλέπεις είναι το να είσαι σε θέση να ελέχγεις.
~Animis opibusque parati~
Πολύ ενδιαφέρων θέματα αυτά που αναφέρεις .
Δεν θα ήθελες όμως να κάνεις μια πιο λεπτομερή εισαγωγή για όλα αυτά, μιας και όπως λες … «Ασχολούμαι αρκετό καιρό με αυτά»…