- ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...
ego eimai to fos tou skotous
πριν από ενάμιση χρόνο είχες ανοίξει στην ενότητα "Απόψεις, Προτάσεις κ.α." ένα παρόμοιο θέμα:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΣΕΩΝ
όπου και πάλι είχες δώσει κάποια προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας για τη δημιουργία ομάδας μεταφυσικών ερευνών.
Σου είχαμε γράψει ήδη από τότε εκτενώς την άποψή μας για το περίεργο του θέματος. Αν και είχες συμφωνήσει, ξαναμπαίνεις μετά από 1μιση χρόνο για να κάνεις το ίδιο πράγμα. Αυτή η περίεργη συμμετοχή είναι τουλάχιστον καταχρηστική, αν όχι ύποπτη.
Και τα δύο θέματα (το παλαιότερο και το παρόν) απενεργοποιούνται και έχουν γίνει επεμβάσεις αφαίρεσης των email και τηλεφώνων που αναφέρονται. Επίσης, το παρόν θέμα θα μεταφερθεί στη ΣΑΛΑΤΑ, αν και παραμένει εδώ για λίγο για λόγους ενημέρωσης.
Σημ:
Σε περίπτωση που θέλει ο θεματοθέτης να ενημερώσει για οτιδήποτε επί του θέματος, παρακαλούμε να μην ανοίξει νέο θέμα, αλλά ας μου στείλει ένα email.

Μεταφορά θέματος στο " "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων... "
από το "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά."
--------------------------------------------------------------------------------
Μήπως τί δώρο να μου πάρεις για τη γιορτή μου;
Βρε κουτό, μη στενοχωριέσαι - θα σου δώσω εγώ έναν λογαριασμό τραπέζης και θα τα βάλεις εκεί τα λεφτά, πού να ψάχνεις τώρα για δώρα...
Εντάξει, καλύτερα τώρα...;;;!!!

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!

Οπότε φίλε elo, δεν την γλιτώνεις - παρέα με το γιο σου θα 'μαι να σας κατουράμε μέσα απ' τα pamperίνια μας!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Το παμε άλλωστε, δεν το παμε;
Τώρα τελευταία, αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι με το πρωινό....ξύπνημα!
Με αποτέλεσμα να πίνω την πρώτη νου φραπεδιά στο...αυτοκίνητο!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:Το 'χουμε εμπεδώσει αυτό. Αλλά επειδή ξενυχτάς για καλό σκοπό
Το παμε άλλωστε, δεν το παμε;
Τώρα τελευταία, αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι με το πρωινό....ξύπνημα!
, άντε βρε σε συγχωρούμε!

Εύχομαι να έχετε όλη μία πολύ καλή χρονιά
γεμάτη καλές στιγμές και:
- Απίστευτες ερωτικές σχέσεις..!
- Αξέχαστους οργασμούς..!
- Ασύλληπτο sex..!
- Και να δουλεύετε τις μισές ώρες με τριπλάσιο μισθό!!!
http://images.static.halloweenexpress.com/images/imagecache/221-300-ua88007.jpg" border=0>
![]()
Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

quote:
loukritia - Οπότε φίλε elo, δεν την γλιτώνεις - παρέα με το γιο σου θα 'μαι να σας κατουράμε μέσα απ' τα pamperίνια μας
Ωχ όχι, σε παρακαλώ καλή μου loukritia δεν αντέχω άλλο πια να αλλάζω pampers...

Φίλε Krios, ούτε εγώ μπορώ να ξυπνήσω εύκολα το πρωί με αποτέλεσμα να μην πίνω καθόλου καφέ στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο.
Παλιότερα βέβαια σηκωνόμουν στις 5:30, ετοιμαζόμουν με την άνεση μου, έκανα τον καφέ μου, κάπνιζα το τσιγάρο μου ήσυχα κι ωραία κλπ.
Τώρα σηκώνομαι κατά τις 6:15 - 6:30 κι όπου φύγει - φύγει! ![]()
![]()
Από την άλλη, μπορεί να είναι διάφορες οι αιτίες που δεν σηκώνεται ένας άνθρωπος εύκολα το πρωί, είτε βιολογικοί είτε ψυχολογικοί κλπ.

In anticipation of my resurrection...
Εδώ που τα λέμε το πρωινό ξύπνημα χειμωνιάτικα δεν είναι και το ποιο ευχάριστο, ειδικά όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς, χωρίς να έχει ξημερώσει, με κρύο και βροχή…χα, χα …
..ακούγομαι λες και περιγράφω ταινία του ξανθόπουλου ..![]()

Ώρα για το δεύτερο για μένα καφεδάκι της μέρας, θέλει κανείς;

ελλειψα, λογω πολλων δουλειων! αυτες τις 2 μερες, δουλεψα αρκετα ![]()

Άντε ρε φιλαράκια και περίμενα να βρω κανένα φραπεδακι για να πιω, πάλι μόνος μου θα το φτιάχνω…![]()