- Μία βαθιά φιλοσοφιμένη ιστοριούλα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Η ιστορία λεγεται"Το Γυάλινο Βάζο".
Enjoy!

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
23:11:33!!!!!!

ΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ
ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
Αναυδη!
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Τυχεροί οι μαθητές...
¨ΑΡΓΩ¨ γιατί δεν βιάζομαι και η Ψυχή μου λαχταρά πάντα ταξίδια...
quote:
πάντα υπάρχει χώρος για δυό μπυρίτσες
'
'
Και τι γίνετε με αυτούς που απλά δεν έχουν ανάγκη απο τις πέτρες και τα βότσαλα γιατί κινούνται σε άλλες σφαίρες?
Μα είναι άμμος φίλοι μου...λεπτόρευστη άμμος που υπεισέρχεται παντού και σιωπηλά μα επιτυχώς καλύπτει όλα τα κενά.
Και είναι τόση πολλή η άμμος σε αυτά τα άτομα που δε χρειάζονται τίποτε άλλο...ούτε καν τις 2 μπυρίτσες
Νά' σαι καλά 1900. Πολύ διδακτική ιστορία!
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Edited by - reptilesalonica on 08/10/2003 03:36:05
quote:
Πάντα θα υπάρχει χώρος για γνώση και σπουδές...
ΚΙ'ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;
ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ "ΦΙΛΟΣΟΦΟ" ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΩΣ ΔΕΝ Θ'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ...
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΠΕΡΝΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ...ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟ...
ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ" ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ "ΣΥΝΤΑΓΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΗ...
ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ;
ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΟΕΣ ΑΥΤΗΣ;
ΜΗΠΩΣ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΜΦΥΤΗ...
ΑΡΑ;ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΑΖΟ "ΠΕΤΡΕΣ;"
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ;
Ε,ΟΧΙ!!!
ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!!
ΕΓΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΝΑΧΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ...ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
θα σας πω και εγω μια ιστοριουλα κινεζικη
ηταν ενας πολυ σοφος γεροντας σε ενα χωριο ,οπου πηγαιναν ολοι και τον ρωταγαν ,επαιρναν τις συμβουλες και την γνωμη του για τα προβληματα τους.
ενα μεσημερι επισκεπτεται το σπιτη του μια γυναικα που ειχε πριν απο λιγο καιρο φερει στον κοσμο ενα πιτσιρικακι,προχωραει στην αυλη του σπιτιου οπου καθοταν ο γεροντας:)
αφου ρωταει αν μπορει να τον απασχολησει ,εκεινος χαμογελοντας της γνεφει καταφατικα.
αφου λενε τα τυπικα,του εξιστορει το γεγονος της υπαρξης του νεου ανθρωπου και τον ρωταει για το παιδι της τι θα γινει οταν μεγαλωσει,..
αν θα ειναι ευτηχισμενο..,αν θα εχει μια καλη δουλεια...,αν θα κανει οικογενεια ,...ενα σωρο αν.
την ακουει ο γεροντας με μεγαλη προσοχη και αφοσιωση μεχρι να τελειωσει αυτα που ειχε να του πει.
την κοιταει στα ματια ,παιρνει ενα μικρο ξυλαρακι και αρχιζει να γραφει στην αμμο ,της λεει πως για καθε "αν" διπλα απο την καθε ερωτηση θα βαζει τον αριθμο 0,...στο τελος αφου εγραψε τις ερωτησεις ειχε συγκεντρωθει ενα κατεβατο απο τον αριθμο 0.
στην συνεχεια κατω απο τις ερωτησεις ο γεροντας προσθετει την λεξη υγεια και κατω απο τους αριθμους-διπλα στην υγεια τον αριθμο 1 ..μετα αρχισε να διαγραφεi την τελευταια γραμμη.....
χωρις υγεια ολα τα αλλα ειναι ..0 της απαντα
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
υ.γ συγχωρεστε με αν δεν το μετεφερα τοσο καλα,το ειχα ακουσει πριν απο παρα πολυ καιρο και μου ηταν δυσκολο να το μεταφερω ακριβως οπως μου το ειχαν πει αρχικα. και παλι συγνωμη.
Edited by - manos on 14/10/2003 22:26:08
Φίλη Καποδίστρια
Τον έθαψες τον δασκαλάκο.
Νομίζω οτι παρεξήγησες λιγο την ιστορία.
quote:
ΘΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ;
Όχι, ποιος απέρριψε τη γνώση; Όλα χρειάζονται για να γεμίσει το βάζο
quote:
θα υπάρχει χώρος για γνώση
Γράφεις:
quote:
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΜΦΥΤΗ
Μήπως η περιέργια και η αναζήτηση της γνώσης δεν είναι εμφυτη τάση του ανθρώπου;
quote:
ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ
Απ' οσα ζώ και βλέπω μαλλον αντίστροφη σειρα εχουν οι προτεραιότητες του κόσμου απ'αυτην που δίνει ο καθηγητής:
Πάνω απ' όλα οι περισσότεροι βαζουν την εξασφάλιση της καριέρας τους
και την απόκτηση οσο το δυνατόν περισσότερων υλικών αγαθών.
Δεν αναζητάμε πλέον φίλους αλλα οπαδούς και
γνωριμίες συμφερόντων αντι πραγματική φιλία.
Όσο για σύντροφο και οικογένεια ε δε βαριέσαι, αρκει να έχουμε καποιους να μας θαυμάζουν, δεν είναι ανάγκη να μας αγαπάνε.
Αυτό είναι το κατεστημένο.
quote:
ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ;
ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΟΕΣ ΑΥΤΗΣ;
Η γνώση έκανε πιο ευκολη τη ζωή μας, την εκανε όμως καλύτερη;
Σκεπτόμενος αυτά βλέπω το κόσμο γύρω μου.
Αν θέλεις κανε και συ το ίδιο και πες μου, πως βλέπεις τον κόσμο που ζεις;
Έναν κόσμο γεμάτο απο γνώση και πληροφορίες, αλλα άδειο απο ζωτική ουσία.
Καποιος είχε πει: "Ιδου εγω με τόσα φώτα, μωρός και βλαξ οσο και πρώτα"
Έναν κόσμο που μετά απο΄τόσες γνώσεις θα πρεπε να γίνεται καλύτερος, ενώ πάει απ'το κακο στο χειρότερο.
Φυσικά και χρειάζεται η γνωση. Η γνώση όμως είναι απλά ένα εργαλείο, όχι ο κόσμος ολάκερος. Εργαλείο που δεν έχουμε μάθει να το χρησιμοποιούμε σωστά.
Και πες μου εσύ τώρα, τι να την κάνεις τη γνώση αμα δε μπορεις να τη μοιραστείς μ' αυτους που αγαπάς. Αν δε μπορείς να τη μοιραστείς με τους φίλους σου, μ'αδελφικά πνευματα που το καθενα θα χτίζει κι απο ένα σκαλί, κι όλοι μαζι μια σκάλα προς την αλήθεια.
Φαντάσου να έχεις μεινει μόνο με τη γνώση
Τωρα φαντάσου μια ζωη με καλούς φίλους, τον σύντροφό σου, την οικογένειά σου
Ποια εικόνα σου φαίνεται πληρέστερη;
Αν δεν ειναι η μεγαλυτερη προτεραιότητα, ικανοποίηση και ανάγκη το να δίνεις αγάπη (που πιστεύω οτι και συ έχεις πολύ να δώσεις, το καταλαβαίνω απ' αυτα που γράφεις εδώ στο εσοτερικα)και να παιρνεις αγάπη χωρις καμία ιδιοτέλεια, η μόνη αγνή ευτυχία, τότε τι είναι;
Η στείρα γνώση;
Δε νομίζω
Ελπίζω να μη φανατίστηκα πολύ![]()
Να 'σαι καλά

Edited by - 1900 on 15/10/2003 01:31:26
ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΟΛΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ!ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΝ...
THE ROLLING STONE
Εσύ Φίλε Αέναε γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξος; Όλοι κάποια στιγμή απογοητεύομαστε από τη ζωή και γενικότερα από τον κόσμο και την κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε. Σκέψου θετικά και ψάξε τις όμορφες πλευρές της ζωής.
Όσο για τις άκαρπες πνευματικές σου αναζητήσεις, νομίζω πως είσαι σε καλό δρόμο αφού αναζητείς και ήδη ανακάλυψες το site του esoterica. Στην τελική για τους περισσότερους από εμάς είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα και να αποφασίσουμε τί είναι σωστό και τί δεν είναι. Απλά αναζητούμε και αυτό που μας εκφράζει το υιοθετούμε χωρίς όμως να επαναπαύομαστε αλλά συνεχώς αναζητώντας κάτι παραπάνω.
Φιλικά,
Lunar.
Πραγματικά ήταν μια πολύ διδακτική ιστορία και συμφωνώ με το δάσκαλο 100%, μα είναι για όλους αυτή η σωστή σειρά?
Τι να κάνουν όλοι αυτοί που χάνουν τις πέτρες από ένα ειρωνικό χαμόγελο της Μοίρας?
Δεν θα κρατηθούν από τα βότσαλα και την άμμο για να μην τρελαθούν?
Δεν θα πιούν και μερικές μπυρίτσες για να πνίξουν το πόνο τους?
Αυτά τα λίγα από κάποιον που πήρε τα πράγματα με διαφορετική σειρα και γέμισε το βάζο του μόνο με βότσαλα...
quote:
Καλημέρα σε όλους.Πραγματικά ήταν μια πολύ διδακτική ιστορία και συμφωνώ με το δάσκαλο 100%, μα είναι για όλους αυτή η σωστή σειρά?
Τι να κάνουν όλοι αυτοί που χάνουν τις πέτρες από ένα ειρωνικό χαμόγελο της Μοίρας?
Δεν θα κρατηθούν από τα βότσαλα και την άμμο για να μην τρελαθούν?
Δεν θα πιούν και μερικές μπυρίτσες για να πνίξουν το πόνο τους?Αυτά τα λίγα από κάποιον που πήρε τα πράγματα με διαφορετική σειρα και γέμισε το βάζο του μόνο με βότσαλα...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ MANTIS,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ(με δυο ρ δε γράφεται;)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ..ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ!
quote:
Φαντάσου να έχεις μεινει μόνο με τη γνώσηΤωρα φαντάσου μια ζωη με καλούς φίλους, τον σύντροφό σου, την οικογένειά σου
Ποια εικόνα σου φαίνεται πληρέστερη;
Αν δεν ειναι η μεγαλυτερη προτεραιότητα, ικανοποίηση και ανάγκη το να δίνεις αγάπη (που πιστεύω οτι και συ έχεις πολύ να δώσεις, το καταλαβαίνω απ' αυτα που γράφεις εδώ στο εσοτερικα)και να παιρνεις αγάπη χωρις καμία ιδιοτέλεια, η μόνη αγνή ευτυχία, τότε τι είναι;
Η στείρα γνώση;
Δε νομίζω
ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΤΣΙ,ΦΙΛΕ 1900
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ...
ΟΜΩΣ,
ΑΦΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ!!!
ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΥΙΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ...
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ.Λ.Π. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,"ΜΗΧΑΝΙΚΑ", ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ;
ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ (ΕΡΓΟ,ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Λ.Π.)ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ...ΕΤΣΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ...
ΑΝΩ-ΘΡΩΣΚΩ...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ "ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ".ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΤΕΡΟ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ.ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ,ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΣΙΜΟ...
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.