- Ενεργεια και σεξουαλική δραστηριότητα - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Στο κινεζικό σύστημα θεώρησης υπάρχουν πέντε βασικά ενεργειακά κέντρα κατά σειρά από το κατώτερο προς το ανώτερο (από πλευράς ποσότητας και ποιότητας ενέργειας της οποίας γίνεται επεξεργασία): 1. της σκέψης, 2. της (συγ)κίνησης, 3. του ενστίκτου, 4. των συναισθημάτων και 5. το σεξουαλικό.
Το κέντρο των συναισθημάτων και το κέντρο της συγκίνησης είναι υπεύθυνα για τις ονειροπολήσεις και τις φαντασιώσεις, οι οποίες προκύπτουν όταν αυτά τα δύο κέντρα δεν λειτουργούν σωστά. Συγκεκριμένα, όταν δεν διαθέτουν αρκετή ενέργεια τη στιγμή της φαντασίωσης επειδή το άτομο προηγουμένως ήταν θυμωμένο ή ανήσυχο ή σε υπερδιέγερση και γενικά πολύ εμπλεγμένο συναισθηματικά και συγκινησιακά (ενώ θα έπρεπε να είναι αποστασιοποιημένο).
Αυτό που συμβαίνει λοιπόν είναι ότι τα δύο παραπάνω κέντρα, αφού έχουν έλλειψη ενέργειας τα ίδια, κλέβουν ενέργεια από το υψηλότερό τους (το σεξουαλικό) και επειδή η ενέργεια που έρχεται από το κέντρο αυτό είναι πολύ υψηλότερη από αυτήν που είναι προγραμματισμένα να επεξεργαστούν, περιέρχονται σε μια κατάσταση σα να είχαν πιει πολύ αλκοόλ ή να είχαν πάρει ναρκωτικά, την κατάσταση δηλ. της έκστασης ή της διάθεσης φυγής από την πραγματικότητα.
Ας πούμε λοιπόν ότι η Α είχε σχέση με τον Β και ο Β την παράτησε. Η Α αναστατώθηκε, θύμωσε, εξάντλησε τα κέντρα των συναισθημάτων και της συγκίνησης και άρχισε να έχει φαντασιώσεις ερωτικού περιεχομένου, επειδή τα δύο αυτά κέντρα έκλεψαν από το ενεργειακά υψηλότερό τους.
Από τη στιγμή που συνέβη αυτό μία φορά και την ανακούφισε συναισθηματικά, άρχισε και να επαναλαμβάνεται γιατί τα κέντρα έχουν μνήμη και δυνατότητα προγραμματισμού. Θέλει πολύ ισχυρή θέληση να διακόψεις τον προγραμματισμό ή να επαναπρογραμματίσεις κάποιο κέντρο.
Τα πράγματα γίνονται χειρότερα γιατί τα δύο αυτά κέντρα έχουν δύο όψεις το καθένα, μία θετική και μία αρνητική, αλλά δεν θα επεκταθώ σε αυτό τώρα.
Ας δούμε τώρα τι συμβαίνει με αυτή τη διαδικασία από την άλλη πλευρά του πέπλου. Η ενέργεια την οποία διοχετεύει η Α στις φαντασιώσεις της ασφαλώς δεν χάνεται, αφού δεν νοείται απώλεια ενέργειας στο σύμπαν. Δημιουργεί ένα ενεργειακό καλούπι στο αστρικό και από κει αρχίζουν τα επικίνδυνα, γιατί όπως είπε και ο φίλος ingwie σε μία συζήτηση που είχαμε, ο,τιδήποτε κυκλοφορεί στο αστρικό και μπορεί να τραφεί από αυτού του είδους την ενέργεια μπορεί να μπει σε αυτό το καλούπι και να χρησιμοποιήσει την Α για να τραφεί.
Η οποία συνεχώς θα επαναλαμβάνει τη διαδικασία κάνοντας διπλό κακό στον εαυτό της – στα ίδια της τα κέντρα λόγω συνεχούς ανισορροπίας και στο σύνολο της ύπαρξής της εκ των έξω.
Κι ενώ η ίδια μπορεί να αισθάνεται ανεβασμένη, ουσιαστικά θα ζει μια ψευδαίσθηση και αυτό θα μπορέσει να το καταλάβει παρατηρώντας τον εαυτό της τις στιγμές που ΔΕΝ φαντασιώνεται και το είδος της (πραγματικής) ζωής που ζει και των (πραγματικών) σχέσεων που δημιουργεί με τον κόσμο γύρω της.
Με κάθε καλή διάθεση, λοιπόν, θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς.
Με αγάπη,
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν έχω χρόνο για να συμετέχω όσο συχνά θα ήθελα στο τοπικ, αφού γράφω μόνο από το γραφείο. Θα κάνω ό,τι μπορώ όμως για να σας παρακολουθώ όσο πιό συχνά μπορώ.
jonniebegood
ναι, πράγματι είναι δεδομένο πως το κτήνος μέσα μας θα πρέπει να το ταϊζουμε για να μην αγριέψει (έστω και με κανένα κοκαλάκι, αν δεν υπάρχει η σωστή τροφή), όμως το ''FRA LE NUVOLE'' στα ιταλικά, σημαίνει ''ανάμεσα στα σύννεφα'', εκεί δηλαδή ακριβώς που βρίσκομαι και δυστυχώς όχι απο ευτυχία, αλλά γιατί μάλλον είμαι αρκετά ρομαντική και πιστεύω, κατά κανόνα, στους ανθρώπους έστω κι αν αυτοί με απογοητεύουν συχνά.
Τώρα, εγώ θα ήταν σωστό να απαντήσω στην ερώτησή σου ''τί είναι αγάπη για 'μένα;'', πολύ ευχαρίστως να κάνω μια προσπάθεια....
Θα μπορούσα να πω αρκετά, αλλά θα αρκεστώ για την ώρα στο να σου πω πως αυτή η κακομοίρα η λέξη ''αγάπη'' που τόσο εύκολα ξεφτιλίζουμε σε καθημερινή βάση θα μπορούσε να είναι συνόνυμη με την λέξη ''σεβασμός'' και εντελώς ετερόνυμη με την λέξη ''εγωισμός'', αλλά είναι πολύ λίγο δε νομίζεις;
Είναι το πιό δημοκρατικό συναίσθημα και μου αρέσει να πιστεύω πως είναι κάτι τόσο μεγάλο που ο εγκέφαλός μας αδυνατεί να κατανοήσει.
Βέβαια, ποιός είναι αυτός που έχει βιώσει κάτι τέτοιο με ένα σύντροφο; Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος, γιατί δεν είναι εύκολο να υπάρξει κάτι τέτοιο μεταξύ ανθρώπων. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι εύκολο να είναι τόσο ιδανικές, είναι κάπως πιό 'πεζές', γι'αυτό κι εγώ αρκούμε σε όλες αυτές τις έννοιες που περικλύονται στην λέξη ''αγάπη''μεταξύ ανθρώπων, όπως ''κατανόηση'', ''σεβασμός'', ''ειλικρίνια'', κτλ. Που ακόμα κι αυτά είναι δύσκολο να τα βρεις ή να στα προσφέρει κάποιος.
Όταν, λοιπόν, μια σχέση αρχίσει με αυτό που λέμε ''πάθος'', γιατί εκεί μέσα δεν μπορεί να χωρέσει και η αγάπη; Όταν δυο άνθρωποι είναι μαζί ένα σεβαστό διάστημα, γιατί το πάθος που είχαν στην αρχή της σχέσης τους δεν μπορεί να ''αντικατασταθεί από την αγάπη; ή ακόμα καλύτερα γιατί το ένα να αποκλείει το άλλο; Ζω κάτι με πάθος, σημαίνει πως το ζω έντονα. Όταν αγαπάω, δεν μπορώ να ζω έντονα, να ευχαριστιέμαι τις στιγμές και τα συναισθήματα στο έπακρο; Πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξω;
Νομίζω, όμως, πως παρασύρθηκα λιγάκι. Επιστροφή στα απαίσια χαρτιά μου και τα ξαναλέμε...
Υ.Γ.: Είδες; Στα σύννεφα βρίσκομαι!!!!! :))))
quote:FRA LE NUVOLE
jonniebegood
ναι, πράγματι είναι δεδομένο πως το κτήνος μέσα μας θα πρέπει να το ταϊζουμε για να μην αγριέψει (έστω και με κανένα κοκαλάκι, αν δεν υπάρχει η σωστή τροφή),
να συμπληρωσω οτι για το εχουμε δεμενο και ταίσμενο, θα πρεπει πρωτα να το ανακαλυψουμε και να το αντιμετωπισουμε
ο ερπετικος μας εγκεφαλος ακομη υπαρχει και στελνει τα βασικα του μηνυματα
-επιβιωσε
-φαε
-διαιωνισε τα δικα σου γονιδια
το τριο που αποκαλω κιλ κιλ κιλ ![]()
quote:όμως το ''FRA LE NUVOLE'' στα ιταλικά, σημαίνει ''ανάμεσα στα σύννεφα'', εκεί δηλαδή ακριβώς που βρίσκομαι και δυστυχώς όχι απο ευτυχία, αλλά γιατί μάλλον είμαι αρκετά ρομαντική και πιστεύω, κατά κανόνα, στους ανθρώπους έστω κι αν αυτοί με απογοητεύουν συχνά.
αν ησουν στα συννεφα απο διαρκη ευτυχια θα ειχες ενα χαζο χαμογελο καλη μου, σαν το μογγολακι μου ![]()
παντως τα συννεφα ειναι ενα πολυ καλο σημειο για να παρατηρεις απο ψηλα και αποστασιοποιημενα τους αλλους και τον εαυτο σου
quote:Θα μπορούσα να πω αρκετά, αλλά θα αρκεστώ για την ώρα στο να σου πω πως αυτή η κακομοίρα η λέξη ''αγάπη'' που τόσο εύκολα ξεφτιλίζουμε σε καθημερινή βάση θα μπορούσε να είναι συνόνυμη με την λέξη ''σεβασμός'' και εντελώς ετερόνυμη με την λέξη ''εγωισμός'', αλλά είναι πολύ λίγο δε νομίζεις;
ο,τι και να πουμε λιγο θαναι σαν περιγραφη
quote:Είναι το πιό δημοκρατικό συναίσθημα και μου αρέσει να πιστεύω πως είναι κάτι τόσο μεγάλο που ο εγκέφαλός μας αδυνατεί να κατανοήσει.
αν μπορει να το βιωσει, τι θα κερδισει και αν το κατανοησει;
quote:Βέβαια, ποιός είναι αυτός που έχει βιώσει κάτι τέτοιο με ένα σύντροφο;
πολλοι γλυκεια μου, πολλοι...
προσφατο παραδειγμα που ακουσα την περασμενη εβδομαδα - πεθανε ο γερος και σε 24 ωρες πεθανε και η γρια του - υπηρξε και μια τελευταια κουβεντα μεταξυ τους, αλλά προτιμω να μην την παραθεσω
quote:Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος, γιατί δεν είναι εύκολο να υπάρξει κάτι τέτοιο μεταξύ ανθρώπων. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι εύκολο να είναι τόσο ιδανικές, είναι κάπως πιό 'πεζές', γι'αυτό κι εγώ αρκούμε σε όλες αυτές τις έννοιες που περικλύονται στην λέξη ''αγάπη''μεταξύ ανθρώπων, όπως ''κατανόηση'', ''σεβασμός'', ''ειλικρίνια'', κτλ. Που ακόμα κι αυτά είναι δύσκολο να τα βρεις ή να στα προσφέρει κάποιος.
καποτε σε ενα κλαμπ του παθ τεθηκε το ερωτημα ποιος ειναι ο ιδανικος συντροφος
απαντησα οτι, εφοσον υπαρχει η απαραιτητη χημεια μεταξυ τους, ο ιδανικος συντροφος ειναι αυτος που σε ανεχεται
quote:Όταν, λοιπόν, μια σχέση αρχίσει με αυτό που λέμε ''πάθος'', γιατί εκεί μέσα δεν μπορεί να χωρέσει και η αγάπη; Όταν δυο άνθρωποι είναι μαζί ένα σεβαστό διάστημα, γιατί το πάθος που είχαν στην αρχή της σχέσης τους δεν μπορεί να ''αντικατασταθεί από την αγάπη;
μα κι εγω αυτο ειπα - το παθος μπορει να εξελιχθει σε αγαπη η οποία θα το εμπεριεχει, χωρις μαλιστα να το αφησει να σβησει ποτε
η αγαπη δεν μπορει να γινει παθος, γιατι ειναι σαν να γυριζει πισω
quote:Υ.Γ.: Είδες; Στα σύννεφα βρίσκομαι!!!!! :))))
μεινε ![]()
αλλά εκμεταλευσου το υψος για να βλεπεις καλυτερα

Στην σημερινή εποχή και με τον τρόπο που μεγαλώνουμε κυρίως στις μεγάλες πόλεις, ουσιαστικά αρχίζουμε την επαφή μας με τον έξω κόσμο, στην ευρύτερη έννοια του, περίπου στα 22 χρόνια μας.
Ζητούμε τότε να εκπληρώσουμε τα τρία βασικά ένστικτα τα οποία δεχόμαστε αρχετυπικά και που είναι η αυτοσυντήρηση, η αναπαραγωγή και το κοινωνικό ένστικτο η αν θες η εργασία ο έρωτας και η φιλία.
Πάνω σε αυτά και στον βαθμό που θα επιτευχθεί η ικανοποίηση τους, βασίζεται όλη η συμπεριφορά μας, η θέση μας στην ζωή, η ευτυχία μας κλπ
Θεωρητικά μοιάζουν ξεχωριστά, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι και εμπλέκεται, υπερισχύει ή οπισθοχωρεί το ένα του άλλου.
Από τα τρία το πιο περίπλοκο και ακριβό είναι ο έρωτας επειδή συμπεριλαμβάνει όλα τα άλλα μαζί.
Λίγο πιο αναλυτικά, για να τον προσεγγίσουμε, θα πρέπει να έχουμε την δυνατότητα να συνάπτουμε φιλικές σχέσεις καθώς και μια σχετική αυτοεκτίμηση, πράγμα στο οποίο συμβάλει η ικανότητα επιβίωσης.
Η ψυχή αναζητά τόσο απόλυτα την κάλυψη αυτών των στοιχειωδών αναγκών που αν κάπου μπλοκαριστεί η φοβηθεί, αμύνεται κατασκευάζοντας μέσω του νου, όνειρα, φαντασιώσεις, υπερβατικά πλάνα κλπ ως στήριγμα μέχρι να βρει την αλήθεια της.
Αυτό το τελευταίο δεν είναι εύκολο διότι οι πεποιθήσεις και οι φοβίες έχουν φυτρώσει βαθιά μέσα μας, από τα παιδικά μας χρόνια η από τις ‘’κληρονομιές’’ που φέρουμε από το απώτερο παρελθόν μας.
Σε αυτό το σημείο χρειάζεται ο διαχωρισμός μεταξύ δημιουργικής φαντασίωσης και άλλοθι.
Για να φτάσω τώρα στο προκείμενο και συμφωνώντας με την Unseen εδώ
<<Το κέντρο των συναισθημάτων και το κέντρο της συγκίνησης είναι υπεύθυνα για τις ονειροπολήσεις και τις φαντασιώσεις, οι οποίες προκύπτουν όταν αυτά τα δύο κέντρα δεν λειτουργούν σωστά. Συγκεκριμένα, όταν δεν διαθέτουν αρκετή ενέργεια τη στιγμή της φαντασίωσης επειδή το άτομο προηγουμένως ήταν θυμωμένο ή ανήσυχο ή σε υπερδιέγερση και γενικά πολύ εμπλεγμένο συναισθηματικά και συγκινησιακά (ενώ θα έπρεπε να είναι αποστασιοποιημένο).>>...
Θα έλεγα ότι καλό είναι να σκεφτείς αυτά τα απλά φυσικά ενδεχόμενα πριν καταλήξεις στην ύπαρξη επικοινωνίας με αόρατα όντα [ δεν αναφέρομαι σε σκεπτομορφές] τα οποία δεν αρνούμαι ότι υπάρχουν αλλά δεν νομίζω ότι έρχονται σε τέτοιου είδους επαφές μαζί με τους ανθρώπους στο εξελικτικό στάδιο που βρισκόμαστε
Φιλικά
quote:
Αυτό που συμβαίνει λοιπόν είναι ότι τα δύο παραπάνω κέντρα, αφού έχουν έλλειψη ενέργειας τα ίδια, κλέβουν ενέργεια από το υψηλότερό τους (το σεξουαλικό) και επειδή η ενέργεια που έρχεται από το κέντρο αυτό είναι πολύ υψηλότερη από αυτήν που είναι προγραμματισμένα να επεξεργαστούν, περιέρχονται σε μια κατάσταση σα να είχαν πιει πολύ αλκοόλ ή να είχαν πάρει ναρκωτικά, την κατάσταση δηλ. της έκστασης ή της διάθεσης φυγής από την πραγματικότητα.
Unseen μέχρι να βρούμε μέθοδο να ισορροπήσουμε όλα τα κέντρα μας τι άλλο μπορεί να γίνει πλην αυτού που αναφέρεις?
quote:
απλα θα παρακαμψω τα του αστρικου και θα πω οτι η επαναληψη εντυπωνει στο ασυνειδητο μας
Μαλλον ετσι λειτουργει το πραγμα(και ευτυχως και δυστυχως).Να υποθέσω όμως John οτι οσο πιο αυξημένη η συνειδητοτητα του καθενός, ολο και περισσοτερο παρακαμτεται-υπολειτουργεί ο "μηχανισμός" αυτος?
Επισης να ρωτησω: η επαναληψη ειναι το στυλο, ειναι και το διορθωτικο(επαναπρογραμματισμος)??
"Στα ίδια ποτάμια και μπαίνουμε και δεν μπαίνουμε,και είμαστε και δεν είμαστε."
quote:Dreamseeker
Να υποθέσω όμως John οτι οσο πιο αυξημένη η συνειδητοτητα του καθενός, ολο και περισσοτερο παρακαμτεται-υπολειτουργεί ο "μηχανισμός" αυτος?
σωστα
οσο διευρυνεται η αντιληψη, μειωνονται οι εγγραφες
quote:Επισης να ρωτησω: η επαναληψη ειναι το στυλο, ειναι και το διορθωτικο(επαναπρογραμματισμος)??
διορθωτικο ειναι η συνεχης παρακολουθηση
επαναπρογραμματισμος δεν υπαρχει, αφου το ζητουμενο ειναι η καταργηση του όποιου προγραμματισμου
το να επαναλαμβανεσαι ειναι ανασταλτικο
quote:"Στα ίδια ποτάμια και μπαίνουμε και δεν μπαίνουμε,και είμαστε και δεν είμαστε."
αυτο ριχτο στον θειο Κομπαγιασι

quote:
Κι ενώ η ίδια μπορεί να αισθάνεται ανεβασμένη, ουσιαστικά θα ζει μια ψευδαίσθηση και αυτό θα μπορέσει να το καταλάβει παρατηρώντας τον εαυτό της τις στιγμές που ΔΕΝ φαντασιώνεται και το είδος της (πραγματικής) ζωής που ζει και των (πραγματικών) σχέσεων που δημιουργεί με τον κόσμο γύρω της.
Και αν "τυχαίνει" και όλα πάνε καλά και κει?
quote:
Τα πράγματα γίνονται χειρότερα γιατί τα δύο αυτά κέντρα έχουν δύο όψεις το καθένα, μία θετική και μία αρνητική, αλλά δεν θα επεκταθώ σε αυτό τώρα.
Θα επεκταθείς λιγάκι όταν βρεις ελεύθερο χρόνο? Μ'ενδιαφέρει.
Fra le nuvole,
quote:
Βέβαια, ποιός είναι αυτός που έχει βιώσει κάτι τέτοιο με ένα σύντροφο; Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος, γιατί δεν είναι εύκολο να υπάρξει κάτι τέτοιο μεταξύ ανθρώπων. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι εύκολο να είναι τόσο ιδανικές, είναι κάπως πιό 'πεζές',
Είμαι μαζί σου!
Jonniebegood,
quote:
η αγαπη δεν μπορει να γινει παθος, γιατι ειναι σαν να γυριζει πισω
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πάλι πάθος, γυρίζοντας πίσω γιατί έχει απλά ανάγκη ανανέωσης?
Γεια σου,nst
Να πω ότι συμφωνώ με ότι λες.Να προσθέσω μόνο ότι υπάρχει μία σειρά που πάει κάπως έτσι:
1)Αυτοσυντήρηση
Τροφή,νερό (αν δεν έχεις καλύψει αυτά,δύσκολα θα σκεφτείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο)
2)προστασία
στέγη, χώρος που να προστατεύεσαι απο καιρικά φαινόμενα κτλ
3)αγάπη
ανάγκη να έχεις κάποιον άνθρωπο κάτω απ'αυτή τη στέγη που να μοιράζεσαι μ'αυτόν τη ζωή σου
4)κοινωνική αναγνώριση
όταν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπο που μοιράζεσαι τη ζωή σου μαζί του,σου δημιουργείται η ανάγκη να αναγνωριστείς απο τους υπόλοιπους (μέσω της δουλειάς κτλ κτλ)
5)αυτογνωσία
Το σημαντικότερο και δυσκολότερο κατ'εμένα.Να στρέψεις το βλέμμα σου μέσα σου,έτοιμος να αντιμετωπίσεις ακόμα και αυτά που σε τρομάζουν περισσότερο και δεν θες να τα αποδεχτείς.
Τα 2 πρώτα είναι τα βασικότερα.Τα άλλα έπονται.
quote:
Θα έλεγα ότι καλό είναι να σκεφτείς αυτά τα απλά φυσικά ενδεχόμενα πριν καταλήξεις στην ύπαρξη επικοινωνίας με αόρατα όντα [ δεν αναφέρομαι σε σκεπτομορφές] τα οποία δεν αρνούμαι ότι υπάρχουν αλλά δεν νομίζω ότι έρχονται σε τέτοιου είδους επαφές μαζί με τους ανθρώπους στο εξελικτικό στάδιο που βρισκόμαστε
Έρχονται..έρχονται..
quote:
Να πω ότι συμφωνώ με ότι λες.Να προσθέσω μόνο ότι υπάρχει μία σειρά που πάει κάπως έτσι:
Αν το Νο 5 ήταν πρώτο τα υπόλοιπα θα ήταν παιχνιδάκια Yami...αλλά τελικά όλοι πάμε ανάποδα...
quote:
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πάλι πάθος, γυρίζοντας πίσω γιατί έχει απλά ανάγκη ανανέωσης?
Αντιτίθεται στην χημεία. Αν τα καταφέρεις εσύ πες τον τρόπο...![]()
![]()
![]()
quote:
Έρχονται..έρχονται..
Καλά, αφού επιμένεις ... ![]()
Φιλικά
Για δες....
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να σασ περιμένει ένα όμορφο και δημιουργικό ΣΚ!
Jonnie...
θα ήθελα επίσης να σε ρωτήσω, συμφωνόντας/διαφωνοντας με την yami, το εξής:
Πόσο δύσκολο πιστεύεις πως είναι το πάθος και η αγάπη να συνυπάρχουν σε μία σχέση;
Εντάξει, συμφωνούμε πως μετά το ένα ακολουθεί το άλλο, όμως μπορούμε να φανταστούμε ένα ζευγάρι να είναι μαζί χρόνια και να αγαπιούνται και να παθιάζονται ο ένας με τον άλλον; Πόσο όμορφο θα ήταν αυτό;!
Yami,
γιατί θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω για να υπάρξει αυτή η ανανέωση; Μπορούμε να είμαστε ερωτευμένοι, παθιασμένοι και γεμάτοι αγάπη για τον σύντροφό μας έτσι ώστε, πολύ συχνά, για να μην πω καθημερινά, να αισθανόμαστε την ανάγκη να του κάνουμε μικρές εκπλήξεις που ανανεώνουν τη σχέση μας; Πρέπει να πέσουμε σε τέλμα και τελικά να πούμε πως πρέπει να γυρίσουμε πίσω για να ανανεώσουμε τη σχέση μας; Τότε, αυτό θα σημαίνει πως όλο αυτό το διάστημα αδιαφορούσαμε γι' αυτή και ξαφνικά αφού χτύπησαν τα καμπανάκια ξυπνήσαμε απότομα, τρέχουμε να περιμαζέψουμε τα, ίσως, ασημάζευτα.
Nst,
πράγματι η αυτογνωσία είναι πάρα πάρα πολύ σημαντική και θα πρέπει να είναι πιό ψηλά στη λίστα, αλλά το Νο1 είναι και θα παραμείνει η αυτοσυντήρηση, γιατί το κτήνος μέσα μας θέλει να τραφή πρώτα με κάτι πολύ υλικό (καμιά μπριζολίτσα, ας πούμε)και μετά έρχονται τα πνευματικά. Φυσικά με γεμάτο στομάχι διαλογισμός δεν μπορεί να γίνει, αλλά αν δεν είσαι άστεγος και έχεις να φας 5 μέρες και όπου να'ναι θα έχουμε και χειμώνα....πες μου σε παρακαλώ, θα είχες διάθεση για εωτερικές αναζητήσεις;;
Πολλά φιλιά σε όλους!