ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο φόβος... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ο φόβος... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

kouman30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
koumanΝέο Μέλος
28/12/2002, 01:20:11
φιλε απεριττε.....
δεν πιστευω οτι ο φοβος γενα την βια και την εκδικητικοτιτα αλλα δεν εχω επιχειρηματα να το στηριξω.
σκεπσου και το αλλο.
αν δεν υπηρχε η βια η ανασφαλεια στην ζωη μας θα υμασταν στην ουσια αβουλα οντα η εκμεταλευση θα πεφτε συννεφο απο οποιον επιανε το νοημα.οποτε καλη ειναι και λιγο βια στην ζωη μας ωστε να κραταει τις ισορροπιες.
φιλικα..............

ANTONIOS1997Μέλος
28/12/2002, 12:21:30
quote:
αν δεν υπηρχε η βια η ανασφαλεια στην ζωη μας θα υμασταν στην ουσια αβουλα οντα η εκμεταλευση θα πεφτε συννεφο απο οποιον επιανε το νοημα.οποτε καλη ειναι και λιγο βια στην ζωη μας ωστε να κραταει τις ισορροπιες.
φιλικα..............

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΜΙΛΑΣ ΦΙΛΕ ΚΟΥΜΑΝ;;;;;;;
ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ;;
ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.
"ΕΥΛΟΓΗΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΥΜΩΝ". ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΣ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ. ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΙΑ ΦΙΛΕ.

ANTONIOS1997

""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

ANTONIOS1997Μέλος
28/12/2002, 12:26:11
ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ

quote:
ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ;...ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ;
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΑΝ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΒΟΣ. Ο ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ. ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.

ANTONIOS1997

T-SEEKERΜέλος
28/12/2002, 21:20:45
φίλε αντώνιε . τι ενοείς να αποκαλυφθεί και να πετάξει όλα τα ψεύτικα απο πάνω του ? ως προς τους άλλους συνανθρώπους?εγώ νομίζω πως ο άνθρωπος για να ξεπεράσει το φόβο της ζωής πρέπει πρώτα από όλα να ξεπεράσειτο φόβο του εαυτού του . δεν πρέπει να αυτοπεριορίζεται . Αν δεν κάτσει κάθε άνθρωπος να κάνει διάλογο με τον εαυτό του και να πετάξει όλα τα ψεύτικα ,όπως είπες αντώνιε, και να φανεί ειλικρινής απέναντι του δεν μπορούμε να μιλάμε για ξεπέραση του φόβου της ζωής . αυτό είναι το πρώτο σκαλοπάτι και όμως ένα από τα πιο σημαντικά και ίσως σε μερικές περιπτώσεις το δυσκολότερο .Γιατί θα πρέπει να σταθού΄με γυμνοί απέναντί του και να παραδεχτούμε το βαθμό της γύμνιας μας χωρίς να ορθώνουμε τείχη και φράγματα δικαιολογιών . είναι ένα ταξίδι που μπορεί να μας κάνει να πληγωθούμε από αυτά που θα ανακαλύψουμε γιατί θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι εμείς είμαστε υπευθυνοι για εμάς και να αφήσουμε όλες τις μοιρολατρικές αντιλήψεις κατα μέρος!όμως στο τέλος θα βγού΄με σίγουρα κερδισμένοι ! Απο τη στιγμή που ανακαλύψουμε το τί είμαστε σόλη μας την έκταση είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε το φόβο της ζωής . Ξέρω πως όλοι τον έχουμε αυτό το φόβο . Εγώ που είμαε αρκετά νεαρό άτομο έχω τρομερό φόβο και αγωνία για την ζωή που θα κάνω .αλλά όσο υπάρχει αισιοδοξία , αυτοπεποίθηση , και διάθεση για ζωή και εξερεύνηση το εμποδιο αυτό ξεπερνάται .Εγώ αυτό που φοβάμαι από τηζωή κυρίως είναι η περίπτωση του να αντιμετωπίσω δυσκολίες οι οποίες να με αλάξουνε ως χαρακτήρα . ελπίζω μείνω ίδιος και πάντα seeker .αλλά τί λέω ! η λέξη "ελπίζω" δεν ταιριάζει καθώς εμείς αποφασίζουμε .άρα λοιπόν κλείνονας να στείλω ένα μύνημα σόλους εσάς : δεν μπορούμε να απογοητευτού΄με ν, να λυπηθού΄με και να φοβηθού΄με εκτός αν εμείς το επιτρέψουμε . άρα λοιπόν εμείς αποφασίζουμε !
γεια χαρά

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

koumanΝέο Μέλος
28/12/2002, 23:09:11
φιλε αντωνιε
το θεμα δεν ειναι οτι δεν υπαρχει εκμεταλευση λογο της βιας αλλα αν δεν υπηρχε βια τι ειδους εκμεταλευση θα υπηρχε.αλοστε μην ξεχναμε οτι και η βια πλεον χρησιμοποιειται σαν μεσον γεια την κοπαδοπειηση του πληθους και την στρεφουν προς οφελος καποιων που ειναι κατα κορον οι ηγετες του πλανητη μας.επισης ενα αλλο θεμα δεν ειναι το αν θα γινεις εσυ η εγω ανθρωπος αλλα αυτη η μειοψηφια που ελενχει τις ζωες και το μελον μας.θελω να σου κανω και μια ερωτηση
πως νομιζεις οτι μπορεις να απελευθερωσεις το παγκοσμιο ασυνειδητο?
με γλυκολογα και ροδοπεταλα?
τα παντα στην ιστορια εχουν αλλαξει με τη βια.
η γαλλικη επανασταση,η ελληνικη,η αντισταση κατα της γερμανικης κατοχης ειναι μορφες βιας εναντια σε κατεστημενα.
περιμενω απαντηση σου.
φιλικα...............

29/12/2002, 23:46:07
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ,
ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ +ΤΑ ΣΤΑΘΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΝΑ ΠΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΦΟΒΕΡΙΣΕΙΣ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ,ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ,ΝΑ,ΝΑ....
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΚΩΜΕΝΗ!ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ,
ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.
ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΑΝΤΟΝΙΕ ,ΕΝΝΟΟΥΣΑ .ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΘΩ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ,ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ,ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ...
ΤΟ ΨΕΜΑ-ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ....
ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΙΑΤΙ Μ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΒΡΙΖΩ...
ΦΟΒΑΜΑΙ+ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ...
+ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΆΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ +’ΜΙΛΩ’ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
Ο ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩ.
ΕΙΜΑΙ ΕΣΕΙΣ+ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
+ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ-ΙΣΩΣ +ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ....
ΕΥΧΕΣ,ΑΤΜΑ

Edited by - ΑΤΜΑ on 07/01/2003 01:25:10

notis_29Μέλος
30/12/2002, 05:39:10

quote:
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ-ΙΣΩΣ +ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ....

Eίδα ένα κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά μου

είδα να γίνεται γιαπί η γειτονιά μου, για το καλό μου

Eίδα τα δέντρα που σκαρφάλωνα κομμένα

σε φορτηγό τα όνειρά μου φορτωμένα, για το καλό μου

Eίδα το δάσκαλο να με χτυπάει με ζήλο

είδα τα χέρια μου πρησμένα από το ξύλο

Είδα τα νεύρα μου σιγά-σιγά να σπάνε

με καλοσύνη και στοργή να με χτυπάνε

Για το καλό μου, για το καλό μου

ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου

Πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου

και είμαι στο θάλαμο εννιά για το καλό μου

στην ηρεμία, για να βρω τον εαυτό μου

Eίδα να κόβουν τη μπουκιά για την μπουκιά μου

ρούχα να φτιάχνουν απ’ τα ρούχα τα παλιά μου, για το καλό μου

Eίδα τη μάνα μου να κλαίει απελπισμένα

είδα το γέρο μου να φεύγει για τα ξένα, για το καλό μου

Eίδα τους φίλους μου να σκίζονται για μένα

είδα να θέλουν να ξεκόψω από σένα

Είδα χαράματα να με τραβάν στο τμήμα

για να γλιτώσω το κελί να πω το ποίημα

Για το καλό μου...

Για το καλό μου, για το καλό μου

έχει μουδιάσει το κορμί και το μυαλό μου

ενέσεις, χάπια, ηλεκτροσόκ για το καλό μου

Σήμερα πήρανε νεκρό τον διπλανό μου

ενώ παλεύω για να βρω τον εαυτό μου

κι έχω κρυμμένο το σουγιά για το καλό μου

Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

Edited by - notis_29 on 30/12/2002 05:43:19

ANTONIOS1997Μέλος
30/12/2002, 14:12:56
Φίλε Seeker σε χαιρετώ

quote:
φίλε αντώνιε . τι ενοείς να αποκαλυφθεί και να πετάξει όλα τα ψεύτικα απο πάνω του ? ως προς τους άλλους συνανθρώπους?εγώ νομίζω πως ο άνθρωπος για να ξεπεράσει το φόβο της ζωής πρέπει πρώτα από όλα να ξεπεράσειτο φόβο του εαυτού του . δεν πρέπει να αυτοπεριορίζεται . Αν δεν κάτσει κάθε άνθρωπος να κάνει διάλογο με τον εαυτό του και να πετάξει όλα τα ψεύτικα ,όπως είπες αντώνιε, και να φανεί ειλικρινής απέναντι του δεν μπορούμε να μιλάμε για ξεπέραση του φόβου της ζωής

Έχεις δίκιο φίλε στη τοποθέτηση σου. Όσο και αν κάποιος μπόρει να έχει σχηματοποιήσει διαφορετικά την ουσία αυτής της αποκάλυψης (η ανακάλυψη του εσωτερικού ψεύδους) αλλά και του εξαγνισμού (να πετάξει όλα τα ψεύτικα) συμφωνώ με την ουσία της περιγραφής που κάνεις. Έσυ λες συζήτηση με τον εαυτό, άλλος λέει προσευχή, άλλος λέει αυτογνωσία, άλλος λέει διαλογισμό. Δεν πιστέυω ότι όλα είναι ίδια. Και για το καθένα θα μπορούσε να γίνει άπειρη συζήτηση. Εγώ μιλώ για την αρχή όλων (κατά τη γνώμη μου) ότι ο άνθρωπος είναι ον λόγου, πλάθεται, χτίζεται από το λόγο και εκείνο που έχει να κάνει είναι να δει να συνειδητοποιείσει από ποιό λόγο χτίστηκε και να δει αν είναι λόγος ζωής. Για εμένα στόχος και σκοπός της ζωής του ανθρώπου είναι να κάνει τον εσωτερικό του λόγο, Λόγο Θεού.
¨Εν αρχη ην ο Λόγος και ο Λόγος ην προς τον Θεόν και Θεός ήν ο Λόγος. ¨

ANTONIOS1997

Edited by - ANTONIOS1997 on 30/12/2002 14:34:38

ANTONIOS1997Μέλος
30/12/2002, 14:14:50
Φίλε kouman σε χαιρετώ

Αλήθεια αυτό το θέμα με έχει πραγματικά απασχολήσει. Ισως αυτη η συζήτηση να είναι ευκαιρία για μια εμβάνθυση. Σε ένα αρχικό επίπεδο λέω τα εξής :
Η ιστορία της ανθρωπότητας δείχνει ότι οι μεγάλες αλλαγές και ανατροπές έγιναν με χρήση βίας για να φτάσει ο άνθρωπος στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας και της ανάπτυξης. Εάν δεις τον άνθρωπο από την υλική του πλευρά όλες αυτές οι πράξεις έφεραν πρόοδο (όσο πρόοδος μπορεί να είναι να έχεις τρακτέρ για να σκάβεις τη γη αντί για βόδια, και να φυλάς τα παιδιά σου για να μη τα πουλήσουν για ανθρώπινα όργανα). Αλλά ακόμα και αν δεχθώ παρ΄όλα αυτά ότι σήμερα η ζωή του ανθρώπου (αλήθεια ποιανού;) είναι πιο εύκολη θα δεις ότι όλη αυτή η ανθρώπινη ιστορία βίας και πολέμων τίποτα μα τίποτα δεν πρόσφερε στην πνευματικότητα, στη ψυχική ομορφιά του ανθρώπου. Γύρνα γύρω σου και κοίτα. Οι άνθρωποι τα «έχουν» όλα σπίτια, αεροπλάνα, τέχνες, πολιτισμούς, και όμως εαν θέλεις να βρεις πρόσωπα γαλήνια, ήρεμα γεμάτα ζωή θα ψάξεις στις κορυφές των βουνών κάποιους περίεργους «έξω από τη ζωή» για πολλούς όπου τρέχουμε όλοι εμεις οι πολιτισμένοι να βρούμε μια στάλα πνευματικής δροσιάς. Αλλά και παρα πολοί σαν και αυτούς που βρίσκονται κρυμμένοι ανάμεσα μας. Η βία δεν άλλαξε τίποτα σε αυτό το κόσμο φίλε μόνο η εκούσια Στάυρωση έφερε την Ανάσταση.

ANTONIOS1997

ANTONIOS1997Μέλος
30/12/2002, 14:31:24
Γλυκειά μου φίλη Άτμα

Ένιωσα την ανάγκη να σου μιλήσω άνθρωπε.
Γυρνώ την καρδιά μου σε εσένα. Γιατί δεν μου μιλάς άνθρωπε ;
Σου δείχνω το πρόσωπο μου. Γιατί δεν με κοιτάς άνθρωπε ;
Σου ανοίγω τη ψυχή μου. Γιατί δεν με αγαπάς άνθρωπε ;

Ένιωσα την ανάγκη να σου μιλήσω άνθρωπε.
Ήμουν μικρός εμπρός σου και έπαιζα. Μου φώναξες, με έβρισες. Δεν μπορούσες να με ακούσεις. Γιατί άνθρωπε ;
Σου έδειξα όλο χαρά το όμορφο παιχνιδάκι μου. Γιατί με κλότσησες άνθρωπε;
Δεν το άντεχες, σου χαλούσα την κουβέντα, σου χαλούσα την ησυχία. Γιατί με πόνεσες άνθρωπε ;
Δακρύζω ναι δακρύζω άνθρωπε, όχι γιατί είμαι καλύτερος από εσένα.
Δακρύζω ναι δακρύζω άνθρωπε, γιατί με καταντάς σαν εσένα.

Αυτό το ποίημα γράφτηκε πριν μερικά χρόνια από κάποιο που αισθανόταν αυτό το πόνο που και εσύ εκφράζεις απέναντι στην ανθρωπότητα. Και μάλλον μπορεί να σε καταλάβει. Τα ψυχικά επίπεδα του πόνου είναι στη κορυφή της ψυχής, είναι τα εξαγνιστικά δάκρυα της συνειδητοποίησης του πως έπρεπε να είναι και πως είναι ο άνθρωπος.
Λες είναι δύσκολο να γίνεις σαν και αυτούς. Τότε μη γίνεις. Έγω λέω ότι είναι δύσκολο να μη γίνεις σαν και αυτούς. Και αυτό είναι το πρόβλημα. Από ότι φαίνεται έχεις φτάσει στα όρια της αγιότητας (δεν ειρωνέυομε). Γιατί σήμερα ειναι δύσκολο να πεις την αλήθεια, ενώ εσύ δεν μπορείς να πεις ψέμα, είναι δύσκολο να είσαι ειλικρινής ενω εσύ δεν μπορείς να υποκρίνεσαι. Τελικά για όλα φταίνε οι άλλοι;; Είναι ακριβώς έτσι όπως τους σκιαγράφησες, αλλά εμείς είμαστε έτσι όπως φανταζόμαστε;;
Θεότητα είναι να σταυρωθείς για αυτούς που θα σε προδώσουν, και να συγχωρήσεις αυτούς που ενώ σε πρόδωσαν και σε σταύρωσαν μετά σε προσκύνησαν. Χμμ .... αυτό είναι πράγματι κομματάκι δύσκολο. Αλλά πάντα είναι πιο δύσκολο να σώσεις κάποιον από το να τον κατηγορήσεις, πιο δύσκολο να τον συγχωρήσεις από το να τον καταδικάσεις αλλά δεν ξέρω πιο είναι πιο σωτήριο. Είναι αγώνας ζωής και όλοι θα μάθουμε.
Λες είμαι παιδί μια ευγενική αμετανόητη ψυχή (εγώ νοιώθω ότι έτσι είναι) έχεις δει κανένα παιδί να κατηγορεί ή να κρατά κακία;; Να πονά ναι. Να κλαίει ναι. Και αφού όλα τελειώσουν πραγματικά τελείωσαν. Μέχρι όλοι εμείς που γνωρίζουμε, να το κάνουμε σαν τα μούτρα μας. Μέχρι εκεί.......

ANTONIOS1997

30/12/2002, 18:11:56
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΑΜΕΣΩ ΤΡΟΠΟ.

quote:
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

ΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ
ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΣ
ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ
ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ
ΜΕΣΑ ΜΑΣ Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ..

ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ
notis_29 ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
(ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΙΛΙΩΚΑ )

ΔΕΝ ΑΝΕΧΘΗΚΑ ΣΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ......
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ANTONIOS1997 ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΙΗΣΗ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

30/12/2002, 21:41:16
ΓΕΙΑ,ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΑΝΑΦΕΡΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΟΥ,ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ.!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ!
ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΣΤΕΡΙ ΕΓΡΑΨΕ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ,ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ,ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ,...
ΜΙΑΣ+ Ο ΦΙΛΟΣΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ....
ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥ<<ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΚΙΑ>>......
<< ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΧΟΡΤΑΣΩ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΩ.>>
ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ.....

31/12/2002, 11:43:08
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ....
ΛΙΓΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ....
ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ...
ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.............
ΠΟΥ ???
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.....

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ....

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

T-SEEKERΜέλος
31/12/2002, 11:50:54
Φίλη ATMA καταλαβαίνω πως νιώθεις . βλέπεις , και εγώ δεν είμαι ενήλικος πλεον και έχω τα ίδια συναισθήματα με σε΄να . δυστυχώς σαυτό τον κόσμο είμαστε . δεν είμαστε σε μια κοινωνία αγίων .ούτε εμείς οι ίδιοι είμαστε άγιοι βέβαια αλλά τουλάχιστον προσπαθού΄με να κάνουμε τη διαφορά . μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι . η κοινωνία μας ζητάει μεγαλώνοντας να "σκληρύνουμε" και να έχουμε την απαραίτητη επιθετικότητα για να διεκδικήσουμε κάτι . μάλιστα η κοινωνία έτσι όπως την έχουμε καταντήσει δεν διαφέριε και πολύ από μια κοινωνία θηρίων . τρως γι να μη φαγωθείς . όμως θα η΄θελα να σου δώσω μια συμβουλή : άν δεν θέλεις να ποδοπατηθείς θα πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς μέχρι κάποιο σημείο "για τα μάτια του κόσμου" εσύ μπορείς να σκέφτεσαι ότι θ΄λεις . ο αντόνιος σου είπε να μη γίνεις σαν αυτούς τους ανθρώπους .βεβαίως και να μη γίνεις αλλά όχι απολύτως . θα ήταν τόσο ωραία να μπορούσαμε να καταφέρουμε τα πάντα έτσι αλλά ας είμαστε λίγο ρεαλιστικοί . πρέπει να αγωνιστείς και για να πετύχεις κάτι σαυτή την κοινωνία πρέπει να ακολουθείς κάποιους απο τους "κανόνες" της . ξέρω ... ούτε μένα μαρέσει αυτό που λέω αλλ΄α είναι η πραγματικότητα ,η σκληρή πραγματικότητα . και επιτέλους προσπαθησε να σκεφτείς λίγο θετικά .σκέψου ότι θα μπορούσες να γενηθείς σε ένα χωριουδάκι του ζαίρ ή σε μια φτωχογειτονιά στην αργεντινή . εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαε έλληνας και ζω σε μια τέτοια χώρα και μάλιστα που γενήθηκα σαυτη΄τη χρονική στιμγή . θα μπορούσα να είχα γενηθεί κατα τη διαρκεια του παγκοσμιόυ πολέμου . κατα λαβαίνεις τι θέλω να πω . ναι... σε σχέση με όπως θα έπρεπε να ήταν η κοινωνία παγκοσμίως είμαστε στον πάτο . αλλά δεν ζούμε σε μια ουτοπία .όμως σκέψου και αυτά που είπα , ότι δηλαδή συγκριτικά με άλλα τοπικά και χρονικά σημεία είμαστε μια χαρά για τα δεδομένα του σύγκρονου κόσμου . θα πρέπει να έχεις και λίγο αισιοδοξία . εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω αυτα τα λόγια θαυμάζω τον εαυτό μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όπως είμαι σε συγκιρσή με τι θα μπορούσα να είμαι . σκέφτομαι στοσ λύκειό μου πόσα άδεια παιδιά υπάρχουν που δεν ξέρω καν τι ή ρθαν να κάνουν στον κόσμο . και αυτή είναι η πλειοψηφεία δυστυχώς .βέβαια έχω πολύ δρομο μπροστά μου σε σχέση με το που θέλω να φτα΄σω αλλά πρεπει να είμαστε λίγο αισιοδοξοι . βέβαια στη θεωρία εύκολα είναι όλαα. είμαι στην επαρχία και κάθε φορά που πάω στη αθήνα με πιάνει ελαφριά μελαγχολία και σκέφτομαι ότι ίσως εκέί θα πρέπει να δουλεύω . στην επαρχία είναι πιο ύσηχα τα πράγματα.

τώρα...αγαπητέ koyman kai antonie σχεετικά με τη βία και τα σχετικά θα ήθελα να προσθέσω ότι δίκιο έχετε με το ότι για να αλάξει ο κόσμος κάθε φορά στη ιστορία της ανρθωπότητας χρειάστηκαν μαζικές κινήσεις που όπλο είχαν τη βία αλλά σκεφτείτε επίσης ότι αυτά τα κινήματα δεν ξεκινησαν από το που θενα΄ . ξεκίνησαν αφού οι άνθρωποι άρχσαν να ξυπνούν και να χρησιμοποιούν τη λογική τους . "πως νομίζεις ότι θα αλάξεί ο κόσμος
με γλυκόλογα και ροδοπέταλα"
μα αγαπητέ ko;yman αυτ΄΄α ακριβώς αποτελλούν την κινητήρια δύναμη κάποιων ανθρώπων και σιγα σιγά αφο΄υ γίνει η απαραίτητη προετοιμασία πραγματοποιούβνται κινήσεις βίας . χωρίς ανθρώπους με τέτοιες σκέψεις τότε δεν θα υπήρχαν και οι αλαγές . άρα γενικό συμπέρασμα είναι ότι και τα δύο είναι απραίτητα για τηνα αλαγή . και η βία αλλά και τα "γλυκόλογα και τα ροδοπέταλα"

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

ANTONIOS1997Μέλος
31/12/2002, 19:58:50
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ & ΦΩΤΙΣΗ

ANTONIOS1997

koumanΝέο Μέλος
01/01/2003, 00:24:19
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΥΣΤΕΥΩ
ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΘΥΜΟΤΙΠΙΚΕΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΔΥΣΤΙΧΙΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΕΘΥΜΟΤΙΠΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ.
ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ..................

koumanΝέο Μέλος
01/01/2003, 00:27:12
φιλε αντονιε την απαντηση μου θα την λαβεις την πεμπτη λογω της ημερας
μεχρι τοτε don't warry be happy

koumanΝέο Μέλος
03/01/2003, 00:54:50
φιλε αντονιε.....
το να λες οτι δεν ειναι προοδος το να οργονεις την γη με τρακτερ κκαι οχι με βοδια πρεπει να εισαι αγροτης γεια να καταλαβεις την διαφορα.εσυ εισαι??????????????????
αν δεν εισαι δεν μπορεις να ανφερεσαι σε αφτο.
ενα αλλο τωρα.
οι προσοπικες ελευθεριες του καθενος μας κερδιθικαν με ειρηνικες διαμαρτηριες?
τα δυκεωματα των γυναικων πως νομιζεις οτι κατωχυροθικαν?και αππαντω
με αιμα,πονο και ασταματητες συγρουσεις που κατεληγαν στην αποτυχια μεχρι την τελικη δικαιωση.
τα δικαιωματα των εργατων για καλυτερες σηνθυκες εργασιας,καλυτερα ωραρια,καλυτεροι μισθοι κατοχυροθικαν με πολυ αιμα και αγωνες εξαλου αφτο γιορταζουμε την προτομαγεια την μνημη οσον σκοτοθηκαν για να ζουμε εμεις καλυτερα.
οποτε καταλιγω στο ιδιο συμπερασμα.
οτι η οποιαδηποτε χρηση βιας απαραιτητη γεια να ελενχουμε το εγω μας απο την λαιλαπα του οποιασδηποτε ελενχου μας επιβαλεται να σπασουμε διλαδη τα δεσμα μας.
τωρα αν νομιζεις οτι οι ανθρωποι ζουν ευτυχισμενοι στα βουνα <και δεν διαφωνω εδω μαζι σου> δεν εχεις παρα να πας να ζεισης και εσυ εκει.
φιλικα..............

koumanΝέο Μέλος
03/01/2003, 00:56:08
και κατι αλλο.............
συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη

03/01/2003, 12:42:15
καλημερα και καλη χρονια γεματη αγαπη,φως,υγεια σε ολους.
Kouman διαφωνοντας μαζι σου θα σε παρεπεμπα στο ολοζωντανο παραδειγμα του αναμορφωτη της Ινδιας Γκαντι.

φιλικα