- ΟΙ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Δεν το κατάλαβα? Νομίζεις ότι σου έχω κάνει κάποια αφιέρωση?
Δεν νομίζω τίποτα, πριν γράψω είμαι σίγουρος οτι μας έχεις κάνει μια ομαδική αφιέρωση χλευασμού.
Και λέω "Μας" γιατί επανελημένως απευθύνεσαι στο σύνολο των αναγνωστών με αυτό το ύφος και αναμασάς τα ίδια ακριβώς πράγματα:
1)Ποσοστά Χριστιανών στην Ελλάδα.
2)Ταυτότητες & Αναγραφές Θρησκεύματος
3)Ο Παύλος είπε το ένα, ο Παύλος είπε το άλλο.....
Φίλε μου δεν μπορείς να προσυλητίσεις κανέναν, ιεροκύρηκες και νεο ιεραπόστολοι δεν έχουν πια καμία δύναμη και καμία θέση σ' αυτήν την σύγχρονη κοινωνία πέραν της αντίκας.
Μπορώ να σου εξηγήσω και το γιατί αλλά πρέπει να έχεις πραγματική θέληση να μάθεις και όχι να κυρήξεις αυτά που σου πασάρανε, η αλήθεια πονάει σαν το μαχαίρι στην καρδιά.
quote:
περαστικός ήταν.........πως λέμε πέρασε και δεν ακούμπησε!
Ούτε καν περαστικός, ένας μύθος ήταν ο οποίος συμπεριλήφθηκε στον Ρωμαϊκής κατασκευής μύθο του Ιησού της Ναζωραίας, (υπήρχαν και άλλοι επίδοξοι Μεσσίες βλέπε Ειρηναίο).
Οι Θεοποιημένοι της κάθε εποχής.....![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Περαστικά..........
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
quote:
Lock_Smith! Όποιος έχει τη μύγα.............μυγιάζεται!
Ασυναρτησίες, χλευασμός, θόρυβος, υπεκφυγές.
Δεν βλέπω να έχεις διάθεση συζήτησης, μάλον θα φταίνε τα κίνητρά σου που δεν αφήνεις στον συνομιλητή σου περιθώρια συζήτησης.
Μια υπογράμιση, απ' ότι κατάλαβα ο χώρος προσφέρεται για δημιουργικό διάλογο ανάμεσα σε μέλη που επιθυμούν μια δίκαιη ανταλαγή απόψεων.
Αν δεν επιθυμείς δημιουργικό διάλογο αλλά θορυβώδη μονόλογο τότε είσαι σε λάθος ιστοσελίδα.....μάλον ένας τοίχος θα μπορύσε να φιλοξενήσει δικαιότερα τα συνθήματά σου.
quote:
Περαστικά..........
Επίσης, αν και δεν σε βλέπω να πηγαίνεις μακρυά με το ύφος σου.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

Mια εικόνα.............χίλιες λέξεις!!!!!!!!!!!!!
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!