- Αριστεροχειρία - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:δεν αποκλειεται κατι τετοιο
ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟ
ΣΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑ ΑΠΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΧΕΙΡΑΣ
ομως
η τακτικη να κανω τον αριστεροχειρα δεξιοχειρα αφηνει "κουσουρια"
και μνημες ασχημες
και οι ασχημες παιδικες εμπειριες δεν ξεχνιουνται ευκολα και οι γονεις δεν ανακαλυπτουν οτι τα παιδια τους ειναι αριστεροχειρες λιγους μηνες μετα την γεννηση
αλλα πολυ αργοτερα
για παραδειγμα η μητερα μου καταλαβε οτι ο αδερφος μου ηταν "προδοτης" οταν πηγε στο δημοτικο
πριν το δημοτικο θεωρουσε οτι κρατουσε τον μαρκαδορο με το αριστερο γιατι δεν ηξερε να τον κρατησει σωστα
ευτηχως εγω δεν δεχτηκα καμια πιεση
οποτε
αν καποτε αποκτησω παιδια
δεν θα τα πιεσω να γινουν αριστεροχειρες
σε περιπτωση που με προδοσουν και χρησιμοποιουν το δεξι χερακι
ας εχουν δυο χερακια και δυο ποδαρακια
και ας κανουν οτι θελουν
γιατι σε λιγο θα γεννιουνται τα παιδια με 4 αριστερα χερια και 4 δεξια χερια και ενα ποδι.............στην πλατη που θα χρησιμευει και σαν προβοσκιδα γιατι το στομα θα ειναι τον σβερκο.
τουλαχιστον το φαινομενο της μετατροπης των αριστεροχειρων σε δεξιοχειρων οσο περναει ο καιρος αρχιζει να εξαφανιζεται

we'll all take turns
i'll get mine, too
Ανήκω στην κατηγορία των 100% αριστερόχειρων. Το δεξί μου χέρι είναι "διακοσμητικό". Κρατάω το ακουστικό με το αριστερό, χρησιμοποιώ το αριστερό μου μάτι, σε φωτογραφικές μηχανές κ.λ.π., κλωτσάω τη μπάλα με το αριστερό κ.α. Όλη η αριστερή μου πλευρά είναι πιο δυνατή.
Όσο για τα ταλέντα ! Διαθέτω αρκετά !
Επίσης, είμαι διαισθητική και ενορατική.
Υπάρχει κανείς άλλος αριστερόχειρας εδώ να μας πει τις εμπειρίες του, τις κλίσεις και τα ταλέντα του ;
Και ας κάνουμε και ένα γκάλοπ. Αν είσαι αριστερόχειρας, ποιο είναι το ζώδιό σου ; (Αν ξέρεις και τα υπόλοιπα Αστρολογικά σου στοιχεία μπορείς να τα αναφέρεις).
Πιστεύω ότι θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα !
Φιλικά
Από παιδί με θεωρούσαν λίγο περίεργη... Σε αυτόν τον τομέα. Λειτουργώ και με το δεξί πολύ καλά, και με το αριστερό αρκετά καλά. ΄Οταν κουράζεται το ένα χέρι πλάθει δημιουργεί βοηθά το άλλο. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορούν οι άνθρωποι να γράφουν ή να χρησιμοποιούν -αυτή είναι η σωστότερη έκφραση- και τα δύο χέρια.
Είναι βολικό. Τόσο βολικό...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
quote:
Και ας κάνουμε και ένα γκάλοπ. Αν είσαι αριστερόχειρας, ποιο είναι το ζώδιό σου ; (Αν ξέρεις και τα υπόλοιπα Αστρολογικά σου στοιχεία μπορείς να τα αναφέρεις).
Ενδιαφέρον γκάλοπ karma.
Μια και δεν ξέρω τίποτα από αστρολογία ίσως να με βοηθήσεις.
Είμαι λοιπόν ζυγός με ωροσκόπο καρκίνο. Ημ/νία γέννησης 10-10 ώρα 23¨30.

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !
Για να μπορέσω να σου πω περισσότερα πρέπει να μου στείλεις το έτος και τον τόπο γέννησής σου (μπορείς και στο E-mail μου). Αν και σαν Ζυγός, διαθέτεις καλλιτεχνικά ταλέντα ! Πρέπει να δούμε, όμως, και τα υπόλοιπα στοιχεία σου.
Φιλικά