- ISRAEL....Η αυτοκρατορία του αίσχους. - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Προσωπικά, αφού σε άκουσα να μιλάς περί ''φυλετικών προτερημάτων'' κα ''παγκόσμιας κυριαρχίας'' των Εβραίων, δεν θέλω και πολύ για να πιστέψω πως τελικά ο Χίτλερ είχε απόλυτο δίκυο ως προς τις απόψεις του για αυτούς.
Φιλικά,
*πρώην Kaizer
Edited by - Invader on 23/05/2005 00:06:42
Φυσικά και είχε δίκιο σε αρκετά σημεία,το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Φίλε δεν σκοπεύω να συνεχίσω διότι ακούγεται σαν να τους δοξάζω και είναι όντως ενοχλητικό.Απλά ήθελα να δείξω και την άλλη όψη του νομίσματος.
Ας μην το συζητήσουμε άλλο,ο καθένας έχει τις απόψεις του,τουλάχιστον χάρηκα που είσαι συζητήσιμος και όχι φανατικός!
Αναφορικα με το αν ημουν ηγετης ή κατι τέτοιο , η απάντηση μου ειναι η εξής : είναι θέμα προτεραιοτήτων . Και καλά εμείς , στηρίζουμε και τους Παλαιστήνιους , άλλα οι Αμερικάνοι ...ή οι Άγγλοι ! Πάντως , ναι , άκομη και αν ημουν εκπροσωπος της Ελλαδας και οι Εβραιοι προσπαθουσαν να επιβάλλουν κάτι εις βάρος της χώρας μου , φυσικά και θα έφερνα αντίρρηση ...Κάποιος πρέπει να το κάνει αυτό ..Ακόμη και αν πρέπει να είναι πρώτη η Ελλάδα ...Έτσι αν η προτεραιότητα μου ειναι η διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων , τότε ναι , πρεπει να αντιτεθω , αν είναι η διασφαλιση της ειρηνησ συμφωνα με τους όρους των Εβραιων τότε όχι ...Και στο λέω εγω που το αντικείμενο των σπουδών μου ειναι πολύ σχετικό με τα παραπανω
Και σχετικά με τη μοιρολατρεια...ο όρος έχει σαφή σημασία ..είναι αυτός που αποδέχεται αβίαστα αυτό που πιστεύει ότι θα γίνει...παρά το γεγονός οτι η Λέξη Μοιρα μπορει και κατα τη γνώμη μου πρέπει να έχει διαφορετική έννοια...
Αυτά και συγγνωμη για την παρεκτροπη αλλα όταν διαβάζεις διπλωματική ιστορια και βλεπεις όλες αυτές τις διαπραγματευεσεις και μετα μου λένε αυτό ...τότε !
Φιλικά
Twilight Fairy
Ad astra per Aspera
Έχεις δίκιο στο ότι η υπερβολική υποχωρητικότητα είναι απαράδεκτη.
Αυτό που με τσαντίζει είναι οι λεονταρισμοί των Ελληναράδων που την έχουν δει πατριωτάρες και ότι εάν ήταν κυβερνώντες θα διαφύλασσαν με κάθε τρόπο τα εθνικά μας συμφέροντα!!
Παπάρια μάντολες,με το συμπάθιο!!Έξω από το χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν και να κράζουν!
quote:
Έχεις δίκιο στο ότι η υπερβολική υποχωρητικότητα είναι απαράδεκτη.Αυτό που με τσαντίζει είναι οι λεονταρισμοί των Ελληναράδων που την έχουν δει πατριωτάρες και ότι εάν ήταν κυβερνώντες θα διαφύλασσαν με κάθε τρόπο τα εθνικά μας συμφέροντα!!
Παπάρια μάντολες,με το συμπάθιο!!Έξω από το χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν και να κράζουν!
Αφου συμφωνουμε δεν βλεπω πουθενα τον λογο να αντιμαχουμε...

Φίλε Hermes δεν αντιμαχούμε,συζητάμε.
Είσαι σίγουρος ότι συμφωνούμε?Δηλαδή να υποθέσω ότι συμφωνείς με όλα όσα έγραψα σε αυτό το θέμα??
quote:
Είσαι σίγουρος ότι συμφωνούμε?Δηλαδή να υποθέσω ότι συμφωνείς με όλα όσα έγραψα σε αυτό το θέμα??
Η αληθεια ειναι πως σε μερικα σημεια εχεις δικιο...τωρα το αν συμφωνουμε σε ολα δεν νομιζω πως ειναι και αναγκαιο απο την στιγμη που τα πιστευω μας ειναι διαφορετικα.
Απλα στο πρωτο σου μυνημα υπηρξες λιγο απολυτος...και λιγο σκληρος, οσον αφορα το θεμα των Εβραιων.Για εμενα, οποιος πιστευει πως οι Εβραιοι καλα κανουν και σφαζουν Παλαιστινιους, καλα κανουν και εχουν φτασει τον πλανητη στην καταστροφη του, καλα κανουν και εχουν αφανισει καθε μορφη αρετης και ευημεριας...αυτος ο ανθρωπος για μενα ειναι ενα καρκινικο κυτταρο για αυτο που οι ανθρωποι αποκαλουν ζωη.
Ειναι σαν να αποκαλεις τον Amon Goeth(Commandant of Plaszow-ss) τον καλυτερο ανθρωπο που ειδε ποτε η Ιστορια...
Αλλα στην πορεια των μυνηματων σου, αρχισες να μιλας ποιο λογικα κατα τον δικο μου παντα τροπο σκεψεις.
Εγω εχω ξεκαθαρισει οτιστευω πως,οΣιωνισμος δεν ειναι η ανωτερη θεωρια που εβγαλε ποτε ανθρωπος, ουτε ο Χριστιανισμος, ουτε ο καπιταλισμος, ουτε οτιδηποτε εχει βγαλει ανθρωπος που μεγαλωσε στα σκοτεινα μερη του Ισραηλ.
Δες τους Κινεζους, τους Ινδους, τους Ελληνες...τι πολιτισμο εχουν αφισει?
Τι ζημια προκαλεσαν στον πλανητη και στον ανθρωπο?
Εσυ ο ιδιος ειπες, πως οι Εβραιοι δημιουργησαν και προκαλεσαν τον ΝΑΖΙΣΜΟ και τον 2ο Παγκοσμιο πολεμο...και τους λες ανωτερους...
Η Θεωρια των "Σοφων δολοφονων" της Σιων ειναι η ποιο ηλιθια θεωρια που φτιαχτηκε ποτε, οσον αφορα το θεμα βιωσημοτητας και ευημεριας του πλανητη.Περαν του οτι "βιαζει" την ελευθερια των ανθρωπων ειναι και μια παιδεραστικη θεωρια γιατι μας τοποθετει στο δρομο που θελει απο μικρα παιδια.
Τωρα απο εκει και περα οτι πιστευει και θεωρει κανεις, ειναι απλα ο καθρευτης του ηθους του.

quote:
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ
ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!
Ακριβώς! Και δυστυχώς έχουν και το απαιτούμενο χρήμα για να "προωθήσουν" τα συμφέροντά τους όπως τους ευχαριστεί.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΔΥΜΑΜΗ.
ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.
quote:
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΔΥΜΑΜΗ.
ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.
Την μόναδική? Όχι ακριβώς... Υπάρχει ακόμα μια μικρή χώρα 1.000.000.000 ανθρώπων στην ανατολή που αντιστέκεται ακόμα( είδατε τι κάνει ο πολύς Αστερίξ?
Και καλά θα κάνουν να μην την ξυπνήσουν...
Φιλικά,
*πρώην Kaizer
quote:
Και καλά θα κάνουν να μην την ξυπνήσουν...
Το αν θα είναι καλό να ξυπνήσει η Κινα ή οχι είναι ένα τεράστιο ζήτημα , το οποίο , καθώς ανακαλεί Ψυχροπολεμικές μνήμες , διχάζει...
Ισως ομως θα πρεπει να ξυπνησει μπας και μπει καποια ισορροπια ...Λεω ισως ... Το μονοπώλειο εξουσίας ποτέ δεν άρεσε σε κανεναν , εκτος βεβαια απο εκεινον που είχε την εξουσια ...
kost
quote:
Αυτό που με τσαντίζει είναι οι λεονταρισμοί των Ελληναράδων που την έχουν δει πατριωτάρες και ότι εάν ήταν κυβερνώντες θα διαφύλασσαν με κάθε τρόπο τα εθνικά μας συμφέροντα!!
Βασικα , δεν καταλαβαίνω γιατι ο Ελληνας που θα προασπιζοταν τα εθνικα του συμφεροντα ειναι Ελληναρας ...και γενικοτερα χαρακτηριζεται εντελως αρνητικα(απο ανιδεος εως γελοιος) ,ενω ο Τουρκος , που μπαίνει με τσαμπουκα και απαιτει (όχι συζητα) ειναι μαγκας ...Και δε λέω να παραβιάσουμε κανόνες του Διεθνους Δικαιού ή Συνθήκες άπλα να κινηθούμε μέσα στα ορια αυτα . Και πίστεψε με , ότι αν πραγματικά ήθελαν όλοι αυτοί που αποφασιζουν θα μπορούσαμε να είχαμε περισσοτερα ...Με τη Μακεδονία τι κάναμε ? Ο πρωθυπουργος έμεινε ....όταν άκουσε τον Σρεντερ να αποκαλει τη F.Y.R.M Μακεδονια ...Και πολλα αλλα που δεν είδαμε στις κάμερες επειδη είχε Φεημ Στορυ 3 και Γιουροβιζιον( βλ αποπροσανατολισμος της κοινης γνωμης )
Φιλοι μου , ένα μήνα να παρακολουθησετε τα Διεθνη Τεκτενομενα αναφορικα με τη διπλωματια , Στρασβουργο κτλ και το λιγοτερο που θα πάθετε θα είναι να σας δημιουργθει ένα απίστευτο άγχος ...
Να δείτε που σε λίγο θα ζητήσει και το Ισραηλ να μπει στη Ευρωπαική Ένωση ....
Ad astra per Aspera