- Οι Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Το πήγες πολύ μακριά. Με κανένα τρόπο δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου για αυτό το θέμα. Γενικά θα συμφωνήσω μαζί σου. Και εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω, σκέψου όμως κάποιους οι οποίοι πρέπει να διασφαλίσουν την ασφάλεια της διακίνησης της πληροφορίας (είτε σε εταιρικό επίπεδο, είτε εθνικό) μέσω του Διαδικτύου. Αυτοί δεν σκέφτονται όπως εσύ και εγώ!!
Τελειώνοντας όπως σου προανέφερα τα στοιχεία που αναγράφονται στην υπογραφή των μηνυμάτων μου, απλά ενημερώνουν τους χρήστες για τα στοιχεία της σύνδεσής τους. Τα στοιχεία αυτά μπορεί κάποιος, αν θέλει, να τα τροποποιήσει. Και προφανώς, όπως κατάλαβες, δεν εννοώ την τροποποίηση της εικόνας jpeg σε μία εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων (στατικά). Εννοώ την τροποποίηση των στοιχείων (IP, ISP, OS, browser) "παραμορφώνοντας" την ταυτότητά σου στο Διαδίκτυο (δυναμικά στοιχεία), μέσω anonymus (;;) proxies (αλήθεια γιατί τους χρησιμοποιούσες;). Αλλά ακόμα και αυτό στις μέρες μας δεν είναι τόσο ασφαλές και σίγουρο!! Νομίζω ότι παραπάνω τεχνικές πληροφορίες επί του θέματος θα κουράσουν τους υπόλοιπους και είναι εκτός θεματικής περιοχής του forum.
Και πάλι σε ευχαριστώ για το διάλογο. Για οποιαδήποτε πληροφορία ευχαρίστως να σε βοηθήσω (αν μπορώ)!
Kια μία πληροφορία: εάν σε ενδιαφέρει για να "δουλέψει" σωστά η υπογραφή πρέπει να υποστηρίζεις PHP, GD/PNG και TTF extensions.
Με εκτίμηση
--Je^3--
..."follow me" the wise man said, but he walked behind...
quote:σωστα μην το παρακανουμε θα τα πουμε μεσω email φιλε μου
Νομίζω ότι παραπάνω τεχνικές πληροφορίες επί του θέματος θα κουράσουν τους υπόλοιπους και είναι εκτός θεματικής περιοχής του forum.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:
ε νταξει παιδια το παρα χαισαμε το θεμα θα σας τα πω εγω ολα σε δυο τρεις σειρες.την αμερικη την ανακαλυψε ο κολομπο ο οποιος ηταν τελειως αναπηρος και νομιζε οτι ειχε ανακαλυψει τις ινδιες,την αμερικη βασικα την ονομασε ετσι ο αμερικο βεσπουκι που πηγε μετα,τουλαχιστον αυτος καταφερε να καταλαβει οτι προκεται για μια νεα ηπηρο
Μα και ο Κολόμβος Έλληνας ήταν (κατά μία θεωρία). Καταγόταν από Γενουάτες γονείς οι οποίοι πήγαν στη Γένουα με τα Γενοβέζικα καράβια που αφέθηκαν ελεύθερα να φύγουν από την Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια της πολιορκείας και αμέσως μετά την άλωση της επειδή οι Γενουάτες είχαν συμμαχήσει με τους Οθωμανούς, είχαν δε μιά από τις μεγαλύτερες παροικίες στο Πέραν. Ο Χριστόφορος Κολόμβος του οποίου το όνομα είναι Ελληνικό ή Βυζαντινό αν το θέλετε γνώριζε την Ελληνική γραφή αν και ναυτικός. Μήπως γνωρίζουμε πολλούς καραβίσιους να μαθαίνουν αρχαίες ξένες γλώσσες; Αλλά και στο μοναδικό χειρόγραφο που έχει διασωθεί με την υπογραφή του, η υπογραφή του είναι στα Ελληνικά.
Πιθανώς δείγμα της υπερηφάνειας που έτρεφε για την Ελληνικότητα του.
Τα παραπάνω είναι αλήθεια. Η θεωρία δεν ξέρω αν είναι.
Φιλικά
Poet
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
METAGENESTERA OLA AUTA ! auta ..
ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ,Η ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ,ΕΤΣΙ?ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ Π.Χ. ΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΣΒΑΣΤΙΓΓΕΣ,ΚΟΙΝΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΚΤΛ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΩΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ,Π.Χ. ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΚΤΛ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...
quote:
GEIA SAS FILOI MOU.EXO KAPOIES APORIES.PISTEUO OTI TO MEGALYTERO MEROS THS GHS EXEI ANKALYFTEI APO ELLHNES.AN PARATHRHSETE TA ONOMATA STHN ASIA EINAI ELLHNIKA.TA NHSIA POLYNHSIA ,MELANHSIA POU EINAI ELLHNIKES LEXEIS EINAI OI ONOMASIES TON NHSION AYTON STH GLOSSA TON KATOIKON.EPISHS YPARXEI POLLH GIOYNAN,DHLADH IONIA STHN KINA,H LEXH INDIA SHMAINEI EN DIA, DHLADH STO DIA.EPISHS ENTYPOSH PROKALEI TO OTI STHN KARAIVIKI YPARXEI NHSI ANDROS,YPARXEI KAI STO XARTH,NHSI RODOS,H POLLH FILADELFIA STIS USA,POLI MINEAPOLIS,STHN PARAGOUAH YPARXEI POLLH FILADELFEIA.EPISHS OI PERISOTEROI KATOIKOI THS AMERIKANIKHS HPEIROU POU HRTHAN APO THN ISPANIA EINAI VASKOI KAI EINAI ELLHNIKHS KATAGOGHS.AKOMH ENA NHSI STH XAVAI LEGETAI SAMOS.EYXARISTO.OPOIA APOPSH EXETAI PANO SE AUTO TO THEMA THA ME XAROPOIOUSE AN THN PARATHETATE.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ SUEZ AN TO ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΛΕΕΙ ZEUS ΔΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ(ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΖΕΥΣ).Η ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΗ ΕΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΛΒΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΥΚΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ DEUTSHLAND ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Τ ΚΑΙ Η ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ DEUS-LAND ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.
GREECE
με αυτη την μοναδικη λεξη μηπως θελεις να μας πεις οτι ολοι και ολα εχουν ελληνικα ονοματα εκτος απο εμας?

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
φιλε DEYKALION
με αυτη την μοναδικη λεξη μηπως θελεις να μας πεις οτι ολοι και ολα εχουν ελληνικα ονοματα εκτος απο εμας?

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΞΗ ΜΙΛΑΜΕ.ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΑΙ.
GREECE