- The fourth kind - - Κινηματογράφος -
Ιδιαίτερα όσοι απο εσάς πιστεύουν στις αρχέες γραφές των σουμμέριων περι εξωγήινων κτλπ,θα σας κάνει μεγάλη εντύπωση.
Πως μου ξέφυγε αυτή η ταινία…![]()
Πιστεύω να καταφέρω να την "έχω" μέχρι αύριο για να δω αν πραγματικά αξίζει, αν και από το trailer φαίνεται ενδιαφέρων.

Εμένα πάντως δεν μου είπε κάτι το ιδιαίτερο όταν την είδα...αν και μου προκάλεσε κάποιο ενδιαφέρον το trailer, ώστε να την κατεβάσω.
Αλλά περί ορέξεως... κολοκυθόπιττα...;)

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
quote:
Μάλλον σκόπιμα φτιαγμένη κατά αυτό τον τρόπο μου φάνηκε για να τραβήξει το ενδιαφέρον
Τα "ορίτζιναλ" πλάνα,είναι όντως φτιαγμένα,εξάλου και αυτή που παριστάνει την ψυχολόγο που της συνέβησαν όλα αυτά,είναι ηθοποιός.Δεν γινόταν να πάρουν τα πραγματικά πλάνα.
Εμένα πάντως με τρόμαξε,γιατί πιστεύω στους αρχαίους "θεούς".
ταινια ειναι ρε παιδια , χολυγουντ ...

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
τα οριτζιναλ πλανα δεν ειναι και τοσο οριτζιναλ !!!!ταινια ειναι ρε παιδια , χολυγουντ ...
Ναι,είναι απλώς μια ταινία. Δέν έχει να θίξει τίποτα το ιδιαίτερο.
Πάντως αν και καπως πιασάρικο το trailer η ταινία είναι πατάτα!!

Απλά πέρασα μια ωρίτσα ευχαρίστα, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο…
Πάντως για να ξέρουμε τι λέμε, τα πάντα μέσα στην ταινία είναι Fake, ακόμα και η υποτιθέμενη αληθινή ψυχίατρος (Abigail Tyler) που παρουσιάζεται μέσα στα βίντεο, δηλαδή τα δήθεν πραγματικά πλάνα…![]()
Η ηθοποιός που υποδύεται την Abigail Tyler στα "πραγματικά μαγνητοσκοπημένα βίντεο" είναι η charlotte milchard.

quote:
ακολουθεί τα πρότυπα του Paranormal Activity και του Blair Witch Project
Φίλε Elo ναι, κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσε να το πει κάποιος και έτσι..
Η αλήθεια είναι πως προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον για να δεις τι γίνεται με το στόρυ αλλά τελικά δεν σου μένει κάτι κ αντιλαμβάνεσαι πως την πάτησες.. αλλά οκ, ο καθένας βλέπει με τα δικά του μάτια..
Προσωπικά αν δεν την είχα δει δεν θα έχανα απολύτως τίποτα, ούτε από τεχνικής ούτε από πλευρά ηθοποιίας και σεναρίου..
Μερικές "ταινίες" είναι απλά ένα κενό!!!!!!!!
Γιατί αυτό που σε κεντρίζει είναι το σενάριο (το στόρυ που σχετίζεται με το γνωστό και για κάποιους πολύ ενδιαφέρον θέμα της απαγωγής) για να τη δεις και το τρέιλερ εκεί παραπέμπει.. αλλά αποτυχία και εκεί!!!
Θα μπορούσες να γελάσεις έστω αλλά ούτε και αυτό προκαλεί γιατί υποτίθεται πως είναι πολύ τραγικό αυτό που συμβαίνει..
Κενό...
Κατά τη γνώμη μου πάντα..