ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Fotini30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
FotiniΜέλος
07/05/2003, 15:56:50
οκ μολις τωρα βρηκα και ωροσκοπους στο κινεζικο....

Ειμαι Βοδιους με ωροσκοπο Αλογο! (οκ τωρα γιατρε μου τι κανουμε??)
και Αλογο παρακαλω του Μεταλλου αχμ...

το θεμα ειναι οτι αυτο το βρηκαμε ελα ομως που δε λεει χαρακτηριστικα!
Τι να το κανουμε ετσι κυριε μου!!!!!

FotiniΜέλος
07/05/2003, 16:06:01
Μεταλλικό Αλογο
Και αυτή είναι ένα ήρεμο Αλογο. Είναι νομοταγής και σοβαρή. Κάνει τα πάντα σωστά, προσέχει να κρύβει τα αληθινά της αισθήματα και φαίνεται να προτιμάει μια πιο τακτοποιημένη ζωή, αν και στη νεαρή της ηλικία μπορεί να ήταν λάτρις της περιπέτειας! Συναισθηματικά είναι συγκρατημένη και σταθερή. Αν αγαπάτε ένα μεταλλικό Αλογο, επιτρέψτε της μερικά περιπτωσιακά ξεσπάσματα της ενέργειας. Αφήστε της μακρύ χαλινάρι, και αυτή θα σας χαρίσει μια ισορροπημένη ζωή

Αυτα βρηκα μονο για το Μεταλλικο Αλογο σε γυναικα ρε που παω και πεφτω συνεχεια!

07/05/2003, 23:22:11
quote:
Οχι καλε μου δεν στριμωχτικα...απλα οπως καλα ξερεις ο Υδροχοος βαριεται πανευκολα...

Βγάζουμε το φλούδι βλέπουμε τον καρπό και ΟΚ .
Τι έχουν όμως τα κουκούτσια δε θα το μάθετε ποτέ .....

Α και κάτι άλλο μη συγκρίνεις τους άντρες Υδροχόους με τις γυναίκες εντελώς άλλο πράγμα !!!

O αναζητών
Apostolos

MaraΜέλος
07/05/2003, 23:30:57
Που ειδες καλε μου ramoglou την συγκριση?
Σε πιο σημειο συγκρινα τους αντρες με τις γυναικες Υδροχοους?

Οσο για το τι εχουν τα κουκουτσια... το ζωδιο του καθενος θα καθορισει την απαντηση η το ιδιο το ατομο ??

αποριες ...αποριες....

And I keep on wondering....

07/05/2003, 23:45:13
Αμα δε ξέρεις τι λες δε φταίω εγώ κάνε μια ανάγνωση και ίσως καταλάβεις .
Α και η logo δεν είναι τροφή για το μυαλό .

O αναζητών
Apostolos

MaraΜέλος
08/05/2003, 00:00:14
Εγω ξερω τι λεω...εσυ ξερεις τι διαβαζεις ??

Για παμε αλλη μια τωρα που ξυπνησαμε...
Που ειπαμε οτι εγινε η συγκριση ακριβως??

AlastisΜέλος
08/05/2003, 00:16:49
Οπαααα, τι βλεπω, εχουμε κατι με τους Υδροχοους???????
Για συμαζευτειτε λιγο!!!!!!!!!!!!!

Εμας τους Υδροχοους μας βρισκω πολυ ΟΚ ατομα και δεν νομιζω οτι αλλαζουμε καθολου. Συμφωνω οτι βαριομαστε ωρες ωρες ευκολα αλλα τι να λεει αυτο???

Ramoglou τι ξερεις για τις γυναικες Υδροχοους ??? Παιζει κατι περιεργο? Αμα ειναι να ξερουμε να φυλαγομαστε δηλαδη... αλλα δεν νομιζω ομως, το παω πολυ αυτο το ζωδιο τελικα

...open minds are better minds!

MaraΜέλος
08/05/2003, 00:48:02
Ελα να περνουμε τα πανω μας οι Νερουλαδες!!!
Αντε γιατι σηκωσανε μπαϊρακι μερικοι μερικοι !!!

08/05/2003, 00:48:24
Φίλτατε Alastis ας πρόσεχες

Mara έχεις δουλειά για το βράδυ κάτσε και διάβασε όλο το τόπικ και θα καταλάβεις .
Δεν απαντάω σε άλλες ερωτήσεις Υδροχόων και ειδικά ΣΗΜΕΡΑ !

O αναζητών
Apostolos

AlastisΜέλος
08/05/2003, 01:07:39
Ελα, το εδωσε το συνθημα η ΜΑΡΑ, για να μαζευομαστε οι Νερουλαδες (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) σιγα σιγα... ,για να παρουμε τα ινια ομαδα.

waiting...

Ελα, τι, ακομα ετσι???? Ελα ελα, για μαζευεστε ολοι...

AlastisΜέλος
08/05/2003, 01:09:19
Ελα, το εδωσε το συνθημα η ΜΑΡΑ, για να μαζευομαστε οι Νερουλαδες (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) σιγα σιγα... ,για να παρουμε τα ινια ομαδα.

waiting...

Ελα, τι, ακομα ετσι???? Ελα ελα, για μαζευεστε ολοι...

08/05/2003, 09:31:48
Nερουλάδες... = 3 λαλούν και 2 χορεύουν....

Πως αλλιώς να περιγράψει κανείς ένα ζώδιο που δε ξέρει τι του γίνεται... από που έχει έρθει και που πάει... (τι να περιμένει κανείς από κάποιον που είναι ντυμένος νερουλάς αλλά μόνο νερουλάς δεν είναι... αντίθετα είναι
"όσα παίρνει ο άνεμος...") Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!

Φίλε Αlastis έχεις και ωροσκόπο Υδροχόο με ότι συνεπάγεται αυτό...

Eίναι όμως και ακαταμάχητοι...

Alastis βρες μια Κριό και θα με θυμηθείς...

Οχιιι! "
Μην κοιτάς από δω... Είμαι "πιασμένη

"Τάδε έφη Avallon"
08/05/2003, 10:40:28
Αγαπητή μου Avallon δεν είναι τίποτα σηκώνεις βάρη γι αυτό πιάστηκες !!!!!!

O αναζητών
Apostolos

elpidaΜέλος
08/05/2003, 11:01:21
Ας μην επικεντρωνόσαστε όλοι στα στραβά του Υδροχόου. Ποιος δεν έχει άλλωστε?
Κατάφερε ποτέ κανείς να αγγίξει την ψυχή ενός Υδροχόου? Όποιος τα καταφέρει σίγουρα θα έχει κερδίσει πολλά.

Να’ στε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη και ήρεμη ημέρα.

08/05/2003, 12:00:29
quote:
Αγαπητή μου Avallon δεν είναι τίποτα σηκώνεις βάρη γι αυτό πιάστηκες !!!!!!

Nαι αλλά τι βάρη!! Σηκώνει βάρη και δε κλατάρει...

Φίλη elpida γιατί δεν αναφέρει κανείς πόσο άπιστοι είναι οι Υδροχόοι?
Πως θα σου την "κάνουν" με την πρώτη ευκαιρία... είτε μετά από 3 μήνες είτε μετά από 3 χρόνια είτε μετά από 13?

Οχι ευχαριστώ δε θα "πάρω"... Κάνω δίαιτα...
Για την ακρίβεια είμαι σε φάση "απεξέρτησης" από άπαντες Υδροχόους...

Αlastis πως είναι τα αγγλικά σου? Ρωτάω γιατί αυτά που θα σου στείλω είναι στα αγγλικά.

"Τάδε έφη Avallon"
FotiniΜέλος
08/05/2003, 12:24:37
Τι εγινε γιατι τα βαλαμε ολοι με τους Υδροχοους..αν ειναι ετσι οπως τα λες Αvallon ευτυχως που ποτε δε γνωρισα Υδροχοο αντρα μεσα απο σχεση!

Παντως δε ξερω τι ειναι γενικως, αν και συμφωνω με μερικους σε μερικα που εχουν αναφερθει κατα καιρους,το μονο που ξερω ειναι οτι οι πιο καλες μου φιλες ειναι Υδροχοοι και δεν τις αλλαζω με τιποτα..κραταει χρονια αυτη η κολονια

elpidaΜέλος
08/05/2003, 13:54:47
Φίλη Αvallon

Δεν γνωρίζω πράγματα για άντρες Υδροχόους μπορώ όμως να σου πω για τις γυναίκες.
Οι Υδροχόοι δεν είναι άπιστοι, ίσα ίσα που άμα δοθούν δίνονται ολοκληρωτικά και ξέρουν να δίνουν. Η συνταγή μπορεί να χαλάσει μόνο αν και εφόσον νιώσει ο Υδροχόος παραμελημένος και εισπράξει αδιαφορία, όπου εκεί πλέον αρχικά αρχίζει και «φεύγει» συναισθηματικά και στο τέλος φεύγει ολοκληρωτικά..

FotiniΜέλος
08/05/2003, 15:34:02
Και γι ανα φυγουμε λιγακι απο τους υδροχοους...βρηκα το Ινδικο μου ζωδιο ( αντε να δω που θα καταληξω στο τελος!!!!)

PURVA ASHADHA (29 Δεκεμβρίου-11 Ιανουαρίου)

Έχουν πολλά ταλέντα και αν δουλέψουν πάνω σε αυτά τότε θα έχουν περίφημα αποτελέσματα. Είναι γεμάτοι δημιουργικότητα και εργατικότητα. Θεωρούνται οι πιο έξυπνοι του κύκλου. Στη σχέση τους θέλουν αλλαγές αλλά απογοητεύονται όταν δεν ανταποκριθεί και το έτερον ήμισυ. Σύμβολο : ελέφαντας. Λέξη κλειδί : χάρισμα. Ιδανικός σύντροφος : Revati. Χρώμα : μαύρο. Στοιχεία : φωτιά και νερό.

τωρα μη με ρωτησετε πως διαβαζεται το Purva...

MaraΜέλος
08/05/2003, 16:03:14
Και εχω μια ορεξη να ριξω λιγο λαδι στην φωτια...

Φωτεινηηηηηηηηηη μονο για παρτη σου εε??? καλααααααααααα!!!!

FotiniΜέλος
08/05/2003, 16:30:08
Για να μη γκρινιαζεις οριστε..παρε και το δικο σου

DHANISTA (7 Φεβρουαρίου-19 Φεβρουαρίου)

Άνθρωποι με πολλά χαρίσματα, προικισμένοι, και λαμπερές προσωπικότητες. Ασχολούνται και ενδιαφέρονται για ότι συμβαίνει γύρω τους. κάποιες φορές είναι απόμακροι. Αν βρουν τον κατάλληλο σύντροφο μένουν πιστοί. Αν όχι. Σύμβολο : ντραμς. Λέξη κλειδί : μουσική. Ιδανικός σύντροφος : Shatabhishak. Χρώμα : ασημί. Στοιχεία : φωτιά και νερό.

αχμ...αχμ...