- Τελικά είμαστε Θρήσκοι! Αλλά... πόσο;; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
μαλλον συμπληρωματικα μιλησαμε εδω :)
...για να πω την αληθεια ...στο συγκεκριμενο δρομο
ειχα ενα παραξενο περιστατικο /και το θυμηθηκα τωρα
-μαλλον εξαιτιας μιας λεξης που ανεφερες...
τοτεμ...-
αν δε φοραγα το εκεινο φυλαχτο ,την μερα εκεινη/
τωρα δε θα ζουσαμε τρια ατομα../
το τοτεμ το εχασα μα ειμαι ακομη εδω...
φιλε μου blackstate,
στο δρομο θεσ/νικη-Κιλκις ...
θυμαμαι να περναω μεσα απο ομιχλες/
πεσμου...
ηταν εκεινο το βραδυ σου..
το ιδιο αποκοσμο...;
σαν ενα χρονικο κενο ...
σαν στερεογραμμα που μετακινεισαι στο χωρο του...
μονο μετακινοντας το βλεμμα σου ...
οντας εστιασμενος σε κατι...
κι αν ναι...
σε τι....;

Let there be Light!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ
quote:
αν δε φοραγα το εκεινο φυλαχτο ,την μερα εκεινη/
τωρα δε θα ζουσαμε τρια ατομα../
το τοτεμ το εχασα μα ειμαι ακομη εδω...
αν όντως ήταν το Τοτέμ σου, μην βάζεις στοίχημα ότι το έχασες
ίσως παραμονεύει κάπου βαθιά μέσα σου...και καραδοκεί...να ξαναβγεί
Αν του φερθείς κατάλληλα θα γίνετε δύο πολύ καλοί φίλοι![]()
![]()
![]()
![]()
Ο πολύ εσώτερος και αρχέγονος εαυτός...θα βοηθά τον εξώτερο και επιφανειακό εαυτό...
Η ισχύς εν τη ενώσει...

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΤΕ...;
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΟ.../
-...ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΣ ,ΧΜ;..
-
...ΜΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ !
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑΤΜΑ...
Σ' ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...![]()
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ...
-

Let there be Light!
Αυτό που έχεις στην φώτο.. είναι κατά λάθος μάλλον.. ιαγουάρος, όχι τίγρης.. :)
( πάντα φιλικά ).
Σοβαρά τώρα. Θυμίσου αν η δεύτερη παρουσία του αλόγου σου δημιούργησε συναισθήματα άσχημα. Αν με το πρώτο άλογο φοβήθηκες και το σκεφτόσουν συνέχεια ή...αν είχες ΜΟΝΟ περιέργια για το τι συναίβει. Αν ισχύει η "περιέργεια" συνέχισε να το ψάχνεις. Μπορεί να σου δόθηκε για καλό. Αν όμως θυμιθείς έστω και λίγο "φόβο" καλύτερα ξέχνα το...
Η απόλυτη ομάδα του ελληνικού μεταφυσικού:GATEWAY TEAM:Επισκεφθείτε μας στο www.metafysiko.gr και συμμετεχετε στο ΝΕΟ μεγαλο ΦΟΡΟΥΜ του ανεξηγητου!
quote:
To ξέρω φίλε blackstate![]()
Φαίνεται εξάλλου από το site που παρέθεσα![]()
Απλά βρίσκω εκπληκτική την φωτογραφία...
Το κεφάλι πως είναι στραμμένο αριστερά...
Το δεξί πόδι πιο μπροστά από το άλλο...δείγμα ετοιμασίας για επίθεση;
Τέλος η τρομερά διεισδητική ματιά...
Και όλα αυτά με φόντο ένα άγριο περιβάλλον![]()
Στο φινάλε και τα δύο αιλουροειδή δεν είναι;![]()
![]()

WILLIAM BLAKE
quote:
χμ...κάποιος εδώ μέσα κάνει κλοπές τοτέμ άλλων...
αυτή...που τα κατάφερε!
quote:
χμ...κάποιος εδώ μέσα κάνει κλοπές τοτέμ άλλων
καλή μου Αμαλία
ποιός σου είπε ότι το Τοτέμ μου είναι Τίγρης ή Ιαγουάρος;![]()
Εγώ σίγουρα όχι![]()

WILLIAM BLAKE
"Χαλαρώστε" ορέ..
Ας προσπαθήσουμε να μαζέψουμε και άλλες απόψεις..
Ίσως θα προσέξεις ότι γράφω την απάντησή μου αυτή μια περασμένη ώρα...Το γεγονός ότι την ώρα αυτή, μόνος μέσα στη σκοτεινιά του δωματίου μου, διάβασα το θέμα που άνοιξες, δικαιολογεί πιστεύω την ανατριχίλα που διαπέρασε το κορμί μου διαβάζοντας τις γραμμές σου...Κι αυτό γιατί είχα κι εγώ μια παρόμοια εμπειρία.
Ήταν Ιούνιος, πριν από 3 χρόνια, και οδηγούσα το αυτοκίνητό μου στο δρόμο Τρικάλων-Ιωαννίνων, ενώ η ώρα ήταν περίπου 3 το πρωί. Επικρατούσε απόλυτο σκοτάδι και δεν υπήρχε κίνηση στο δρόμο (λογικό άλλωστε). Ενώ οδηγούσα λοιπόν και λίγο πριν το ύψος της γνωστής Κατάρας, είδα μετά από μια απότομη στροφή ένα αρκετά ευμεγέθες άλογο να βρίσκεται μέσα στη μέση του δρόμου. Η τρομάρα που πήρα δεν περιγράφεται! Αφού φρέναρα και σχεδόν ακινητοποίησα το αυτοκίνητο, προσπέρασα, με δυσκολία ομολογουμένως, το άλογο, το οποίο απλά στεκόταν εκεί και με κοίταζε. Μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω, και πριν προλάβω να ξεπεράσω το αρχικό σοκ, ένα ακόμη άλογο, εντυπωσιακά όμοιο με το πρώτο, έφραζε ένα τμήμα του δρόμου μπροστά μου και το προσπέρασα κι αυτό. Επειδή ήταν νύχτα, δεν μπορώ βέβαια να είμαι σίγουρος αν τα δύο άλογα ήταν ίδια. Το περίεργο στην ιστορία πιστεύω πως είναι η προχωρημένη ώρα της εμφάνισης των ζώων αυτών. Δεν γνωρίζω αν τα άλογα είναι "νυκτόβια" ζώα, αλλά αμφιβάλλω γι' αυτό. Επίσης, επειδή την περίοδο εκείνη έκανα συχνά το δρομολόγιο αυτό, δεν θυμάμαι να είχα συναντήσει κάποια άλλη φορά άλογο, ούτε και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το ίδιο μου είπαν και άλλα άτομα που περνούσαν συχνά από εκεί και με τους οποίους το συζήτησα. Γι' αυτό και θα ήθελα, εκτός από το να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας, όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά--αν υπάρχουν φάρμες στην περιοχή ή ακόμη και άγρια άλογα--να παραθέσει όσα στοιχεία έχει.
τι λέτε ρε παιδιά, τι λέτε;
εδώ πρωί είναι, χαρά Θεού και ανατρίχιασα!
ας τολμήσω κι εγώ να πω κάτι, σχετικό με άλογο, δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι τόσο παράξενο.
Και σε μένα είχε τύχει πριν πολλά πολλά χρόνια, βράδυ πάλι κατά τις 3... Είχαμε πάει βόλτα με μια φίλη στην Πετρούπολη, και κάποια στιγμή χάσαμε το δρόμο και βρεθήκαμε δίπλα σε ένα λατομείο, αλλά δεν ήταν αγροτική περιοχή, μάλλον μια μεριά δίπλα στο θέατρο πέτρας. Και είδαμε μπροστά μας εκεί, ένα γκριζόλευκο άλογο και θυμάμαι ότι σκεφτήκαμε όλοι μας "τι άσχετο! που βρέθηκε εδώ το άλογο;" αλλά δεν το πολυσυζητήσαμε.
Βέβαια, μετά από μισή ώρα που γυρίσαμε, το άλογο ήταν άφαντο, αλλά πάλι δεν ανησυχήσαμε, σκεφτήκαμε ότι απλά θα έφυγε...
αυτή...που τα κατάφερε!