ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- πως διώχνουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα από το σπίτι μας ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- πως διώχνουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα από το σπίτι μας ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

poltergeist31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Brie BoyΜέλος
25/07/2005, 23:55:42
Εγώ νομίζω πάλι πως αν έχουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα στο σπίτι μας, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να κόψουμε τα πολλά DVD και να αρχίσουμε να διαβάζουμε για να μας πάρει ο ύπνος.

Αλλά αν δεν θέλουμε να κάνουμε αυτό, νομίζω πως ο φίλος ALF έδωσε προηγουμένως τα σωστά μέτρα αντιμετώπισης:

Α.

quote:
χαρντ ροκ

Β.
quote:
Συμβουλεψου εναν παπα

Γ.
quote:
εξερεβνισε τον εσωτερικο σου κοσμο

Δ.
quote:
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

Ε.
quote:
φοναξε τους ghost basters

Εγώ τουλάχιστον, κάπως έτσι έδιωξα το φάντασμα από το σπίτι μου...

Αλλά μετά με στοίχειωσαν οι λέξεις καρτέλας που γράφαμε κάθε Παρασκευή στο δημοτικό και από τότε αλυχτάω τις νύχτες στα καλά καθούμενα όταν βλέπω πολλά ορθογραφικά μαζεμένα:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6721

Lady CroftΜέλος
26/07/2005, 00:03:41
να κανω μια προταση.μπορει να σ φανει γελοια,αλλα θ τ αντεξω.να τους ξεθαψετε κ να τς θαψετε αλλου!!

26/07/2005, 07:54:02
Μια μικρή απορία, βρε παιδιά!

quote:
ακους χαρντ ροκ?

Το hard rock τι σχέση έχει με ένα στοιχειωμένο σπίτι....?

poltergeistΜέλος
26/07/2005, 12:11:19
Βασικα νομιζω πως θα ακολουθησω τις συμβουλες σας.Παντως οσο για το θαψιμο και το ξεθαψιμο θα ειναι λιγο εως πολυ δυσκολο γιατι αφενως μετα απο τοσα χρονια θα εχουν λιωσει(μιλαμε για καιρο γερμανικης κατοχης που τους σκοτωσαν) και αφετερου ειναι θαμμενοι κατω απο τονους μπετον του σπιτιου μου.Ε,καποια στιγμη θα καταλαβουν πως για να μενεις καπου πληρωνεις νοικι και αν δεν το κανεις αυτο και ενοχλεις και τους υπολοιπους ενοικους σου ερχεται η εξωση...!!!Thanx για το βιβλιο.Θα παω να το παρω σημερα και θα σου πω εντυπωσεις.
kiki_dΝέο Μέλος
26/07/2005, 13:09:48
quote:

ΟΔΟΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 0
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

Είναι του Μενέλαου Λουντέμη

poltergeistΜέλος
26/07/2005, 13:14:14
thanx kiki d.
ALFΜέλος
26/07/2005, 15:13:37
TI ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ HARD ROCK KAI ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΗΕAVY METAL EXEI ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ...ΣΚΕΨΟΥ ΟΧΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΙΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΙΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΣΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΝΤΙΠΟΣΕΙΣ (ΕΜΠΙΡΙΕΣ) ΠΕΡΙΛΙΠΤΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΤΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ .
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Μ.ΛΟΥΝΤΕΜΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ .
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΗΠΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΞΕΣΗΚΟΣΕ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ .
poltergeistΜέλος
26/07/2005, 15:39:10
Ισως να εχεις δικιο σε αυτο Alf.Παλια ακουγα Manson αλλα αφου τα αγγλικα μου ειχαν κανει τρελη βελτιωση ξεχωρισα μεσα απο τις τσιριδες πραγματακια που δεν μου πολυαρεσαν οποτε και χαιρετησα τα Cd του.
GDS1Μέλος
26/07/2005, 17:58:44
Άσχετο αλλά η πρόταση για το ΟΔΟΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 0 είναι καταπληκτική το διάβασα μέσα σε ένα βράδυ τρομερό βιβλίο

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

26/07/2005, 18:10:56
Εγώ που ακούω gothic ποτέ μου δεν είχα εμπειρίες με φαντάσματα...
Να αρχίσω να ανησυχώ μήπως?
Μήπως υπερβάλλετε,ρε παιδιά?
poltergeistΜέλος
26/07/2005, 18:19:37
Δεν εχει σχεση μονο η μουσικη αλλα ισως και αυτος που τραγουδαει.Ο Manson δεν ειναι και απο τα καλυτερα παιδια...αντρας καλος,κελεπουρι και ιδανικος πατερας για μυηση των παιδιων σας στον ...σατανισμο.Τρεχατε μην τον προλαβουν αλλες!!!(για τις κοπελες του Forum)