- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Η "μάχη" είναι διασκεδαστική.
Αλλά όπως και να το κάνουμε, η διαφορά είναι στο...ζύγι!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΠροκρούστηςΝέο Μέλος
Εγω φιλε Σκαρταδο, σαν κομμουνιστής, αριστερός, βασιλικός, φασίστας και Αεκατζής , ενα θα σου πω... Πιάσε μια Μπυρα.
Συνοδινός.1Μέλος
quote:
Ειμαι σιγουρος οτι οταν θα ορκιζεται η χ.α (Χρυσή Αυγή) θα εχουν παραμεινει εδω ελαχιστοι (λαθρομετανάστες) και αυτοι θα ψαχνουν τροπο να φυγουν.
Φοβάμαι, ότι θα έχουν παραμείνει και ελάχιστοι τουρίστες κι αυτοί θα ψάχνουν τρόπο για να φύγουν.
Και όχι μόνο αυτοί..!
Οι οπαδοί του άλλου άκρου θα πρέπει κι αυτοί να φύγουν, όπως και όλοι όσοι δεν ανήκουν πουθενά και σε κανέναν (όπως εγώ) και διαφωνούν ανοιχτά με ιδεολογίες του παρελθόντος, οι οποίες μάλιστα, κάποτε εφαρμόστηκαν και απέτυχαν.
Περιμένουμε να ακούσουμε κάτι καινούργιο επιτέλους, κάτι από το μέλλον, κάτι που δεν εφαρμόστηκε ποτέ και όχι να βλέπουμε τους αρχηγούς της Χρυσής Αυγής να αντιγράφουν -κατά έναν κωμικοτραγικό τρόπο- τα σύμβολα, τα πρόσωπα και τις πρακτικές της Ναζιστικής Γερμανίας, ως κάτι δήθεν φρέσκο και καινούργιο.
Βέβαια και για να είμαστε ειλικρινείς, αν η Χρυσή Αυγή (υποθετικά) γινόταν κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές, θα ήταν αναγκασμένη να παραιτηθεί μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή που θα ορκιζόταν.

ΠροκρούστηςΝέο Μέλος
quote:
Περιμένουμε να ακούσουμε κάτι καινούργιο επιτέλους, κάτι από το μέλλον,
κατσε τωρα περιμενε,θα βγει το iphone 6
Συνοδινός.1Μέλος
quote:
κατσε τωρα περιμενε,θα βγει το iphone 6
Η Χρυσή Αυγή θα παράγει το iphone 6..;
Ποιός έχει την πατέντα; ο Κασιδιάρης;
Το ήξερα ότι αυτός ο λεβέντης είναι τετραπέρατος.
Χαίρομαι πάντως που κατάλαβες τι εννοούμε, όταν μιλάμε για το μέλλον.

ΠροκρούστηςΝέο Μέλος
Ποια Χρυση Αυγη, η χρυση αυγη πηγε στη φυλακη,ειναι εγκληματικη οργανωση! Δεν τα εχεις μαθει; Ο Τοπος αλλλαξε σελιδα εδω και ενα μηνα, ολα πανε καλλιτερα.
Οσο για σενα τι να πω; αφου δε σε εκφραζει τιποτα, προτεινω να φτιαξεις εσυ ενα καινουργιο κομμα ,μαζι με τον αλλον το δυσμοιρο.
Σου χω και ωραιο ονομα..Back to the future να το πεις.
Συνοδινός.1Μέλος
quote:
Ποια Χρυση Αυγη, η χρυση αυγη πηγε στη φυλακη,ειναι εγκληματικη οργανωση! Δεν τα εχεις μαθει; Ο Τοπος αλλλαξε σελιδα εδω και ενα μηνα, ολα πανε καλλιτερα.
Οσο για σενα τι να πω; αφου δε σε εκφραζει τιποτα, προτεινω να φτιαξεις εσυ ενα καινουργιο κομμα ,μαζι με τον αλλον το δυσμοιρο.
Σου χω και ωραιο ονομα..Back to the future να το πεις.
Τον κακό σου τον καιρό.
Από χαζοχαρούμενες εξυπνάδες -σαν τις δικές σου- έχουμε χορτάσει εδώ μέσα.

ΠροκρούστηςΝέο Μέλος
Ελα.. μη μου θυμωνεις,
Εγω για να γελασουμε το ειπα.....μαζι σου.
Εγω για να γελασουμε το ειπα.....μαζι σου.
Συνοδινός.1Μέλος
Στο καλό να πας!

Μεγάλη γκαντεμιά να θες να πεις κάτι και να μην ξέρεις τι, σε ποιόν, που, πότε, με ποιόν τρόπο και γιατί.
Χαμογέλα προκρούστη. Όχι όμως εδώ. Στο πουλάκι.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.