- Γιατί αργεί τόσο να ανοίξει η σελίδα του εσωτέρικα; - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Εγώ το λέω "Εσωτέρικα".
Πάλι καλά που δεν το έχουμε ακούσει κι ως "Εσωτερίκα"...

In anticipation of my resurrection...
Κανένα απο τα δύο δέν είναι λάθος
Όσο για το αργό άνοιγμα των σελίδων κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει τις τελευταίες μέρες γιατί τις μεσημεριανές ώρες κάνει περίπου μισή ώρα να ανοίξει, η φίλη angi παραπάνω είπε 25 λεπτά, πάνω - κάτω τον σωστό χρόνο είπε.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Edited by - Krisnna on 27/10/2005 07:11:52
πάντως Κρίσνα, ρίξε μια ματιά σε αυτά που προτείνει ο jejeje παραπάνω, θα σε βοηθήσουν σίγουρα
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Εκεί που μου λέει Εμφάνιση των θεμάτων των τελευταίων 30 ημερών, να αλλάξω την επιλογή και να το κάνω ... δύο ημερών.
Θα είναι λίγο πιό γρήγορο ελπίζω το μεσημέρι, γιατί πρωί και βράδυ δέν έχω πρόβλημα.
ΒΑΚΩΝ
Δεν είναι δυνατόν η σύνδεση με το Internet να σου ανεβάζει CPU usage 99% !!!
Eδώ η υπόθεση μυρίζει worm.
Είναι πολλύ πιθανόν τα forums του Esoterica να έγιναν στόχος επίθεσης απο κάποιους που απλά ονειρεύονται να φιμώσουν την σελίδα.
Ενδεικτικά σας αναφέρω οτι σε μια μου περιήγηση ανακάλυψα ένα συμβάν μεταξύ της σελίδας eee και κάποιου ανώνυμου απολογητή ο οποίος μέσω e-mail προσπαθεί να μολύνει με ένα stelth worm την σελίδα του πρώτου.
Aν και η γνώμη που έχω και για τους 2 είναι η χείριστη, εν τούτοις κρίνω απαράδεκτη την τακτική του ηλεκτρονικού πολέμου.
Προσέξτε πάρα πολλύ γιατί είναι κρίμα η σελίδα του esoterica να πάθει την όποια ζημιά απο το τυφλό μίσος και τις ηλεκτρονικές επιθέσεις που έχουν εξαπολύσει κάποιες παραεκλησιαστικές οργανώσεις.
Ευχαριστώ._
Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.
Ρίξτε μιά ματιά στο site www.itfreaks.com
Έχω την εντύπωση οτι πρόκειται για ένα καινούριο spyware virii, το οποίο ο περισότερος κόσμος το άρπαξε απο το msn παρ' όλο που είχε Firewall.
Μάλλον χρειάζεται ένα anti virii πρόγραμμα όπως το AVG.
Είδωμεν στην πορεία._
Αρχικά να σε καλωσορίσω στο Esoterica και να σου ευχηθώ καλή και δημιουργική διαμονή!
Προφανώς δεν μπορώ να αποκλείσω το σενάριο που περιγράφεις (στόχος επίθεσης), αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα (της χαμηλής ταχύτητας) σχετίζεται βασικά με τον υφιστάμενο εξοπλισμό. Κατά το παρελθόν έχουν γίνει προσπάθειες αναβάθμισης κάποιων εφαρμογών (για παράδειγμα η αναβάθμιση της βάσης δεδομένων) με πολύ καλά αποτελέσματα στην ταχύτητα απόκρισης της εφαρμογής διαχείρισης του forum.
Όμως η υφιστάμενη κατάσταση (πολλοί ταυτόχρονα συνδεδεμένοι χρήστες και παράλληλα αύξηση του μεγέθους της βάσης δεδομένων) απαιτεί υψηλούς πόρους κυρίως σε επίπεδο επεξεργαστή και μνήμης. Το ζήτημα αυτό το εξετάζουμε και πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθεί μία λύση!
Φιλικά
--Je^3--
Σ' ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.
Aν χρειαστείτε extra tech support, just let me know._![]()
Την τελευταία βδομάδα αργούσε υπερβολικά τις ώρες αιχμής, ακόμα και ολόκληρες ώρες γεγονός που έχει συμβεί και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Ίσως χρειάζεται κάποιο Service ο εξοπλισμός, εύχομαι το καλύτερο για να αποφεύγουμε τις μεγάλες ταλαιπωρίες ιδιαίτερα εάν δέν έχουμε την άνεση να είμαστε όλη την ημέρα μπροστά στο Internet
ΒΑΚΩΝ
Πάρτε AVG, εγώ το πήρα και καθάρισα, τώρα όλα πάνε σφεντόνα.
Τα λέμε._