ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- τι είναι αυτό; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- τι είναι αυτό; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PixelNightmare30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PixelNightmareΜέλος
05/01/2006, 20:08:44
Ostria
Όσοι θέλουν να τιμούν τα ρούχα που φοράνε έχουν μια άποψη την οποία μπορούν να την δικαιολογήσουν.
Αν δεν θέλουν να δημοσιεύσουν την άποψη τους μαγκιά τους.
Όταν καλούνται να δικαιολογήσουν πράξεις πρέπει να το κάνουν.
Εγώ δικαιολόγησα τις πράξεις μου και ζήτω να δικαιολογήσουν και τις δικές τους.
Που είναι;
Σχολιάζουν τα πάντα εκτός από τα βασικά.
Όταν δεν έχεις λόγο και προτιμάς τα παιχνίδια δεν σου αξίζει η θέση σε ένα forum.

Έχω λόγο και τον δημοσιεύω και περιμένω απαντήσεις για να ξεκινήσει ένας διάλογος.
Συγνώμη, το forum δεν υπάρχει για να υπάρχει διάλογος;

Η δεύτερη πρόταση που δεν είχε σχέση με την ερώτηση σου ήταν δική μου και γενική παρατήρηση.

Όταν έχεις να κανείς με ομάδα ανθρώπων δεν μπορείς να είσαι συγκεκριμένος.
Μίλησα για μια ομάδα ανθρώπων και για τα χαρακτηριστικά που έχουν.

Σε ευχαριστώ που συμφωνείς και ελπίζω και εγώ σε μια κατάληξη.

PixelNightmareΜέλος
05/01/2006, 20:13:22
durden_alie
η διάφορα του απλού ανθρώπου με τον εσωτεριστη είναι πως ο εσωτεριστης αναζητά τον τρόπο ο οποίος θα τον βοηθήσει να αναβαθμίσει την ψυχική του ύπαρξη.
Ο απλός άνθρωπος αναζητά τον τρόπο που θα αναβαθμίσει την υλικη του ύπαρξη.

Ο απλός άνθρωπος για να καταφέρει να κερδίσει την υλίκη αναβάθμιση μπορεί να καταφύγει σε κόλπα και κομπίνες.
Τι είναι ο εσωτεριστης που για να καταφέρει την ψυχική του αναβάθμιση καταφεύγει σε κόλπα και δολοπλοκίες;
Τι καταφέρνει με αυτό;

Όταν μπεις με άλλο λογαριασμό δεν μπορείς να πεις αυτά που θέλεις να πεις αναγκάζεσαι να μιλάς για πράγματα άσχετα.
Υπάρχεις στο forum όμως δεν μπορείς να συζητήσεις αυτά που θέλεις
Αυτό δεν είναι ένα είδος διαχειρίσης της σκέψης;

Η συζήτηση γίνεται...όμως...που είναι οι αρμόδιοι τους οποίους τους έχω προσκαλέσει σε μια συζήτηση;
Ψάχνουν να βρουν τι είπα και ποτέ το είπα;

PixelNightmareΜέλος
05/01/2006, 20:18:46
Dying_Incubus
Αφού είχες άποψη έως τώρα προσπάθησε να απαντήσεις και εσύ στις ερωτήσεις που έχω κάνει σχετικά με την αόριστη ημερομηνία απενεργοποίησης μου και για την είσοδο μου σαν νέο μέλος και όχι σαν μέλος που έχει απενεργοποιηθεί.
Ποιος ο σκοπός αυτής της τακτικής;

Άντε και πάω στην συνάντηση
Ποιοι θα είναι στην συνάντηση αυτή;
Αν δεν γίνεται να μας πουν ονόματα ας μου πουν πόσοι θα είναι.
Έχουν πάρει μέρος στην συζήτηση αυτή;

Αφού μερικοί υποστηρίζουν πως δεν γίνεται τα μέλη να είναι υπεύθυνα για την απενεργοποίηση άλλων μελών επειδή μπορεί να έχουν προηγούμενες διαφωνίες πως μπορώ να ξέρω εγώ αν οι άνθρωποι που θα είναι στην συνάντηση δεν είναι άνθρωποι με τους οποίους δεν έχω λογομαχήσει;

Κάνω παράλογες ερωτήσεις;
Σχεδόν όλοι αποφεύγουν να απαντήσουν στις ερωτήσεις που κάνω.

Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις;
Όσοι είναι υπέρ για την συνάντηση ας μου απαντήσουν.

Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί...δεν χρειάζεται να τους αναφέρω.

Περιμένω απαντήσεις και απόψεις.

05/01/2006, 21:16:17
Αγαπητέ pixeldream, δε μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου στα ερωτήματα που θέτεις και για ποιό λόγο θέλεις να σου τα απαντήσουν όλοι οι υπόλοιποι.
Ποιός αυτός ο λόγος?
Επειδή όμως μου απηύθυνες μερικά ερωτήματα προσωπικά, να σου πώ και πάλι την άποψη μου.
Νομίζω πως έχεις μια χρονική απενεργοποίηση που λήγει σε 2 εβδομάδες περίπου (αν θυμάμαι καλά).
Προϋπόθεση για την επανενεργοποίηση σου είναι μια προσωπική συνάντηση με τα υπεύθυνα άτομα προκειμένου να γίνει ένας γόνιμος διάλογος.
Εσύ δεν καταφεύγεις σε αυτή τη λύση για λόγους που εσύ πιστεύεις πως πρέπει να μην καταφύγεις σε μια συνάντηση κατ' ιδίαν.
Ανοίγεις λοιπόν ένα δεύτερο λογαριασμό, ανοίγεις ένα topic και ζητάς διάλογο.
Διάλογο με ποιούς όμως?
Με τα υπόλοιπα μέλη?
Διάλογο με τον admin, την Διαχειρίστρια, τους Συντονιστές?
Και σε ρωτώ με την σειρά μου:

1) Αυτόν τον διάλογο που επιθυμείς να κάνεις με τα μέλη, γιατί τον ταυτίζεις με την ανταλλαγή απόψεων επάνω στην απενεργοποίηση σου?
Είναι μια προσπάθεια απόσπασης απόψεων σχετικά με την ορθότητα της επιβολής της χρονικής σου απενεργοποίησης?

2) Αν ζητάς διάλογο με τους υπεύθυνους γιατί δεν τον κάνεις προσωπικά παρά δημοσίως?
Πιστεύεις οτι έτσι μπορείς να πείς μερικά πράγματα πιο ελεύθερα?

Αναφέρεις ποιά άτομα θα είναι στην προσωπική συνάντηση, εάν αυτή πραγματοποιηθεί.
Νομίζω πως είναι σαφές από την αρχή της απενεργοποίησης σου.
Και μου αναφέρεις στη συνέχεια το ενδεχόμενο να συναντηθείς με άτομα που έχεις πιθανότατα λογομαχήσεις στο παρελθόν.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως σε μια συνάντηση με σκοπό την βελτίωση των πραγμάτων δεν θα αναλυθούν προσωπικές διαφορές (εάν αυτές υπάρχουν) αλλά μια προσπάθεια για την καλυτέρευση των καταστάσεων στο μέλλον.
Δε νομίζω να υπάρχει σε καμία περίπτωση η επιθυμία να γίνει η συζήτηση ρίνγκ...

Και τέλος, με ρωτάς σχετικά με την αόριστη ημερομηνία της διαγραφής σου.
Αν κατάλαβα καλά, εννοείς την απενεργοποίηση αυτού του λογαριασμού σου.
Αν κάνω λάθος, διόρθωσε με.
Νομίζω πως οι λόγοι που δόθηκαν για αυτό ήταν σαφείς από την Διαχειρίστρια.
Ύστερα από την τροπή που πήρε το topic μετά την χθεσινή παρέμβαση της Αφροδίτης δίνεται μια περίοδος εάν κάποιος/οι επιθυμεί/ούν να καταθέσει/ουν κάτι παραπάνω.
Οπότε δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω αυτό.

In anticipation of my resurrection...

05/01/2006, 22:02:23
Σε χαιρετώ και πάλι, Pixeldream...

Ας πούμε λοιπόν ότι ο ορισμός που δίνεις περί «απλών ανθρώπων» και «εσωτεριστών ανθρώπων» είναι πλήρης...Ας το δεχτούμε γι’ αρχή...

Ρωτάς :

quote:
Τι είναι ο εσωτεριστης που για να καταφέρει την ψυχική του αναβάθμιση καταφεύγει σε κόλπα και δολοπλοκίες;
Τι καταφέρνει με αυτό;

Τότε πολύ απλά ο υποτιθέμενος «εσωτεριστής» μας απλά φέρει τον «τίτλο» κατ’ επίφασην και όχι κατ’ ουσίαν! Γι’ αυτό σου είπα ότι διαφωνώ εξ αρχής με τέτοιους διαχωρισμούς : Τέτοιοι «τίτλοι» δεν «φέρονται εκ γεννετής», ούτε και είναι δεδομένοι κι «άκαμπτοι» αλλά μάλλον «κερδίζονται»—αν μπορούμε να το πούμε αυτό—εκ των υστέρων! Εκ του αποτελέσματος και εκ της πορείας κρίνεται ο «εσωτεριστής» ή ο ηθικά ακέραιος κι όχι εκ των προτέρων! Και κάτι άλλο : Αδυνατώ πραγματικά να κάνω το συσχετισμό μεταξύ των ορισμών που συζητάμε και της παρούσας κατάστασης. Κι επειδή σου ξαναείπα ότι βλάκας δεν μου αρέσει να το παίζω, κατανοώ ότι οι παραλληλισμοί σου αυτοί έχουν να κάνουν με τη διαχειριστική ομάδα, τουλάχιστον επί του παρόντος. Για να δούμε λοιπόν πως έχουν τα πράγματα, σαφώς και διατηρώντας τις όποιες επιφυλάξεις προκύπτουν από το γεγονός ότι εγώ σαφώς και δεν ανήκω σ’ αυτή, οπότε και δεν εξουσιοδοτούμαι να μιλάω εξ ονόματός της...Αλλά ο διάλογος είναι δημόσιος ούτως ή άλλως...Ή τουλάχιστον, ΕΓΙΝΕ...

Θεωρείς προφανώς ότι «κάτι περίεργο» κρύβεται πίσω από κάποιες κινήσεις των διαχειριστών. Και πρώτα πρώτα πίσω από την πρωτοβουλία τους να ζητήσουν ιδιωτικές συναντήσεις με τα διεγραμμένα μέλη, μεταξύ των οποίων είσαι και εσύ. Σου είπα και πιο πριν ότι η άποψή μου είναι πως αν πραγματικά πίστευα ότι ο Admin περίμενε να του δηλωθεί η όποια υποτέλεια στις συναντήσεις αυτές, θα τον υποτιμούσα και αυτόν και όλη τη συντονιστική ομάδα του Esoterica. Καταλαβαίνεις επίσης τον κίνδυνο που κρύβεται πίσω απ’ αυτό : Σε μια υποτιθέμενη περίπτωση που η παραπάνω «ανησυχία» σου ήταν και αληθής, τί θα εμπόδιζε εσένα ή όποιο άλλο διεγραμμένο μέλος να μπείτε στο χώρο αυτό και να αρχίζετε να «κράζετε» κανονικά την ηγεσία του; Όπως έγινε πολύ έντονα αντιληπτό στο πρόσφατο παρελθόν, μάλλον τίποτα! Είναι ηλίου φαεινότερον ότι όσες κλειδαριές και λουκέτα να θέλει κάποιος να βάλει στον οποιονδήποτε, αν αυτός θέλει να πει κάποια πράγματα τελικά ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ! Δύσκολο ίσως; Ναι! Αδύνατον όμως ΟΧΙ! Γιατί λοιπόν ο Admin ή οι υπόλοιποι συντονιστές να θελήσουν να ρισκάρουν κατ’ αυτόν τον τρόπο την εικόνα τη δική τους αλλά και του φόρουμ; Ξέρουν πολύ καλά ότι μια τέτοια απαίτηση από μέρους τους, όχι μόνον δεν εξασφαλίζει την πολυπόθητη ηρεμία, αλλά αυξάνει τον κίνδυνο να μετατραπεί και πάλι το φόρουμ σε πεδίο μάχης! Όπως είπα λοιπόν και πιο πριν, μπορεί να διαφωνώ με την κίνησή τους αυτή, αλλά δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω ότι τα κίνητρα δεν μπορεί να είναι σκοτεινά...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να είναι, αν το προτιμάς!

Πάμε στο άλλο ζήτημα, αυτό του τωρινού σου λογαριασμού...Βλέπεις «περίεργη» την κίνηση της Αμαλίας να επιτρέψει τη συνέχιση της κουβέντας για μερικές μέρες ακόμη, ενώ και η ίδια δήλωσε τις προθέσεις της ξεκάθαρα, αλλά και εσύ επωφελείσαι απ’ αυτό, έχοντας βήμα λόγου εννοώ! Δεν σου κρύβω επίσης ότι πίσω από την κίνηση που εσύ θεωρείς «περίεργη», προσωπικά μόνον καλή πρόθεση μπορώ να διακρίνω από τη μεριά της συντονιστικής ομάδας, εκτός πια κι αν εσύ γνωρίζεις κάτι που όλοι οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε, οπότε και θα σε παρακαλούσα να το παραθέσεις! Τη διαλλακτικότητα που και εσύ αλλά και όλοι μας επικαλούμαστε, τη βλέπουμε να γίνεται πράξη, μπροστά στα μάτια μας...Δεν ξέρω λοιπόν γιατί θα πρέπει να δούμε και πάλι «κομπίνες» πίσω απ’ αυτή! Θεωρώ δε την κίνηση αυτή ως ένα καλό πρώτο βήμα, ένα «καλό σημάδι», αν προτιμάς, για να σταματήσουν επιτέλους οι διαμάχες και να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής για όλους! Όσο για το ερώτημά σου περί πολλαπλών λογαριασμών, συμφωνώ μαζί σου ότι αν μπεις με άλλο λογαριασμό είσαι αναγκασμένος να κρύβεσαι, κάτι το οποίο θεωρώ υποκρισία γενικότερα, αλλά, όπως σου είπα και προηγουμένως, δεν διέκρινα ΠΟΥ αναφέρθηκε—από την Αμαλία δηλαδή—ότι επιτρέπεται να συμμετέχεις αρκεί να μη δηλώσεις ότι είσαι ο Pixeldream! Όπως εγώ το είδα, εννοούσε ότι θα μπορούσες να το έχεις κάνει και να μη γίνεις αντιληπτός...Δεν σε προτρέπει σε κάτι τέτοιο όμως!

Αυτά τα "ολίγα" προς το παρόν...

06/01/2006, 00:01:45
Είπα παραπάνω ότι δεν συμφωνώ με τις προσωπικές συναντήσεις για να λυθούν κάποια προβλήματα. Ομως, η προσωπική συνάντηση έχει και τα καλά της. Ξεκαθαρίζεις άμεσα τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργηθούν από κάτι που θα πει ο ένας ή ο άλλος και εσύ το πάρεις αλλιώς και αντιλαμβάνεσαι πιό εύκολα τις επιδιώξεις του άλλου.
Παρόλα αυτά, δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση όσο αφορά το ίδιο το φόρουμ και την λειτουργία του.

Pixeldream υποθέτω ότι στην συνάντηση είναι ο admin και κάποιοι από τους συντονιστές. Λες να φωνάζουν και άσχετα μέλη;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

PeronosporosΜέλος
06/01/2006, 00:08:54
quote:
Peronosporos
Αυτή η χολή βασίζεται σε λόγια και συμπεριφορές.
Η δική σου άποψη που βασίστηκε;
Σχολιάζεις απόψεις χωρίς να έχεις άποψη;
Απάντησε μου και εσύ στα ερωτήματα που έθεσα.
Σχολίασε την σιωπή.
Η χολή είναι αβάσιμη πάντα. Και εγώ υποκύπτω σε αυτήν αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή. Η άποψή μου είναι απλή: δεν με νοιάζει!!! Κάντε ότι νομίζετε, εσύ και η Αφροδίτη επανηλλειμένα έχετε δείξει ότι μας έχετε γραμμένους κανονικά....
Η απάντηση σου άρεσε, δεν νομίζω. Για αυτόν τον λόγο η σιωπή δεν πρέπει να σχολιάζεται. Με το να σχολιάζεις την σιωπή διαταράσεις την αρμονία της. Αυτό θέλεις να διαταράξεις την αρμονία της σιωπής Η σιωπή είναι χρυσός. Μάθε να συσσωρεύεις θησαυρούς λοιπόν

Σε πληροφορώ ότι αν σε καίρια σημεία σιωπαίνατε και εσύ και η Αφροδίτη, δεν θα είχατε διαγραφεί ποτέ, αλλά είστε πολύ εγωιστές (και εγω είμαι, μην το δείτε σαν κατάκριση) για να σωπάσετε όταν πρέπει. Αφού λοιπόν πρέπει σώνει και καλά να διασώσετε το κύρος της διαδικτυακής σας προσωπικότητας (αντί να σωπάσετε και να διατηρήσετε καλές σχέσεις με όλους), "λουστείτε" τα αποτελέσματα.

Θεωρείς δηλαδή ότι είσαι αμέτοχος στην διαγραφή σου Για τα περισσότερα λάθη χρειάζονται δύο για να γίνουν (ένας να μην το δεί και ένας να μην το προσέξει-διορθώσει). Άντε και κατηγορείς την Αμαλία ότι δεν είδε το λάθος της, εσύ γιατί δεν το διόρθωσες με το να μην ξύνεις την πληγή Και τώρα κατηγορείς το μισό φόρουμ και μάλιστα άτομα που δεν έχουν δείξει ποτέ μεμπτή συμπεριφορά όπως ο Durden και η Ostria
Δεν νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά Στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζεις

I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.

angiΜέλος
06/01/2006, 00:41:15
quote:
η διάφορα του απλού ανθρώπου με τον εσωτεριστη είναι πως ο εσωτεριστης αναζητά τον τρόπο ο οποίος θα τον βοηθήσει να αναβαθμίσει την ψυχική του ύπαρξη.
Ο απλός άνθρωπος αναζητά τον τρόπο που θα αναβαθμίσει την υλικη του ύπαρξη.

Λοιπον....
Μετα απο καθημερινη αναγνωση (εχω ξαναπει, μου αρεσει να διδασκομαι),
εβγαλα τα εξης συμπερασματα:

ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ=
Μιζερια
Καχυποψια
Κομπασμος
Εγωισμος
Δημοσιοποιηση της αυτογνωσιας του ΕΣΩ-τερισμου μας
Αυτοαναδειξη
Αναζητηση δημοτικοτητας
Χειροκροτηματα
Στενοτητα αντιληψης
Αδυναμια επικοινωνιας
Επαρση
Διπροσωπια (ισως και κατι παραπανω)
Κομπλεξισμος
Αναγκη αποδοχης μας απο τους αλλους
Αρνηση των ελαττωματων μας
Αδυναμια να ζητησουμε συγνωμη
Αναγκη να εχουμε καποιον να μας υπερασπιζει
Δημοσιοποιηση των ερωτικο-συναισθηματικων μας εμπειριων-καταστασεων
Αναζητηση συντροφου μεσω διαδικτυακης επικοινωνιας
Αναζητηση φιλων μεσω διαδικτυακης επικοινωνιας
(Αυτο δεν ειναι κακο, αλλα δεν μπορεις να κομπαζεις συνεχως
για το ποσους πολλους φιλους εχεις στην "καθημερινοτητα", και
να παθιαζεσαι με τους φιλους στο διαδικτυο. Και ποτε βρισκεις χρονο για τους υπολοιπους;)
Υποκρισια
Καλυψη της ανασφαλειας μας, μεσω ακαταλαβιστικων κατεβατων, με δηθεν
υπαρξιακη αναφορα και ωραιοποιημενες λεξεις.
Αρνηση της πραγματικοτητας και της καθημερινοτητας
Ανασφαλεια...Ανασφαλεια...Ανασφαλεια...
Αδυναμια...Αδυναμια...Αδυναμια...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ= ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ

Αυτα αποκομισα...
Ημουν καλη μαθητρια;
Εαν ολα αυτα ειναι εσωτερισμος... τοτε καλη τυχη στο
δρομο που επιλεξατε...
Εγω προτιμω να ειμαι απλος ανθρωπος

www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 06/01/2006 01:27:46

PixelNightmareΜέλος
06/01/2006, 02:13:13
Peronosporos
Η σιωπή είναι χρυσός σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Δεν κατηγόρησα την όστρια.
Για τον durden_alie εξηγήθηκα.

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που πρέπει να σωπαίνουν οι άνθρωποι όταν νοιώθουν την ανάγκη να μιλήσουν.

Μου άρεσε η απάντηση σου.

Ostria
Δεν ξέρω και για αυτό ρώτησα.
Όλα είναι πολύ αόριστα.

durden_alie
ο διάλογος είναι δημόσιος μεταξύ μας.
Το θέμα είναι πως έχω ρωτήσει τους υπεύθυνους του forum.
Έχω αρνηθεί την ιδιωτική συζήτηση και έχω δικαιολογήσει την απόφαση μου.

Οι υπεύθυνοι του χώρου δεν δικαιολόγησαν τίποτα.
Το βήμα είναι άχρηστο επειδή εγώ ζήτησα διάλογο με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Οι παραλληλισμοί μου έχουν να κάνουν με τους διαχειριστές και όχι μόνο γιατί όπως είπα και στην αρχή είναι ένα θέμα real time.

Dying_Incubus
Δεν επιμένω να μου απαντήσουν όλοι οι υπόλοιποι αλλά όσοι επιμένουν να πάω στην συνάντηση.
Εξήγησα κάποια πράγματα.
Μπορούν να μου πουν αυτοί οι άνθρωποι αν αυτά που λέω δεν ισχύουν 100%;
Αν δεν είναι σίγουροι με ποιο κριτήριο με συμβούλεψαν να πάω στο συμβούλιο;
Ανέλυσα αρκετές εκδοχές με το περίφημο συμβούλιο.
Ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν θα είναι όπως τα λέω;
Εσύ μπορείς να το εγγυηθείς;

Τα ερωτήματα έχουν μπει σε αυτό το θέμα για τους διαχειριστές.
Οποίος θέλει μπορεί να πει την άποψη του αρκεί να μπορεί να την στηρίξει κάπου.

quote:
μου αναφέρεις στη συνέχεια το ενδεχόμενο να συναντηθείς με άτομα που έχεις πιθανότατα λογομαχήσεις στο παρελθόν.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως σε μια συνάντηση με σκοπό την βελτίωση των πραγμάτων δεν θα αναλυθούν προσωπικές διαφορές (εάν αυτές υπάρχουν) αλλά μια προσπάθεια για την καλυτέρευση των καταστάσεων στο μέλλον.
Δε νομίζω να υπάρχει σε καμία περίπτωση η επιθυμία να γίνει η συζήτηση ρινγκ...

να υποθέσω πως συμφωνείς να αποφασίζουν τα μέλη για τις απενεργοποιήσεις;
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;
ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ FORUM ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ EMAIL; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΖΗΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΓΩ; ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ; ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ;

ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Ποιος να καταθέσει;
Δεν είναι δικαστήριο.
Ρώτησα κάποια πράγματα και δεν έλαβα απαντήσεις

Αφού είναι σαφές ποιοι θα είναι στην συζήτηση μπορείς να μου τους θυμίσεις;
Αφού είναι σαφής ο λόγος που απενεργοποιήθηκα μπορείς να μου θυμίσεις που το γράφει;
Αφού εξήγησα τι παίζει με τα γουρούνια μπορείς να μου πεις γιατί να ισχύσει η αφορμή γουρούνια;
Αν είναι αυτός ο λόγος.

Η μέθοδος περιμένουμε να κουραστούν όλοι είναι σιχαμερή και γλοιώδης.
Όσα έχω πει για αυτούς που απέχουν συστηματικά ισχύουν.
Η απενεργοποίηση μου θα ισχύσει αφού κουραστούν όλοι και η αυλαία θα κλείσει με την φράση "αφού δεν βγήκε κανένα αποτέλεσμα απενεργοποιούνται ο λογαριασμός και το θέμα"
ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ;

Αόριστες απενεργοποιήσεις και ιδιωτικές συζητήσεις.
ήμουν σαφέστατος για την αόριστη παρουσία μου.

angiΜέλος
06/01/2006, 02:32:58
Αφροδιτη
Επειδη, τελευταια, παραπονιεσαι οτι δουλευεις (δηλαδη κινεισαι, μεσω
ταξι, αστικων ή τρολευ), φανταζομαι οτι αυτη ειναι η κουραση σου ή το οτι πρεπει να ακολουθεις ενα συγκεκριμενο ωραριο που σου επιβαλλουν οι αλλοι και δυσκολευσαι να προσαρμοστεις...
Τι να πουν και ανθρωποι που δουλευουν ολημερις απο μικρη ηλικια, χωρις να εχουν βγει για καφε, ουτε μεγαλωνοντας (δηλαδη οταν σπουδαζαν); Κι ομως οι γονεις μου και τ΄αδελφια μου με παρακαλουσαν να μην δουλευω και θα μου εστελναν τα απαραιτητα. Να συνεχισω αυτο που ειχα βαλει στο μυαλο μου, μου ελεγαν... και ολα δικα τους...
Δεν το δεχτηκα αγαπητη μου Αφροδιτη, γι΄αυτο και μου εχουν απλετη εμπιστοσυνη τωρα!
Και ξερεις κατι;
Θα μπορουσα να το παιζω κι εγω αφεντικο, μια και καταγομαι απο ευπορη οικογενεια (αλλα οταν τα αλλα παιδια, επαιζαν το απογευμα, εγω δουλευα).Ετσι φτιαχτηκε η ευπορη κατασταση.
Δεν με πιεσε ποτε κανενας να δουλευω!!!
Ειχα παρει παραδειγματα, αγαπητη μου Αφροδιτη!!!
Οταν σπουδαζα, Θεσσαλονικη, Αθηνα, δουλευα γιατι αισθανομουν οτι εκεινη την περιοδο που εγω ηθελα να εκπληρωσω και να αναζητησω τις ανησυχιες μου, επρεπε να τα βγαλω περα μονη μου για να μην κουρασω τους γονεις μου. Το κυριοτερο ειναι οτι δεν με φοβιζει τιποτα.
Ψεμματα...Φοβηθηκα οταν ηρθα στην Αθηνα.
Ανεχτηκα πολλα απο αφεντικα, αλλα το βασικοτερο μαθημα που πηρα, ειναι το πως αισθανεται ο υπαλληλος μου στο μαγαζι μου.
Ξερεις τι θα πει
εσωτερισμος;
Να τα κανεις ολα αυτα, χωρις να εχεις καμμια υλικη αναγκη ή εξαρτηση.
Τοσα χρονια σπουδες, με συμμαθητες απο τον παιδικο σταθμο, και να μην εχεις την ορεξη να τρεχεις για καφεδες και μπουζουκια (ετσι συνηθιζουν οι φοιτητες), αλλα επιτελους να κλεινεσαι στο σπιτι και να δινεις ολα σου τα χρηματα στα βιβλια (και οι αλλοι να σε θεωρουν περιεργη!).

www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 06/01/2006 02:52:44