ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΜΙΛΙΑ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΜΙΛΙΑ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

endorama34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LogicalΜέλος
21/11/2003, 15:59:52
Φίλε Σταύρο για να ακούσεις ανάποδα ένα τραγούδι στο pc χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα όπως
wavelab,soundforge,cool edit,virtual dj. Φορτώνεις το κομμάτι και επιλέγεις την εντολή process, reverse.
Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου e-mail.
Εμένα μου κάνει εντύπωση όταν τα μηνύματα αυτά δεν έχουν γίνει επίτηδες και βγαίνουν στην πορεία όπως και στις περιπτώσεις της ομιλίας.
Μήπως θα έπρεπε να ακούμε τις ομιλίες των πολιτικών ανάποδα για να ακούσουμε τι
μας κρύβουν;

Logical

Stavros_ΗΜέλος
21/11/2003, 16:06:33
Η λύση να παίξεις τον δίσκο ανάποδα με το χέρι είναι μεν η πιο απλή, αλλα τουλάχιστον στην περίπτωση μου δεν είχε αποτέλεσμα γιατί και δεν μπορώ να γυρίζω τον δίσκο με σταθερή ταχύτητα και κυρίως επειδή δεν ξέρω που είναι το μήνυμα δεν μπορώ να το κάνω για μεγάλο μέρος του τραγουδιού.
Πιο μικρός είχα δοκιμάσει να αλλάξω τα ρεύματα στο μοτέρ του πικάπ για να στροφάρει ανάποδα, αλλα το έκαψα...

Ευχαριστώ για την συμβουλή σου Logical ... Θα εγκαταστήσω κάποιο απο αυτά τα προγράμματα που μου λές και θα δοκιμάσω ...

lakmanΝέο Μέλος
24/11/2003, 06:46:17
1900, αυτό που έγραψα είναι τι έχω ακούσει και όχι τι πιστεύω. Όπως είπα, αν και έχω το cd, δεν ασχολήθηκα ποτέ και πραγματικά ούτε το σκοπεύω. Μου αρέσουν τα κομμάτια του ως κομμάτια και όχι για τις φήμες που βγήκαν σχετικά με αυτά. Να είσαι καλά και καλή σου μέρα

coperroloΜέλος
24/11/2003, 12:28:04
Αν δεν κάνω λάθος το θέμα του endorama ηταν ανάποδα μυνήματα στην ΟΜΙΛΙΑ, μυνήματα που εγώ και εσείς πιθανόν να ξεστομίζουμε χωρίς να το παίρνουμε πρέφα.
Τα μυνήματα σε τραγούδια, παραπέμπουν σε κιτς δαλιανιδικές καταστάσεις θεολόγων να κουβαλάνε κασετόφωνα στην τάξη (και να σε φτιάχνουν με metal πρωινιάτικα) και αν και χρίζει σχολιασμού, ίσως σε άλλο topic.
Το site που αναφέρει ο endorama λοιπόν, είναι πράγματι ενδιαφέρον με μοναδικό μου "παράπονο" το ότι πουλάνε μεθόδους που υποτίθεται ότι σου μαθαίνει αυτή την υποσυνήδητη διεργασία... Παρ'όλα αυτά τα αρχεία ήχου που έχει είναι πολυπληθή και είναι σίγουρο ότι θα ξαφνιαστεί κανείς (όλα στα αγγλικά). Εμένα με έκανε να ξεθάψω το δημοσιογραφικό μου κασετοφωνάκι, που δυστυχώς όμως δεν τα παίζει ανάποδα...
Endorama, ξέρεις αν υπάρχει κάποιο ανάλογο site με ελληνικά αρχεία; Αν μη τι άλλο, με τόση διαφθορά στην πολιτική, θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο... μπορεί στα σαρδάμ να κρύβεται η αλήθεια....

endoramaΜέλος
24/11/2003, 17:25:31
δυστηχως δεν εχω βρει ελληνικη ιστοσελιδα με αυτο το θεμα οι ελληνες webmaster αναλωνονται σε κατασκευη πορνοσελιδων.

πολυ καλη η ιδεα σου με το κασετοφωνακι μπορεις ομως (αν εχει εξοδους το κασετοφωνο σου) να το συνδεσεις με τον υπολογιστη και με καποιο προγραμα ηχου να το επεξεργαστεις (στην χειροτερη κανε εγγραφη με το μικροφωνο του υπολογιστη αν εχεις απο το κασετοφωνακι αλλα η ποιοτητα θα ειναι αρκετα χαμηλη)

εγω ηθελα να γραψω απο την καρτα τηλεορασης καποιες ομιλιες απο την τηλεοραση και μετα να κραταγα μονο τον ηχο αλλα δυστηχως η καρτα μου θα την βρω την ακρη ομως

θελει πολυ δουλεια ομως αυτο το πραγμα γιατι δεν νομιζω οτι θα υπαρχει και μια ανακαλυψη σε καθε ομιλια

οπως και να εχει ομως ειναι μεσα στο προγραμα μου να κανω μια καλη ερευνα και επισης θελω να κανω και μια ερευνα στις διαφημησεις ποτε δεν ξερεις τι λαβρακια μπορει να βγουν αν παιχτουν αναποδα γιατι οπως εχω ξαναπει τα αναποδα μηνυματα τα καταλαβαινει τελεια το υποσυνειδητο.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

omegaΜέλος
24/11/2003, 22:09:58
quote:
ειναι μεσα στο προγραμα μου να κανω μια καλη ερευνα και επισης θελω να κανω και μια ερευνα στις διαφημησεις ποτε δεν ξερεις τι λαβρακια μπορει να βγουν

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου φίλε endorama και μου φέρνεις στο μυαλό κάτι που είχε ακουστεί πριν απο λίγα χρόνια σχετικά με υποσυνείδιτα μυνήματα στη μουσική ή στην ομιλία που ακουγόταν στα σούπερ μαρκετ και σε προέτρεπε να αγοράσεις συγκεκριμένα προιόντα.

LogicalΜέλος
24/11/2003, 22:47:04
quote:

εγω ηθελα να γραψω απο την καρτα τηλεορασης καποιες ομιλιες απο την τηλεοραση και μετα να κραταγα μονο τον ηχο αλλα δυστηχως η καρτα μου θα την βρω την ακρη ομως

Φίλε endorama αυτό που λες έχω την δυνατότητα να το κάνω και το σκεφτόμουνα κι εγώ οπότε σε λίγες μέρες πιστεύω να έχουμε κάποια αποτελέσματα. Θα δοκιμάσω και με τις διαφημίσεις.

Logical

iasonasΜέλος
25/11/2003, 01:02:31
Γεία σε όλους, όπως έχει αναφέρει και ο φίλος omega στο topic ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ αναφέρεται η ανάποδη ομιλία. Αναφέρω τι έχει γραφτεί σε αυτό

Ψάχνοντας τα αρχεία μου για το θέμα της αντίστροφης ομιλίας βρήκα κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα κάποια από αυτά θα παραθέσω εδώ.

Στο άρθρο αυτό αναφέρει :

“Όλοι μας έχουμε ακούσει για τα κρυφά μηνύματα που βρίσκονται μέσα στους στίχους γνωστών τραγουδιών Ελληνικών μα κυρίως ξένων. Επίσης πολλοί έχουν ανακαλύψει τέτοια μηνύματα και σε δηλώσεις πολιτικών, όπως ο πρόεδρος των Η.Π.Α Bill Clinton.”

Επίσης αναφέρει στην συνέχεια :

“Μεγάλοι επιστήμονες έχουν την πεποίθηση πως τα μηνύματα αυτά επηρεάζουν το υποσυνείδητο του ανθρώπου χωρίς όπως είναι φυσικό να μπορεί να τα αντιληφθεί το συνειδητό. Ποιος τα φτιάχνει, γιατί και πως είναι ερωτήματα που βασανίζουν πολλούς ερευνητές. Στον μουσικό τομέα κυρίως τα μηνύματα αυτά έχουν αντιχριστιανικό περιεχόμενο αφορούν πιο πολύ θα λέγαμε την λατρεία του σατανά, υμνούν τον σατανά.”

Αυτό το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά το rock συγκρότημα AEGLS και το τραγούδι τους Hotel California, το οποίο όταν κυκλοφόρησε δημιουργήθηκε σάλος λόγω του ότι αν κάποιος το ακούσει ανάποδε θα ακούσει κρυφά μηνύματα, το τραγούδι αυτό είναι γεμάτο κρυφά μηνύματα.

Τέλος θα αναφέρω την γνωστή σε όλους Μadonna και το τραγούδι της Like A Prayer, το ίδιο άρθρο λέει ότι κάποιος ή κάποιοι έβαλε ή έβαλαν ανάστροφα μηνύματα και ο συγγραφέας του άρθρου λέει: “ομολογώ ότι στην αρχή δεν το πίστεψα αλλά μετά το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά”.

Για το τραγούδι της Μadonna το “Like A Prayer” αναφέρονται χαρακτηρίστηκα τα εξής ανάστροφα μηνύματα :

Save us Satan(at the very
beginning, first couple
of words)

hear us believe me now. we are
modelled maximum, people. save
us satan(practically the whole start of the song)

hear us now old man
------------------------------------------------------------------------------------------

evolute here without you

and if I had a prayer without you

he is next to us

------------------------------------------------------------------------------------------

hear us

we hear the anthems heal us

i have the answer

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται το έξής τραγούδι “Stairway to Heaven” και συγκεκριμένα αναφέρει ότι ενώ στο τραγούδι όταν κάποιος το ακούει κανονικά ακούγεται “Theres still time to change”, αν κάποιος το ακούσει ανάποδα τότε θα ακουστεί ότι έχουμε “Here's to my Sweet Satan”. Δηλαδή κρυφό ανάστροφο μήνυμα.

Αναφέρει επίσης ότι και σε πολλά ελληνικά τραγούδια υπάρχουν ανάστροφα κρυφά μηνύματα, αναφέρει ένα πολύ γνωστό ελληνικό τραγούδι στο οποίο έχουν εμφανιστεί ανάστροφα μηνύματα, αυτό είναι ένα τραγούδι της Μαρινέλλα που το τραγουδάει μαζί με τον Χατζή στο οποίο αν κάποιος το ακούσει ανάποδα λέει “Ο Σατανάς μας ζει”.
Κάτι αντίστοιχο έχει παραθέσει και η φίλη omega για τραγούδι της Μαρινέλλας.

Αναφορές για ανάστροφη ομιλία και κρυφά μηνύματα που υπάρχουν μέσα σε αυτήν εκτός από τα τραγούδια υπάρχουν και σε ομιλίες γνωστών προσώπων. Έχω μια αναφορά όσο αφορά τον χώρο της πολιτικής. Σε ομιλία του ο Clinton αναφέρεται στο γνωστό σε όλους μας θέμα που είχε πρόκυψη με Moniaca, ενώ λοιπόν στην ομιλία του ακούγεται να λέει “ I try to articulate my position as clearly as possible ”, αν κάποιος ακούσει ανάποδα το κομμάτι αυτό θα ακούσει “ She's a fun girl to kiss ”. Μήπως κατά βάθος αυτό ήθελε να πει και ο ίδιος!!!

Τέλος να αναφέρω ότι υπάρχουν κρυφά μηνύματα και σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, μια τέτοια πολύ γνωστή σειρά είναι και τα X-FILES.

Αυτά για την ώρα όσο αφορά το θέμα αυτό. Περίμενω τα αποτελέσματα της έρευνας του endorama, με ενδιαφέρει πολύ το θέμα.

Ξέρει κανείς για ανάποδα μηνύματα στην ταινία "ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ";

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

coperroloΜέλος
25/11/2003, 03:18:05
quote:

θελει πολυ δουλεια ομως αυτο το πραγμα γιατι δεν νομιζω οτι θα υπαρχει και μια ανακαλυψη σε καθε ομιλια

οπως και να εχει ομως ειναι μεσα στο προγραμα μου να κανω μια καλη ερευνα και επισης θελω να κανω και μια ερευνα στις διαφημησεις ποτε δεν ξερεις τι λαβρακια μπορει να βγουν αν παιχτουν αναποδα γιατι οπως εχω ξαναπει τα αναποδα μηνυματα τα καταλαβαινει τελεια το υποσυνειδητο.

Όντως απαιτεί αφοσίωση αλλά είμαι σίγουρος ότι η ανακάλυψη των πρώτων "μαργαριταριών" θα αποτελέσει αντίδοτο στα κουρασμένα αυτιά και το μπερδεμένο μυαλό. Επίσης πρέπει να υπάρχει κάποια 'φόρμουλα' για τα σημεία που πιθανόν να περιέχουν κάτι, η οποία κρύβεται στην εμπειρία.
Δεν ξέρω, πρώτη φορά αντελήφθην την ύπαρξη αυτού του 'πράγματος' απο το link που ανέφερες, και από τότε δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι καταστάσεις απείρου κάλλους από την εφαρμογή του στον Ελλαδικό χώρο.
Αν κατάλαβες, έχω μεγάλο ενδιαφέρον να 'ψάξω' ομιλίες, μόνο που πρώτα πρέπει να κατακτήσω την τεχνογνωσία. Αν και 9 χρόνια με pc ο ήχος χρειαζόταν μόνο για τα παιχνίδια.
Αν δεν σου κάνει κόπο, γράψε ένα link για το κατάλληλο προγραμμα καθώς στο tucows δεν ξέρεις αν εχουν την εντολή reverse αν δεν τα κατεβάσεις.

Υ.Γ.Στο sound recorder των windows είδα reverse αλλά όχι έλεγχο της ταχύτητας και νομίζω αυτό είναι εξ'ισου απαραίτητο. Σαν σημείο αφετηρίας, πάντως, θα το χρησιμοποιήσω.

Υ.Γ.2 Μία παρατήρηση για τις διαφημήσεις. Πολλά έχουν ειπωθεί για το ότι περιέχουν οπτικο-ακουστικά μυνήματα. Σιγουρεύτηκα γι'αυτο παρατηρώντας τον 9μηνο βαφτισιμιό μου ο οποίος έπαιζε στην κοσμάρα του μέχρι που εμφανίζονταν διαφημήσεις οπότε κυριολεκτικά ΚΟΛΛΑΓΕ, μιλάω ανοιχτό στόμα, με την κουδουνίστρα ακούνητη στο χέρι, να μην κάνει κιχ, και να τις κοιτάει. Σαν να του πάταγες pause στον εγκέφαλο. Η συνέχεια του προγράμματος έλυνε και τα 'μαγια'. Τώρα θα πείτε, έντονα χρώματα, ωραία μουσική, του αποσπά την προσοχή, και θα σας πω ότι όταν του δείχνεις κάτι φανταχτερό αυτός θέλει να το φάει, η τουλάχιστον να το ακουμπίσει, με τις διαφημήσεις αυτός κόκαλο, και ένα 9μηνο δεν κοκαλλώνει έτσι απλά.

endoramaΜέλος
25/11/2003, 04:49:03
το περιστατικο με το μωρο με εβαλε σε σκεψεις το λογικο θα ηταν να του αποσπουσε την προσοχη καποια ταινια με της γρηγορες εναλλαγες των σκηνων και τους διαφορους ηχους

τωρα τι να του τραβηξει την προσοχη στις μονοτονες διαφημησεις?

απο προγραμματα τωρα εγω χρησιμοποιω το cool edit γιατι εχεις πολλες επιλογες και μπορεις να κανεις ωραια πραγματα με τα φιλτρα που εχει

επισης υπαρχει το soundforge και τα προγραμματα που προτεινε ο φιλος Logical το wavelab και virtual dj τα οποια ομως δεν τα γνωριζω

το κακο με αυτα τα προγραματα ειναι οτι συνηθως εχουν μεγαλο μεγεθος το καλυτερο θα ηταν να ρωτησεις καποιον φιλο σου αν τα εχει ή να ριξεις καμια ματια σε κανενα περιοδικο γιατι ποτε ποτε βαζουν τετοια πραγματα ή να το κατεβασεις απο κανενα internet καφε που εχουν συνηθως και cd recorder.

καποιο προχειρο link δεν εχω να σου δωσω αλλα αν θελεις να το κοιταξεις μπορεις να πας μια βολτα σε warez ολο και κατι θα βρεις αν δυσκολευεσαι μπορω να ριξω μια ματια και να σου πω που θα βρεις καποιο

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

iasonasΜέλος
25/11/2003, 14:46:41
Φίλε endorama αν κατάλαβα καλά έχεις την δυνατότητα να περάσεις στον υπολογιστή σου με την βοήθεια μηχανήματος ήχο και εικόνα από μια κασέτα VHS. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με.
Αφού έχεις την δυνατότητα αυτή θα ήθελα να κάνεις το εξής, στα πλαίσια της έρευνας που έχεις ξεκινήσει για το θέμα αυτό. Θα ήθελα λοιπόν αν μπορείς, να πάρεις την ταινία “ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ” και να περάσεις σε υπολογιστή τα λόγια της ταινίας, όχι όλους τους ήχους από την αρχή μέχρι το τέλος, μόνο τις επίμαχες σκηνές. Στην συνέχεια να τις ακούσεις ανάποδα και να μας πεις αν όντως υπάρχουν κρυφά μηνύματα, όπως κάποιοι ισχυρίζονται.
Το ξέρω ότι η δουλεία αυτή απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά ελπίζω ότι τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.
Θα ήθελα να μας πεις και αν υπάρχει τρόπος να ακούσουμε και εμείς τα αποτελέσματα της ερευνάς σου.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

mitsososΝέο Μέλος
21/07/2009, 23:22:43
ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ) ΜΑΘΕΤΕ....

ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (ΣΧΕΔΟΝ), ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ

Π.Χ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ (ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ) ΜΕ ΑΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ Κ.Λ.Π.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ

ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΟΠΩΣ: (ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ)

1)ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΔΙΩΧΕΙ 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΔΡΑΧΤΙ
2)ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ
3)ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
4) ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ή 3 ΜΕΡΕΣ ή 3 ΜΗΝΕΣ Ή 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ) Κ.Λ.Π

ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΙΑ (ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ)

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΞΥΠΟΛΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΙΩΝΩΤΗΤΩΝ Κ.Λ.Π.)
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ).
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΕ ΤΟ 3 ΜΕΡΕΣ ή 3 ΜΗΝΕΣ ή 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ) ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ.
ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΕΤΡΑΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ 10 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ.... ΕΤΣΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΔΡΑΧΤΙ

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ)

ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ......

ΕΠΑΛHΘΕΥΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
.
26/07/2009

22/07/2009, 13:18:36
Είναι μια άποψη και αυτή. Έχω ερκετές παρατηρήσεις. Η ΕΕ εξ'αιτίας της μεγάλης μετανάστευσης προς αυτήν θα έχει σύντομα τα σύνορα πολύ λιγότερο "ανοιχτά" στον "έξω" κόσμο. Επομένως η προσέλευση κάθε ειδός αλλοδαπών στην χώρα θα είναι πολύ μειωμένη όταν παρθούν μέτρα. Η εξήγηση βεβαίως που δίνεις δεν καλύπτει όλες τις προφητείες. Κατα τ' άλλα θεωρώ πως δεν χριεαζόταν να ανοίξεις καινούριο θέμα για να πείς αυτά που θέλεις να πεις αλλα απλά να παραθέσεις το απο πάνω μήνυμα στο ήδη υπάρχον θέμα περι προφειτιών πολέμου.
Καλώς μας ήρθες και καλή σταδιοδρομία στα φόρουμ...

"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με την επιθυμία(-τη σκεψη) και το συναίσθημα

26/07/2009, 11:15:44
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ *** ΑΠΟΡΡΗΤΟ*** ΤΩΡΑ ΕΠΑΛΕΙΘΕΥΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΣΕ *** ΑΠΟΡΡΗΤΟ*** ΤΩΡΑ ΕΠΑΛHΘΕΥΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.

=========================================================

Αγαπητέ mitsosos, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Προφανώς απευθύνεσαι στα μέλη που συμμετέχουν στην συζήτηση που διεξάγεται στο θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4".

Μάλλον κλίκαρες κατά λάθος στην επιλογή "Νέο Θέμα" αντί για την επιλογή "Απάντηση στο Θέμα".
Προκειμένου λοιπόν να μην έχουμε διπλά θέματα που έχουν τον ίδιο κεντρικό άξονα συζήτησης, θα μπορούσες να καταθέσεις τις απόψεις σου στο προτεινόμενο θέμα.

Η παρούσα συζήτηση λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...